Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het was nogal heftig, maar dat weet je als je zo’n overstap maakt’

Laatste update:

Navarone Foor leek zondagmiddag uit te groeien tot de man van de wedstrijd in Nijmegen, maar het openingsdoelpunt van de aanvallende middenvelder werd in de slotfase weggepoetst door Dario Dumic (1-1). Foor keek na afloop voor de camera van FOX Sports terug op een bewogen middag.

/

De doelpuntenmaker werd bij aankomst in De Goffert al uitgejouwd en werd tijdens het duel constant uitgefloten. “Het was nogal heftig. Ik kon dit wel verwachten en neem het als een man. Dit hoort bij voetbal als je zo'n overstap maakt, dan weet je dat die sentimenten ter sprake komen. Ik heb me erop voorbereid, wist dat het zou gebeuren. Ik sta er gewoon. Gewoon lekker voetballen.”

Ondanks dat Foor zijn brood verdient bij Vitesse, weigerde hij uitbundig te juichen bij zijn treffer in de eerste helft. “Altijd respect blijven houden voor waar je begonnen bent, niet te uitbundig doen. Ik heb van tevoren nagedacht over wat ik zou doen. Gewoon rustig blijven.”

Is Vitesse het plafond voor Navarone Foor, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begrijpelijk dat hij tot persona non grata werd benoemd, maar hij heeft het volwassenen opgepakt en zich van zijn meest sportieve zijde laten zien. Voor mij blijft het een klasbak!

Goed rustig gebleven die jongen, lijkt me moeilijk als een heel stadion vijandig tegen je is. Ondanks dat ik het een vieze overstap vind blijft het een klasse voetballer. En voor die 4 ton per jaar meer zullen veel mensen het stiekem ook wel doen...

23 oktober 2016 om 20:08

Foor toont aan over karakter te beschikken, maar ik ben wel benieuwd of hij ooit het niveau van Vitesse (subtop NL) gaat ontstijgen. Het is trouwens triest dat neccers geld als vertrekreden aan blijven halen. Die jongen heeft gewoon een sportieve stap omhoog genomen. Hij zal ongetwijfeld meer verdienen dan bij nec, maar hoe weet jij nou hoeveel dat precies is? Werkt het therapeutisch om hem een geldwolf te noemen?

23 oktober 2016 om 20:36

Ik denk dat zo'n beetje de hele basisopstelling van nec de overstap ook wel had gemaakt als ze een paar ton meer konden verdienen. Zo vreemd is dat ook niet, want een voetballer speelt voor een loon en is niet per definitie fan van de club waar hij is opgeleid.

Jammer dat er weinig respect was. Alsof je jezelf niet mag verbeteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren