Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hirving Lozano keert terug in de basis bij PSV voor duel met FC Twente

Laatste update:

Peter Bosz heeft de opstelling van PSV voor de kraker tegen FC Twente bekendgemaakt. Ten opzichte van de midweekse Champions League-nederlaag tegen Borussia Dortmund (2-0) verhuizen Malik Tillman en Mauro Júnior naar de bank. Hirving Lozano na zijn reserverol tegen Borussia Dortmund weer een basisplaats, terwijl Jerdy Schouten doorschuift naar het middenveld. André Ramalho keert daardoor terug in het centrum van de verdediging. Het duel in het Philips Stadion begint om 20:00 uur en is te zien op ESPN 1.

Walter Benítez staat onder de lat bij PSV. De Argentijn ziet vier verdedigers voor zich staan: Jordan Teze, Ramalho, Olivier Boscagli en Sergiño Dest. Schouten keert terug op het middenveld en vormt die linie met Joey Veerman en Til. Luuk de Jong wordt in de aanval geflankeerd door Johan Bakayoko (rechts) en Hirving Lozano (links).

PSV moet zich zo snel mogelijk zien te herpakken van de uitschakeling in de Champions League. De Eindhovenaren zijn hard op weg naar de landstitel en bovendien slechts negen wedstrijden verwijderd van een ongeslagen Eredivisie-seizoen. “Als trainer heb je de verantwoordelijkheid om je ploeg snel voor te bereiden op de volgende wedstrijd", blikte Bosz vrijdag vooruit op de wedstrijd tegen FC Twente.

"We moeten er onze lering uit trekken en dat is de reden waarom we alles hebben doorgesproken en teruggekeken. Wij moeten nu gewoon thuis winnen van FC Twente, punt. De nawerking van de uitwedstrijd tegen Borussia Dortmund mag geen excuus zijn. Er is voor ons nu één prijs over en dat is het kampioenschap. Dat is het enige wat telt. Wij moeten Feyenoord voorblijven en dat doen we het beste door tegen FC Twente te winnen."

FC Twente won zijn laatste drie Eredivisie-wedstrijden en maakt zodoende zelfs nog kans op plek twee, al is Feyenoord, dat voor aanvang van deze speelronde zes punten meer heeft, de torenhoge favoriet om met het directe Champions League-ticket aan de haal te gaan. Bovendien wachten de Tukkers een loodzware klus in Eindhoven. “PSV is een topploeg met topatleten, zij zullen richting zondag weer klaar en fit zijn”, blikte trainer Joseph Oosting vrijdag vooruit op de krachtmeting met PSV.

“Ik verwacht dat het een mooie wedstrijd gaat worden. Wij hebben ook bepaalde ambities en kunnen ons in een topwedstrijd aan Nederland laten zien. We liggen op koers, maar hebben nog niks. We moeten elke dag en elke wedstrijd knetterhard werken voor een resultaat." Oosting kan in Eindhoven weer beschikken over Carel Eiting en Mathias Kjølø, die zijn hersteld van uiteenlopende blessures. Voor Mees Hilgers komt de wedstrijd nog te vroeg.

Opstelling PSV: Benítez, Teze, Boscagli, Ramalho, Dest; Schouten, Veerman, Til, Bakayoko, De Jong, Lozano.

Opstelling FC Twente: Unnerstall, Brenet, Bruns, Pröpper, Smal, Sadílek, Kjolo, Vlap, Rots, Van Wolfswinkel, Boadu.

Bekijk PSV - FC Twente live op ESPN via Ziggo!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Psv heeft luxe hebben goede spelers ookal is die niet basis altijd brengt altijd gevaar zag je ook tegen Borrusia Dortmund

Gelukkig kiest Bosz dit keer weer voor echte buitenspelers, Tillman op links was niet altijd een groot succes. Ik had misschien Tillman in plaats van Til op het middenveld opgesteld maar Til heeft altijd wel veel scorend vermogen getoond. Schouten gelukkig weer op het middenveld, daar is de tandem Veerman-Schouten geweldig. Ramalho is niet mijn meest favoriete verdediger maar met zijn ervaring moet hij gewoon een stabiele wedstrijd neer kunnen zetten in de Eredivisie, Champions League is een ander verhaal. Zolang Saibari niet inzetbaar is is Schouten hard nodig op het middenveld. Hopelijk breken Babadi en Land spoedig definitief door en wordt Lang eindelijk weer eens blessurevrij. Hup PSV, Eendracht maakt macht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren