Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben geen vijftig miljoen waard, ik heb ook niet om die clausule gevraagd’

Laatste update:

Tianjin Quanjian struinde in de afgelopen transferperiode de Europese velden af op zoek naar een nieuwe spits en de kapitaalkrachtige Chinezen werden met een flink aantal goalgetters in verband gebracht. Nikola Kalinic was vorige maand dicht bij een vertrek naar het Verre Oosten, maar besloot uiteindelijk toch om bij Fiorentina te blijven.

/

“Als ik ‘ja’ had gezegd, was de deal rond geweest. Hoewel ik niet helemaal zeker ben hoe de club zou hebben gereageerd”, legt hij uit aan de Corriere della Sera. “Fabio Cannavaro belde mij op in januari (de trainer van Tianjin Quanjian, red.), maar de zaak is voor mij afgesloten. Ik wil duidelijk maken dat ik niet precies weet hoeveel ze mij hebben geboden, maar geld is niet alles. Ik speel pas anderhalf jaar bij een club die er echt toe doet en ik wil niet nu al vertrekken.”

“Of ik nog bij Fiorentina blijf als Paulo Sousa vertrekt? Daar moet ik over nadenken. Ik ben die vijftig miljoen die als transferclausule in mijn contract staat niet waard en ik betwijfel of er iemand is die zoveel geld aan mij uit wil geven. Ik heb niet om die clausule gevraagd, dat is afgesproken door mijn zaakwaarnemer en de club”, sluit Kalinic af.

Vind jij dat Nikola Kalinic vijftig miljoen euro waard is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze kerel is in ieder geval realistisch! Hij is zeker een goede speler, maar 50 miljoen is hij inderdaad niet waard, al zal er in de huidige markt zo 30 miljoen neergelegd worden denk ik

Kalinic is een goede spits maar geen 50 miljoen waard.. 20-25 miljoen is hij wel waard.

Kalinic scoort al paar seizoenen en is gewoom redelijk complete spits. Invorm is hij gewoon 30-40 mil waard. 50 is inderdaD iets teveel

Siert hem wel, die bescheidenheid. Het is ook bizar wat de chinese clubs betalen.

Ik denk dat hij bij een topclub ( club die veel balbezit heeft) echt makkelijk 30 goals maakt. Denk dat zijn reele prijs rond 30 miljoen is maar ach wat is tegenwoordig reel?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren