Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het was bij ons een foutenfestival, wij hebben niets te vertellen gehad’

Laatste update:

Go Ahead Eagles won woensdag met 2-0 in de beker van Feyenoord. In de dagen die volgden zei trainer Foeke Booy dat hij ook in de competitie de Rotterdammers wilde verslaan, maar dat zat er zaterdag eigenlijk geen moment in. Kowet kreeg met 0-4 op de broek, tot teleurstelling van de coach. “Het was bij ons, met name in de eerste helft, een foutenfestival”, aldus Booy.

/

“Ik denk dat die nederlaag heel duidelijk is, we hebben niets te vertellen gehad en Feyenoord was gewoon veel beter. Voor de 0-1 hadden we al veel slordige momenten. We konden niet echt een vuist maken, kansen creëren. We waren vaak veel te snel de bal kwijt en moesten steeds verdedigen. Dan zie je dat dit team het moeilijk heeft. Feyenoord heeft het denk ik soeverein uit kunnen spelen. Onze bal op de paal was het enige wapenfeit”, sprak Booy aan FOX Sports.

Go Ahead komt door de 0-4 tegen Feyenoord op vier nederlagen in zeven wedstrijden: de ploeg heeft vijf punten verzameld en staat op plaats zestien. Volgende week wacht er een uitwedstrijd tegen FC Utrecht en daarna komt PEC Zwolle op bezoek in De Adelaarshorst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat ze de lijn niet konden doortrekken vanuit het bekertoernooi.

28 september 2014 om 10:54

Kowet ja.

28 september 2014 om 11:58

Kowed

29 september 2014 om 08:14

Kowet ieggels?

29 september 2014 om 16:22

Kowet is inderdaad ontstaan omdat de arbeidersklasse in de stad waar de club van was Go Ahead uitsprak als Kowet.

Het was ook een domme zet om de basis te veel te wijzigen. Kolder in plaats van ten Den was echt een miskleun, Ten Den zakte als spits in het middenveld. Zo had GAE een man meer op het middenveld, de centrale verdedigers van Feyenoord hadden het moeilijk met hem.

28 september 2014 om 11:30

Klopt Kolder stond op een eiland, probeerde in zijn eentje ook druk te zetten maar liep eigenlijk als een kip zonder kop rond. Feyenoord tikte de bal dan achterin rustig rond.


Al met al eindelijk weer is een avondje dat je je haren niet uit je kop trekt als Feyenoord supporter, anders word ik helemaal zo snel kaal

niets op af te dingen. Op naar Utreg en proberen nare smaak weg te spoelen

Tsja, je vraagt er wel een beetje om als je ten Den niet opstelt, trainer. Beste man van het veld in de bekerwedstrijd.

wanneer het echt voor de knikkers gaat verliezen ze, wat ik niet had verwacht overigens..15e plaats zou echt een wereldprestatie zijn..

Ach ja, het was een zeer matige pot van de kant van Gae, maar de belangrijkste overwinning was al een paar dagen daarvoor gepakt. De beker is voor elke Nederlandse club een mooie route naar Europees voetbal en een JC Schaal wedstrijd. Ik begrijp ook niet dat sommige ploegen dat laten schieten, je wilt die beker toch gewoon winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren