Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij zei altijd: ’Ik heb op Anfield gescoord‘, nu kan ik dat ook zeggen’

Laatste update:

Red Bull Salzburg-aanvaller Erling Braut Haaland trad woensdagavond in de voetsporen van zijn vader Alf-Inge Haaland door tegen Liverpool op Anfield een doelpunt te maken. Haaland senior, die in Engeland voor Manchester City, Leeds United en Nottingham Forest uitkwam, kwam tot zeventien doelpunten in zijn Engelse periode, waarvan een in het stadion van the Reds.

“Nu heb ik hier hetzelfde aantal doelpunten gemaakt”, zegt Haaland junior met een kwinkslag tegen de BBC. “Hij zei altijd tegen mij: ‘Ik heb op Anfield gescoord, ik heb op Anfield gescoord!’ Nu kan ik hem eindelijk van repliek dienen. ‘Dat heb ik nu ook gedaan’.” Salzburg verloor ondanks de treffer van de jonge aanvaller in een doelpuntrijken treffen met 4-3 van Liverpool.

Jürgen Klopp is niet boos over het feit dat Liverpool een 3-0 voorsprong weggaf tegen Red Bull Salzburg

Haaland werd in de aanloop naar de uitwedstrijd van Salzburg tegen Liverpool getroffen door ziekte, waardoor de pas negentienjarige spits op de bank begon. Zijn invalbeurt was een succes, want Haaland tekende na een uur spelen voor de 3-3, nadat de Champions League-winnaar in de eerste helft een 3-0 voorsprong had gekomen. Mohamed Salah zorgde er uiteindelijk voor dat Liverpool met een minieme zege van het veld stapte (4-3).

Voor Haaland is de groepsfase van de Champions League uitermate succesvol begonnen, want de aanvaller staat op vier doelpunten in twee wedstrijden. In de openingswedstrijd tegen RC Genk (6-2) wist Haaland een hattrick te produceren. Mede hierdoor wordt de aanvalsleider van Salburg gevolgd door onder meer Manchester United en Juventus.

Zou Erling Braut Haaland een aanwinst zijn voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Overmars trek de portemonnee voor deze jongen!! Toekomstig wereldspits!!!!

3 oktober 2019 om 11:59

Die kan Ajax niet meer betalen, of beter gezegd, het bedrag wat ze willen, wil Ajax niet betalen.

3 oktober 2019 om 15:44

Overmars verwacht een enorme uittocht komende zomer, dus reken er maar op dat er in ieder geval 1 klapper gemaakt gaat worden. Voor een speler als Olmo van Zagreb betaal je dan makkelijk 50 miljoen. Op dit moment zijn ze nog wat huiverig met dergelijke bedragen, maar dat wordt onvermijdelijk als er structureel CL gespeeld wordt en de lichting een keer tegen valt.

3 oktober 2019 om 12:29

Die hadden ze gewoon vorig jaar moeten halen. Bij Molde was het al duidelijk dat ie een grote zou gaan worden en aangezien de Nederlandse clubs er goed op staan in Scandinavië hadden Ajax, Feyenoord of PSV al actie moeten ondernemen. Nu is al te ver in z'n ontwikkeling (en zn transfersom)

Groot talent. Groot, sterk beweeglijk, krachtig. Moet wel technisch nog wat stappen zetten... Deze jongen is geknipt voor de premier league.

Ja, deze jongen is een aanwinst voor United maar hoop oprecht dat hij niet voor die club kiest.niet omdat ik iets tegen United heb ofzo, maar gezien het aantal (potentiele) topspelers dat daarnaartoe is verhuisd en eigenlijk hun talent niet weten te benutten, zou het zonde zijn als zoiets ook met deze jonge speler gaat gebeuren.lekker als opvolger van Werner naar Rbl, nog een keertje CL spelen en misschien 2 a 3 seizoenen later naar een absolute topclub.

3 oktober 2019 om 17:49

United heeft ook zat talent in de aanval. Ze kunnen beter een grote, sterke, ervaren spits halen om doelpunten te forceren.

Heerlijke talent! Ik hoop dat hij niet gelijk een stap neemt naar de absolute top maar lekker bij een middenmoter gaat spelen in een topcompetitie zodat hij zich in alle rust kan ontwikkelen en wennen aan een competitie. Een traject zoals Mane die via Red Bull naar Southampton ging en vanaf daar weer naar Liverpool. Of lekker naar Leipzig gaan en vanaf daar de stap maken naar een topclub.

Lijkt me mogelijks iets voor Arsenal. Van Salzburg is dat een minder grote stap dan direct naar de absolute top en hij zal er tijd krijgen om te acclimatiseren en rustig te groeien. Helaas is het ook een realiteit dat indien deze jongen zijn potentieel waarmaakt, hij niet bij Arsenal zal blijven. Maar goed, op vandaag heeft Arsenal andere prioriteiten dan een spits!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren