Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Idrissi draait de bal erin in minuut 88 en is de grote held van Feyenoord

Laatste update:

Feyenoord heeft zaterdagavond heel laat een overwinning geboekt op FC Groningen: 1-0. Trainer Arne Slot moest lijdzaam toezien hoe degradatiekandidaat FC Groningen, dat bijna de tweede helft met tien man speelde, zijn ploeg lang op 0-0 wist te houden in De Kuip. Het was uiteindelijk Oussama Idrissi die twee minuten voor tijd scoorde en zo de grote held werd van het bijzonder opgeluchte Feyenoord-publiek.

Slot kan nog steeds niet beschikken over Justin Bijlow, waardoor Timon Wellenreuther andermaal het doel van de Rotterdammers verdedigde. De defensie werd tegen Groningen gevormd door Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Op het middenveld speelden Mats Wieffer, Orkun Kökçü en nummer 10 Javairô Dilrosun. In de voorhoede koos Slot voor Alireza Jahanbakhsh, Santiago Giménez en Oussama Idrissi. Bij Groningen was er een eerste basisplaats voor Jetro Willems, terwijl Mads Bech Sørensen, Paulos Abraham, Oliver Antman en Ragnar Oratmangoen juist ontbraken.

Feyenoord speelde behoorlijk moeizaam in de eerste helft. Groningen stond compact en loerde met voormalig Feyenoorder Elvis Manu op de counter. Bij een uitbraak in de tiende minuut trok Marcus Pedersen aan de noodtrem, wat de rechtsback op geel kwam te staan. Er waren spaarzame kansen voor Feyenoord, dat het via Hancko, Kökçü en Wieffer probeerde met inzetten die werden geblokt door de Groningen-defensie. In de slotfase zorgden ook kopballen van Oussama Idrissi en Giménez voor gevaar. Het soms inspiratieloze Feyenoord ging zonder doelpunten de rust in.

Een enigszins getergd Feyenoord zocht na rust gelijk het doel van Groningen op. Doelman Michael Verrips haalde een schot van dichtbij van Alireza Jahanbakhsh uit de bovenhoek. Kort daarna moest Isak Määttä, die voor rust geel kreeg voor tijdrekken, vertrekken met een tweede gele kaart. De linkermiddenvelder wilde de bal aan de zijlijn wegschieten, maar raakte daarbij per ongeluk Jahanbakhsh in het gezicht. Er ontstond gelijk een opstootje en arbiter Joey Koeij was onverbiddelijk: Määttä moest van het veld. Groningen liet het er niet bij zitten en het was Pedersen die een gevaarlijke vrije trap van de bezoekers maar net op tijd wist weg te werken. Ricardo Pepi gaf een volgende waarschuwing af met een schot dat net naast vloog.

Manu en Willems werden na bijna een uur spelen naar de kant gehaald en Manu kreeg daarbij applaus van het Feyenoord-publiek. Bij Feyenoord werden Jahanbakhsh, Dilrosun en Pedersen vervangen door Danilo, Sebastian Szymanski en Igor Paixão. Het soms ploeterende Feyenoord bleef jagen op de zo gewenste 1-0, maar de uitgestoken hand voorkwam dat Idrissi kon scoren. Danilo schoot in kansrijke positie recht op de Groningen-goalie en aan de andere kant zag Pepi een inzet over het doel verdwijnen.

Bullaude kwam er in de slotfase nog in voor Hartman en kopte van dichtbij op de lat, waarna Giménez in de rebound over kopte. Het was uiteindelijk Idrissi die in minuut 88 een indraaiende voorzet in de verre hoek zag verdwijnen. Danilo leek de bal nog te toucheren en er waren twijfels over buitenspel, maar de goal kwam uiteindelijk op naam van de buitenspeler. Ver in blessuretijd schoot Bullaude van dichtbij de 2-0 binnen, nadat Giménez de paal had geraakt. Na een check bij de VAR bleek dat laatstgenoemde buitenspel stond bij zijn poging, waardoor scheidsrechter Joey Kooij de treffer schrapte. Het deed uiteindelijk niets af aan de heel belangrijke winst van Feyenoord.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1PSV3026317881
2Feyenoord3022625472
3FC Twente3018662660
4AZ3016772455
5Ajax301398748
6NEC30121171547
7FC Utrecht301299245
8Go Ahead Eagles3011910542
9Sparta Rotterdam3011712240
10sc Heerenveen3010614-636
11Fortuna Sittard309813-1835
12Almere City FC3071211-1833
13PEC Zwolle308814-1832
14Heracles Almelo309516-2232
15Excelsior3051015-2025
16RKC Waalwijk306618-2124
17FC Volendam304719-4419
18Vitesse304521-4617

Zie jij Feyenoord kampioen worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit was werkelijk waar de meest schandalige tweede kaart die ik ooit heb gezien in de Eredivisie. De bal is in het spel, Mã¤ã¤tt㤠trapt hem weg met zijn voeten (je weet wel, voetbal)â  en raakt dan het lichaam van Jahanbaksh. Maar die bal was IN het spel, het spel was gewoon bezig. Hoe kan je dat in hemelsnaam dan bestraffen? Daarbij kreeg Feyenoord volgens mij niet eens een vrije trap? Natuurlijk kom ik als Ajacied nu ineens weer calimero over, maar dit is niet de eerste keer dit seizoen dat er zeer discutabel en uiteindelijk bewezen onterecht iemand uit het veld wordt gestuurd van de tegenstander en gezien de tussenstand van 0-0 vandaag heeft het wederom invloed gehad op de uitslag en dus de competitie. En dat is voor Groningen zuur, want die strijden om degradatie en dat is ook voor de naaste concurrenten van Feyenoord zuur en duur want het gaat straks om miljoenen voor de CL en met deze arbitrage is dat ronduit schandalig. En waarom mag de VAR in deze situatie in hemelsnaam niet ingrijpen? Idrissi is niet de held van Feyenoord vanavond, dat is Joey Kooij. Schan-da-lig.

4 maart 2023 om 22:02

Na de rode kaart gewoon weggezapt. Je weet dan hoe het gaat aflopen. Triest hoe de scheidsrechters de competitie en KNVB beker zo zwaar beinvloeden. De bal was gewoon in het spel en in een poging de bal naar voren te spelen, komt de bal tegen de buik van Alireza aan. Grensrechter handelt correct, maar Kooij laat zich weer intimideren. Schandalig!

Na NEC (2x) is Groningen de volgende club die genaaid wordt door de scheidsrechter. Na de praatjes van Arne Slot met de scheidsrechters is het niet normaal meer hoeveel zij in het voordeel van Feyenoord fluiten. Onterechte rode kaarten voor de scheidsrechters, maar de terechte rode kaarten voor de Feyenoorders blijven uit (hartman/wiefer).

Ik zou graag willen weten hoe de Feyenoord fans zouden reageren als dit andersom was.

4 maart 2023 om 22:08

Joh laat Feyenoord een keer kampioen worden. Ajax is het 4-5 keer geweest en wordt nu tweede dit seizoen, een tussenjaar met twee nieuwe coaches en 7-8 belangrijke spelers die vertrokken zijn. Ik ben Ajax fan hoor, had liever 0-0 gezien maar goed, lekker laten gaan. Laat het je weekend niet verpesten.

4 maart 2023 om 22:11

Ik heb net een filmpje gezien van de tweede gele kaart, maar zo vreemd vind ik hem niet persoonlijk. Speler ligt op de grond en hij schiet gewoon expres die bal vol tegen hem aan. Volgens mij kan je daar prima een gele kaart voor geven.

4 maart 2023 om 22:12

Als je van dichtbij een bal tegen het gezicht van een tegenstander probeert te schieten is dat de veiligheid van je tegenstander in gevaar brengen. Terecht geel

Staat gewoon in 't reglement

4 maart 2023 om 22:13

Johanvlerksen,

Dit neigt echt naar competitievervalsing. Wederom maakt de scheidsrechter een belachelijke beslissing en kantelt hierdoor de wedstrijd. Je zal mij nooit horen wanneer de scheidsrechters neutraal fluiten; geen voordeel en geen nadeel.

Groningen wordt nu in de Kuip benadeeld en eerder vloog NEC uit de beker door onkunde van de scheidsrechter. Steeds kaarten seponeren helpt helpt de competities niet.

Ik hoop dat de KNVB gaat evalueren en de scheidsrechters bestraffen die zulke fatale fouten maken. Dit is geen goede reclame voor onze competitie.

4 maart 2023 om 22:13

Precies! Dat moet wel de reden zijn om geel te geven. Je kan m ook gewoon geven. Wat een overdreven reacties ook weer. Feyenoord was heer en meester alleen creëerde weinig echt grote kansen, dus al met al een verdiende overwinningen

4 maart 2023 om 22:14

Tweede geel was gewoon terecht Marc. Sorry man.

4 maart 2023 om 22:17

Feye_88

Zeker niet, die jongen doet dat nooit express en die bal is in. Zou wat zijn dat je een bal niet mag weg schieten omdat er net iemand op de grond ligt.

4 maart 2023 om 22:17

Hoe zie jij of hij dat van 20cm afstand express doet? Hij schiet die bal gewoon zo hard mogelijk weg, hier hoor je toch in geen enkel geval geel voor te geven?

4 maart 2023 om 22:18

@Feye88

Maar heb je bewijs dat het bewust was? Hij kan ook gewoon de bal weg willen trappen. En hij raakt Jahanbaks niet in het gezocht maar in z'n buik/borst. Jahanbaks doet gewoon mee aan het spel, is niet geblesseerd en het spel lag niet stil... hoe kan dit nou geel zijn? En het me echt een raadsel hoe dit geel is en nog een groter raadsel dat er voetballers/supporters zijn die dit ook geel vinden, tenzij je voor feyenoord bent.

4 maart 2023 om 22:18

Feye_88 Hij krijgt de bal niet eens tegen het hoofd, maar in zijn maagstreek. En het is geen regel. Geen dingen verzinnen.

4 maart 2023 om 22:19

Feye_88,

Kom op, ik weet dat je Feyenoord support, maar wees eerlijk. Wat als dit andersom was. De bal komt tegen de buik van Alireza aan en niet zijn gezicht. De speler van Groningen probeert de bal die nog binnen was, weg te werken.

Of gaan we vrije trappen die tegen hoofden en andere lichaamsdelen aangeschoten worden ook nu bestraffen. Neem een voorbeeld aan de analisten in de studio waaronder Feyenoorder Mario Been die het ook geen geel/rood vindt.

4 maart 2023 om 22:19

@skes: ik snap de heisa ook niet. Is toch gewoon een duidelijke gele kaart?

4 maart 2023 om 22:20

Expres of niet is de maatstaf niet. Een been breken kan ook per ongeluk, blijft direct rood. Vraag dat bijvoorbeeld aan Son.

4 maart 2023 om 22:23

Marc. Als hij de bal wil wegwerken schiet ie m over jahanbaksh heen. Dat is niet het geval. Hij ziet Ali liggen op 0.5 meter en kiest ervoor de bal keihard tegen m aan te piekeren. Dan kan een scheids terecht zeggen dat dat je tegenstander in gevaar brengen is. Gele kaart terecht

4 maart 2023 om 22:24

Die maatta wil de bal gewoon naar voren schieten, de bal is gewoon in het spel en die feyenoord spelers valt op 1 of andere manier. Alleen voor deuitclub in de kuip is dit een rode kaart. Maata krijgt zijn 1ste gele kaart voor tijdrekken, prima, maar na de 1-0 zie ik een feyenoordspeler de bal na een fluissignaal de bal wegschieten en je raad het al, niks.

4 maart 2023 om 22:25

Voortaan dus als verdediger gewoon voor de bal gaan liggen bij elk schot. Dan speel je zo tegen 0 man, volgens jouw theorie.

4 maart 2023 om 22:25

Verdiende overwinning. Geen grote kansen maar gelukkig werd het pressen beloond. Terechte tweede gele kaart, is opzettelijk tegen hem aangeschoten of je moet een erg slechte voetballer zijn, wil je van afstand niet over hem heen kunnen spelen.
Ik snap alleen niet dat er met al die voorzetten steeds bijna niemand naar de eerste paal voor de keeper loopt. Maar goed, gelukkig valt het doelpunt alsnog, heel lekker.
Wel zure reacties van ajacieden hier trouwens. Bou ja, dan weten jullie hoe heel Nederland zich voelden de afgelopen jaren als Ajax weer eens een late treffer maakte.

4 maart 2023 om 22:27

Ook al is het niet express, dit kan gewoon geen geel zijn. De bal is in het spel en dan mag je de bal overal heen schieten waar je maar wilt. Zou toch wat zijn als hij niet mag schieten omdat die Jahanbaks er net ff voor gaat liggen.

4 maart 2023 om 22:27

Onkunde is als het niet expres is

4 maart 2023 om 22:28

@ikweetalles
'Terechte tweede gele kaart, is opzettelijk tegen hem aangeschoten of je moet een erg slechte voetballer zijn, wil je van afstand niet over hem heen kunnen spelen.'

Jij geeft hier precies aan waarom het dus geen geel is

4 maart 2023 om 22:31

Inderdaad. Ik snap ook de heisa niet. Als je met die snelheid en in een soort van kwart draai een bal op die snelheid weg wil peren, schiet je hem uit/buitenkant voet ergens het stadion in of inderdaad hoog langs de lijn. Plus je wil uitverdedigen, waarom zou je dan tegen iemand schieten?? Toch averechts. Hij schiet nu strak vooruit terwijl er een speler ligt. Ik kijk door m’n Feyenoord bril maar ik vond dit zo’n onnatuurlijke actie.

4 maart 2023 om 22:32

Wij de Feyenoord fans zijn niet de arbiters die de keuzes maken. We kunnen er wat van vinden en het nooit kunnen veranderen. Net als de wedstrijd Nederland-Argentinie bijvoorbeeld. Buiten de cirkel van invloed. Kan er van alles van vinden. Het maakt niet uit. Linksom of rechtsom. Sommige maken er zelfs een persoonlijk iets van. Dat vind ik treurig. Het blijft een zeer leuk spel.

4 maart 2023 om 22:34

Gewoon een bewussie, weet iedereen die zelf ook heeft gevoetbald. Neemt niet weg dat de rode kaart wat overdreven was.

4 maart 2023 om 22:34

Klote voor de Groningse supporter. Helaas als NEC supporter weet ik hoe belachelijk dit voelt..

4 maart 2023 om 22:35

Ook als er niet is gefloten?
Beetje raar toch?

4 maart 2023 om 22:40

@Tukkertje, dat Son rood kreeg bij Everton was natuurlijk idioot want hij beging amper een overtreding. Zonder de duw van Aurier was er zelfs niets aan de hand. Dat hij zijn been brak was ongelukkig, maar daar staat natuurlijk niet direct een rode kaart voor. Absoluut niet de regels.

4 maart 2023 om 22:42

@Redisthecolour - je doet net alsof Jahanbaks express op de grond is gaan liggen toen die verdediger de bal net wilde wegtrappen. Hij lag er al na het duel en als je dan van een zó dichtbij, in mijn ogen opzichtig, tegen je tegenstander aanschiet die daar al ligt ben je ook gewoon niet zo slim. Vond de kaart zelf 50/50. Ook als het spel loopt kan je in dit geval een kaart geven voor onsportief gedrag. Hoe zuur het ook is, Feyenoord heeft hier gewoon terecht gewonnen.

4 maart 2023 om 23:10

Hij zit potverdikkie toch op voetbal met je niet expres.
Weet niet of je zelf wel eens heb gevoetbald maar dit is echt gewoon bewust.

4 maart 2023 om 23:28

Het is vaak genoeg andersom geweest, maar dat benoem je niet. Het is gewoon pure onkunde van die jongen, want waarom zou je bewust vol tegen iemand aanschieten... Discussie dat hij hem wilde wegschieten gaat ook niet op, want je ziet dat hij enkel oog heeft voor Jahanbakhsh.

4 maart 2023 om 23:44

Als je dat aan Son vraagt zal hij waarschijnlijk antwoorden dat hij het niet met je eens is. Die rode kaart is namelijk meteen geseponeerd, omdat het helemaal geen rood was.

5 maart 2023 om 00:11

Als hij dit niet expres deed denk ik dat hij beter een andere baan kan gaan zoeken. Dan kun je dus echt niet voetballen.

4 maart 2023 om 22:02

Zo heerlijk. De frustratie druipt er weer van af bij Ajacieden. Bal tegen iemand zijn hoofd aanschieten is toch gewoon geel. Daar valt niet over te discussieren. Maarja, jullie moesten je analyse in de 88e min opeens bijstellen naar een jankverhaaltje. Snap de frustratie wel.

4 maart 2023 om 22:04

Is gewoon terechte frustratie. Hierdoor kantelt de wedstrijd en moeten wij alleen maar verdedigen. Hoe kan je hiervoor nou een 2e gele geven? Hij wilde de bal inhouden en trapt de bal weg ( toevallig in zijn buik ). Maar Maatta mag doen met de bal wat hij wil, want het spel liep gewoon door.



4 maart 2023 om 22:05

Wil je zeggen dat hij ongelijk heeft dan? Feyenoord krijgt ontzettend veel mee dit seizoen. Als Ajax dit soort dingen mee zou krijgen zouden we hier onder elk topic de term 'knjb' zien..

4 maart 2023 om 22:05

Je kan toch ook gewoon als Feyenoord er toegeven dat je geluk hebt gehad? Hoezo nu weer zo provoceren.

4 maart 2023 om 22:05

Hij peer hem helemaal niet weg. Hij peert hem tegen Jahanbaksh aan, die op de grond ligt.

4 maart 2023 om 22:05

Zijn de regels. Ikzelf dacht ook wat dom geel maar het spel was gewoon nog bezig. Er werd niet gefloten voor een overtreding dus zeer vreemd

4 maart 2023 om 22:06

De.TheKing, de frustratie is volledig terecht. Wij worden hier voor de zoveelste keer flink genaaid door meneer Kooij. Maakt de kans veel kleiner op een punt hier, die rode kaart, in onze strijd tegen degradatie.

4 maart 2023 om 22:07

Wil de bal gewoon naar voren schieten omdat het spel nog bezig was. Schandalige gele kaart

4 maart 2023 om 22:07

Je hebt nul keer op doel geschoten, er was voor Groningen, ook voor de rode kaart niets te halen.

4 maart 2023 om 22:08

Aahhh, in dat geval is zo'n rode kaart een stuk logischer ineens Ckoen!

4 maart 2023 om 22:09

Ik heb hem aangepast om nog een paar keer schandalig er in te verwerken. Geniet maar van deze prachtige overwinning.

4 maart 2023 om 22:11

Jur77. Van Groningers snap ik het. Jullie hebben hard gestreden met een man minder. Zonde. Punt was ook verdiend. Gaat mij om de Ajacieden die zich als de wiedeweerga naar vz haasten om hun rancune jegens Feyenoord te spuien. Dit is Feyenoord-Groningen en van wie zijn de eerste 5 reacties? Ajacieden die mee hebben lopen typen. Die gozer kan toch gewoon de bal uit laten lopen. Waarom schiet ie ‘m tegen een liggend persoon aan?

4 maart 2023 om 22:12

Ik wil ook nooit meer Feyenoorders zien in topics waar Ajax een keertje geholpen wordt dan, deal?

4 maart 2023 om 22:13

Welke regel is dat dan? Heb werkelijk nog nooit van de regel 'bal tegen hoofd schieten is geel' gehoord. Geldt dat dan ook echt voor élke bal die tegen een hoofd wordt geschoten?

4 maart 2023 om 22:13

Waarom denk je dat Ajacieden hier naar kijken? Omdat Feyenoord (wederom) het zeer moeilijk had. En nu is de kaart bepalend om eventueel die koppositie snel over te kunnen nemen. Hij mag de bal tegen hem aanspelen om een ingooi mee te krijgen, die ze ook kregen.

4 maart 2023 om 22:14

moeten jullie zeggen,jullie hebben altyd de scheids en media mee ,of lucky ajax komt je onbekend in de oren.niet zeiken lan

4 maart 2023 om 22:14

Gast, alsof dit jaren en jaren niet andersom was. Lucky Ajax, Knjb, enzovoort enzovoort. En nu is het ineens rancune?

En dan nog niet eens gesproken over de invloed op de titelrace.

4 maart 2023 om 22:16

Dank! Altijd sportief MyVision💪. De rode kaart vond ik wat overdreven, de overwinning terecht. Wederom laat in de wedstrijd, altijd lekker.

4 maart 2023 om 22:18

Fijn als mensen zo'n selectief geheugen hebben. Het zit Feyenoord de laatste weken inderdaad niet tegen, maar daarvoor hebben ze net zo goed momenten gehad waar ze onterecht punten verloren door een verkeerde beslissing van de arbitrage (o.a. de niet gegeven penalty tegen Twente, en de afgekeurde goal tegen Nec)

Daarbij vind ik vooral de eerste gele kaart vandaag twijfelachtig, die had mijns inziens gewoon naar de keeper gemoeten.

4 maart 2023 om 22:19

Kwestie van tijd voordat we ze gaan inhalen, hopelijk voor de 35e speelronde!

4 maart 2023 om 22:20

Ongelofelijk hoe Feyenoord hier wederom geholpen wordt door de scheidsrechter.
Weer tegen 10 .an door een onterechte tweede gele dus rode kaart.
Wanneer houd dit eens op zeg.
De knvb bepaalt door die slechte scheidsrechters gewoon dat Feyenoord kampioen moet worden.
Belachelijke beslissing.

4 maart 2023 om 22:21

Jeetje wat zijn sommige mede Feyenoord supporters simpel… alsof een gelijkspel niets waard zou zijn voor Groningen in strijd tegen degradatie…

4 maart 2023 om 22:22

De.The.King, geen gemeen spel maar pure onkunde van Maata. Of zoals ik m noem, matig.

4 maart 2023 om 22:22

Hij mag helemaal niet doen wat hij wil. Hij schiet bewust zo hard mogelijk aan tegen iemand die op de grond ligt. Onsportief en vuil spel. En willens en wetens in gevaar brengen. Geheel terecht wegwezen met dat soort gasten.

4 maart 2023 om 22:24

Heeft Slot al gereageerd? Zal vast zeggen dat die tweede wel wat zwaar leek, maar kan hem geven evt. Dit soort praatjes. Maar wat was ie gefrustreerd tijdens de wedstrijd zeg. Dus met een 1-0 winst, na zo'n kaart is het makkelijk praten.

4 maart 2023 om 22:25

Moriaan, hij wil gewoon een bal binnenhouden door hem weg te schieten.

4 maart 2023 om 22:27

Kingetje, hij kan gewoon de bal uit laten lopen? Dan had Feyenoord een inworp. Tuurlijk probeer je hem binnen te houden. Wat denk jij? Wat een onzinnige opmerking.

4 maart 2023 om 22:27

Een bal tegen iemand zijn hoofd aanschieten is geel. Nieuwe regel bedacht. Het is geel als de bal niet in het is, maar de bal is gewoon in het spel. Vervolgens ook nog een buitenspel goal. Danilo doet namelijk mee aan het spel. Hier valt niet over te discussiëren. Dit zijn gewoon de regels. Verder maakt het mij niets uit, want na Ajax feyenoord staan we bovenaan en daar blijven we dan ook ðŸ˜

4 maart 2023 om 22:28

Om een ingooi te krijgen.

4 maart 2023 om 22:29

Myvision bedankt voor al je moeite weer onder een Feyenoord post 😂👋🽠wij de punten jij de duimpjes van je mede ajacieden.

4 maart 2023 om 22:30

In gevaar brengen.. het is een voetbal, geen kogel

4 maart 2023 om 22:30

Zo hard mogelijk nog wel. Hij tikt hem zeer relax met zijn binnenkant zachtjes tegen hem aan, zodat ze een ingooi hebben. Iets wat volgens de regels gewoon mag.

4 maart 2023 om 22:31

De bal 'bewust' tegen iemand zijn hoofd aanschieten is inderdaad geel. Hij brengt zijn tegenstander willens en wetens in gevaar. Dat is een kaart.

4 maart 2023 om 22:36

Moridin, het was niet tegen zijn hoofd. Check maar eens. En bovendien, bewust is uberhaupt never nooit te bewijzen. Dit is enkel rood door het huilen van Ali, de Kuip en de Feyenoordspelers die er bovenop vlogen. Scheids bespeeld.

4 maart 2023 om 22:37

Dus als je de bal voortaan tegen iemand aanschiet om een corner of ingooi te versieren, dan krijg je maar geel?

4 maart 2023 om 22:37

Feyenoord werd de eerste seizoenshelft onevenredig vaak benadeeld. Denk aan niet gegeven penals bij gelijke standen etc. Of de heer cillissen die de bal tegen Gimenez aan ramt, opzettelijk en vervolgens werd Gimenez afgefloten.
Daarom hebben alle scheidsrechters nu de opdracht gekregen van de KNVB om in het voordeel van Feyenoord te fluiten. Om zo alle wandaden van het scheidsrechterskorps goed te maken. Ik denk dat we nog 4 a 5 wedstrijden bevoordeeld moeten worden voor we terug in balans zijn :'

4 maart 2023 om 22:38

Maar hoe weet jij dat hij dit bewust doet? Dat is met geen maat te meten.

4 maart 2023 om 22:46

@de.theking
Op basis van wat heeft Groningen een punt verdiend, tijdrekken en met 10 man rond de eigen 16 staan? Niks laten zien. Feyenoord terecht gewonnen.

4 maart 2023 om 22:48

Moridin

Bal was niet tegen zijn hoofd. Bal was in en anders was het een inworp voor Feyenoord dus tuurlijk schoot hij hem nog weg. Nooit rood.

4 maart 2023 om 22:50

Dat weet je met een elleboog ook niet toch bedenk ik mij nu ineens? Ook in die situatie is nog niet afgefloten. Daar is het de interpretatie van de scheids. Buiten dat om kwam het op mij ook niet over alsof het bewust was.

4 maart 2023 om 23:03

Die Ajacieden doen nu toch precies hetzelfde. Heeft niks met stoer doen te maken. Nu is het door de Ajacieden: Knfb en jank jank

4 maart 2023 om 23:44

Knfb is welgeteld 1x genoemd. Moet je eens zien onder de topics waar Ajax een keertje geluk had. Je hoeft nog geen seconde te scrollen en je ziet 28x Knjb.

5 maart 2023 om 13:00

@Ajax1812 noem de momenten die we mee hebben gehad dan? Dan noem ik alleen even de momenten die punten hebben gekost.
Twente handsbal, psv hoekschop, Utrecht onterecht gefloten voor buitenspel, nec onterechte goal afgekeurd. Dit zijn 6 tot 8 punten.
Deze gele kaart kan je geven.

4 maart 2023 om 22:02

Je hebt 100% gelijk.

4 maart 2023 om 22:02

Ik vond die tweede tweede gele kaart voor de Groningen doelman destijds voor tijdrekken (was dat niet tegen Ajax) veel schandaliger.

Als je dit gedrag goedkeurt, ben je niet goed bij je knar...

4 maart 2023 om 22:04

Jij moet de spelregels nog maar eens gaan lezen, er is helemaal niet gefloten. Als je deze tweede gele kaart goedkeurt, ben jij er minder aan toe vriend.

4 maart 2023 om 22:06

Vorige week een soortgelijk geval tegen Frenkie de Jong ... heel V op zijn achterste benen ...

4 maart 2023 om 22:07

Dat was Warmerdam, niet Padt. Padt deed in die wedstrijd z'n eigen schoen uit.

4 maart 2023 om 22:07

Er heeft nog nooit een doelman van groningen een rode kaart gekregen tegen Ajax voor tijd rekken.

4 maart 2023 om 22:09

Dat was de linksback. En die kreeg zijn tweede gele kaart voor een te trage ingooi. In een duel waarin de keeper zijn eigen schoenen uittrapte, er hoofdblessures geveinst werden (geinstrueerd door Buijs) en elke standaardsituatie veters werden gestrikt. En zelfs al vind je dat makkelijk, na een aanmaning traag handelen is nog te bestraffen. Hier wordt een bal die in het spel is geschoten tegen een ander. Dat is nooit ook maar een procent strafbaar.

4 maart 2023 om 22:09

NJfromVOL, buiten alle vergelijkingen met eerdere gebeurtenissen, dit was toch te belachelijk voor woorden?

4 maart 2023 om 22:12

@NJl slecht voorbeeld, want toen was er afgefloten. Dit is juist schandalig omdat er gewoon nog gewoon gevoetbald werd.

4 maart 2023 om 22:13

@formus, Ik reageer op de stelling dat dit de meest belachelijke 2e gele kaart ooit was; dan moet ik dit wel vergelijken met eerdere gebeurtenissen. Ook met een incident van vorige week met Frenkie toen dergelijk gedrag massaal werd afgekeurd.
Blijkbaar was ik in verwarring over Padt en Warmerdam ...

4 maart 2023 om 22:19

NJ

Toen lag het spel stil, hier niet. Wel belangrijk verschil.

4 maart 2023 om 22:20

Dan nog praat dat deze kaart niet goed toch. Deze kaart was spelregeltechnisch helemaal niet mogelijk. Hoe erg de intentie van de speler van Groningen ook is om Jahanbaksch te raken, feitelijk kun je het niet bestraffen.

Verder wel verdiende overwinning denk ik, echter hield het spel (wederom) niet over. Dat de goal zo laat valt voelt altijd wel lekker hèhè.

4 maart 2023 om 22:42

NJ, je zei: Als je dit gedrag goedkeurt, ben je niet goed bij je knar.... Het lijkt alsof je het hebt over die Groningen speler. En die trapt m.i. gewoon een bal weg, in de buik van Ali. Bewust is niet te bewijzen, leek t ook niet. Maar dan nog, je kan bewust een ingooi verdienen. En hoeveel spelers schieten op een keeper, 1 op 1. Allemaal toch ook onbewust? Of is dan tegen een keeper aanschieten ook geel, terwijl je op goal mikt.

4 maart 2023 om 23:45



Die Groningerspeler trapt wel degelijk de bal bewust tegen Jahanbaksch aan. Hij wilt namelijk een ingooi en die krijgt hij ook. De scheids kan geel geven voor onsportief gedrag. Als de scheids al had gefloten, dan vinden we het allemaal rood, tenminste ik wel. Maar nu vinden we geel absurt omdat het zijn 2e is. Maar moet eerlijk bekennen, ook ik vind het te zwaar gestraft. conform de huidige regelgeving.

Sterker nog, het doelpunt van Idrissi had ook afgekeurd moet worden wegens buitenspel. Ook al raakt Danilo de bal niet, de bal gaat richting hem en hij onderneemt een poging de bal te koppen. Van de week vond ik de gelijkmaker van Ajax onterecht, hier geldt precies hetzelfde. Ik vind dit, en hoe de regels ook zijn veranderd, buitenspel en zal het altijd buitenspel blijven vinden.

Verder vind ik dat een ploeg die de hele wedstrijd aan het tijdrekken is, ten eerste veel sneller en vaker met geel bestraffen, maar ten tweede geen voordeel moet hebben van blessuretijd indien zij vlak voor tijd of in blessuretijd de deksel op de neus krijgen.

Na 4x (zwaar) te zijn benadeeld, zijn we nu inmiddels wel 4x (zwaar) bevoordeeld.

5 maart 2023 om 00:33

Daniel,

Bij welke overtreding die door een scheidsrechter wordt bestraft, lag het spel stil? Geen enkele toch?

4 maart 2023 om 22:02

Als Feyenoorder vind ik het ook een hele rare gele kaart. Zeker ook omdat we de vrije trap niet kregen. Kan me alleen maar voorstellen dat de arbitrage dan denkt dat de bal dus al uit was ofzo?

Hele slechte wedstrijd van Feyenoord en eigenlijk verdiende beide ploegen hier geen punten...

4 maart 2023 om 22:03

Fijn dat er nog realistische bestaan, hulde!

4 maart 2023 om 22:05

Ik denk dat iedereen wel eens is dat die 2e gele kaart heel raar was. Alleen de mate waarin Feyenoord nu afgezeken wordt op VZ dan moet ik er stiekem wel om lachen.

4 maart 2023 om 22:11

@M1ch43ll: Als ze dachten dat de bal al uit was, dan moeten ze een inworp geven. Maar de grens gaf hem aan Groningen. De scheids reageerde op schreeuwende fans, een naar zijn hood grijpende en rollende Ali en boze Feyenoorders die er op af stoven. Alles om de scheids te beïnvloeden en dat lukte (wederom). Bizarre beslissing natuurlijk, onder invloed van de druk van alles wat Feyenoord ademde vanavond.

4 maart 2023 om 22:19

Ali krijgt de bal vanaf een meter afstand vrij hard tegen zich aangeschoten. Lijkt me niet heel raar dat die pijn heeft toch? Overigens rolt die geen moment, hij blijft eerder "doods" liggen op zijn plek. Kijk de herhaling nog eens terug zou ik zeggen...

4 maart 2023 om 23:04

Ok, sorry, idd als een stervende zwaan 😉. Maar waarom reageer je alleen daar op en niet op de rest? Bovendien: als hij het een overtreding (bewust in gevaar brengen speler) vond, waarom gaf ie dan geen vrije bal aan Feyenoord, maar een inworp aan Groningen (en wel geel?). Volstrekt rare actie van Kooij.

4 maart 2023 om 23:32

Op de rest valt nauwelijks meer te reageren. Ik weet ook niet wat de scheidsrechter aan het doen was. Zoals ik al aangaf vond ik de gele kaart ook overdreven en zou er bij een eventuele gele kaart in deze situatie ook een vrije trap voor Feyenoord moeten volgen. Conclusie, de scheidsrechter zat er hier in ieder geval naast... Of bij de gele kaart of bij de spelhervatting.

4 maart 2023 om 22:02

Hebben we al de ‘KNJB’ variant voor Feyenoord? Echt schandalig!

4 maart 2023 om 22:06

Is al het hele jaar zo. Het is aan Ajax of AZ om het voetbal met 11 man te laten zegevieren. Triest zo

4 maart 2023 om 22:07

Nou noem ze maar op voor het hele jaar dan...vergeet niet ook de punten te melden die wij onterecht hebben verloren bij scheidsrechterlijke dwalingen (ik help alvast even: nec uit, Twente)

4 maart 2023 om 22:12

Verzin 'm zelf maar, dan gaan wij door met punten pakken.

4 maart 2023 om 22:03

Dit was een schandalige beslissing. Daar mazzelt Feyenoord enorm. Maar in Enschede worden er twee punten door de neus geboord door een arbitrale dwaling. Als concurrent zijnde horen we hier niet eens naar te kijken, we hebben het zelf vergooit door zeven keer op een rij niet te winnen.

4 maart 2023 om 22:03

VAR mag niet ingrijpen omdat het om een 2e gele kaar gaat. Maar natuurlijk is het een schande. Groningen is 3 punten ontnomen hier.

4 maart 2023 om 22:04

3 nog al liefst dirk? Groningen wilde niet eens winnen.

4 maart 2023 om 22:06

OnzeDirkie 3 punten? Waar haal jij die vandaan dan😂

4 maart 2023 om 22:16

Nou Dirk, neem er vooral nog een.

4 maart 2023 om 22:27

Niet overdrijven, Groningen had nauwelijks kansen en was vooral aan het verdedigen. Maar dat deden ze wel goed en compact en Feyenoord kwam er niet doorheen. Die rode kaart heeft er wel voor gezorgd dat Feyenoord het wat makkelijker kreeg.

4 maart 2023 om 22:03

Na het fluitsignaal wist ik dat jij hier wel weer alles zou doen om bovenaan. Begint een beetje trending te worden.

4 maart 2023 om 22:03

Was ook geen overtreding maar zeker wel zwaar onsportief gedrag waarbij je de gezondheid van een tegenstander in het gevaar brengt. Gewoon twee hele domme gele kaarten van die jongen.

4 maart 2023 om 22:07

Maar de bal is in het spel? Hoe kun je dan in godsnaam geel geven? Je geeft toch ook geen geel als je perongeluk iemand tegen zijn hoofd aantrapt met de bal? Hoe kun je deze beslissing goedpraten joh?

4 maart 2023 om 22:12

Heeft niets met goed praten te maken. Er zit vrij veel tijd tussen het moment dat alireza onderuit gaat en het moment dat de linksback de bal tegen hem aan schiet. In mijn optiek is het dan toch gewoon een bewuste keuze (je hebt de tijd om na te denken) om de bal vanaf 1 meter afstand keihard tegen iemand aan te schieten (die op de grond ligt).

4 maart 2023 om 22:15

Ajax1812: Als de keeper een schot op doel, al dan niet per ongeluk, tegenhoudt met zijn hoofd is het ook altijd een rode kaart voor de schutter, dat weet je toch?! 🤪

4 maart 2023 om 22:16

Ajax1812, in de reglementen staat dit als punt: "zich gedragen op een wijze die geen respect voor het spel toont;".
De bal na 3 seconden vol op het hoofd schieten van een tegenstander die op de grond ligt, kun je hier dus onder scharen.

4 maart 2023 om 22:18

Leuk allemaal regels er bij bedenken maar de bal is gewoon in het spel.

4 maart 2023 om 22:18

@Mijn Optiek: hij wil die bal nog net binnenhouden en rost hem weg. Niks aan de hand. Die druk die een rollende en naar zijn hoofd grijpende Ali, boze Feyenoorders die naar hem toe rennen en een boze Kuip geven, zorgen voor een belachelijke rode kaart.

4 maart 2023 om 22:19

Dat is ervanuitgaande dat Maatta die bal ook bewust tegen Jahanbaksh aan wil schieten. Nou heeft die Maatta al een paar maanden bewezen dat hij de bal vaker verkeerd dan goed raakt, en deze leek me ook niet op Jahanbaksh gemaakt. Als het om Messi ging was ik het wel met je eens.

4 maart 2023 om 22:28

Zwaar onsportief gedrag? Hij wou de bal gewoon uitverdedigen. En zelfs als hij de bal via Jahanbaks wilde uitverdedigen om zo een ingooi eraan over te houden was niet onsportief geweest. Je mag in principe toch gewoon de bal tegen je tegenstander aanschieten?

4 maart 2023 om 22:31

@formus: er is geen enkele ajacied die kan klagen over rollende spelers, dat is de omgekeerde wereld...

4 maart 2023 om 22:34

Niet als je daarmee de gezondheid van je tegenstander in het gevaar brengt. Dat gebeurd hier wel degelijk en er was zeker tijd genoeg voor maataa om zich te realiseren dat hij dit ging doen.

4 maart 2023 om 22:36

@myvison
Ik geniet ervan, altijd ben jij de eerste die op VZ reageert op een Feyenoord topic. Die obsessie van Ajacieden die meer bezig zijn met Feyenoord zijn dan met hun eigen club zijn nogal treurig.

4 maart 2023 om 22:44

Ik kijk gewoon die wedstrijd, ik typ al tijdens de wedstrijd en ja, ik vind het zeker vandaag weer belangrijk dat mijn reactie bovenaan staat want ik denk dat mijn mening breed gedragen wordt in deze.

5 maart 2023 om 02:02

Een eerste reactie wordt 9 vd 10 keer breed gedragen. Je obsessie vwb Feyenoord is gewoon bijzonder. On topic: dik verdiend gewonnen en als je als speler met geel op zak iemand van 1 meter afstand in zijn gezicht schiet ben je natuurlijk oliedom.

4 maart 2023 om 22:03

Je hebt in ieder geval gelijk met je opmerking over calimero.

4 maart 2023 om 22:04

Wat te denken van de enige goal dan? Dat is toch ook 100% hinderlijk buitenspel van danilo?

4 maart 2023 om 22:07

Lijkt mij ook, keeper moet blijven staan om rekening met hem te houden en kan daardoor pas (te) laat naar de hoek toe.

4 maart 2023 om 22:08

Danilo stond geen buitenspel.

4 maart 2023 om 22:32

Moet hij wel buitenspel staan.

4 maart 2023 om 22:05

Arme jongen, typt een heel Calimero verhaal over één gele kaart... Alsof Feyenoord geen kans had om tegen 11 man te winnen? Focus aub op Ajax.

4 maart 2023 om 22:10

"eén gele kaart" alsof die kaart niet resulteert in een rode kaart waardoor Feyenoord een nog groter voordeel had.

En dat Feyenoord veruit de betere was, betekent niet dat die rode kaart ineens goed gekeurd mag worden. Maar goed, ik heb jou nog nooit op een vorm van logica betrapt, zie de Greenwood-discussie van eergisteren bijvoorbeeld, dus zou ik idioot zijn om dat hier ineens wel te verwachten.

5 maart 2023 om 02:04

@Ajaxxxlove
Een speler met geel op zak die iemand op 1 meter afstand in zijn gezicht schiet is gewoon oliedom. Het was z'n tweede geel die je voor die actie gewoon kunt krijgen, niks onterechts aan.

4 maart 2023 om 22:08

Het is lachwekkend. Groningen heeft het al zo moeilijk, heeft eindelijk een avond dat het verdedigend echt prima staat en dan heb je zoâ€n droplul die een belachelijk rode kaart geeft en een hinderlijke buitenspel situatie laat doorgaan. Niemand zit op feyenoord in de Cl te wachten volgend jaar.

4 maart 2023 om 22:34

Ja, want Ajax ging er dit jaar helemaal niet kansloos uit. Zelfs in de herkansing tegen Union waren ze kansloos.

5 maart 2023 om 02:06

@kaka_kaka
Iedereen zit te wachten op Ajax in de CL natuurlijk dat thuis tegen Napoli compleet vernederd wordt, ga anders nog wat meer azijn wegdrinken.

4 maart 2023 om 22:08

Feyenoord is hier gewoon de terechte winnaar ondanks dat het een slechte wedstrijd was. De tweede gele kaart is terecht als je iemand met opzet de bal in het gezicht schiet. De VAR gaat hier niet ingrijpen, omdat het gaat om een gele kaart.

4 maart 2023 om 22:09

Calimero, stop met dat gezeik. Dat je jezelf hier als Ajax supporter nog druk om moet maken met zo'n selectie. 100 miljoen geïnvesteerd en nog zeiken om de scheidsrechter in een wedstrijd van de concurrent. Focus je op je eigen club, die hadden met die financiële voorsprong 10 punten los moeten staan.

4 maart 2023 om 22:11

Meteen weer met calimero beginnen. Totaal onnodig. Myvision plaatst gewoon een goede reactie. Iets wat jij niet doet. Hopelijk krijg jij een ban.

4 maart 2023 om 22:11

10 punten is overdreven. Dat gebeurt echt nooit. Verder eens met je reactie. Dit Feyenoord heeft al genoeg punten laten liggen en is verre van ongenaakbaar. Dat je dan niet voorstaat, komt echt omdat je zelf zeven keer op een rij de boel verprutst hebt.

4 maart 2023 om 22:14

Myvision geeft zelf in die goede reactie aan dat het wel wat calimero is 😅

4 maart 2023 om 22:18

OnzeDirk, myvision zegt zelf dat het calimero gedrag is, vervolgens verdient iemand die hem dus letterlijk overneemt een ban?

4 maart 2023 om 22:20

Haha een ban? Gaat ie lekker Dirk? Wat mij betreft plaats ik een prima reactie op een stukje tekst vol met calimero achtige twistjes, iets wat hij zelf overigens ook al aangeeft.

4 maart 2023 om 22:20

Consy, kom op, wat heeft dat er nou mee te maken? Kan je ook zeggen dat je nog geen 10 punten achter loopt met Schreuder als trainer. Of met -100 miljoen in je selectie? Wat een drogredenatie zeg.

4 maart 2023 om 22:22

10 punten is indd overdreven Suarez, gaat meer om het idee. Ajax supporters doen er verstandig aan gewoon de focus te leggen op de eigen club. Wanneer Ajax namelijk vanaf nu alle wedstrijden wint zijn ze kampioen, zo simpel is het gewoon. Kijk dan niet naar anderen, gewoon en alleen naar jezelf. Zoals het hoort als Ajacied.

4 maart 2023 om 22:24

Nee, dat mag hier niet Troy. Ik mag mezelf wel calimero noemen, maar een ander mag me geen calimero noemen. En ik zeg niet dat ik calimero ben, want dit was gewoon schandalig, maar ik weet heus wel dat de Feyenoordaanhang hier me gaan afschilderen als calimero als je op deze schandalige manier de wedstrijd wint.

4 maart 2023 om 22:28

Ik behoor niet tot de Feyenoord aanhang myvision. Overigens waardeer ik verder je posts altijd heel erg, ik vind alleen dat je vandaag de plank mis slaat.

4 maart 2023 om 22:41

En dat mag. Ik vind vooral dat de scheidsrechter de plank misslaat, dat nogal eens bepalend kan gaan zijn voor deze spannende einde van de competitie En excuus, kan helaas niet van iedereen onthouden welke club(s) ze aanhangen maar ik denk nu ineens PEC?

4 maart 2023 om 22:43

Wat is er precies schandalig aan de overwinning? Feyenoord zelf kan toch niks aan de besluiten van de arbiter doen? Verder heeft Feyenoord 95 minuten lang als enige geprobeerd te voetballen, met nadruk op geprobeerd haha. Groningen niks gecreëerd en Feyenoord een handvol goede kansen.

Zit de bril weer iets te strak?

5 maart 2023 om 07:19

Nee myvision:
Als je het dan technisch wil houden is gebruik van Calimero verboden op VZ. Dus ook over jezelf dus hoe je hier bij komt?

Zelfde als met het K woord schelden, zou dus wel over jezelf of eigen ploeg mogen gaan?

Nee nee, Consy doet niks anders dan jij zelf doet!

4 maart 2023 om 22:09

Je bent normaal gesproken een jankerd, maar je hebt gelijk. Onterecht rood.
Vind het alleen jammer de manier waarop dat wordt geuit. Je hebt kritisch en je hebt hatelijk.

Op basis van de wedstrijd verdiende overwinning maar heel jammerlijk dat het scheidsrechterskorps weer een nadrukkelijke rol speelt. Dat maakt het gewoon niet meer leuk en ga je (blijkbaar) nooit terecht een wedstrijd winnen. Er is altijd wel wat om aan te merken

4 maart 2023 om 22:43

Goede reactie Timm_FR

4 maart 2023 om 22:10

Het is lachwekkend. Groningen heeft het al zo moeilijk, heeft eindelijk een avond dat het verdedigend echt prima staat en dan heb je zoâ€n droplul die een belachelijk rode kaart geeft en een hinderlijke buitenspel situatie laat doorgaan. Niemand zit op feyenoord in de Cl te wachten volgend jaar.

4 maart 2023 om 22:13

Op wie zitten we wel te wachten in de CL? Of moeten de godenzonen maar weer geld gaan pompen in de selectie

4 maart 2023 om 22:20

Danilo stond geen buitenspel, gekkie.

4 maart 2023 om 22:10

Je geheugen laat je dan wel in de steek. Vergeten dat een Groningen speler in Amsterdam een 2de geel kreeg voor “tijdrekken�

Die speler trapt die bal expres tegen een liggende speler aan. Dat is nu eenmaal geel. Dat zijn de regels.

4 maart 2023 om 22:13

Hoe weet jij dat het expres is? De bal is toch gewoon in het spel ook? Als de bal buiten het spel was zou ik je gelijk geven. Hier is geen enkel strafbaar element aanwezig, zeker nadat de eerste gele kaart ook al makkelijk was. En misschien was die gele kaart in Amsterdam ook makkelijk, maar na een aanmaning blijven treuzelen is wel strafbaar. Overigens: in dat duel trapte de keeper zijn eigen schoenen uit, liet Buijs zijn spelers hoofdblessures veinzen en werden drie keer schoenen gewisseld.

4 maart 2023 om 22:16

Hij kijkt speciaal naar Alireza. Het is niet dat hij de bal blind naar voren rost. Dat kun je gewoon zien als je het filmpje nog is bekijkt. Dan kun je echt wel concluderen dat het expres was.

Dan had hij die keeper geel moeten geven en niet een speler die gewoon een ingooi neemt.

4 maart 2023 om 22:22

Ik zal wel gek zijn, maar volgens mij kijkt hij naar de bal en zit hij puur in de situatie. En als de bal dan niet over de lijn is, is de bal gewoon in het spel. Hier zit geen strafbaar element in, die linksback was al gewaarschuwd en bleef treuzelen. Misschien makkelijk, maar tenminste enig strafbaar element.

4 maart 2023 om 22:26

Bijzonder dat je deze totaal schandalige gele kaart nog goed gaat praten ook. De bal was gewoon nog in het spel, dus dan mag je voetballen. Dát zijn de regels.

4 maart 2023 om 22:11

Ben het voor het eerst eens met myvision. geen rood. punt.

4 maart 2023 om 22:12

Zijn gewoon de spelregels. Kooij snel van de UEFAlijst afvoeren. Verrips had voor de rust al met 2x geel weg moeten wezen!

4 maart 2023 om 22:13

Myvision weer lekker met je verhaal aan het typen in 80ste minuut zodat je als eerste weer kan afgeven op Feyenoord. Dubieus is de tweede gele kaart zeker. Maar kom op ook zonder de rode rood was die goal echt wel gevallen hoor. Je overdrijft ook weer enorm in je verhaal. Vergeet je niet dat Feyenoord ook aantal keer arbitrage tegen hebt gehad (Twente uit, nec uit). Reageerde je toen ook als eerste? 3 punten zijn lekker in de Kuip gebleven. Enorm blij mee👊ðŸ¼

4 maart 2023 om 22:15

Oh en bij Ajax en PSV gebeurt dit nooit? Schei toch uit man, soms zit het mee en soms zit het tegen. Tegen RKC komt ajax weer goed weg met die smerige actie van Berghuis. Wat wil je nou, huilebalk.

4 maart 2023 om 22:17

Jahanbakhsh raakt te bal in zijn val nog aan, de ingooi was dus al voor Groningen geweest. Heel goed gezien van de scheidsrechter en zijn assistent, uiterst onsportief gedrag, en daarnaast totaal onnodig, om de bal op zo'n korte afstand nog eens tegen iemand zijn hoofd te schieten. Totaal terechte tweede gele kaart.

4 maart 2023 om 22:20

Myvision heeft wat frustratie geloof ik. Hij kijkt en schiet de bal heel bewust hard tegen Ali aan. Mikkend op zijn hoofd. Gewoon een gefrustreerde actie en ernstig vuil spel. Van mij had hij direct rood gehad. 90 minuten lang de baas geweest op het veld. Dik verdiende overwinning.

4 maart 2023 om 22:20

Het was ook in mijn ogen absoluut een onterechte rode kaart, maar dat gejank dat Feyenoord continu de scheids mee heeft komt mijn keel wel een beetje uit, want dat is gewoon niet zo. Het heeft een paar keer mee gezeten en een paar keer tegen. Er wordt nu zo'n zweem gecreëerd alsof Feyenoord alleen maar eerste staat door hulp van de scheids. Dat is echt de grootste flauwekul.

En over het algemeen zal het gehuil me verder een worst zijn en kan ik er wel om lachen, maar er wordt nu echt bewust gezaagd aan de glans van een eventueel kampioenschap van Feyenoord. Dan moeten we maar in de Arena winnen.

4 maart 2023 om 22:24

Calimero gedrag

4 maart 2023 om 22:24

Volkomen terechte tweede gele kaart. Schopt 'm bewust tegen Jahanbaksh aan. Geen idee hoe je daar iets anders mee kan doen dan geel geven.

4 maart 2023 om 22:27

Door laten voetballen Fossen. Want de bal en de man waren nog gewoon in het spel. Wordt eens tijd dat scheidsrechters de spelregels gaan hanteren in plaats van proberen te denken wat een speler denkt.

4 maart 2023 om 22:32

Heb de wedstrijd niet gezien hoor. Maar las net alle ophef en keek de rode kaart terug en was al voorbereid om verontwaardigd te zijn. Maar ik vond 'm meteen terecht. Speler weet waar Jahanbaksh ligt en rost 'm bewust tegen hem aan. Dan krijg je geel. Ook als het je tweede is. Hoe zuur ook voor ons (al zie ik PSV niet meer als titelkandidaat).

4 maart 2023 om 22:34

Was het extra? En zo ja, spelers doen dit zo vaak om een ingooi of corner te verdienen. Maar omdat Jahanbaksh was gevallen mag dit opeens niet?
Dit was een hele verkeerde beslissing.

4 maart 2023 om 22:38

Fossen: Njaa ik keek de wedstrijd live en was eigenlijk zeer verbaasd. Op mij kwam het niet direct bewust over en daarmee snapte ik de rode kaart niet. Na een aantal keer kijken zie ik het wel, maar ja, das na een paar keer kijken. Als dit tegen mijn club was geweest was ik ook wel even pissig geweest denk ik. Desalniettemin extra blij met de overwinning.

4 maart 2023 om 22:55

De ingooi was al verdiend aangezienJahanbaksh de bal in zijn val nog aanraakte.Totaal onnodige actie dus terrecht geel

4 maart 2023 om 22:26

Kaart zal wel weer geseponeerd worden.

4 maart 2023 om 22:29

@myvision Was het niet eens bij Davy Klaassen? Waar die bal zichtbaar over de zijlijn ging (klassieker) en uit die aanval direct een doelpunt viel? Heb daar destijds weinig Ajacieden over horen klagen...

4 maart 2023 om 22:43

Dan moet je naar de samenvatting kijken van Atletico Sevilla en naar de rode kaart van Gueye kijken.

5 maart 2023 om 07:13

Vergeet in je grote frustratie ook voor het gemak alle momenten die niet goed vielen?
Hier kan je gewoon 2de geel voor geven. Hoeft niet maar kan zeker wel.

Bijvoorbeeld de hands bal bij Twente wat Feyenoord 2 punten kost is wel schandalig!

Maar die momenten vergeet je even voor het gemak in de hoge frustratie.

Ook opvallend dat het wederom vooral Ajacieden zijn en op een wonderbaarlijke manier Twente fans……. Wat die ineens tegen Feyenoord hebben is helemaal lachwekkend

6 maart 2023 om 06:36

Zelfs Mario Bee vond het geen kaart... maar vond de overwinning wel terecht.

3 punten en klaar …

4 maart 2023 om 22:13

Dat is het zeker. Alleen dit leek wel op woensdag. Idrissi scoort uit eindelijk wel maar wat speelt Feyenoord slecht. Het liefst zie ik Trauner en Szymanski terug komen voor andere krachten. Giminez moet toch een keer afmaken de goals. Dit begint nu wel duidelijk te worden waarom slot eerst voor Danilo koos. Jahanbaks samen met Dilrosun en Idrissi ondanks de goal echt uit vorm. Waarom krijgt bullaude geen kans op 10? Dilrosun kan het gewoon niet. Ik kan wel doorgaan, enige die ik nu wel goed vind is de keeper. Hij doet het stukken beter dan voorheen.

4 maart 2023 om 22:39

Dilrosu was weer drama hoor, Slot moet echt een keer wisselen in de basiself.

Hahaha ergens kan ik wel genieten van Live Meepraten. De afgunst neemt hilarische vormen aan.

3 punten in de pocket, dik terecht natuurlijk. Op naar de volgende!

4 maart 2023 om 22:02

Het is een grote show aan het worden helaas. Als fan van het spelletje voetbal denk ik dat de sport vanavond verloren heeft

4 maart 2023 om 22:03

Geeft toch niks. Volgende keer gewoon een boek gaan lezen of zo.

4 maart 2023 om 22:06

Dat tijdrekken was natuurlijk afschuwelijk.

Rood sloeg nergens op natuurlijk.

4 maart 2023 om 22:07

Ach, als Ajax een keer geholpen wordt door de scheids, verwacht niemand reacties van Feyenoorders, ok? On: belachelijke rode kaart natuurlijk, als je dat niet kan toegeven, dan mag je jezelf wel eens afvragen hoe bizar subjectief je bent.

4 maart 2023 om 22:07

Prem93

Het meest schijnheilige lid van VZ komt ook weer even kijken. Politiek correct lopen doen in normale topics en tijdens het live meepraten alleen maar lopen trollen.

4 maart 2023 om 22:07

Haha, het is echt kinderachtig aan het worden. Van MyVision hierboven weet je dat het komt, maar hoeveel mensen het ermee eens zijn. Bizar. De partij niet gezien. Het moment net wel. Zo raar was het niet. Een terechte overwinning begreep ik al met al, al was het niet goed?

4 maart 2023 om 22:09

Feyenoord was niet goed, maar Groningen was al helemaal schandalig. Enkel tijdrekken, verdedigen en achteraf klagen. Gele kaart was onterecht imo, maar de overwinning dik en dik terecht.

4 maart 2023 om 22:09

De bal was in het spel, hoe kun je dan geel geven voor het schieten van een bal tegen je tegenstander?

4 maart 2023 om 22:13

Onsportief gedrag? Dat is wel vaker gebeurt.

4 maart 2023 om 22:20

Omdat de Feyenoorder bal in zijn val nog heeft aangeraakt zou Groningen sowieso de ingooi krijgen, het sloeg dus helemaal nergens op om die bal, op zo'n korte afstand, tegen hem aan te schieten. Onsportief gedrag, dus geel.

4 maart 2023 om 22:26

Haha mangalista en arsenal… kijk even het moment… doe niet zo treurig. Onsportief gedrag is tegenwoordig een bal naar voren trappen binnen de lijnen? Haha @kijkdaneensman die maatta kreeg nog een beuk van alireza alsof die doorhad dat Groningen de ingooi zou krijgen… absurde aanname. Gewoon een arbitrale misser prima voor ons, kokcu verwoorde het ook prima. Dat sneue gedrag hier om ‘gelijk van de rode kaart te halen’. Echt heel Calimero achtig sommige mensen hier en dat is niet des Feyenoords.

4 maart 2023 om 22:44

De bal lag gedurende de situatie gewoon recht onder hem en hij keek ook continu richting de bal. Kijk het anders ff terug. Mijn club moet trouwens morgen nog spelen.. over aannames gesproken.

4 maart 2023 om 22:49

Groningen staat 17e heeft zich kranig geweerd en zelfs nog wat mogelijkheden gecreëerd. Je kan ze helemaal niets kwalijk nemen. Z on rode kaart krijg je als feyenoord thuis nooit, de uitploeg natuurlijk wel.

4 maart 2023 om 22:08

Het is natuurlijk heel makkelijk om het afgunst te noemen als je te slap bent om toe te geven dat dit echt een belachelijke tweede geel was. En nee, het maakt mij echt helemaal niks uit wie er kampioen wordt. Maar iedereen die hier nuchter naar kijkt zal beamen dat dit niet kan.

4 maart 2023 om 22:12

Kerel voordat je mij beschuldigd dat ik ‘slap’ ben, lees even wat meer reacties en zoek goed op mijn naam in Live Meepraten en hier. Kom daarna weer terug, dank.

4 maart 2023 om 22:12

Het is gewoon een gekke 2de gele kaart. Verdiend gewonnen maar we mochten niet klagen door dit kantelpunt. Wat betreft de comments, tsja je gaat dat altijd hebben. Mensen kunnen de afgunst maar moelijk verkroppen dus dat rode kaart moment een perfecte situatie om mr weer feyenoord af te zeiken

Ik vraag me af, als Danilo buitenspel staat dan neemt hij toch gewoon deel aan de aanval en had de 1-0 ook afgekeurd moeten worden? Of hij de bal nou raakt of niet het beïnvloedt het spel en dus de reactie van de keeper. Werd hiervoor niet exact een goal tegen Feyenoord in Heerenveen afgekeurd?

4 maart 2023 om 22:02

Correct, maar het is de knvb dus je kopt hem zelf al in!

4 maart 2023 om 22:03

Lijkt me wel, maar... stond Danilo buitenspel?

4 maart 2023 om 22:14

Stond buitenspel maar nam niet deel aan het spel.

4 maart 2023 om 22:03

Geen idee of je gelijk hebt, maar ga nou niet op zoek naar eenduidigheid bij de scheidsrechters/VAR. Dat is pure willekeur.

4 maart 2023 om 22:04

Neem aan dat die gewoon niet buitenspel stond.

4 maart 2023 om 22:06

Wel gek dat er helemaal geen lijntjes werden getoond dan want het leek mij toch wel kantje boord

4 maart 2023 om 22:04

Ik deel je gedachtegang

4 maart 2023 om 22:04

Danilo stond geen buitenspel de var heeft ernaar gekeken.

4 maart 2023 om 22:05

Klopt. Maar Danila stond geen buitenspel.

4 maart 2023 om 22:05

Danilo stond geen buitenspel, dus gewoon een geldig doelpunt.. Van gelderen heft het op.

4 maart 2023 om 22:05

Leek mij ook hinderlijk buitenspel. Maar mag de var daarvoor ingrijpen?

4 maart 2023 om 22:08

Als die buitenspel stond wel, dan moet de VAR ingrijpen zelfs.

4 maart 2023 om 22:29

Ik had even teruggespoeld want ik wilde ook lijntjes zien, maar volgens mij was het geem buitenspel. Belachelijke rode kaart wel ja.

Feyenoord terecht gewonnen, maar Joey Kooij moeten ze echt zijn fluit afnemen.. wat een grap!

Laat me raden. Kooij komt zeker niet voor de camera reageren..

Weer een geweldige overwinning, zwaar bevochten maar dat maakt niet uit.

Joey Kooij direct uit het scheidsrechtersambt ontheffen , nooit meer een fluit geven en dat blauwe pak van hem samen met het zwarte, gele, groene en paarse pakkie in de hens zetten. Of zoals J Derksen ooit over Siemen Mulder zei: " als hij zo'n pak wil kopen in de winkel, weigeren!" Hoe kun je hier rood voor geven?? Twee volstrekt bizarre gele kaarten, waardoor wij straks ri KKD mogen. Klasse gestreden, en uit de Kuip verwacht je weinig, maar als je zulke dramatische scheidsrechters hebt in je competitie is een stukje willekeur wel heel pijnlijk. Gefeliciteerd aan de Feyenoorders trouwens, dramatisch gespeeld maar toch weer winnen. Gun jullie de titel van harte!

4 maart 2023 om 22:15

Wellicht kan hij morgen in de Arena fluiten?

4 maart 2023 om 22:20

Boeit me niks of hij Ajax of Feyenoord fluit. Hij benadeelt mijn club! Pleur eens op met alles op Ajax betrekken, heeft er geen kloten mee te maken. Wij gaan door deze dropveter van een vent naar de KKD

4 maart 2023 om 22:45

Misschien wat meer wedstrijden winnen ? Jullie hebben er 15 verloren, of heb kooij alle wedstrijden van Groningen gefloten

4 maart 2023 om 23:20

Eh nee. Jullie gaan naar de KKD omdat jullie al het hele seizoen dramatisch voetballen. Niet door dit ene potje waar Groningen letterlijk vanaf de 5e minuut niets anders heeft gedaan dan tijdrekken.

Belangrijke overwinning maar oh oh wat mazzelen we wederom met de scheidsrechter… dit was natuurlijk nooit een rode kaart en Hartman komt weer weg met een dubieuze overtreding.

Weer een gestolen overwinning met dank aan de scheidsrechter

4 maart 2023 om 22:37

Niks gestolen aan, Feyenoord was gewoon beter. Ik vond de rode kaart idd wel belachelijk.

4 maart 2023 om 22:43

Helemaal niets gestolen aan, maar net als tegen NEC wordt het Feyenoord wel wat makkelijker gemaakt. Ik ging uit van 3 punten voor Feyenoord en gezien de wedstrijd en de kansen is het ook terecht. Echter is het gewoon zo dat due belachelijke 2e gele kaart een rode kaart als gevolg heeft, we zullen nooit weten hoe de wedstrijd anders afgelopen was. Maar wat laten sommigen zich hier kennen, alsof hun club nooit de scheidsrechter mee heeft (al mogen Feyenoorders de laatste weken echt niet klagen).

4 maart 2023 om 22:48

Ik geef toch ook aan dat ik de rode kaart belachelijk vind. Qua spelbeeld wel terecht denk ik. Maarja, je weet idd niet wat er was gebeurt zonder die rode kaart.

5 maart 2023 om 00:16

Vroeger noemde ze ons de Calimero. Er wilde vandaag maar 1 team voetballen. Ook al was het niet goed. Toch terecht de punten gepakt

Joey Kooij is maandag werkloos mag ik hopen, wat een achterlijke scheids blijft dat zeg. Die bal was nota bene gewoon nog in het spel, belachelijke rode kaart.

Wat een onzin die rode kaart. Ach, we krijgen ze nog in de ArenA..

Jaaaaaaaaaaaa we hebben 'm! Gelukkig dat ie nog valt, Groningen verdedigde dapper maar het zag er niet uit wat ze deden. Uiteraard verdiend gewonnen en morgen kijken hoe onze Nijmeegse vrienden het er vanaf brengen.

Dus tegenwoordig is de regel dat als de bal nog in het spel is en die bij een tegenstander in het gezicht komt je een kaart krijgt? Joey Kooi ook jou stoeltje is al gereserveerd op de Coolsingel.

4 maart 2023 om 22:04



4 maart 2023 om 23:07

Als jij hem van dichtbij probeert om hem tegen iemand zijn hoofd aan te schieten is het ook gewoon super dom. Was echt 0 reden voor Ali lag op de grond

4 maart 2023 om 23:20

Oja je mag dus als de bal in het spel is, niet meer de bal naar voren schoppen. Je mag hem alleen nog maar uit laten lopen. Duidelijk

4 maart 2023 om 23:25

Tuurlijk mag dat wel. Tis de intentie Ali ligt al en dan schiet je hem hard tegen hem aan. Totaal onnodig had hem makkelijk kunnen omspelen of op een normalere manier tegen hem aanschiet. En niet met 80 km per uur.

Een goede voetballer speet de liggende speler uit en voetbalt door dit was bewust.

Idrissi kan er niks van toch?

4 maart 2023 om 22:11

Daar sta ik nog steeds achter. Hij was dramatisch vandaag. Samen met Dilsorun de zwakste op het veld.

70% balbezit. 0 schoten op doel van Groningen. Feyenoord heerst gewoon opnieuw ondanks slecht te spelen. Mooi al dat gehaat, dat geeft wel aan dat Feyenoord de grootste club is momenteel!

4 maart 2023 om 22:08

Ze staan bovenaan, ze zijn zeker niet de grootste club. Weet niet of je trots moet zijn op het 'gehaat', zou toch liever hebben dat anderen je een sympathieke en leuke club vinden.

4 maart 2023 om 22:10

Ik kan er wel van genieten. Als Feyenoord slecht zou spelen en onterecht punten zou binnen halen met anti voetbal dan is het een ander verhaal. Zelfs als we slecht spelen zoals vandaag zijn we erg dominant.

4 maart 2023 om 22:11

Ach, je bent zelf supporter van de meest gehate club van Nederland. dus je weet hoe het voelt denk ik.

4 maart 2023 om 22:12

Niet trots op het gehaat.. Maar het leest wel lekker weg🥳

4 maart 2023 om 22:22

Dat is langzamerhand wel aan het wegebben hoor, vooral Feyenoorders vinden dat nog. Verder hoor je er zelden nog wat over.

4 maart 2023 om 22:22

Als Twentefan weet je wel hoe dat voelt. De dag dat Twente degradeerde was het feest in ieder stadion in Nederland.

4 maart 2023 om 22:31

Feyenoord is nog niet 1x dit seizoen de mindere geweest, nog niet 1x dit seizoen punten gestolen. Dan kan ik er alleen maar om lachen.

4 maart 2023 om 22:19

Met zo’n minderwaardigheidscomplex dat je zelf moet gaan vertellen dat je de grootste club bent zal je natuurlijk nooit de grootste kunnen zijn.

Terechte 3 punten zijn binnen, scheids weer vies tegen Feyenoord maar dat is normaal dit seizoen.

Bijzondere rode kaart, maar doordat Feyenoord sterk genoeg is om de hele wedstrijd te blijven aanvallen win je deze. Terechte overwinning als je het mij vraagt.

Net als vorige week gewoon dik verdient. De enige ploeg die uberhaupt wilde winnen. Spel moet wel beter, maar ok 3 punten binnen.

4 maart 2023 om 22:04

80% balbezit, 7 schoten op doel tegen nul. Er verdiende maar 1 ploeg te winnen vanavond.

4 maart 2023 om 22:09

Wel knap dat je beter bent tegen een degradatie kandidaat die een half uur met 10 man speelt.

4 maart 2023 om 22:17

Ik zeg toch niet dat het knap is? Ik zeg dar het terephthalate is en dat ze beter dan groningen waren. Maar was evengoed waardeloos. War Ik ook aangeef 💡

Niet een mooie overwinning, maar wel een dik verdiende overwinning. Terechte tweede gele kaart als je iemand met opzet in het gezicht schiet.

5 maart 2023 om 00:02

In het gezicht? Wat zeg je nou.. Knappe manier om 1 van de meest belachelijke tweede gele kaarten goed te praten. De bal is in het spel, hij wil wegwerken en raakt de speler op het lichaam. Hoe kan dat in vredesnaam geel zijn? Als je op doel schiet terwijl iemand vlak voor je staat is dat ook geel wanneer het schot wordt geblokt? Prima dat je blij bent met de drie punten, maar houd het wel objectief. Schandalige beslissing.

Alleen maar mooi dat Feyenoord nog in de race is hoe harde de klap 19 maart

4 maart 2023 om 22:15

Alleen maar mooi dat je dat gelooft. We winnen met mazzel maar zijn echt wel een stuk stabieler als Ajax

Door het oog van de naald. Al met al terechte overwinning. Nog meer treurnis in het live meepraten trouwens. Heel veel negatieve selectieve verontwaardiging. Jammer

5 maart 2023 om 00:03

Daar kun je dan voornamelijk de scheids voor bedanken toch? Logisch dat mensen erover vallen. Dat zou bij Ajax en Psv niet anders zijn geweest.

Blijkbaar mag je dus niet meer uitverdedigen. Wat een schande is dit, maarja, Joey Kooij flikt altijd wel zoiets tegen Groningen.

Groningen speelde degelijk, verdedigde goed, probeerde er een paar keer uit te komen. Blokzijl was echt weer goed vandaag, bizar dat Wormuth hem een halfjaar lang negeerde.

voorheen vond ik het vooral gejank, deze keer snap ik het zeker. dit was nooit rood. bal is nog in het spel en er is niet gefloten. staat in het volste recht om die bal gewoon weg te trappen. verder opnieuw geschrokken van het niveau. je komt maar weer is goed weg in de slotfase maar dit kan niet goed blijven gaan. afjagen lukt niet en na 2 keer overspelen zijn ze het of weer kwijt of loopt er een weer vast. maargoed andere zullen nu wel weer doen alsof Groningen hier anders met hun 0 schoten op goal hadden gewonnen.

We moeten wel echt beter gaan spelen als we kampioen willen worden, maar de punten zijn belangrijk op dit moment. Tuurlijk ben je beter dan Groningen, maar je creëert veel te weinig. Gaat ook wel schelen als Szymanski weer helemaal terug is, want Dilrosun op 10 is het echt niet.

Oh en het was écht geen rode kaart. Ik denk dat we het zonder die rode kaart ook nog wel redden, maar dat weet je nooit.

Gefeliciteerd Feyenoord, maar wat een scheidsrechter zeg die Joey Kooij. Groningen was best goed in de 1e 15 minuten, maar helaas hield dat op omdat er die angst weer insluist, maar ze vededigen goed, hielden stand en dan krijg je ineens een 2e gele kaart voor niks! Die Maate keek gewoon naar de bal en wou de bal uitverdedigen, de bal was nog niet eens uit! Hoe kan je hier ooit rood voor geven, het was ongelukkig en onkunde. Opzettelijk hands van Feyenoord niet bestraft met geel, duwen over de zijlijn niet bestraft met geel, en ga zo maar door. We waren niet beter, maar we hadden een kans op 0-0 en dat was al heel wat. De scheids moet geschorts worden.

Wat een geluk. Die rode kaart sloeg werkelijk nergens op.

Groningen na 15 minuten gestopt met voetballen. Feyenoord heel slordig. Dit moet echt beter, anders gaat het fout. Zelfs volgende week al tegen FC Volendam.

Met dank aan Joey Kooy!

Het is niet alsof Feyenoord onterecht heeft gewonnen maar die rode kaart was op z'n minst twijfelachtig omdat de bal gewoon nog in het spel is, Joey Kooij gokt en de VAR hoort hem te corrigeren. Ben benieuwd naar z'n uitleg.

Voor de rest slechte pot van Feyenoord, zat echt veel te weinig voetbal in, de kansen kwamen pas met het opportunisme en het directe spel.

4 maart 2023 om 23:25

De VAR mag / kan hem niet corrigeren want hij gaf een gele kaart. Beetje karma wel dat hij in de eerste helft al een keer geel had gekregen voor dat bloedirritante tijdrekken vanaf minuut 1.

Geluk van de kampioen.

4 maart 2023 om 22:13

Precies, we kunnen hele tirades hier neerzetten en van alles erbij halen maar dit is de kortste en beste analyse!

4 maart 2023 om 22:18

Misschien heb je gelijk.. maar wij komen niet uit de situatie dat we zoiets zullen/kunnen roepen.. volgende week Volendam thuis

Het is natuurlijk wel terecht maar als niet-Feyenoord supporter blijft het toch zo frustrerend.. Qua arbitrage zit het ze zo erg mee weer vanavond en dan valt de goal weer net voor het einde.. Zucht.

Maar ja feyenoorders gefeliciteerd.

4 maart 2023 om 22:11

Ligt eraan. Als de scheids gewoon elke keer geel trekt bij tijdrekken, wat ook mag, dan hadden ze met nog veel minder gestaan.

Ze bleven gaan. Gelukkig dat het nog erin draait. Kinderachtige 2de gele kaart dat wel.

Vond de 1e gele kaart zwaar maar de 2e terrecht. Natuurlijk ziet hij de speler liggen en ramt de bal tegen hem aan. Bijzonder smerig en onsportief spel. Verder ene matig Feyenoord gezien weer. Ik ben heel benieuwd hoe zij gaan presteren Europees gezien. Het gaat allemaal bijzonder moeizaam in Rotterdam. Al verdiende zij, ook hier, de overwinning

5 maart 2023 om 00:07

Is dat ook zo als iemand een schot op doel in zn maag krijgt? Moet de speler die schoot dan ook geel krijgen? De bal is in het spel, dus ik zie niet in hoe dat ooit geel zou kunnen zijn. Hoe kan jij (of de scheids) überhaupt weten of je niet probeerde om die bal weg te werken? Onbegrijpelijk dat er hier mensen zijn die denken dat deze kaart überhaupt zou moeten kunnen.

Als de speler geen geel had, had iedereen de gele kaart normaal gevonden. Maar nu niet, stelletje hypocrieten.

5 maart 2023 om 00:09

Nee. De bal was gewoon in het spel. Ga het nou niet goed proberen te praten. Gefeliciteerd met de drie punten.

Wedstrijd was enorm slecht, wat dat betreft logisch om door te praten over een scheidsrechterlijke beslissing. Wat zeggen de officiële regels?
De scheids zal het wel scharen onder ernstig gemeen spel.

4 maart 2023 om 22:08

Bij ernstig gemeen spel moet je rood geven en dan de VAR ernaar laten kijken. En dan was er niks aan de hand geweest.

Terechte overwinning met een beetje geluk...boeiend...3 punten

Oprechte vraag aan de Feyenoorders
Op deze manier wil je toch geen kampioen worden? Dit is werkelijk waar schandalig! Hoe je hier wint van een armoedig Groningen dat moet ook gezegd worden. Ik wil nooit meer de Feyenoorders horen janken over de arbitrage want die hebben ze al jaren mee en lotingen voor de beker ook al jaren.

4 maart 2023 om 22:10

Rustig Hoppie, ben je weer op weekendverlof? Wat een koekwous ben jij

4 maart 2023 om 22:12

Die enige die hier huilie huilie aan het doen is ben jij

4 maart 2023 om 22:20

Dit is alleen voor de haters verschrikkelijk.. Wij willen zo best kampioen worden

4 maart 2023 om 22:22

Wat een belachelijke vraag. ALS we kampioen worden ga ik dat uitbundig vieren. Nooit meer horen haha, gejank over voetbal heb je altijd (jij doet het perfect voor)

5 maart 2023 om 07:36

Tsja. We zijn ook al een aantal keer genaaid. Zoals de onterecht afgekeurde winnende goal van Gimenez tegen NEC uit. Er waren ook wat topwedstrijden waarin we arbitraal meer hadden verdiend. Zoals PSV uit.

Los daarvan. Gewoon verdiend gewonnen. Groningen deed niks anders dan tijdrekken en loste geen enkel schot op doel.

Wel terecht maar die 2de gele kaart sloeg echt nergens op maar zo wordt je ook kampioen.
1 ding, heb soms wel het gevoel dat er geen 1 scheids is die in de kuip iets durft wat in het nadeel is voor Feyenoord.

4 maart 2023 om 22:23

Topclub geluk. We kunnen er nu wel over meepraten blijkbaar

Heerlijk! Zo moet het dus voelen om jarenlang Ajacied te zijn. Ik snap nu meteen waarom er mensen voor Ajax zijn. Want hoe zij zich nu voelen tegenover Feyenoord heb ik mij jaren gevoeld als het om ajax ging. Alleen werden wij toen Calimero’s genoemd. Dus wie de bal kaatst….
On topic: door dit soort wedstrijden te winnen word je kampioen!

Heerlijk om die boze ajacieden te zien. Prachtig.

Verder is de gele kaart gewoon terecht. Op moment dat hij schiet, zie je hem gewoon kijken naar Jahanbaksh. Terecht dat dit soort onzin wordt afgestraft door een scheids.

Natuurlijk was Feyenoord sterker en de rode kaart was apart. Waar ik me het meeste aan heb geïrriteerd is de ongelooflijke clubvoorkeur van deze commentator. Hij heeft niets maar dan ook niets negatiefs over de thuisploeg te melden. Het is allemaal terecht als er extra tijd bij moet en elke pass is goed. Bij Ajax trekt hij alles in twijfel en word elke speler neergesabelt. Feyenoord verdient gewonnen maar hier moet espn wat aan doen. Of houden ze dit zelf in de hand?

Feyenoord wordt kampioen, dit soort dingen zie je alleen bij een kampioen! Slecht spelen maar winnen dat is typisch iets voor een kampioen. Wat jammer is dat FC Groningen voor een punt speelde want hebben niks gecreëerd wat ook niet echt een beeld geeft. Als er een team had moeten winnen vandaag dan was het Feyenoord maar het was niet best! Feyenoord heeft teveel kansen nodig om te winnen want als je 5x een 100% kans mist dan maak je het jezelf moeilijk. De rode kaart is jammer maar ik denk dat Feyenoord alsnog had gewonnen want het zit mee! Volgende week Volendam en dan Ajax en het seizoen is beslist dus 4 punten over de volgende 2 wedstrijden maakt Feyenoord sneller kampioen.

Wat een vechtlust en conditie! Volledig terecht gewonnen ondanks de vreemde rode kaart. Feyenoord gaat ook in de arena van ajax winnen en dan is de competitie wel gespeeld.

Heb de wedstrijd niet gezien en, eerlijk is eerlijk, in de fam app wel gezegd dat Feyenoord weer tegen 10 man in de Kuip komt te voetballen...

Was t een terechte tweede kaart? O.b.v. wat ik zo lees was t onterecht en schandalig, klopt dat?

4 maart 2023 om 22:11

2 keer geel. Hij shoot de bal op Jahanbacks was zwaar 2de gele kaart maar geluk moet je hebben.

4 maart 2023 om 22:13

Compleet onterechte tweede gele en dus rode kaart. Wellicht zou je kunnen stellen dat beide gele kaarten voor deze speler onterecht was.

Geluk van een kampioen zo slechte wedstrijd winnen.. Rode kaart was zwaar maar ook dom om zo iets te doen. Feyenoord word kampioen alles zit gewoon mee.

Haha ik zit echt te genieten van dit topic. Het ultieme Calimerogedrag van de ooit zo trotse Ajacieden geeft het seizoen van Feyenoord nog meer glans.

Deze rode kaart zal vast weer geseponeerd worden

Ben heel benieuwd naar de uitleg van Kooij. Ik kan alleen maar denken dat hij dit zag als een 'bewussie', maar dat kun je nooit weten (en leek het in niks op) en never nooit rood geven.

4 maart 2023 om 22:21

Wat mij betreft leek het wel bewust, en als Kooij het ook zo beoordeeld heeft, kan het wellicht nog wel een gerechtvaardigde kaart zijn. Met heel grote consequenties overigens, waardoor je wel heel zeker van je zaak moet zijn, als er al een dergelijke regel is.

4 maart 2023 om 22:25

Maar dat kun je hier nooit met zekerheid weten, zeker niet op 30 meter afstand.

4 maart 2023 om 22:27

Eens. Een andere mogelijkheid is dat de gele kaart was voor het duwen van die warmloper van Feyenoord, wat hij daarna deed.

4 maart 2023 om 22:30

En zelfs als het bewust is, mag hij toch gewoon proberen om de bal via de tegenstander uit te schieten om een ingooi te verdienen? Het is gewoon ongelukkig dat hij hem in zijn gezicht raakt.

4 maart 2023 om 22:34

Bewust zo hard op een liggend iemand op 1 meter voor je zal denk ik als 'gemeen spel' oid worden geïnterpreteerd.

Maar niet aan te tonen dus geen geel.

5 maart 2023 om 00:12

Ik had het gevoel dat ie gewoon weg wilde werken. Buiten dat zie ik absoluut niet in hoe het op enige wijze gerechtvaardigd kan zijn aangezien de bal gewoon in het spel was.

Moet je nagaan dat de eerste comment een ajacied is😂😂.
Bizar het is zaterdag avond en je ga op VZ 90 min klagen over een wedstrijd/club die je niet eens support, aardig triest

Een 2de gele kaart geven terwijl het spel helemaal niet stil ligt. Onbegrijpelijk en schandalig deze beslissing.

De speler van feyenoord die ook 5 minuten blijft liggen te rollen op het veld. Om te kotsen.

wat waren we slecht mensen,dit geluk blijft niet duren zolang.als we dit jaar kampioen worden dan is t de incompetentie van ajax en psv.die ali reza die moeten ze echt wegtrappen en nee idrissi hoort dr ook niet bij.haal aub een beetje goede buitenspelers bestuur.heel feyenoord was eigenlijk heel slecht .alles ging maar door t midden en beiden buitenspelers trokken constant naar t midden ,waardoor t centrum te druk werd.en gimenes denk dat hij de technische gogme gewoon niet heeft en een bal bij zich houden totdat de andere aanschuiven heeft hij ook niet door en ziet ervaar onmachtig uit.ik schrok vandaag gewoon van feyenoord.een onvoldoende voor heel FEYENOORD VANDAAG

Ik begrijp niet waarom Willems werd afgehaald. Ik vond hem een van de besten van Groningen. Vreemd

4 maart 2023 om 22:30

Speelde prima, wellicht fitheid?

4 maart 2023 om 22:31

Nog niet wedstrijdfit genoeg, heeft natuurlijk een halfjaar niet gespeeld.

Ik gun Feijenoord de titel als ze het verdienen maar man man dit gaat wel echt ver. Schijnbaar moet Feijenoord het worden dit jaar. En nu hoor ik er geen een over de knvb die een clubvoorkeur heeft

4 maart 2023 om 22:20

De KNVB is voor Real Madrid

Groetjes

Het is een grote schande.

Of we nou tegen Feyenoord / PSV of AJAX spelen je hebt elke keer de scheids tegen. Die Kooij is wel een ongelofelijke slechte scheidsrechter. Dat hiervoor geel gegeven wordt heb ik nog nooit meegemaakt. Vroeger bij ajax kregen wij een 2de gele kaart voor tijdrekken. Het is ongelooflijk.

Gore schande, anders minstens een punt gekregen!

Leuk allemaal maar als je naar het gezicht van die speler kijkt .. schiet hij hem heel gefrustreerd tegen hem aan .. Expres! … zeer onsportief gedrag dus geel!

Iedereem kan hier lullen maar t is gewoon zo

Frustrerend. Belachelijke tweede gele kaart. Die Kooij moeten ze opsluiten. Matige pot waar een 0-0 gewoon terecht was geweest, maar zoals zo vaak al dit seizoen zit het gewoon niet mee. Als je dan zo’n tegenslag krijgt door een arbitrale dwaling, was een puntje wel lekker geweest. Wonden likken en door, op naar de volgende pot met de volgende blinde kneus van de KNVB.

4 maart 2023 om 22:43

Kan de frustratie heel goed voorstellen, Groningen zal aan het einde maar een punt tekortkomen voor handhaving. Kooij is inderdaad een verschrikking, loopt over het veld met een air alsof hij de nieuwe Pierluigi Collina is maar kan gewoon totaal niet fluiten. Nu moet ik zeggen dat ik dat nog niet eens het ergste, scheidsrechters zijn ook maar mensen en de een maakt nou eenmaal meer fouten dan de ander. Maar dit valt voor mij niet meer onder ‘slecht’ fluiten maar bijna onder partijdigheid. Je moet er namelijk echt op uit zijn om deze gele kaart te geven, bal is godmijne nog gewoon in het spel en dan kan zoiets gewoon gebeuren. Die Kooij moeten ze echt voor drie weken schorsen.

5 maart 2023 om 07:33

0-0 terecht? Groningen deed niks anders dan tijdrekken en vergat te voetballen. Groningen had twee schoten in totaal, 0 schoten op doel.

5 maart 2023 om 12:43

Ja en, daar zette de lijstaanvoerder bar weinig tegenover. Zelfs tegen 10 man speelden ze gewoon heel erg matig en zonder overtuiging. Iedereen die denkt dat Groningen in huidige vorm naar de Kuip komt om te voetballen, is lastig serieus te nemen. Je parkeert de bus en hoopt op een puntje. Organisatorisch stond het tot de rode kaart best aardig, veel beter zijn we gewoon niet. Dan mag je je best besloten en gefrustreerd voelen dat je in minuut 88 alsnog verliest.

5 maart 2023 om 13:49

Iemand die alleen maar komt om te vertragen, tijd te rekken en te irriteren mag zich van mij persoonlijk nooit bestolen voelen. Zeker niet als je ook bij balbezit helemaal niets doet om te proberen te scoren. Behalve Willems die de bal vanaf 30 meter de tweede ring op schoot.

Gewoon een gestolen overwinning. Kan geen geel zijn en dus ook geen rood. En bij de loting straks geheid Feyenoord thuis tegen Spakenburg en PSV thuis tegen Ajax.

Als je zo kampioen wilt worden….pffff. Dit was wel de meest onterechte rode kaart ooit.

4 maart 2023 om 22:20

Hier kan Feyenoord niks aan doen he?

4 maart 2023 om 22:29

Op basis hiervan een evt kampioenschap niet verdiend achten slaat natuurlijk nergens op. Dat snap je zelf ook wel

Ik vraag me af hoe de regels zijn ten aanzien van gemeen/onsportief spel. De bal was nog in het veld inderdaad, maar je zag aan alles dat die speler gefrustreerd was en vermoedelijk met opzet tegen Ali schoot. Dit was niet zomaar uitverdedigen en de bal naar voren rossen. Als de scheids het ook op deze manier heeft geïnterpreteerd en het is inderdaad geel waard, dan heeft ie gewoon goed gehandeld.

Nog nooit zoveel haat en jaloezie gezien richting Feyenoord. Ga eerst bij jezelf ten rade dat jouw club punten verspilt heeft en Feyenoord minder wilt nog niet zeggen dat er een duistere mysterieuze complot theorie gaande is dat Feyenoord kampioen wilt maken.

Deze gele kaart was echt schandalig. Maar de irritante supporters hier die maar zeggen dat Feyenoord het HELE SEIZOEN de scheids mee heeft zijn lachwekkend.

NEC in de beker en deze gele kaart inderdaad volledig onterecht.

PSV uit, Twente uit, Utrecht uit waren volgens mij weer tegen Feyenoord.

Jullie kunnen er niks aan doen, waarschijnlijk door alle stemmingmakerij rondom slot voorgaande maanden, maar het is echt een beetje zielig.

4 maart 2023 om 22:37

Gele kaart was volkomen terecht. Onsportieve actie om de bal op zo'n korte afstand tegen iemand zijn hoofd aan te schieten. De ingooi was ook al voor Groningen, dus volkomen onnodig ook.

4 maart 2023 om 22:40

Agh, ik vind het eerder belangrijk dat er 0 schoten op goal van Groningen waren. Wedstrijd was waarschijnlijk precies hetzelfde afgelopen

5 maart 2023 om 00:01

KijkDanEensMan. Komop hoor, de bal is nog in het veld en die back van Groningen wil de bal gewoon wegschieten. Zelfs de grensrechter vlagt niet voor een overtreding. Maar Kooij heeft, zoals vaker, de neiging om gewoon zijn eigen plan te trekken . Schrijnend. De overwinning is terecht want Feyenoord was heer en meester. De manier waarop is echt gewoon vervelend. Uit bij Heerenveen wordt de 1-0 afgekeurd omdat Nunnely deelneemt aan het spel. Hier niet. Is gewoon meten met twee maten.

5 maart 2023 om 06:10

Ik snap die opmerking over Danilo niet, dat was geen buitenspel? Die stond op 1 lijn.

5 maart 2023 om 08:26

Is toch geinig. Sommige geloven ook echt dat de KNVB dan nu opeens wil dat Feyenoord kampioen wordt of iets dergelijks. Kan er wel om lachen, zeker zolang we punten halen. Deze gele kaart sloeg overigens nergens op. Het is niet erg sportief, maar zolang de bal in het spel is mag je em lijkt mij overal schieten waar je wil.

Maar goed, ook tegen 11 was er vast in de 98e minuut wel een bal ingevallen.

Hele wedstrijd gedomineerd, niks weggegeven. Prima overwinning met een schitterende goal in de slotfase. Jozef is weer blij. Voetbal moet trouwens wel beter als we willen winnen in de Arena

Wat een baas die Idrissi! Was al een aantal keer dreigend en lijkt bij vlagen zijn vorm van zijn goede tijd bij AZ te hebben hervonden!! Al meerdere wedstrijden op rij bij Feyenoord 1 van de uitblinkers en een speler die Feyenoord mede het kampioenschap kan gaan bezorgen dit seizoen. Gewogen door Sevilla, maar te licht bevonden. Misschien kan Feyenoord hem voor een klein bedrag definitief overnemen aan het eind van het seizoen..

5 maart 2023 om 07:32

Hoezo wat een baas die Idrissi? Die goal was een totaal mislukte voorzet.

Ik vond de tweede gele kaart overdreven, maar eerlijk gezegd denk ik niet dat het zo'n kantelmoment was. Met 11 man kwam Groningen ook hun eigen helft al niet af, dus dat wedstrijdbeeld veranderde niet. Ik durf mijn hand er wel voor in het vuur te steken dat het tegen 11 man op exact dezelfde manier was afgelopen.
Denk zelfs dat het tegen 11 man makkelijker zou zijn geweest, de muur werd alleen maar groter en daar hebben wij nooit echt lekker doorheen weten te voetballen dit seizoen.

Ik beschouw het maar als compensatie voor Verrips, als ik scheidsrechter zou zijn zou zo iemand in de 20e minuut al twee keer geel voor tijdrekken hebben gekregen ;-)

Die 2e gele werd heel makkelijk gegeven, maar die gozer doet het ook niet echt heel handig. Dat hij die bal via hem wil uitschieten of weg wilde schieten geloof ik ook niet. Als je kijkt naar het moment dan heeft het er toch echt wel alle schijn van dat hij die bal bewust tegen hem aanschiet. Dat kan je bestempelen als onsportief, maar Kooij wist niet hoe snel hij die kaart moest geven

Matige wedstrijd van Feyenoord kant,aar er was maar 1 team die kwam om te winnen. Groningen na 10 minuten klaar met voetballen en deed alles wat mogelijk was om het spel te vertragen. Ik denk oprecht dat deze wedstrijd een van de kortste zuivere speeltijd van het seizoen had. Met als dieptepunt de speler van Groningen die een duwtje krijgt, buiten het veld ligt, opkrabbelt en in het veld weer gaat liggen. Gewoon onsportief. Niet heel raar dat de twee gele kaarten dan ook voor onsportief gedrag waren. Natuurlijk is die tweede vrij discutabel. Maar als je van zo dichtbij de bal vol tegen iemand aanschiet, terwijl hij op de grond ligt... En uit je lichaamshouding en gezichtsuitdrukking blijkt aan alles dat je het bewust deed, dan loop je de kans op een gele kaart. Groningen kan zichzelf vooral het onsportieve gedrag verwijten.

Dik verdiende overwinning voor Feyenoord, maar er mag maandag een bos bloemen naar de KNVB hoor. Nu zullen we Slot niet horen.

Gefeliciteerd Feyenoord supporters.

Eerste gele kaart werd random gegeven aan deze speler, immers er waren zoveel spelers die tijd rekten en zelfs de keeper van Groningen heeft niet een gele kaart ontvangen.

De tweede gele kaart, tsjah ik zie heel duidelijk dat die speler naar Jahanbaks kijkt en die bal op hem ramt. Wat mij betreft mag je een bal via een speler uit spelen, het leek wat onsportief en zo heeft de heer Kooij hem beoordeeld vermoed ik, want je ziet de Groninger speler wel echt kijken naar Jahanbaks. Als Feyenoordfan zou ik zeggen, 2x zeer ongelukkig en als dit Feyenoord was overkomen had ik mij wel bestolen gevoeld.

4 maart 2023 om 22:57

Klopt niet wat je zegt. Kooi heeft namelijk helemaal niet gefloten om het spel stil te leggen. Dus hij kan dan nimmer een kaart gaan geven. Ten tweede was het spel nog gaande en mag je verder spelen.

4 maart 2023 om 23:14

Leer lezen en dan pas typen. Het woord fluiten komt niet in mijn reactie voor. Hij heeft het beoordeeld als: onsportief gedrag of ernstig gemeen spel waarbij je een tegenstander mee kunt verwonden. We hebben allen gezien dat het daar op lijkt maar niet perse is.

4 maart 2023 om 23:19

Precies man leer lezen en dan pas typen.zeg namelijk nergens dat jij zegt dat hij gefloten heeft. Ik geef aan hoe het zit.
Kom je altijd met gestrekt been in trouwens?! Beetje kansloos namelijk. Gewoon tegen elkaar doen is net zo leuk, denk je niet?

4 maart 2023 om 22:47

En die mazzeltjes zijn af en toe verdomd lekker

4 maart 2023 om 23:25

Sure

Matige wedstrijd van Feyenoord kant,aar er was maar 1 team die kwam om te winnen. Groningen na 10 minuten klaar met voetballen en deed alles wat mogelijk was om het spel te vertragen. Ik denk oprecht dat deze wedstrijd een van de kortste zuivere speeltijd van het seizoen had. Met als dieptepunt de speler van Groningen die een duwtje krijgt, buiten het veld ligt, opkrabbelt en in het veld weer gaat liggen. Gewoon onsportief. Niet heel raar dat de twee gele kaarten dan ook voor onsportief gedrag waren. Natuurlijk is die tweede vrij discutabel. Maar als je van zo dichtbij de bal vol tegen iemand aanschiet, terwijl hij op de grond ligt... En uit je lichaamshouding en gezichtsuitdrukking blijkt aan alles dat je het bewust deed, dan loop je de kans op een gele kaart. Groningen kan zichzelf vooral het onsportieve gedrag verwijten.

4 maart 2023 om 23:00



Onzin wat je zegt. De bal was niet uit dus mocht hij verder spelen.
Ten tweede was het spel niet stil gelegd door te fluiten dus kan hij ook nooit geel gaan geven.
Eerst moet het spel stil gelegd worden dan pas mag je een kaart trekken, maar Kooij heeft daar schijt aan en lapt de regels aan zijn laars.
Genaaid door Kooij en verder niets!
Zijn vierde onterechte gele kaart inmiddels. Lekker man die Kooij!

Heerlijk. Slecht spelen en hem toch winnen.
Zou het dan toch…?

Voor de rest snel vergeten. Die back van Groningen is gewoon erg dom want hij had 0 reden om hem tegen hem aan te schieten. Ali lag op de grond. Iedereen die op niveau voetbalt denkt hier normaal niet aan en speet de op de grond liggende speler uit. Dit was een bewuste bal op hem.

4 maart 2023 om 23:15

Onzin wat je zegt over de back.
1 Kooij had niet gefloten om de wedstrijd stil te leggen, dus een kaart geven mag dan helemaal niet.
2 Bal was bijlange na niet over de lijn
3 De bal was dus nog in het spel dus de back mag gewoon door gaan, schoot tegen tegen zijn tegenstander aan met het doel om een ingooi te krijgen. Zie de grensrechter die geeft zelfs een ingooi aan Groningen.

4 maart 2023 om 23:23

Gozer als iemand op de grond ligt met zijn benen de andere kant op schiet je niet in dat tempo tegen hem aan. Een goede voetballer speelt die man uit en gaat voetballen. Misschien dat ze doen bij fc bal op het dak 5. Hij wilde de speler gewoon raken dit was bewust hard ( het gaat om de intentie ) tegen hem aan olie dom.

4 maart 2023 om 23:27

We kunnen er wel over door drammen, Feyenoorders vinden het rood en de rest van Nederland niet. Dat hebben zij eenmaal, en dat is prima. Des te lekkerder is het als die club op 19 maart aan de zak krijgt van Ajax en wij 3 punten pakken tegen die Friezen. Al was vanavond wel een heerlijk puntje geweest om een klein reeksje neer te zetten en met moed naar Alkmaar te gaan zaterdag. ðŸ˜

4 maart 2023 om 23:29

Mee eens , dat je zo hard schiet is niet nodig maar dan nog kan het geen geel zijn.
Dus krijg je je tweede geel onterrecht, vierde op rij voor Kooij. Je maakt mij niet wijs dat dat normaal is.
Kooij komt als een idioot aanrennen en hup geel en rood.
Terwijl zijn eigen grensrechter nog aan het vlaggen is voor een ingooi voor Groningen.

Joey Kooij dames en heren, misschien wel de slechtste scheidsrechter die er in heel Europa rondloopt. Wat een ontzettende pannenkoek is dat.

4 maart 2023 om 23:30

Tja en als het nu bij 1 maal bleef. Maar dit is dus wekelijks het geval met die gast. Nec 2 maal genaaid, nu Groningen weer. Waar stopt het met dit figuur?!

4 maart 2023 om 23:35

Tot dat een keer, terecht, besloten wordt dat deze jongen helemaal niks te zoeken heeft op een voetbalveld. In ieder geval niet als scheidsrechter. Kan mij niet snel genoeg zijn, in ieder geval.

KNVB staat tegenwoordig synoniem voor meten met twee maten. Een identieke 1-0 van Heerenveen wordt afgekeurd, maar deze telt. Het is te bizar voor woorden. Feyenoord wint deze wedstrijd natuurlijk terecht, daar niet van, maar de manier waarop is schandalig. Ook over die tweede gele heb ik mijn twijfels. Geluk van de kampioen, laten we het daar maar op houden.

Keihard knokken en uuteindelijk zal het niet genoeg zijn. Ajax zal de wedstrijd tegen Feyenoord winnen waardoor Feyenoord geen kampioen gaat worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren