Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben een speler van Paris Saint-Germain tot ze me eruit schoppen’

Laatste update:

Salvatore Sirigu was sinds zijn transfer van Palermo naar Paris Saint-Germain vier seizoenen lang eerste keeper bij de Fransen. In de zomer haalde Laurent Blanc echter Kevin Trapp naar Parijs en hij nam Sirigu’s plek onder de lat in. De 29-jarige Italiaan verbijt zich nu op de bank, maar zal zelf niet zijn weg naar buiten forceren. Sirigu laat het aan Paris Saint-Germain om een keuze te maken.

/

Sirigu is recent in verband gebracht met clubs uit Engeland, maar zegt in de Franse media dat er nog niets concreet is. “Ik ben en blijf een speler van Paris Saint-Germain tot ze me eruit schoppen. Als er een club is met een flinke aanbieding zal ik een beslissing nemen, maar ik moet dan wel alles op een rijtje zetten”, waarschuwt Sirigu alvast. “Torino? Ik weet van niets. Ik hoop hier nummer één te worden”, zegt de keeper.

Sirigu kreeg sinds de start van het seizoen driemaal de kans van Blanc: in de competitiewedstrijd tegen Bastia (0-2 zege), in de Coupe de la Ligue-wedstrijd tegen Saint-Étienne (1-0) en nog in het Coupe de France-duel met Wasquehal van anderhalve week geleden. Ook daar hield hij ‘de nul’: het werd 0-1 voor les Parisiens.

Denk je dat Salvatore Sirigu Kevin Trapp nog uit het doel verdrijft, dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is uit het doel getrappt xD

Snel weg gaan Sirigu, veel te goede keeper voor op de bank. Rot beslissing, om hem zomaar te vervangen altijd goed gekeept bij psg.

14 januari 2016 om 11:45

Die beslissing snapte ik inderdaad ook niet. Was nergens voor nodig om trap te halen

14 januari 2016 om 11:48

Als zijn concurrent nu lloris was, maar deze trapp? ?

Vond hem een erg goede keeper waarvan ik dacht dat hij de top 5 van de wereld zou halen, vind hem nu best wel een flop als ik het zo mag zeggen.

14 januari 2016 om 13:44

Hoezo is hij nu een flop in jouw ogen?

Persoonlijk vind ik hem nog steeds beter dantrapp, die veel minder zeker is! Sirigu heeft het daar 4 jaar lang gewedlig gedaan, hoop dat hij er snel weg gaat, veel te goed voor de bank en ook zeker bete dantrapp. Kan zo basis komen bij een ander CL team.

Of anders naar een Roma of Napoli daar zou hij ook zeker niet misstaan.

14 januari 2016 om 14:40

Dus als een keeper niet de top 5 van keepers haalt is die meteen een flop? Sirgiu is gewoon een prima doelman alleen zijn er ook gewoon betere keepers, dat maakt hem geen flop.

Zou ik ook zeggen met zo'n loonstrookje.

Ik vond Sirigu altijd erg goed. Snap hier niets van.

Ipv dat Besiktas achter Ospina aan zit te wandelen, kunnen we beter even informeren bij deze Sirigu

14 januari 2016 om 14:49

Lijkt me vrij onwaarschijnlijk dat Sirigu naar Bestikas zal gaan. Hij is namelijk veels te goed voor Besiktas.

Misschien wat voor liverpool?

Ik vind het wel een keeper voor AS Roma, wanneer Szczesny weer teruggaat naar Arsenal, dan zal ik hem halen als ik Roma was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren