Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoop voor Koeman: ‘Zou het mooi vinden om bij Southampton te blijven’

Laatste update:

Ronald Koeman gaf vorige week donderdag aan dat Nathaniel Clyne nog ‘tien dagen’ de tijd heeft om te beslissen of hij bij Southampton blijft of niet en dat ultimatum verstrijkt dus komende zondag. De Daily Mirror heeft begrepen dat de 24-jarige rechtsback zijn zinnen op een transfer naar Manchester United heeft gezet, maar het is zeer de vraag of die berichtgeving klopt.

/

Clyne laat deze dinsdagavond namelijk aan de Southern Daily Echo weten dat hij ‘graag’ voor Southampton speelt: “En ik zou het ook mooi vinden om te blijven. Ik geniet week in, week uit van het voetbal bij deze club. Dit is bovendien een club die zich snel ontwikkelt. Mijn zaakwaarnemer voert de onderhandelingen en ik laat het verder ook aan hem. Ik concentreer mij gewoon op het spelletje”, aldus Clyne.

Het contract van de viervoudig Engels international loopt in de zomer van 2016 af en naast het United van Louis van Gaal zouden ook Chelsea, Liverpool en Tottenham Hotspur belangstelling hebben voor de verdediger. Clyne zou bij een nieuwe verbintenis naar verluidt maximaal 60.000 euro per week kunnen verdienen. Als opvolger zouden onder anderen Daryl Janmaat, Gregory van der Wiel, Micah Richards en Mattias Johansson bij Southampton in beeld zijn.

Denk jij dat Nathaniel Clyne zijn contract gaat verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Janmaat, vd Wiel, Richards en Johansson?! Wat doet Johansson in dit rijtje, als ik vragen mag?

Van der Wiel en Janmaat zouden absoluut van grote waarde zijn. Dan neig ik naar Janmaat, omdat hij bekend is met Pellè. Zoeken ze meer naar defensieve kwaliteiten, dan hoef ik de keuze voor Richards ten opzichte van de andere drie hopelijk niet te onderbouwen.

En bij Manu is de rechtsbackpositie onderbezet. De beste rechtsback van Engeland (op Chambers na) zou daar absoluut van toegevoegde waarde zijn.

5 mei 2015 om 20:11

Op Chambers na? Clyne boven Chambers, any day of the week.

5 mei 2015 om 20:20

Daarnaast kan Janmaat ook verdedigen. Van der wiel niet

6 mei 2015 om 07:02

Van der wiel is veel beter dan janmaat. En speelt dan ook bij een topclub. Zou makkelijk meedraaien.
Mvg, profanalist

5 mei 2015 om 23:57

daar ben ik Als Az Supporter nog steeds niet achter! wat moet Johansson toevoegen aan Soupthampton hij voegt bij Az niets toe laat staan bij Southampton!

6 mei 2015 om 00:00

hij voegt bij Az al niets toe laat staan bij Southampton daar zakt hij nog verder! Janmaat beter dan van der wiel die lekker kopen!

Hij gaat wel weg denk ik. Waarschijnlijk naar united

Ik ga er niet vanuit dat hij wel blijft want Southampton is niet zijn plafond .. Zou hem graag bij Chelsea of Real Madrid zien .. Maar natuurlijk misschien vroeg maar carvajal bijv is niet veel buiten dat Chelsea wel een goede rechtsback heeft

Gewoon verlengen, hij voelt zich daar helemaal thuis

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren