Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hull City stuurt aanvaller Cousin naar Larissa in Griekenland

Laatste update:

Daniel Cousin gaat zijn geluk beproeven in Griekenland. Hull City verhuurt de aanvaller tot aan het einde van het seizoen aan Larissa, zo meldt de Premier League-club via de officiële kanalen. Larissa kan de 32-jarige aanvaller uit Gabon aan het einde van het lopende seizoen definitief overnemen.

Het verblijf van Cousin in Engeland was geen onverdeeld succes. De aanvaller kwam anderhalf jaar geleden over van Glasgow Rangers en wist in dertig wedstrijden maar vier keer te scoren. Dit seizoen kwam hij maar drie keer binnen de lijnen. De afgelopen weken was hij met Gabon op de Afrika Cup actief.

Cousin startte zijn loopbaan in Frankrijk waar hij onder meer voor Le Mans en RC Lens speelde. In dienst van Rangers liep de teller op naar elf goals in 28 duels. Larissa staat momenteel op een degradatieplek in de Griekse competitie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer want ik vind Cousin een goede spits die eeen hoger niveau verdient.

1 februari 2010 om 16:35

hey watta : weet jij mss hoe die algerijnse voetballer ghillas het doet bij hull city ?

Was te verwachten, gezien het feit dat hij kritiek uitte op Brown toen hij verhuurd werd.
Jammer, want ik vond hem (zeker in het begin) een goede speler voor Hull....

@ Meghni
Ghilas speelt heel weinig, zeker in de basis.
13 wedstrijden, 1 doelpunt.
Het is niet alsof hij steeds slecht speelt als hij wel invalt/in de basis staat, maar op dit moment zijn er op zijn positie betere alternatieven (aanvallend middenveld Geovanni, voorin Altidore&voh)

1 februari 2010 om 21:21

dank je wel voor je feedback repsect.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren