Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Hornkamp: ‘Nijhuis zei: ’Ik geef je het adres van Danny Makkelie‘’

Laatste update:

Jizz Hornkamp was zaterdagavond de grote man aan de kant van Heracles Almelo. De spits was tweemaal trefzeker in het degradatieduel met Vitesse (3-2) en had zo een belangrijk aandeel in de overwinning. Wel heeft Hornkamp zich enkele keren verbaasd over scheidsrechter Bas Nijhuis.

Hornkamp was tegen Vitesse goed voor de 2-2 en de 3-2. Het tweede doelpunt leidde tot de nodige controverse, daar niet meteen duidelijk werd wie de treffer op zijn naam kreeg. Justin Hoogma en Dominik Oroz leken de inzet van Hornkamp voor de lijn te beroeren, maar dat bleek niet het geval.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Het was gewoon mijn doelpunt, dus dit vond ik wel terecht", citeert Voetbal International uit de mond van Hornkamp. "Het was niet de bedoeling om die bal zo in te koppen, maar goed. Als ik hem niet op mijn naam had gekregen, had ik er een probleem van gemaakt."

"Toen die goal viel, liep ik meteen naar Bas. 'Dit is mijn doelpunt hè', zei ik. Toen zei Bas dat Makkelie een eigen doelpunt van Oroz had gegeven. 'Ik geef je zijn adres wel, kun je even langsgaan.' Ik dacht dat hij een grapje maakte. Maar hij was serieus, over dat eigen doelpunt dan."

Hornkamp stoorde zich verder aan de manier van fluiten van Nijhuis. "Je weet gewoon niet wat je aan Bas hebt", aldus de spits. "Emil (Hansson, red.) werd onderuit gehaald rond de zestien, maar Bas floot niet. Bij eenzelfde moment voor Vitesse floot hij wel. Dat begrijp ik dan niet."

Naast zijn goals speelde Hornkamp een hoofdrol bij de rode kaart van Nicolas Isimat-Mirin. De captain van Vitesse kreeg twee keer geel in een tijdsbestek van vijf minuten. Bij de tweede gele kaart trok hij Hornkamp naar de grond.

"Ik dacht al: als hij aan me trekt, dan val ik. En dat deed hij. Ik heb het niet teruggezien, maar ik hoorde dat ik een vrije doortocht had gehad als ik niet onderuit was getrokken."

"Gelukkig voor ons kreeg hij zijn tweede gele kaart. Ik denk wel dat dat moment het verschil heeft gemaakt. Ik let er altijd wel op. Als mijn tegenstander al geel heeft, moet je gewoon slim zijn."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje enge vent - als hij aan mij trekt dan val ik. En aan Nijhuis weet je nooit wat je hebt? Bas fluit liefst zo weinig mogelijk, en als hij dan eens fluit, dan zit hij er wel eens naast. Gelukkig zijn er veel foutloze scheidsrechters die het beter doen. Ben wel blij met Bas als scheids en neem de fouten voor lief. En dat andere supporters dan liever anders zien snap ik ook - maar dat Hornkamp graag meelift met de publieke discussie over Nijhuis vind ik best goedkoop.

11 februari 2024 om 10:06

Bas zijn idee is top. De uitvoering soms wat minder. Hij mist wel eens 100% overtredingen/gele kaarten onder het mom van ‘mannelijk voetbal’. Dat stapje van onderscheid moet hij echt nog zetten.

11 februari 2024 om 10:43

Het probleem met Nijhuis is dat het 'niet fluiten' een doel is, en geen middel. Niemand heeft er denk ik een probleem mee als een scheidsrechter lekker door laat spelen, als het maar consequent gebeurt en degene die fluit maar niet na afloop jolig op social media gaat lopen doen dat ie zo weinig floot.

"als ik hem niet op mijn naam had gekregen, had ik er een probleem van gemaakt."

Teamplayer pur sang dit.

11 februari 2024 om 10:47

Want? Die goal werd/wordt nu gezien als eigen doelpunt. Maar als Hornkamp hem op zijn naam wilt hebben benadeeld hij zijn teamgenoten? Wie dan?

11 februari 2024 om 11:18

Zo'n opmerking insinueert een egoïstische inborst, of zie jij dat anders?

11 februari 2024 om 11:22

Een spits die graag een goal op zijn naam wil zie ik vooral. Hij benadeelt er ook niemand mee tenzij een ander heel graag een eigen goal op zijn naam wil.

11 februari 2024 om 11:25

Hoort ook wel een beetje bij spitsen toch? Ze worden afgerekend op doelpunten, dus dat ze wat egoïstischer zijn is niet zo gek. Als je anderen altijd maar de goals gunt omdat je zo’n aardige gozer bent wordt je er uiteindelijk gewoon uitgehaald.

11 februari 2024 om 11:27

Dat was pas als een andere teamgenoot hem op z'n naam had gekregen en hij had hem gewild. Dat hij hem op zijn naam wil ipv een eigen doelpunt, kan elke voetballer begrijpen.

11 februari 2024 om 11:29

"het was niet de bedoeling om die bal zo in te koppen, maar goed."
"het was gewoon mijn doelpunt, dus dit vond ik wel terecht"
"toen die goal viel, liep ik meteen naar Bas. 'dit is mijn doelpunt hè''

Je stond 0-2 achter, en de bevrijdende winnende derde treffer valt. Wees gewoon blij voor het team, vier het met je teamgenoten. Maar nee, Jizz moet ten koste van alles eerst ervoor zorgen dat het doelpunt zeker weten op zijn naam komt.

11 februari 2024 om 12:40

Ten koste van alles zelfs 😅

Heb Nijhuis altijd wel een aardige scheidsrechter gevonden, vooral omdat hij niet steeds floot bij elke wissewasje maar sinds hij bij Derksen en co aan de tafel zit vindt ik hem een beetje popie jopie typetje geworden.
Hou het gewoon bij het fluiten

11 februari 2024 om 10:33

Ik zweer heb jou reactie gelezen nadat ik de mijne heb geplaatst. Precies dit precies dit is wat ik mensen probeer te zeggen. Hij is bang voor die gasten daarom fluit hij ook zo en maakt ook van die opmerkingen. Hij weet heel goed dat er op hem gelet wordt en dat VI dingetjes gaat uitzenden. Dit is allemaal gespeeld allemaal vanaf minuut 1

Deze gozer heeft een bijna net zo verschrikkelijk karakter als dat zijn voornaam verschrikkelijk is.

Verschrikkelijk.

11 februari 2024 om 10:15

Hahaha ja, voor z'n eigen bestwil moet hij nooit in Engeland gaan voetballen...

11 februari 2024 om 11:09

Kan je dat uitleggen? Want al in de jeugd wordt er bij die jongens op gehamerd dat je moet gaan liggen als je vastgehouden wordt. Die jongen weet niet beter. Plus als een Argentijn dit zou zeggen heet het professioneel of Grinta.

En een spits wil die goal op zijn naam. Ik lees weinig vreemds hier.

11 februari 2024 om 11:20

Maar die Argentijnen die doen het gewoon, en die gaan het niet zo raar benadrukken in interviews.

11 februari 2024 om 12:24

Kun jij uitleggen waar je het op baseert dat ik het als ‘grinta’ uit zou leggen als een Argentijn dit deed?

Wat laat deze gast zich hier kennen..blijkbaar volledig van de leg omdat een goal niet op zijn naam komt. Leuk feitje trouwens, zijn voornaam is in de VS een synoniem voor zaad. Misschien is dat de reden dat hij het nummer van Makkelie wil geven.

11 februari 2024 om 11:01

Wauw wat een leuk feitje zeg! Hoe oud ben je, 12? Hij is een spits en anders kwam die goal op naam van een Vitesse speler. Tuurlijk wil hij dat doelpunt dan hebben.

Komt over als een vervelend egotrippertje deze jongen. Bedenken dat je je gaat laten vallen, moeilijk doen of een doelpunt wel op jou naam komt.. beetje een puber met een bewijzingsdrang

Slimme jongen die Jizz... Beetje Bas Nijhuis opnaaien om niks. Volgende keer dat Jizz een twijfel overtreding begaat, beslist Bas vast in zijn nadeel.

11 februari 2024 om 12:41

Ja, Nijhuis was helemaal van zn apropos! Overdrijven is ook n vak…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren