Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het was een keuze tussen twee mooie opties, SC Cambuur en Ajax’

Laatste update:

Ajax maakte donderdag kenbaar dat Marcel Keizer in het nieuwe seizoen Andries Ulderink en Jaap Stam opvolgt en trainer wordt van Jong Ajax. De 47-jarige Keizer keert zodoende terug bij de club waar het ooit voor hem begon. Eind jaren tachtig speelde hij zelf vier wedstrijden in het eerste van Ajax, maar uiteindelijk redde hij het er niet. Nu gaat hij proberen Jong Ajax te laten presteren in de Jupiler League.

/

“Het werken bij een topclub en met top jeugdspelers is een geweldige uitdaging”, zegt Keizer op de clubsite van zijn nieuwe werkgever. Hij legt uit dat hij moest kiezen tussen twee mooie opties. “Want Cambuur is ook een heel mooie club. Ajax is de club waar ik ben begonnen. Het technische plaatje bij Ajax en het werken met jeugdspelers die profvoetballer in de top willen worden, is voor mij een belangrijk item geweest om voor Ajax te kiezen.”

“De spelers van Jong Ajax hebben allemaal talent, maar moeten nog heel veel arbeid verrichten om er uiteindelijk te komen. Daar gaan we samen aan werken”, belooft Keizer. Hij is een neef van voormalig Ajax-speler Piet Keizer, die tussen 1961 en 1974 uitgroeide tot een legende binnen de Amsterdamse club.

Snap jij dat Marcel Keizer besloten heeft weg te gaan bij Cambuur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logische keus. . Voor een mooie carrière heb je een goede kruiwagen nodig! Via Ajax kom je normaal gesproken verder.. contacten en connecties bieden via Ajax veel grotere mogelijkheden

Het geld zal toch ook wel meespelen, Marcel? Binnen een jaar 3 clubs, of waren het er 4? Hoe dan ook, succes in Amsterdam.

Ik ben er niet zo rouwig om, eigenlijk. Erg benieuwd wie er als opvolger wordt aangesteld

Kunnen ze Dijkhuizen bij NAC weghalen? Die snapt het spelletje en kan een team smeden dat aanvallend voetbal speelt.

Ik snap zijn keuze wel, maar.... Op Keizer kon je niet bouwen: 1 jaar TD (moet je een langere periode doen om wat neer te zetten), terug naar het veld bij Emmen, halverwege het seizoen voor 2,5 jaar tekenen bij Cambuur, na 5 maanden weer vertrokken. Tja....

Clubhopper!!

Halverwege opstappen bij Emmen voor Cambuur, om die na een half jaar alweer te verlaten voor Jong Ajax...
Oja en dan ook nog zeggen dat je jong teams in de jupiler maar niks vind

Wat een hypocriete man. Ik citeer Keizer een maand terug: 'ik ben een echte Cambuur man, en ik vind die belofteteams maar niks.'

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren