Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hugo Lloris waarschuwt voor ‘risico’: ‘Dan hebben we aankopen nodig’

Laatste update:

Hugo Lloris is bezig aan zijn zevende seizoen bij Tottenham Hotspur, maar met the Spurs pakte hij nog geen enkele prijs. De doelman hoopt dan ook dat er de komende jaren iets gevierd kan worden in het nieuwe Tottenham Hotspur Stadium. Lloris vindt dat de club zich wel moet versterken om kans te maken op bijvoorbeeld de landstitel. "Ik denk dat het voor ons lastig zal zijn om de volgende stap te zetten als we geen nieuwe spelers krijgen", vertelt de goalie in gesprek met L’Équipe.

De inmiddels 32-jarige Lloris speelt sinds de zomer van 2012 voor Tottenham. "Aan het einde van dit seizoen ben ik al zeven jaar hier", vervolgt de Franse keeper. "Dat gaat met vallen en opstaan, maar als je alles samenvat ben ik erg gehecht aan Tottenham. Ik houd van deze club en de mensen. Als we een prijs zouden pakken, zou dat extra glans geven. Het is niet te vergelijken met de periode toen ik bij de club kwam. Om alles nog mooier te maken, moeten we iets winnen."

Vanaf april speelt Tottenham zijn thuiswedstrijden in het nieuwe Tottenham Hotspur Stadium. Dat nieuwe onderkomen is gebouwd op de plek waar vroeger White Hart Lane stond. "We hebben straks een van de mooiste stadions ter wereld en dat is geweldig. Maar die ontwikkeling moet ook worden beloond. We moeten allemaal de ambitie van deze club voelen. In ons team staan spelers van topniveau die bij iedere club zouden kunnen spelen. Het risico bestaat echter dat ze op raken", waarschuwt Lloris.

Volgens Lloris hebben the Spurs veel te danken aan manager Mauricio Pochettino. De Argentijnse trainer lijkt in Londen actief te blijven omdat Manchester United verder zal gaan met Ole Gunnar Solskjaer. "Het Tottenham-project is het Mauricio Pochettino-project", oppert de lovende goalie. "Hij is hier al jaren en heeft buitengewoon veel werk verzet, maar dat is nog niet beloond met bekers. Ik ga niet verbergen dat onze relatie erg goed is, meer dan alleen aanvoerder en manager. Er is sprake van wederzijds respect."

Zie jij Tottenham Hotspur op korte termijn zilverwerk veroveren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind dat Spurs een te dunne selectie heeft. Als Kane weg is kan je dat natuurlijk niet opvangen voor Llorente en als Dele Alli geblesseerd is kan je dat ook niet opvangen voor Winks

22 maart 2019 om 17:18

De spoeling is inderdaad dun. Het is natuurlijk lastig om goede spelers te vinden die ook genoegen nemen met een plaats op de bank. Bijna elk team heeft hier last van op Manchester City na.

Tja, dit is letterlijk wat elk team zegt die niet kampioen wordt. Chelsea wil gaan investeren (ook met het oog op de transferban) United ook al.

Ik denk helaas voor Lloris dat Spurs niet de aantrekkingskracht heeft om echte toppers op te halen die ze dichterbij het kampioenschap gaan brengen. De mentaliteit lijkt daarvoor tevens te ontbreken. Op het moment dat het moet lukt het Spurs jaar in, jaar uit niet.

Als reactie op de poll: Misschien ooit een FA-Cup of dergelijke, maar verder niet.

22 maart 2019 om 17:31

Aan de andere kant zijn ze de laatste paar jaar wel de meest stabiele Premier League ploeg in Londen (niet als sneer bedoeld). Dit kan wel weer aantrekkingskracht hebben.

22 maart 2019 om 18:37

Spurs is inderdaad stabiel een goede ploeg, zonder twijfel. Maar daar zit ook het gevaar in. Het kent geen grootse pieken maar ook geen echte dalen. Je kan beter een jaar kampioen worden en het jaar erop 4e dan elke jaar 2e / 3e.

Aantrekkingskracht denk ik niet. Als je nooit iets wint en je er twee teams boven je staan waar je geen kans tegen maakt. Daarnaast zijn clubs als Chelsea, United en wellicht Arsenal zelfs nog aantrekkelijker dan Spurs. De club zonder prijzen.

Tsja dat is wel duidelijk ja. Ik snap dat de voorzitter geld spaart om het nieuwe stadion te bekostigen, wat ook bv, Perez deed voor een renovering in de toekomst. Maar je moet wel uitkijken dat je niet in je eigen vingers snijdt. De spelers bij de Spurs zijn straks allemaal oud of spelers als Kane, Alli en Eriksen niet meer te houden, dan willen ze weg. En de andere jongens zoals Alderweireld, Jan, Hugo e.d. zijn rond de 30 jaar. Wil Spurs verder groeien dan moet je ook kwaliteit binnenhalen, extra concurrentie, het niveau moet omhoog. Het lijkt me voor Poche ook erg lastig en stiekem frustrerend dat je niet meer kan, omdat je elk jaar nauwelijks kwaliteit erbij krijgt. En zodra 1 van de 3 toppers geblesseerd raakt hebben ze ook meteen probleem vanwege hun matige bank.

Het stadion is wel echt ongeloofelijk mooi ( mijn mening ) ik gun het de spurs fans van harte om daar prijzen te vieren volgend jaar!

24 maart 2019 om 13:19

Klopt inderdaad, bedankt voor je mooie woorden!

Ik heb het idee dat Levi niet mee wilt in het transfermarkt pandemonium van tegenwoordig, die wil met de hand op de knip toppers binnen halen, dat gaat inderdaad moeilijk worden. Maar echte talenten als Ndombele, Aouar of Bailey zouden toch haalbaar moeten zijn voor een club met statuur van Tottenham

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren