Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Honda: 'Dit is niet het einde, maar het begin van mijn carrière'

Laatste update:

Als kleine jongen zei Keisuke Honda al dat hij ooit bij een Europese topclub zou belanden en de Japanner heeft gelijk gekregen. Honda ging van VVV-Venlo naar CSKA Moskou en is nu transfervrij binnengehaald door AC Milan, dat de middenvelder deze week presenteerde aan de media. Honda kan aankomende zondag, uit bij Sassuolo, zijn debuut voor i Rossoneri maken.

Denk je dat Keisuke Honda gaat slagen bij AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sorry hoor. Vind het een goede speler,maar om te zeggen van,het begin van mijn carriere? Hij is al 27,hoe kan je dit nou zeggen dan?

10 januari 2014 om 00:19

Hij wilt daarmee denk ik aangeven dat hij niet binnen een jaar of twee zal stoppen. Ik vind dat zijn carrière nu begint, omdat hij nu in een beter competitie zal spelen.

10 januari 2014 om 00:22

Dat zou best kunnen,maar ik vind dat als je 27 bent,dan moet je bijna aan het einde van je carriere zijn. Ik bedoel dit natuurlijk spreekwoordelijk,als je 27 bent ,dan ben je ino ook over je top. Vind het gewoon een rare uitspraak.

10 januari 2014 om 00:25

Klopt, het is ook een beetje aan de rare kant, maar wat hij daarmee bedoelt is wel duidelijk namelijk dat hij geweldig zal presteren en door zal blijven gaan.

10 januari 2014 om 00:26

welkom naar Serie A, sommige spelers bloeien daar vanaf hun 30ste,.. a la Di Natale,
ik denk dat Honda minimaal 5 jaar op top Niveau kan spelen

Ja zijn carrière begint nu pas. Hij is zijn tijd bij Cska vergeten en over zijn tijd bij VVV wil ie natuurlijk helemaal niet nadenken.
Wat een vreemde reactie. Dat je op je 27e nog niet tevreden bent en nog van alles wil bereiken dat snap ik maar enige respect voor zijn vorige clubs mag toch ook wel. Ook naar zichzelf btw.
Daarnaast vraag ik me heel voorzichtig af of AC Milan nog wel een topclub is.

10 januari 2014 om 00:31

op basis van wat twijfel je of AC Milan geen Top Club is?? puur om deze Seizoen? iedere Top club kent zijn up en downs.. zelfs Madrid of Barcelona. sterker nog in als je AC Milan en Real Madrid naast elkaar legt over de afgelopen 10 jaar is Milan op afstand succes voller dan Real Madrid.. afgelopen 2 seizoenen gaat niet zo goed wegens opbouw van een nieuwe ploeg.. maar dat wil niet zeggen dat ze geen Top Club zijn... weetje wie geen Top Club is?? AS Monaco, Psg, Man City, die moeten nog veel winnen om zich te beschouwen als een Top Club.. je kan 11 Ronaldo of Messi in je team hebben maar dat betekent niet dat je een Top Club bent..

10 januari 2014 om 07:05

AC Milan kan wel weer een topclub worden als ze er nog 1 a 2 goeie spelers bij halen en Honda zich laat zien in San Siro.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren