Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij wilde nog altijd de beste zijn, beter dan Zidane, Pele en Maradona’

Laatste update:

Kevin-Prince Boateng komt sinds begin augustus uit voor Las Palmas en in de selectie van de club van Gran Canaria is hij direct de grootste naam. Dat was bij de vorige werkgevers van de 29-jarige middenvelder wel anders, want bij bijvoorbeeld AC Milan stond hij in de schaduw van anderen.

/

De vijftienvoudig international van Ghana vertelt in een interview met Fox Sports dat Ronaldinho de beste voetballer is met wie hij heeft samengespeeld. “Zonder twijfel. Toen ik bij Milan kwam, had hij geen groot verlangen meer. Of hij was moe, maar hij was in ieder geval niet meer de Dinho van vroeger. Hij wilde desondanks laten zien dat hij nog altijd de beste in de wereld was, beter dan Zinédine Zidane, Pelé en Diego Maradona.”

“Hij kon op de training bijvoorbeeld drie ballen op de lat mikken en ze ook alle drie tegen de lat schieten. We vroegen ons af hoe het mogelijk was dat zoveel talent in één lichaam paste. Het was ongelooflijk”, aldus Boateng, die geen spijt kreeg van zijn vertrek uit het San Siro. “Het was het juiste om te doen. Ik heb er prachtige momenten meegemaakt. De mooiste waren deze: het winnen van de landstitel, de treffer tegen Barcelona en mijn Michael Jackson-dansje in San Siro.”

Is Las Palmas een geschikte club voor Kevin-Prince Boateng?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ronaldinho was natuurlijk bij AC Milan over zijn top, maar was nog altijd een topspeler. Onder Leonardo was hij ook gewoon basisspeler en speelde ook vaak goed. Het is Allegri die Ronaldinho kapot heeft gemaakt. In het begin was hij basisspeler onder Allegri. Hij speelde heel goed tegen Auexrre en Lecce. Dat was Ronaldinho die zoals Barca speelde. Uiteindelijk zonder reden werd Ronaldinho op de bank gezet en liet Allegri hem 10 minuten spelen.

8 oktober 2016 om 17:01

Echt he.. Ik word treurig en tegelijkertijd blij wanneer ik aan hem terugdenk. Wat een speler met z'n fantastische glimlach!

Ronaldinho had meer talent dan Ronaldo en Messi samen, wat een genot was hij zeg!

Ronaldinho.. Zonde hoe zijn carriere is gegaan.

8 oktober 2016 om 23:51

Fantastische speler. Maar zidane pele en maradonna vond ik wel beter. Maar buiten dat was dinho heerlijk om naar te kijken!

9 oktober 2016 om 04:57

En messi en ronaldo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren