Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is een kwestie van tijd voor Real Madrid hem binnen zal halen’

Laatste update:

David de Gea wordt al jaren in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid. De Spaanse doelman was in 2015 al heel dicht bij een transfer naar de Koninklijke, maar een haperende fax gooide destijds roet in het eten. Craig Bellamy is ervan overtuigd dat De Gea op termijn de overstap naar de Spaanse hoofdstad zal maken.

“Hij is een fantastische doelman en ik heb altijd het gevoel gehad dat Real Madrid in hem een ideale eerste keeper ziet. Het is een kwestie van tijd voor Real Madrid hem binnen zal halen”, zegt Bellamy tegenover Sky Sports. “Zijn voetenwerk is briljant, hij anticipeert constant goed en leest de wedstrijd perfect. Daarnaast redt hij veel ballen met zijn voeten, hij is ongelofelijk goed.”

“Als je als aanvaller op hem afgaat, zorgt hij ervoor dat je zoveel gaat twijfelen. Dat maakt hem echt een doelman van wereldklasse”, concludeert de Welshman. Het huidige contract van De Gea loopt tot medio 2019. “Ik zie voor De Gea een belangrijke rol in het ‘nieuwe’ Real Madrid. Daarnaast zijn ze bereid om flink te betalen, al heeft Real zich de laatste jaren stil gehouden. Ondanks het feit dat Manchester United heel veel voor hem zal vragen, zou ik verbaasd zijn als hij niet naar Real zou gaan.”

Denk jij dat David de Gea volgend seizoen nog bij Manchester United speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Imo de beste doelman op dit moment, denk eerlijk gezegd ook niet dat United hem makkelijk laat gaan. Dat zou toch wel een gebrek aan ambitie weergeven en denk ook niet dat ze dat makkelijk voor de fans kunnen verantwoorden.

8 februari 2018 om 13:15

Ze zullen hem inderdaad niet makkelijk laten gaan, maar volgens de tekst loopt zijn contract tot 2019. Dus ik verwacht dat real komende zomer dan niet bereid is tot het uiterste te gaan. Ik las laatst dat real 130 miljoen aan de Gea kwijt zal zijn als ze hem willen. Vindt dat toch een beetje gortig voor een eenjarig contract.

8 februari 2018 om 13:15

Helemaal mee eens Milan! Wat mensen vaak ook vergeten is dat Buffon zo'n 17 jaar (!) geleden voor zo'n 50 miljoen naar Juve ging. Als we kijken wat er allemaal veranderd is op de transfermarkt, dan zou 130 miljoen voor de gea op dit moment eigenlijk gewoon veelste weinig zijn. Mensen onderschatten vaak het belang van een goede sluitpost, zonder deze man zou united nu plek 4-6 staan.. Als united echt weer mee wilt doen met de wereldtop, dan laten ze deze man hoe dan ook niet gaan, punt uit.

8 februari 2018 om 21:22

Ter stegen, Buffon, Neuer en ook Ederson vind ik beter.

8 februari 2018 om 23:43

Buffon en Neuer kan ik inkomen, maar Ter Stegen en Ederson? Die laten het allebei pas sinds kort zien, waar De Gea al jaren de beste doelman van de PL is.

9 februari 2018 om 08:31

MR_United ik ben het deels met je eens, maar Ter Stegen en Ederson zijn beiden ook fenomenale keepers. Ter Stegen heeft geweldige reflexen die heb ook in die buiten klasse plaatsen en Ederson's voetballende kwaliteiten zorgen voor heel veel rust in de verdediging. Dat is ook echt een enorme meerwaarde die je niet mag vergeten. Hierom snap ik in ieder geval wel waarom Ddaave ze in dit lijstje plaatst.

9 februari 2018 om 10:00

Ach kom op, De Gea is toch echt nog wel 2 klassen beter dan Ter Stegen. Kan leuk lijnkeepen maar dat meevoetballen van hem... Die haalt af en toe achterlijke capriolen uit met de bal aan zijn voet.

9 februari 2018 om 10:03

Het zijn ook zeker goede keepers, dat ontken ik niet, maar beter dan De Gea? Nu Neuer er al lange tijd uit ligt vind ik De Gea persoonlijk de beste momenteel. Ik snap dat anderen Buffon kunnen noemen door zijn staat van dienst en constantheid, al vind ik persoonlijk dat Buffon zn beste jaren achter hem heeft liggen (niet heel gek op die leeftijd, respect voor die kerel!) Ik probeer altijd objectief te blijven, zoals in het feit dat Aguero bijv een veel betere spits is dan Lukaku.. geen twijfel over mogelijk. Maar Ederson beter noemen dan De Gea? Dan snap je het toch niet helemaal volgens mij.

Ik ben een United fan maar op een of andere manier vind ik dat Real Madrid hem waarschijnlijk niet zal misstaan.
Hij verdient wel een stapje hogerop... Ja ik vind Real Madrid een stapje hogerop.

8 februari 2018 om 13:04

Ik denk dat Real Madrid het hoogst haalbare is voor een speler... En voor een Spanjaard des te meer

8 februari 2018 om 13:17

Denk ik ook, en Barca natuurlijk ook.

8 februari 2018 om 13:46

Absoluut Real en Barca vallen onder dezelfde noemer... Het hoogst haalbare voor een voetballer

8 februari 2018 om 21:31

Dat verandert in verloop van tijd weer. Kijk maar naar de Italiaanse clubs, dat was vroeger het hoogst haalbare. Ik zie nu in city (en psg ook al hoop ik van niet) langzaam naar het hoogsthaalbare groeien.

8 februari 2018 om 22:02

Dat is niet echt waar, als je een absolute ster was ging je altijd naar Spanje. Dat is al zo sinds de tijd van Cruyff (RIP). En zo zal het ook voor altijd blijven, City en PSG zijn leuke clubs voor jongelingen maar je gaat niemand horen zeggen ‘ik droomde altijd al om hier te spelen’ en als ze dat zeggen is het een leugen. Misschien zou ik het geloven bij PSG, maar sowieso niet bij City want als je droomt dan droom je dat je ooit het rode t-shirt mag dragen in de ‘Theatre Of Dreams’. Maar Real en Barca, de spelers die daar hebben gespeeld, hun geschiedenis, hun uitstraling alles daar is next level en niks of niemand kan daar aan tippen.

8 februari 2018 om 22:46

Vroeger wel ook Italië met Milan.

8 februari 2018 om 22:53

Onzin Juventus, United, Inter, milan hebben die uitstraling ook gehad. Milan (1988-1994) was ook de absolute top.

9 februari 2018 om 09:11

Yungsuarez

Is altijd zo geweest. Real Madrid en Barcelona hebben steeds die standaard gehaf

Laatst werd er gezegd dat hij een prijskaart van 130 miljoen zou hebben, denk niet dat Perez zo gek is. Het is handig voor Real om te denken aan een nieuwe coach en een aanvaller.

Waarom blijft het een roddel en komen er geen bevestigende berichten naar buiten van Real Madrid zelf en moet een buitenstaander voor Real Madrid uit maken dat hij verbaast zou zijn dat David de Gea niet zou gaan.

Het is maar een een verhaal van wat Bellamy vind🤔

8 februari 2018 om 13:19

Zoals het met zoveel verhalen is waar mensen wel altijd op reageren.

8 februari 2018 om 13:25

@Samco🤔Vind dat heerlijk wat voor antwoord iedereen daar op geeft en het lijkt net of iedereen de coach van de club ik betrap mijn zelf ook dat ik dat ook wel eens mee in ga om het vuurtje te stoken

Dus als alles zou kloppen kwam berichtgeving, wil real Madrid de volgende spelers komende zomer halen.
1.neymar
2.hazard
3.de gea
Financieel niet haalbaar denk ik toch zo.

Dit is verhaal 6.371 over de transfer van De Gea naar Real. En allemaal dankzij een kapot fax toestel. Ik hoop dat iemand zo slim is geweest om het uit de vuilbak te hebben gehaald en het bij te houden. Als De Gea uiteindelijk toch een keer bij Real terecht komt kunnen ze het voor veel geld verkopen aan een of andere sportbar. Wat een soap zeg

Real heeft eerder op andere posities beter materiaal nodig. Daarbij doet Navas het helemaal zo slecht nog niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren