Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Historische nederlaag maakt einde aan titelaspiraties Fenerbahçe

Laatste update:

Fenerbahçe had recentelijk de weg omhoog ingeslagen met twee competitiezeges op rij, maar het elftal van Dick van Advocaat moet voorlopig weer een pas op de plaats maken in de Turkse titelrace. In eigen huis werd verrassend verloren van middenmoter Konyaspor, dat Fenerbahçe daarmee pas zijn twee nederlaag voor eigen publiek dit seizoen in de Süper Lig toediende: 2-3. Koploper Besiktas kan de voorsprong op de aartsrivaal zondagmiddag tegen Antalyaspor vergroten naar liefst dertien punten en Fenerbahçe daarmee nagenoeg elimineren uit de titelrace.

Robin van Persie begon op de reservebank, maar de aanvaller werd nog in de eerste helft binnen de lijnen gebracht door Advocaat. Nadat Martin Skrtel halverwege de eerste helft de openingstreffer van Riad Bajic ongedaan had gemaakt met een afstandsschot, moest Fenerbahçe niet veel later opnieuw in de achtervolging, doordat Bajic met zijn tweede doelpunt van de avond voor de 1-2 tekende. De Bosnische middenvelder scoorde dit seizoen al twaalf keer in de Turkse competitie en moet daarmee alleen Besiktas-spits Cenk Tosun voor zich dulden op de topscorerslijst.

Fener maakte in de tweede helft jacht op de gelijkmaker, maar moest negen minuten na de onderbreking opnieuw een bittere pil slikken. Ömer Ali Sahiner verschalkte doelman Fabinho met een hard schot in de korte hoek en leek daarmee de beslissing in het duel aan te brengen: 1-3. De individuele klasse van invaller Moussa Sow zorgde er twintig minuten voor tijd echter voor dat de thuisploeg weer enigszins mocht hopen op een resultaat.

De Senegalese spits werd aangespeeld met een verdediger in zijn rug, maar Sow slaagde er toch in genoeg ruimte te creëren voor een schot op doel: 2-3. Fenerbahçe zocht daarna nadrukkelijk naar de 3-3, maar Konyaspor bleef uiteindelijk op de been en won zo voor het eerst in de clubhistorie op bezoek bij de Gele Kanaries. Gregory van der Wiel speelde de gehele wedstrijd aan de kant van Fenerbahçe, Jeremain Lens ontbrak wegens privé-omstandigheden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet verrassend eigenlijk. Zelfs die vierde plek voor Europees voetbal gaat moeilijk worden zo. Vraag me af wanneer Yildirim verantwoordelijkheid neemt voor zijn wanbeleid en de eer heeft om zelf op te stappen.

17 maart 2017 om 20:38

Aziz uit zichzelf opstappen, lijk mij een utopie. Wel een hele mooie utopie voor FB supporters.

FB heeft verreweg de beste selectie maar slechtste team van de superlig. Het is bij FB kopen om het kopen maar zonder enige idee erachter. Heb bij FB al het hele seizoen het gevoel, dat er op elk linie een ontbrekende factor is. En met elk linie bedoel ik ook de doelman.

Bajic en Sahiner zijn wel klasse spelers. Volgens mij had Zenit navraag gedaan naar Sahiner. Fijn dat Fener weer punten laat liggen. Ben benieuwd wat Gala gaat doen op bezoek bij Trabzonspor, die zullen ook moeten oppassen voor klappen van de thuisploeg in vorm.

Wat was Konya dominerend zeg. Waarom viel Sow en Volkan Sen overigens niet eerder in? Je zag meteen een omgang van een saaie wedstrijd naar een knockpartij. Van mij mogen ze die spelers vaker laten spelen.

Offtopic: Ik heb nog steeds de kriebels van die botsing van Fernandao met Serkan Kirintili. Ik ga nooit meer vergeten hoe hard hij schreeuwde van de pijn en hoe zijn arm er uit zag. Beterschap d'r mee.

Waren er nog Fener supps die in een kampioenschap geloofden?

Ik niet, heb alleen gekeken omdat ik anders constant op mn telefoon ga kijken wat mn club heeft gedaan.

Trouwens, 9000 man op de tribunes. Het wordt steeds triester. Een Willem II of Roda heeft er zelfs 12.000....

18 maart 2017 om 07:47

9000 man ? Dus maw dat zijn de echte supporters die hun club door dik en dun steunen ? De rest komt enkel als het goed gaat of als ze bovenaan staan

18 maart 2017 om 13:18

Je moet een signaal afgeven toch? We accepteren al jaren dat een of andere dictator de zaken runt bij onze club, zonder resultaten. Er zijn weinig trouwere fans dan Fener fans. Als jij eens wist ondanks wat wij onze club gesteund hebben de afgelopen jaren. Maar ja, als ik daarover begin zijn we morgen nog niet klaar.

19 maart 2017 om 12:11

Het bestuur is in vele problemen vaak de oorzaak maar zolang de supporters er zijn dan steun je de spelers ...er zijn andere manieren dan de spelers te laten spelen in een zo goed als leeg stadion ...de fans hebben toch een platform waar de supporters kunnen communiceren met de top of niet ?

Gaat wel slecht met Fener. Wanneer word het nou is stabiel. Hadden echt voor Bielsa moeten gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren