Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles laat kaas van brood eten: ‘Af en toe beetje boos op elkaar zijn’

Laatste update:

Heracles Almelo presteert uitstekend in de Eredivisie en zondag had de ploeg van trainer John Stegeman weer drie punten aan het totaal kunnen toevoegen. Bij FC Utrecht leidde Heracles bij rust met 0-1 en de thuisploeg speelde na een rode kaart bovendien met een man minder. Na de onderbreking gaf Heracles het echter helemaal uit handen: 4-2. Daar was coach Stegeman uiteraard niet gelukkig mee.

/

“We verdedigen slecht, we doen dingen half”, baalt de coach in gesprek met FOX Sports. “De bereidheid die we in de eerste helft hadden, heb ik niet meer terug gezien.” De van een blessure teruggekeerde Oussama Tannane kwam tot scoren. Hij snapte er weinig van dat het nog mis ging. “Ik ben iemand die graag de 2-0 en 3-0 wil maken. Wij dachten in de rust blijkbaar dat het al binnen was.”

Ondanks de nederlaag staat Heracles nog altijd op de vierde plek: ontzettend knap, al werd er nu drie keer op rij niet meer gewonnen. “Af en toe moeten we ook even een beetje boos op elkaar zijn”, aldus Stegeman.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze spelen de laatste tijd na een voorsprong zeer laf voetbal. Tegen Zwolle al afgestraft en blijkbaar niks van geleerd. Alle koppen weer de goede kant op en weer fris voetbal laten zien !!

29 november 2015 om 21:33

Ja precies, als ze hadden doorgezet na de 0-1 was het een hele andere wedstrijd geweest. Nu roep je het een soort van zelf over je af

30 november 2015 om 01:56

Die trainer van jullie is een lafaard die allen van harde werkers houd en hoopt op een gelukje goede voetballers breekt die door zijn keuzes en laffe spel opvatting

30 november 2015 om 07:06

Haha lachertje,nou dat was j de jonge,stegeman doet het uitstekend bij ons

30 november 2015 om 09:47

Hij heeft gewoon heel veel geluk gehad mooi voetbal heb ik nog niet gezien dit seizoen lange ballen naar voren en hopen op een gelukje terwijl je met bel hassani darri en tananne mooi voetbal kan laten zien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren