Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huntelaar spreekt voorkeur uit: 'Ik wil nu tegen Barcelona spelen'

Laatste update:

Het had wat voeten in aarde, maar Schalke 04 wist zich woensdagavond op de valreep te kwalificeren voor de laatste zestien van de Champions League. De Duitsers eindigden als nummer twee achter Chelsea en stuiten zodoende in februari op de winnaar van een andere groep. Een loodzware uitdaging ligt daarmee in het verschiet, maar Klaas-Jan Huntelaar maakt zich niet druk.

/

De spits van die Knappen gaat een forse uitdaging niet uit de weg, zo bleek na de 0-1 zege op Maribor. "Onze volgende tegenstander? Het zou mooi zijn om tegen Barcelona te spelen. Het is daar in ieder geval warmer dan in Slovenië", zei hij in gesprek met Sky Sports. Aankomende maandag weet de Oranje-international meer: dan vindt in Nyon de loting voor de volgende ronde plaats.

Schalke liet dankzij de kleine overwinning in Slovenië ternauwernood Sporting Portugal achter zich, dat op hetzelfde moment onderuit ging bij Chelsea en daarmee de laatste kans op plaatsing verspeelde. Het bescheiden Maribor eindigde met drie punten als laatste in Groep G en is daardoor uitgespeeld in Europa.

Zie jij Schalke 04 nog een ronde verder komen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De verdediging van barca is wel zwak maar dat wil niet zeggen dat je wint. Ik zie Huntelaar met zijn Schalke niet verder komen misschien tegen Shaktar.

11 december 2014 om 13:03

Begin alsjeblieft niet over de de verdediging van Barça aub, het was niet om aan te zien gisteren, vooral pique.... Hij was echt super slecht. Aan het einde van de wedstrijd begon hij weer als een verdediger te voetballen, maar voor de rest van de wedstrijd was het echt rampzalig en dat allemaal door Zubi.....Wat was het toch anders geweest met een Benatia of Hummels!

11 december 2014 om 16:09

Of Godin

ik niet Klaas Jan, liever FC Porto of AS Monaco.

11 december 2014 om 16:09

Als schalke 04 fan begrijp ik je wel. Maar hij wil presentatie top zetten dit wedstrijd van te hoop dat Barca hem koopt



Ps: Wat hier boven is is gwn bullshit. Geen haat.

Aankomende maandag de Loting van de CL? Ik dacht dat deze morgen omstreeks 12:00 uur zou zijn !

11 december 2014 om 09:42

Inderdaad, het was eerst altijd zo dat de eerstvolgende vrijdag na de laatste wedstrijd in de poule fase de lotingen werden gedaan. Geen idee waarom het nu opeens op een maandag is.

Het zou mooi zijn om tegen barca te spelen is wel iets heel anders dan: ik wil nu tegen barca spelen

Dat wil ik als Barcafan ook wel. Mooie club, vanuit lokaal standpunt niet te ver (misschien ga ik er wel heen) en ook hoge kwalificatiekansen voor Barcelona.

Lijkt me dus in ongeveer alle opzichten een leuke tegenstander.

Vooral te vermijden zijn Juventus, City en Shaktar.

Uiteraard heeft Barcelona tegen elk van die clubs zijn kansen maar de eerste twee lijken me sportief de moeilijkste ( al hebben ze het allebei in de CL altijd heel erg lastig) en Donetsk lijkt me niet de meest aangename verplaatsing.

Arsenal is trouwens ook wel leuk. Nooit makkelijk maar tot nog toe altijd al gekwalificeerd (al is het verleden natuurlijk geen garantie voor de toekomst).

11 december 2014 om 10:42

Nee danku, ik wil Arsenal wel weer eens verder zien komen in de CL. Maarja ben ook al blij als we een keer niet tegen Bayern moeten.

11 december 2014 om 12:10

Arsenal kon zichzelf stuk makkelijker maken als ze de groep hadden gewonnen.

Dacht dat huntelaar wel wat ambitieuzer was en verder wilde komen in de cl. Tegen Barca gaat Schalke er natuurlijk hard af.

Wilt hij nu al eruit ?

Messi vreet ze op man, tegen barca moet je lange bal spelen want het middenveld pakt sowieso de bal af.

ik denk dat onze vriend KJH wel een paar traantjes gaat laten als het daadwerkelijk Barcelona word. Schalke maakt geen kans maar dan ook geen schijn van kans tegen Barcelona. die worden echt afgeslacht.

pffff Klaas is dronken zelfs ajax maakt meer kans tegen barca dan Schalke. Klaasje kan dan beter een tuinstoel meenemen want hij raakt die dag geen bal

Ik hoop dat barca jullie echt loot, om je te zien verliezen hunt.

Ajax meer kans? Die kunnen nooit winnen tegen barca, alleen om die ene winner toen barca gewoon te matig was die tijd. Noemde ik geen barca meer kloten

Huntelaar wil sws shirt van Messi met hem ruilen

Gedruft! Huntelaar wilt gewoon laten zien, ik heb zelf vertrouwen meer niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren