Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahim Sangaré gaat vertrekken: Paris Saint-Germain komt in de markt

Laatste update:

Ibrahim Sangaré is naar alle waarschijnlijkheid bezig aan zijn laatste weken in het shirt van PSV. De Ivoriaanse middenvelder staat volgens Voetbal International in de concrete belangstelling van Paris Saint-Germain en tal van clubs uit de Premier League. Sangaré beschikt in zijn contract over een gelimiteerde afkoopsom van 37,5 miljoen euro.

Het is niet zeker dat PSV daadwerkelijk een dergelijk bedrag over zal houden aan de verkoop van Sangaré. VI verwacht dat de Eindhovenaren bij biedingen tussen de 25 en 30 miljoen euro bereid zijn om te onderhandelen. De interesse van PSG wordt bevestigd door de entourage van Sangaré. Een dag eerder maakte het buitenlandse Sports Zone daar ook al melding van.

In die berichtgeving werd gesuggereerd dat PSV mogelijk de clausule uit het contract van Xavi Simons wil laten halen en pas dan bereid is om mee te werken aan een transfer van Sangaré naar PSG. Simons kan voor twaalf miljoen euro terug worden gehaald naar Parijs. Sangaré zou volgens Sports Zone zelfs al persoonlijk rond zijn met PSG, al rept Voetbal International daar met geen woord over.

PSV zal in ieder geval een enorme transferwinst gaan boeken. Sangaré werd in de zomer van 2020 voor negen miljoen euro losgeweekt bij Toulouse. Na een wisselvallig begin heeft de fysiek sterke middenvelder zich ontpopt tot een van de sterspelers van PSV, hoewel hij dit seizoen ook een aantal weken op de bank zat. Vorig jaar meldde Chelsea zich in de slotfase van de zomerse transferwindow voor Sangaré, maar een deal kwam toen niet rond.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sangare naar PSG, afspraken maken omtrent Xavi. Uitstekende deal dan!

16 mei 2023 om 16:35

Als PSG die 37,5 miljoen aftikt dan vallen er weinig afspraken te maken over Xavi.

16 mei 2023 om 16:39

Sepp

Welke afspraken dan? Xavi heeft die clausule er ingezet he, niet psg.

16 mei 2023 om 16:49

Sangaré heeft een clausule van 37,5 mil in zijn contract staan ik denk dat ie daar op doelt.

16 mei 2023 om 16:52

@Panerai, ‘Afspraken maken omtrent Xavi’, Lijkt me juist niet dat hij doelt op Sangaré. Eerder dat hij bedoelt dat PSG die optie bij Xavi niet gaat lichten

16 mei 2023 om 17:04

@ MessiBazoer... dat is niet aan PSG. Die afspraak ligt aan de kant van X. Simons, PSG kan daar ook verder weinig mee als Xavi niet wilt.

16 mei 2023 om 17:11

Xavi is toch bepalend in die clausule?

Hmmm ben benieuwd of hij dan daadwerkelijk gaat spelen daar of misschien wordt uitgeleend. De vraag is wil
Je dat..

16 mei 2023 om 16:32

PSG heeft geld zat ja maar die gaan geen middenvelder van 25 jaar halen voor bijna 40 miljoen om te verhuren..

16 mei 2023 om 16:32

Uitgeleend worden? We hebben het hier niet over een ruwe talentje die net komt kijken he. Als ze hem aanschaffen zal hij gewoon aansluiten bij de selectie.

16 mei 2023 om 16:39

Hij zal dan denk ik als een jongere versie van Danilo gehaald worden. Niet per se vaste basisspeler, maar een zeer nuttige en bruikbare speler die kan worden opgesteld tegen sterkere teams voor meer verdedigende zekerheid of hij kan erin komen om een zege over de streep te trekken. Voor zijn carriere misschien niet de meest logische optie, maar twee a drie seizoenen bij PSG niet door de mand vallen en dan zou hij alsnog naar een iets mindere club gaan in welke competitie dan ook. Er klinken overigens ook geruchten dat Verratti wellicht zou willen vertrekken, maar dan zal PSG wel weer de portemonnee trekken. Voor PSV overigens misschien interessant om Zaire-Emery te huren, maar zal lastig worden om een gunstige deal te vinden omtrent hem voor beide partijen. Ik neem aan dat PSG hem niet definitief wil kwijt raken, maar zou wel weer een absoluut toptalent zijn voor PSV.

16 mei 2023 om 16:40

Spelen zal hij zeker, bij PSG is om de haverklap iemand geblesseerd. Vraag is vooral of hij een toevoeging is aan dit PSG. Ik denk het niet.

Bijna 40 miljoen voor een stofzuiger die aan de bal het vaak alleen niet weet is wel prima. Volgens mij toen voor 7-8 mil gehaald.

16 mei 2023 om 16:31

9 miljoen staat in de tekst

16 mei 2023 om 16:36

Transfermarkt staat 7 miljoen, Rik Elfrink heeft toen een keer gezegd dat het 8 miljoen was. Waarheid zal wel ergens daar tussen liggen.

En mensen hier maar denken dat de topclubs niet geïnteresseerd zijn. En hij is niet goed genoeg.

Deze jongen gaat een toptransfer maken van de zomer. Ik hoop op een top 8 club in de PL. Perfect voor het voetbal daar.

16 mei 2023 om 16:46

Hij is ook niet goed genoeg. Blijkbaar zijn topclubs wel geïnteresseerd inderdaad. Zou het wel dom vinden van PSV als ze met alle interesse akkoord gaan met een bedrag tussen de 25 en 30 miljoen.

16 mei 2023 om 16:49

Je kan toch nu niet zeggen of iemand goed genoeg is of niet...?

16 mei 2023 om 17:03

MessiBazoer - waarom is hij niet goed genoeg dan? Hij heeft namelijk specifieke kwaliteiten die veel clubs juist interessant vinden. Fysiek niet van de bal te krijgen, rustig aan de bal en prima in passing.
Ik heb slechtere gezien bij topclubs hoor.

16 mei 2023 om 17:11

Meen je dat nou? Fysiek krijg je hem niet van de bal nee, hij levert hem echter zelf wel in. Als hij zou leren dat hij moet afpakken en simpel moet inleveren geef ik hem kans van slagen. Op dit moment vind ik hem echter veel te onrustig en lijkt hij ook de spelmaker te willen zijn. Iets wat hij gewoon aan Veerman moet over laten.

16 mei 2023 om 17:16

Dat is zijn marktcomfort prijs

16 mei 2023 om 17:22

@messibazoer Hij is geen kei in creatieve oplossingen, desalniettemin is zijn passing gewoon prima. Hij heeft een passnauwkeurigheid van 85% en op de helft van de tegenstander heeft hij een passnauwkeurigheid van 81%. Dat is bijvoorbeeld op vergelijkbaar niveau als Kokcu. Kokcu legt vaak wel wat meer risico in zijn passing, maar desalniettemin zegt het veel. Een analyse van Sangaré in de zomer van 2022 van VI zei ook het volgende: Geen speler bij PSV noteerde dit seizoen meer succesvolle passes naar de helft van de tegenstander dan Sangaré (984). Daley Blind, Orkun Kökçü, Jurriën Timber en Fredrik Aursnes zijn de enigen die de Ivoriaan op dat vlak aftroefden. Sangaré is ook aan de bal een uitstekende en betrouwbare speler. Dat ie m af en toe knullig kwijtraakt klopt, maar dat is veel minder dan in het begin en van dat imago lijkt hij niet af te komen.

16 mei 2023 om 19:06

Jij kijkt niet veel PSV wedstrijden vermoed ik.
Jij bent zeker ook een van die gasten die Kudus ook niets vind.
Let maar op - als deze jongens een transfer maken naar een betere ploeg zal je versteld staan hoe goed ze wel niet zijn.

Als psv minder dat 37,5 accepteert
Pfff dan is het een sterk STAALTJE van ONKUNDE.

waar zijn ze bij me cluppie mee bezig

16 mei 2023 om 16:39

Als je voor Sangaré 37,5 accepteert, kun je voor Kokcu 50 vangen. Dat zou lekker aantikken.

16 mei 2023 om 16:44

Ook wel bekend dat Feyenoord minder krijgt dan bijvoorbeeld PSV. PSV krijgt ook weer minder dan Ajax.

16 mei 2023 om 16:48

laat maar, waar ik op gereageerd heb is aangepast.

16 mei 2023 om 16:55

@eindtovenaar10
Ik kan me zomaar voorstellen dat die verhoudingen tussen PSV en Feyenoord na dit seizoen wel weer gelijkgetrokken zijn.

Orrie is een stuk beter en heeft dit seizoen op hoger niveau gepresteerd.

16 mei 2023 om 18:44

Misschien omdat die spelers ook minder zijn of minder Europees hebben gepresteerd? Voor de meesten is wel een redelijke verklaring te vinden. Overigens is Kokcu naar mijn mening niet zoveel minder dan Frenkie en zou 50-60 miljoen niet zo gek zijn. Maar je bent uiteindelijk afhankelijk van de clubs die aankloppen. Niet alle spelers worden goed op waarde geschat.

16 mei 2023 om 16:39

Doe eens rustig, een wandelgangen artikel en je gaat al over de flos. Laat het bier eens lekker staan in de middag. Prima transfersom als hij voor 37.5 vertrekt.

16 mei 2023 om 17:02

Ja inderdaad, als hij voor 37,5 vertrekt. De initiële reactie is een beetje overtrokken inderdaad, maar ik mag toch wel hopen dat PSV gewoon vasthoudt aan die gelimiteerde transfersom met de genoemde clubs die interesse hebben, namelijk 'psg en tal van Premier League-clubs', ook te lezen als 'clubs met veel geld'. Daarnaast weten ze ook zeker dat ze hem hebben voor dat geld; hou daar lekker aan vast dan als PSV en begin niet met onderhandelen vanaf 25 miljoen.

16 mei 2023 om 16:43

Mwah, als ze de transfersom iets laten zakken en daarmee kunnen voorkomen dat PSG deze zomer ook voor 12 miljoen met Xavi Simons aan de haal gaat is dat gewoon een slimme zet die in zowel sportief als financieel opzicht meer gaat opleveren dan het bedrag dat ze nu aan Sangaré-korting geven.

16 mei 2023 om 16:55

Die 37,5 is een clausule, als dat wordt geboden kan psv niks meer doen

16 mei 2023 om 17:54

Het is 37.5 miljoen en anders krijgen ze hem niet. Gaan echt wel clubs die som aftikken, prima deal voor Sangare namelijk. Als het niet PSG is, dan wel een PL-club.

16 mei 2023 om 18:08

Dat lijkt mij inderdaad ook. Tenzij de financiële nood in Eindhoven weer heel erg hoog is zou ik niet lager dan het bedrag in die clausule gaan zitten met de vraagprijs. Zeker niet als PSG daadwerkelijk geïnteresseerd is.

Voor 30 miljoen? Laten gaan.

Wat een droomtransfer zeg. Hij kent de competitie al en spreekt de taal. Het is hem gegund.

Jezus wat een geld voor zo'n matige speler. Nog een zinloze stofzuiger op het middenveld... Wat moet je met Sangare als je Danilo al hebt.

Hahhaha wisselgeld.voor xavi want deze speler is echt niet zo goed als men denkt.

16 mei 2023 om 16:38

Deze speler is veel en veel beter dan jij en menigeen ander denkt.

16 mei 2023 om 18:21

Als je voor psv bent zeker. Hij is natuurlijk ook beter dan gravenberch!? Ik hoop dat ik het ga zien maar denk het niet.

Mooi bedrag wat ze evengoed binnen slepen voor hem.
Heb hem niet erg gevolgd dit seizoen, maar volgens mij was hij wel een aardige speler in dit Psv.
Ben wel benieuwd naar de aangekondigde metamorfose bij Psv, wie gaat en wie komt.

16 mei 2023 om 17:05

Dit seizoen juist een paar keer op de bank gezeten; met name vorig seizoen was hij echt heel sterk. Was toen ook wel interesse, maar hij heeft zijn contract toen verlengd tegen een beter salaris en deze gelimiteerde transfersom omdat hij dacht dit seizoen kampioen te kunnen worden met PSV + CL te spelen.

Echter is hij wel wat volwassener geworden, neemt steeds minder risico in zijn spel en focust op waar hij goed in is.

Nou die verslaggever van dat bericht mag dan wel even beter zijn huiswerk gaan doen. Die PSG clausule is tussen PSV en Simons, wat heeft het wel of niet weghalen van die clausule met het wel of niet willen onderhandelen met PSG over Sangare te maken? PSG heeft er helemaal niks over te zeggen.

16 mei 2023 om 16:45

@ryjuu idd joh... Volgens mij is dit leuk erbij verzonnen. Laat ik maar even iets gooien en de mensen die het niet weten die happen toch. En dat zie je ook wel aan de vele reacties onder dit artikel.

PSG en middenvelders, altijd van die net niet spelers. Ze hebben juist toppers nodig op die positie, maar dat weten ze zelf blijkbaar niet.

Als PSV dit voor elkaar zou krijgen (mits de prijs goed is) zou dat natuurlijk fantastisch zijn: "in die berichtgeving werd gesuggereerd dat PSV mogelijk de clausule uit het contract van Xavi Simons wil laten halen en pas dan bereid is om mee te werken aan een transfer van Sangarã© naar Psg".

Zou allen niet inzien waarom PSG dat voor die extra miljoenen zou doen, het bedrag dat je in de toekomst voor zo'n Simons zou moeten betalen is veel hoger dan dit. Zou wel een achterlating zijn voor PSV, maar dit in combinatie met Champions Leauge voetbal bied wel mogelijkheden om een leuke vervanger te halen zowel op sportief als financieel perspectief.

Overigens ben ik benieuwd of Sangare dan voor de basis wordt gehaald, aangezien ze nu met Verrati en Ruiz eigenlijk compleet andere spelers daar hebben lopen. En dan hebben zo ook nog Sanches achter de hand.

16 mei 2023 om 16:47

Ik dacht ook dat die clausule iets tussen PSV en Simons is. PSV kan dan niet met PSG overeenstemming krijgen om de clausule uit het contract te halen. Wel kunnen ze afspraken maken dat PSG die clausule niet activeert.

Gewoon vasthouden aan de prijs van 37 miljoen, er is vast een gekke club uit de Premier League die dat wil en gaat betalen. Is uitgeleerd bij PSV. Vorig seizoen beste middenvelder van de eredivisie, dit jaar een stuk minder maar in topwedstrijden staat hij er altijd weer. Jammer dat mensen nog steeds vaak vasthouden aan het feit dat hij ballen verovert die hij inlevert, want dat is echt niet meer zo. In het begin gebeurde dat vaak, tegenwoordig gebeurt dat niet heel vaak meer. Geweldige speler, geweldig mens, mooiste lach van de eredivisie en ik gun m van harte een mooie stap.

LOL afkoopsom van 37.5 maar 25 is ook prima zeggen ze. 😂 Geef ze anders ook gezellig een snoepzakje mee, dan zijn ze al helemaal tevreden.

16 mei 2023 om 16:57

VI is een Ajax krant, die roepen wel vaker onzin.

Ongekend dat je max 37.5 miljoen voor hem gaat krijgen. Vergelijkbare speler in de Eredivisie die misschien voor 40+ weggaat, terwijl Sangare een klasse beter is. Wanbeleid weer bij PSV.

16 mei 2023 om 16:50

Tja, dat zijn de gevolgen van afspraken om een speler langer te laten blijven… Voordeel vs nadeel neem ik aan.

16 mei 2023 om 16:52

Alvarez heeft dan ook bewezen mee te kunnen op het hoogste niveau in Europa, dat ontbreekt bij Sangaré nog een beetje. Ik ga er voor het gemak even vanuit dat je op Alvarez doelt.

16 mei 2023 om 17:08

Ja joh, blijf maar wanbeleid roepen. PSV heeft vorig seizoen een risico genomen en dat heeft zich niet uitbetaald. Helaas, maar PSV heeft hard een kampioenschap nodig, dus zo gek is het niet. Alsnog krijg je misschien wel 37,5 miljoen voor een speler die best een aantal keer op de bank gezeten heeft dit seizoen en waar je nog wat aan gehad hebt. Vindt dit een prima oplossing; naast dat Alvarez ook geen 40+ had opgeleverd als hij bij PSV gespeeld had, dus sowieso een beetje een non-vergelijking.

16 mei 2023 om 18:12

Sangare is echt geen klasse beter dan Kökçü of Alvarez hoor, maar ben het wel met je eens dat maximaal 37.5 miljoen euro niet heel veel is voor Sangare.

Ondanks de negatieve meningen, ondertussen Gakpo naar Liverpool (hij stond er nooit in grote wedstrijden), Madueke naar Chelsea (te blessuregevoelig, niks bewezen, talent valt wel mee) gaat Sangare mss naar PSG of de PL (hij kan niet voetballen) en staat Xavi (huilt alleen maar) in de belangstelling van de gehele Europese top… mooi om te zien hoe PSV en de spelers het ongelijk bewijzen!

16 mei 2023 om 17:47

Gakpo was iedereen het over eens dat die toe was aan een stap. Hij schoot de eredivisie aan flarden en had een prima WK gespeeld, hoezo is die ondergewaardeerd? Madueke heeft alles nog te bewijzen. Sangaré is een tijd lang beschouwd als de beste verdedigende middenvelder van de eredivisie. En vriend en vijand is laaiend over Xavi Simons. Dus waar heb je het over?

16 mei 2023 om 17:59

Over Sangare hoef je alleen maar de reacties uit dit topic te lezen. Te vaak wordt nog gewezen op t feit dat hij de ballen te snel zou inleveren en een simpele balafpakker zou zijn. Dat was misschien in zijn eerste jaar zo, bijna 3 jaar verder is dat al lang niet meer.

16 mei 2023 om 23:03

Hij draait ook geen geweldig seizoen. En Sangaré wordt niet gescout vanwege zijn voetballende kwaliteiten, dat geldt net zo goed voor een Alvarez. Dat betekent niet dat het een simpele balafpakker is, het is namelijk een hele goede balafpakker die over het algemeen heel balvast en passzeker is. Maar opbouwend en qua creativiteit is het natuurlijk niet heel bijzonder. Dat wil niet zeggen dat hij niet waardevol is.

16 mei 2023 om 18:18

Gakpo was begrijpelijk na zijn uitstekende optreden op het WK, maar ik vraag mij inderdaad wel af wat topclubs als Chelsea en PSG bezielt om voor spelers als Madueke, Bakayoko en nu weer Sangare te gaan. Maar dat neemt niet weg dat het voor PSV goede transfers zijn natuurlijk en ook Simons zie ik uiteindelijk wel de stap naar een Europese topclub maken.

16 mei 2023 om 20:08

Het ongelijk bewijzen? Leuk zo';n stap omhoog, maar dan moet je het daar nog wel laten zien... Gakpo heeft pas een paar leuke potjes gespeeld, die mag het volgend jaar een heel seizoen laten zien. Madueke is Engels (homegrown) dus aantrekkelijk voor zo';n koopclub als Chelsea. En dat argument over Xavi is ook niet echt top, hij huilt? Ja mensen vinden hem wel eens een aansteller maar volgens mij heeft dat niks met voetballende kwaliteiten te maken. Iedereen met een objectieve mening vindt dat Xavi minimaal bij de top 3 beste spelers in de Eredivisie zit. Daarover is dus ook geen ongelijk te bewijzen.

Dat ie weggaat staat al wel langere tijd vast. Hoe meer gegadigden, hoe meer we kunnen vangen.

Ik denk niet dat we 37,5 miljoen voor Sangaré gaan vangen, daarvoor is hij denk ik toch iets te wisselvallig. Een speler met hoge pieken maar ook iemand die soms moeite heeft met simpelweg de bal naar iemand met hetzelfde shirt spelen. Als we 30 miljoen krijgen ben ik eigenlijk ook wel tevreden.

30M+ zou toch geweldig zijn voor PSV, Sangare heeft echt goede fases gehad bij PSV waarin hij cruciaal was maar hij vervalt toch steeds weer terug in ballen veroveren die hij zelf verliest, doet Alvarez bij Ajax ook.

Met alle respect, maar wil PSG met dit soort spelers de CL winnen? Hij heeft weleens aardige momenten, maar soms vraag je je ook weleens af waar hij mee bezig is.

37.5 miljoen voor een stofzuiger die niet kan voetballen en met een bal overweg kan, de voetbalwereld wordt gekker en gekker. Wat zal Feyenoord voor Kokcu kunnen en mogen vangen? praten we dan over 50 miljoen?
Sangare is fysiek een leuke speler die een goede balafpakker is en hier en daar de bal eens naar de goede kleur speelt maar meer is het ook niet. Zou mij werklijk waar verbazen als PSV hier gewoon meer als 30 miljoen voor zal gaan krijgen.

Zou het wel weer typisch PSV vinden als Sangaré in deze fase van de transfermarkt (de aanloop zelfs) voor minder dan €37,5 mag vertrekken. Gakpo ging ook voor de bodemprijs weg.

Sangare voor de gelimiteerde afkoopsom verkopen en Guti behouden plus aanvullen met Van den Boomen.

Geloof ik niks van dat hij onder de 37,5 miljoen mag vertrekken. Dat bedrag is niet uit de lucht gegrepen, Sangaré is het dubbel en dwars waard. Stokerij van VI. Hier op VZ worden reacties waarin wij een speler van de concurrentie lachwekkend onderwaarderen meteen verwijderd om nodeloze discussies te voorkomen.

20 a 25 miljoen, ammehoela. Het is geen 2010 meer.

Als ik psg was en ik moest 30 mil betalen voor Sangare en de 12 mil laten schieten, had ik beide gewoon gekocht voor hun clausule

Sangare is echt een prima speler die hier niet op waarde wordt geschat.
Bij PSV wordt hij als een soort stofzuiger misbruikt, maar dat is niet zijn kracht.
Juist als box to box player komt hij echt tot zijn recht. Niet voor niets was hij op zijn best onder Schmidt veel beter dan nu het geval is. Het beste vond ik hem toen hij naast Guti speelde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren