Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hersi verpest afscheidsduel 'Wizard of Oz'; fraaie treffer Engelaar

Laatste update:

De loopbaan van de beste Australische voetballer ooit zit erop. Harry Kewell kondigde eind maart zijn naderende afscheid al aan en speelde zaterdag zijn laatste wedstrijd als profvoetballer. Mede dankzij een goal van Orlando Engelaar leek Kewell met Melbourne Heart te gaan winnen van Western Sydney Wanderers, maar Youssouf Hersi verpestte het afscheidsfeestje.

/

Op aangeven van Kewell schoot Engelaar in de eerste helft nog de 1-1 tegen de touwen. De middenvelder werd bij een kort genomen vrije trap niet goed gedekt en schoot vanuit de tweede lijn schitterend binnen. Melbourne Heart kwam na rust vervolgens op voorsprong (ditmaal dankzij een assist van Engelaar) en leek het afscheidsduel van Kewell, bijgenaamd The Wizard of Oz, te gaan winnen.

Western Sydney Wanderers had echter andere plannen. Brendon Santalab verzorgde tien minuten voor tijd de gelijkmaker, voordat Hersi (ex-Ajax, NAC, NEC, Heerenveen, Vitesse, FC Twente én De Graafschap) kort voor tijd de 2-3 binnenschoot. Voor de 35-jarige Kewell betekende dat een vervelend einde van zijn loopbaan, waarin hij onder meer de Champions League won met Liverpool.

Bekijk hier de goal van Orlando Engelaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Youssouf Hersi. Een vergelijkbare speler als Antonia nu van Gae. Wat een leuke voetballer was dat altijd om naar te kijken. Mooie herinneringen aan als NEC-supporter. Nooit geweten dat hij nog voetbalden, laat staan in Australië. Leuk bericht dit.

12 april 2014 om 14:00

Had hij niet wat kunnen toevoegen aan het huidige Nec? Toch een aardige speler volgens mij, en in een lastig jaar als deze moet je toch elke mogelijkheid aangrijpen. Misschien zit ik er volledig naast hoor, en is zijn niveau tegenwoordig bedroevend laag, maar het leek me toch een aardige speler voor het huidige Nec.. Een technische speler tussen de harde werkers die ze nu hebben

Hersi was toch jarenlang hét talent op de toekomst, jammer dat het er nooit uit is gekomen.

Wat een mooie carrière heeft Harry Kewell toch gehad, met de champions league winst met Liverpool toch wel als hoogtepunt. Zie hem later nog wel terugkeren bij de Australische bond, misschien zelfs wel als bondscoach?

off: Hersi, wat een clubs is hij afgegaan. Die heeft later heel wat aan zijn kleinkinderen te vertellen.

Hersi, de man die er bij Heerenveen niks van bakte, en later de bekerfinale voor Heerenveen won door een penalty te missen voor Twente. Nog bedankt he, Hersi!

Voor een voetballer van zijn status zal er toch nog wel een echte afscheidswedstrijd komen? Zo'n wedstrijd waar het helemaal niet uitmaakt wie er scoort en hoeveel. Dat is een mooier afscheid dan een gewone competitiewedstrijd die je nog verliest ook.

Ik heb erg genoten van deze speler, in zijn Galatasaray tijd. Ben benieuwd wat hij na zijn spelerloopbaan gaat doen.

Goede speler destijds bij Galatasaray. Toch wel een mooie carrière gehad. YNWA Kewell!

Hahahah Hersi! De hoer van de Eredivisie. Nooit gedacht dat hij nog steeds voetbalde. Was altijd wel een grappig menneke.

Kewell: My name is Kewell, Kewell from Galatasaray.
Al was het een korte tijd, je was een geweldige speler wizard of Oz!.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren