Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hugo Borst: ‘Breng die taart naar PSV, en snel!’

Laatste update:

Ook de nederlaag van PSV doet er niks aan af: “Ze worden kampioen en wij brengen alvast een taartje”, aldus de Betweters. Verder: de mogelijke terugkeer van Guidetti: “Die komt nooit terug zolang Van Geel de baas is,” zegt Koert. En weer een nieuwe Betweetster: “Wat is ze mooi!”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daar geloof ik niks van dat Luuk liever naar Feyenoord wilde

betweters... ben ik de enige die dit een vreselijke slechte persiflage is op Vi?
het is gewoon echt vreselijk, ze kakken overal over en lullen maar wat weg.
bah, goedkoop prutprogramma

4 maart 2015 om 20:31

Je bent niet de enige.

Psv verloor wel is waar ongelukkig tegen Ajax. Maar daardoor is het kampioenschap nog enig sinds spannend. Met het gat van 11 punten en nog Feyenoord en Twente uit. Kan het nog best raar lopen. Psv onder Koeman had ook 11 punten voorsprong en gaf het nog weg ook. Uiteindelijk in de laatste wedstrijd kampioen geworden. Omdat Az verloor van Excelsior en Ajax met slechts 2-0 won van Willem 2. Psv werd op doelsaldo kampioen omdat ze 1-5 wonnen in Arnhem. Maar dat was dus kantje boort. En dat kan nu ook nog best gebeuren.

4 maart 2015 om 20:05

1. PSV won toen thuis van Vitesse.
2. Als ik kon kiezen tussen PEC en Heerenveen uit of Feyenoord en Twente uit, zou ik voor het tweede kiezen. Twente is 1 groot drama die helemaal niks meer kan klaarspelen.
3. Onder Koeman stonden ze 11 punten voor, maar lang niet zo ver in het seizoen, en toen werden we dus alsnog kampioen. Niet voor niets.

De betweters zijn een ramp.
Ik kan me hun filmpje van vorige week nog herinneren.
PSV verpletterd Ajax........ Nou wat hebben die heren met hun glazen bol gelijk gekregen.
Totaal humorloos die twee.

4 maart 2015 om 20:08

In voetballend opzicht was PSV ook wel wat beter alleen sprongen ze niet goed om met de kansen. Terwijl juist elke kans van Ajax erin vloog.

ik zie 6 reacties en niemand heeft het over die dame.
Wat een vreemd volk hier op Voetbalzone zeg.

4 maart 2015 om 23:11

Wat een plaatje!

De taart mag pas overhandigd worden als het echt binnen is, en eerder niet. Het gat is groot, maar nog steeds niet onoverbrugbaar als het heel raar loopt. PSV moet zorgen dat ze dit weekeinde de drie punten pakken in Deventer, dan is het weer een stapje dichterbij, maar nog steeds ook niet binnen!

Vooruitlopen op de zaken...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren