Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij is de beste speler van Arsenal en dat nu al achttien maanden lang'

Laatste update:

Gareth Bale wordt al gerekend tot de beste spelers ter wereld en ook landgenoot Aaron Ramsey gaat die kant op. Vorig jaar brak de middenvelder eindelijk door bij Arsenal en de weg naar de top ligt volgens Andy King open. "Ik zie niet in waarom hij niet tot de beste middenvelders van Europa zou kunnen behoren", zegt de speler van Leicester City, die bij de nationale ploeg met Ramsey samenspeelt.

/

"Ik was laatst met een andere international aan het praten en ik zei hem dat hij de beste speler van Arsenal is", verklaart King in een interview met BBC Sport. "Dat is hij nu al achttien maanden lang. Hij is geweldig bezig bij zijn club én zijn land. Het is erg fijn dat we hem in ons team hebben, want hij gaat nog van grote waarde zijn voor Wales."

De kansen op kwalificatie voor een eindtoernooi lijken voor the Dragons groter dan ooit. Met Bale en Ramsey beschikken de Britten over twee absolute topspelers en de uitbreiding van het deelnemersveld op het eindtoernooi van 16 naar 24 landen speelt de Welshmen ook in de kaart. In de kwalificatiecyclus zijn België, Bosnië, Israël, Cyprus en Andorra de tegenstanders.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar ja 2 spelers is niet genoeg...

5 september 2014 om 14:52

De beste speler van arsenal is altijd nog cazorla.. meest onderschatte middenvelder van europa

5 september 2014 om 15:36

Most punchable face zeker. Verder heeft hij over een heel seizoen nog geen 25 procent van de waarde die een Ramsey heeft voor het team.

5 september 2014 om 15:41

Wat heeft zijn gezicht met zijn voetbalkwaliteiten te maken? Elke arsenal fan zou het eens zijn met mij.. of cazorla of wilshere is de belangrijkste speler

5 september 2014 om 15:44

Niet mee eens, Ramsey was vorig jaar bij far de belangrijkste speler van Arsenal. Cazorla is overigens wel echt een geweldige middenvelder.

5 september 2014 om 15:47

Niets, het is net zo'n onzin als jij verkondigt. Het is vrij evident dat Ramsey belangrijker is voor Arsenal dan Cazorla (meer goals, meer assists en ook nog eens bepalender voor het veldspel, een motor zo u wilt).

5 september 2014 om 15:56

Ramsey is ook een hele goede speler maar het is pas sinds vorig seizoen dat die eindelijk zijn vorm te pakken heeft. En om eerlijk te zijn word hij wel beetje gehypt

5 september 2014 om 16:33

Ik vind cazorla ook beter

5 september 2014 om 17:19

Vergeet niet dat Ramsey lang geblesseerd raakte afgelopen seizoen toen hij topvorm liet zien. (En daarvoor eigenlijk ook gebroken been dacht ik) Er was de vraag of hij dit niveau weer oppakte toen hij terugkwam. Maar vanaf wedstrijd 1 deed hij dat al! Knap hoe die jongen dit niveau blijft halen na tegenslagen op cruciale leeftijd in de ontwikkeling!

5 september 2014 om 17:30

Wilshere al helemaal niet, Cazorla was het in volgens mij zijn eerste jaar wel

5 september 2014 om 17:31

Ik als arsenal fan vind Cazorla ook beter.
Rosicky of Wilshere kunnen ook als invaller voor Cazorla op 10
Het is jammer dat hij bijna altijd op de flank gezet wordt.
en niet op 10 waar hij veel beter is.
Ozil had niet hoeven komen dat geld hadden we toen en nu nog steeds beter aan een spits, cvm en en cv moeten uitgeven.

5 september 2014 om 17:56

De beste speler van Arsenal is sowieso Ramsey.
Mensen vinden Cazorla beter omdat het een 'mooi-voetballer' is. Effectief is Cazorla niet echt.

5 september 2014 om 19:16

Ramsey is 3x de speler die Cazorla is. Enkel qua techniek en misschien sprintsnelheid doet hij onder, maar hij heeft als CM meer goals en assists, loopt immens veel, verdedigt veel mee...

5 september 2014 om 22:50

Cazorla was vorig seizoen gewoon ruk en Wilshere is niet eens verzekerd van een basisplaats. Dit seizoen lijkt het ook nog nergens op bij Cazorla en ik denk dat het slechts een kwestie van tijd is voor hij gepasseerd wordt als hij zo doorgaat. Ramsey is op het moment drie klassen beter en als je dat niet vindt is het alleen maar duidelijk dat je geen Arsenal kijkt.

5 september 2014 om 14:54

Ze hebben nog allen en Wilson oa van Liverpool. In de verdediging hebben ze williams als ervaren rots en nog wat jonge spelers die in de PL spelen (Davies bijvoorbeeld). Nee Wales heeft een prima team die op z'n minst tot de play-offs moet kunnen geraken

5 september 2014 om 15:23

Bosnie zal t zelfde denken natuurlijk....

5 september 2014 om 15:48

Dat mag ook. Er is namelijk plek voor 2 landen na België.
Eerste 2 gaan door en nummer 3 naar de play-off (als ik t goed begrepen heb tenminste)

5 september 2014 om 20:45

Oow dat wist ik niet. Ik dacht alleen 2 landen.

Klopt helemaal, Ramsey is echt al een lange tijd de motor van dit Arsenal. Ik weet dat er nu reacties komen zovan; Arsenal is slecht, kan niets creëren en al dat soort ongein, maar in het Arsenal van onder andere vorig jaar was hij geweldig. Hij heeft de stap gezet, die iedereen van Wilshere verwachtte.

5 september 2014 om 14:49

Ramsey is haast onmisbaar geworden voor Arsenal inderdaad. Vergeet ook Mesut Özil niet. Natuurlijk is hij nog niet heel erg beslissend, maar ik vind hem desondanks geweldig presteren voor Arsenal. Bovendien komt Theo Walcott binnenkort terug in het team, waardoor Özil wellicht kan gaan excelleren als er diepgaande spelers voor hem staan. Ik hoop wel dat hij van die linkerkant wordt afgehaald en wat centraler komt te spelen...

Wilshere heeft wat pech gehad met zijn blessures, maar zijn vorm tot dusver in dit seizoen is goed. Als hij die laatste stap kan zetten dit seizoen kan ook hij uitgroeien tot een wereldtopper. Snap ook niet dat hij niet in de basis stond tegen Leicester City vorige week.

5 september 2014 om 14:53

Als Walcott terug is dan gaan ze lopen. Arsenal heeft nu het probleem dat alle aanvallende middenvelders op de vleugels moeten spelen bij gebrek aan vleugelspelers. Ozil is inderdaad ook belangrijk.

Wilshere is redelijk tot goed begonnen, ik verwacht ook nog wel wat van hem, maar voorlopig is Ramsey beduidend beter!

5 september 2014 om 14:59

Ozil is een zeer goede speler, Ook voor Arsenal heeft hij geweldige dingen gedaan maar ht is nu toch écht tijd dat hij het structueel gaat laten zien, En ik weet dat hij zeer nonchalant oogt & dat dat bij hem hoort maar met zijn kwaliteiten is hij nog veel te vaak afwezig, Hij moet gewoon beter spelen want deze Ozil kan even goed als Iniesta in zijn top-jaren, Ik ben ook een beetje klaar met als die of die terugkomt gaat Ozil wel beter spelen, Nee hij is de grote meneer bij Arsenal en hoort altijd een 7 te scoren.

Ramsey is idd de motor van Arsenal, Hij is ook gewoon de beste goalscorer in de selectie, Hoe rustig hij voor de goal blijft is gewoon prachtg om te zien, Ramsey was altijd het grotere talent dan Wilshere qua puur voetbalgogme etc, Wilshere moet dit seizoen écht stappen gaan maken & idd hopen dat hij niet meer geblesseerd raakt.

Iedereen ie geintresseerd is in de spelersalarissen van Arsenal spelers moet kijken op mij profiel, Ramsey verdient bijvoorbeeld 90.000 en hij moet heel gauw een opwaardering krijgen want spelers als Giroud Walcott Wilshere en Arteta verdienen gewoon evenveel of zelfs meer dan onze Aaron Ramsey, Snel een opwaardering geven want als hij nog zo een seizoen doormaakt is hij gewoon weg richtng de Real / Bayerns van deze wereld.

5 september 2014 om 15:46

Als je zo graag Ozil wilt zien shinen moet je wel tegen Wenger zeggen dat die hem als AMC gaat gebruiken en niet op de vleugels.

5 september 2014 om 16:51

Ozil speelde ook vrij slecht op 10, Cazorla krijgt daar terecht zijn kans. Ozil speelt waarschijnlijk bij gebrek aan beter op links.

5 september 2014 om 17:34

Podolski en The Ox kunnen ook op de flanken

Ze gaan het alsnog niet redden denk ik.. Bosnië en België hebben een veel beter team. Op 2 spelers kan je niet bouwen..

5 september 2014 om 14:56

Want Bosnie heeft al zo ontzettend veel laten zien? Vind dat elftal toch behoorlijk gehyped worden aangezien ze op het wk ook al bar weinig lieten zien.

5 september 2014 om 15:07

Wales heeft gewoon een goede ploeg hoor, Allen Bale Ramsey om maar wat op te noemen.

5 september 2014 om 15:14

Ik zeg nergens dat Bosnië goed is, alleen wel beter dan Wales.. Met alle respect maar zo'n land moet je toch kunnen pakken.. leg Bale en Ramsey aan banden en het zooitje kakt in elkaar. Het is allemaal veel te onstabiel.

6 september 2014 om 04:30

In theorie wel ja. Maar NL had in de voorbereiding van het WK aardig veel moeite met Wales terwijl Ramsey en Bale er niet eens bij waren

Hoop echt dat Wales er een keer bij is op een eindtoernooi, en waarom ook niet, met de uitbreiding en de spelersselectie wordt het alleen maar gunstiger voor een land als Wales. En daarnaast moeten ze ook gewoon derde kunnen worden in deze Poule, en dan wellicht via de Play-offs naar het EK.

ik ben anders ook wel gecharmeerd van Ashley Williams. Uitstekende verdediger, die ook in de belangstelling stond van de grotere clubs in Engeland. En daar naast heb je ook Joe Allen nog. Ook geen verkeerde middenvelder, dus om nu te zeggen dat Wales op slechts twee spelers leunt gaat mij wat te ver.

ze hebben meerdere spelers in de premier lopen hoor onder andere joe allen en neil taylor respectievelijk bij liverpool en swansea die regelmatig spelen

Bale behoort soieso niet tot de beste voetballers ter wereld. Wat een grap joh. Die man heeft niet eens 20 procent van de techniek van Messi. Jeetje, overhypte renpaard zeg. Ramsey vind ik ook niet tot de top behoren. Hij is een gevalletje net niet. Ik vind Cazorla de beste speler van Arsenal de afgelopen maanden.

5 september 2014 om 15:34

Ben het met je eerste stelling eens, Ook ik vind Bale niet een van de beste spelers ter wereld, Maar bij je tweede stelling maak je jezelf belachelijk, Ramsey een net-niet speler? Heb jij heel vorig seizoen onder een steen gelegen ofzo?

De man maakt ontzettend veel meters, Is niet vies van meeverdedigen, Is een van de meest scorende middenvelders van Europa & dat als box to box player dus geen 10, Strooit met passjes etc.

Cazorla is technisch mischien beter & mooier om naar te kijken, Maar Ramsey is op dit moment gewoon beter en belangrijker voor Arsenal.

5 september 2014 om 22:53

Kunnen we ook meteen zien hoeveel Arsenal jij kijkt. Als er iemand net niet is, dan is het Cazorla wel. Ramsey was vorig jaar gewoon een fenomeen die iedere wedstrijd kon beslissen en dat dan ook bijna altijd deed. Dit seizoen heeft hij ook al weer de beslissende gemaakt tegen Palace en de hele belangrijke aansluiter tegen Everton

Dat Wales heeft helemaal zo'n slecht team nog niet hoor. Bale en Ramsey zijn natuurlijk wel blikvangers, maar als je op goal Hennessey hebt, in de verdediging jongens als Ashley Williams, Ben Davies, Neil Taylor, op het middenveld Ramsey, Allen en Ledley, en voorin Bale moet je eigenlijk gewoon dat EK wel kunnen halen. Je kan bijna een heel elftal bouwen met Premier League spelers.

Nou, dit seizoen is hij, evenals de rest van Arsenal (uitzonderingen daar gelaten), nogal waardeloos.

5 september 2014 om 15:22

Ik vind Ramsey niet waardeloos spelen hoor. Het elftal lijkt een andere speelstijl te vormen en dat kan soms even duren. Patronen die moeten komen, automatismen, die zijn er nu nog niet door de aankoop van Sanchez. Het spel is nog niet goed, maar gelukkig zijn ze niet zo dramatisch ingezakt dat ze helemaal geen punten hebben gehaald. Bovendien moet Wenger kappen met Ozil op links, altijd als hij in het midden speelt is ie veel beter. Kiezen tussen Cazorla en Ozil, ik heb het nu wel een beetje gehad met die middenvelders op de vleugel. Cazorla dan nog liever op links, die heeft minder verval dan Ozil als hij uit het centrum wordt gehaald. Nog liever uiteraard iemand met diepgang.

5 september 2014 om 15:51

Ik eerlijk gezegd wel. Zijn voorzetten zijn zwak (zacht uitgedrukt), zijn akties zijn niet zo doortastend, zijn schoten zijn niet gevaarlijk. Het kan allemaal nog komen, maar de eerste weken is hij niet goed. Ik vind alleen Cazorla en Chambers wel redelijk stabiel ogen.ook Debuchy en Monreal spelen nog best wel verdienstelijk.

5 september 2014 om 22:54

Zonder hem hadden we toch alweer 3 punten minder gehad (2 tegen Palace 1 tegen Everton)

7 september 2014 om 01:34

Dat wil niet zeggen dat hij verder goed speelt. Hij is belangrijk, dat wel.

Ze hebben met Ramsey en Bale 2 topspelers die zeker bepalend kunnen zijn! Los van deze 2 spelers hebben ze ook een aantal redelijke spelers uit de BPL zoals: Hennessey, Dummett, Ashley Williams, Ben Davies, Joe Allen.
Ze hebben zeker kans om in ieder geval voor plek 2 te gaan.

5 september 2014 om 19:17

Ze moeten proberen, en zullen zich wel kwalificeren, maar België is duidelijk te sterk (vorig jaar werd dat duidelijk, we zaten ook bij hen) maar volgens mij is Bosnië ook net iets beter.
Maarja, als Bale en Ramsey beiden top zijn, kan het zomaar.

Knap om 18 maanden lang de beste speler van Arsenal te zijn terwijl hij ook maanden geblesseerd is geweest vorig seizoen!

Ik denk dat ze zich wel kunnen kwalificeren ze hebben wel een paar goede en een aantal redelijke spelers.

Hij heeft gelijk. Als Ramsey niet blesseerde vorig seizoen, had ik een veel betere tweede seizoenshelft verwacht van Arsenal en werden ze wellicht naar mijn mening kampioen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren