Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het moet voor mij wel de moeite waard zijn om Nederland te verlaten’

Laatste update:

Simon van Zeelst loopt momenteel stage bij Real Mallorca. De middenvelder, 21 jaar, speelde de afgelopen seizoenen voor Willem II en RKC Waalwijk. Van Zeelst kan in het nieuwe seizoen aan de slag bij topklasser JVC Cuijk, maar blijft voorlopig op zoek naar een profclub.

/

Real Mallorca degradeerde in 2012/13 naar de Segunda División, waar de eilandclub de voorbije seizoenen als zestiende en zeventiende eindigde. De beste jaren van los Bermellones dateren van vijtien à twintig jaar geleden, met twee derde plaatsen en een vijfde stek op het allerhoogste niveau. In 1998/99 ging de finale van de allerlaatste Europa Cup II verloren; Lazio was met 2-1 te sterk. In 2002/03 werd de Copa del Rey veroverd.

"We kijken van beide kanten of het bevalt", vertelt Van Zeelst aan het Brabants Dagblad. "Het moet voor mij wel de moeite waard zijn om Nederland voor achter te laten.” Mocht het op Mallorca niks worden en mocht hij ook geen andere profclub vinden, dan is er gerede kans dat Van Zeelst de competitie ingaat met JVC. Hij mag tot 31 augustus proberen een profclub te vinden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is toch een grote club, Mallorca. Zou niet slecht zijn van RKC naar Mallorca/

25 juli 2015 om 00:39

Tja. Onderin de tweede spaanse league voetballen. Moet je dat nou willen?

25 juli 2015 om 00:56

Ja, alleen al voor het avontuur! Niet iedereen kan in de top spelen. Bovendien kan Mallorca stappen maken. Maar puur en alleen al vanwege de ervaring en het avontuur zou ik het doen.

JVC Cuijk is een mooie club en dus een prima alternatief. Ik zou ook eerst precies uitzoeken wat Mallorca te bieden heeft en anders naar Cuijk gaan. Daar wordt ook prima betaald en is kwalitatief een mooie club. Leuke stadje ook, Cuijk.

25 juli 2015 om 01:00

Van onderin de jupiler league naar onderin de tweede Spaanse league is prima toch? Sowieso zou hij nu anders in de topklasse gaan spelen. Plus dat het leven op mallorca ook niet verkeerd is

25 juli 2015 om 12:01

Ik zou het wel weten. RKC is toch onderaan in de JL geeindigd. Blijkbaar wil RKC niet met hem door. Dan is Real Mallorca toch een geweldige kans. Mooi weer op dat eiland, een club met een grote geschiedenis, jarenlang vaste waarde in de PD. Vorig jaar een gemiddelde van ruim zesduizend bezoekers wat meer is dan de meeste JL ploegen en spelend in een stadion van 23000 plaatsen.

26 juli 2015 om 01:25

Cuijk of aan het strand in Mallorca waar het lekker weer is. Dan ben je toch gek als je jn NL blijft?

Sow wat is Mallorca afgezakt zeg!

Ken deze speler niet. Verbaasd me dat als hij op proef mag bij een eerste divisie club uit Spanje dat hij in Nederland niet op prof niveau aan de bak kan.

Iemand meer info over hem?

25 juli 2015 om 00:22

Jeugdopleiding WillemII/rkc. Seizoen 2012/2013 1 potje eredivisie gespeeld met willemII laaste wedstrijd volgens mij. Verder nooit echt iets van gezien. dus zal vanwege kwaliteit niet gehaald hebben. Vorig seizoen met Rkc in de juup gespeeld. Werd gehuurd van Willem II. Volgens mij best wat wedstrijden gespeeld.

Erg verwarrend hij kan bij JVC topklasse spelen , maar gaat op proef bij Mallorca. Als je dan al 21 bent , dan kun je het gewoon vergeten als niemand je kent in zelfs niet eens in Nederland.

25 juli 2015 om 00:59

Hasselbaink, Stam, Van Der Sar en in mindere mate Huntelaar en Van Nistelrooij waren ook niet zo bekend op hun 21e.

Ik kan me 1 wedstrijd van hem herinneren en dat was volgens mij zijn debuut bij Willem II. Speelde Toivonen toen der tijd helemaal uit de wedstrijd en dacht dat dit een grote speler zou gaan worden. Blijkbaar toch niet kunne n waarmaken!

25 juli 2015 om 06:24

Wij dachten toen precies hetzelfde...

Waar twijfelt deze jongen nog over? Cuijk of Mallorca.. wat een kluns, er zijn zat die dromen van de tweede Spaanse Liga

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren