Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles drukt interesse FC Twente meteen de kop in: ‘Ik ben hier blij mee’

Laatste update:

Heracles Almelo heeft de vermeende interesse van FC Twente in Brahim Darri krachtig de kop ingedrukt. Op dezelfde dag dat TC/Tubantia melding maakte van een gesprek tussen Twente en Darri, laat Heracles weten dat de aanvaller zijn aflopende contract heeft verlengd.

/

Darri heeft bijgetekend tot medio 2019. "Ik heb het enorm naar m’n zin in Almelo", vertelt de 22-jarige Amersfoorter. "Ook andere clubs toonden interesse, maar ik wil graag hier blijven en zie voldoende mogelijkheden mij bij Heracles verder te ontwikkelen. Ik ben dan ook blij met m’n contractverlenging en zal alles doen om er een groot succes van te maken."

Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma noemt Darri een 'zeer talentvolle jonge speler' en een 'zeer creatieve aanvaller'. Voor de winterstop scheurde de technicus zijn hamstring, maar inmiddels is Darri weer hersteld. Donderdag trok Heracles een concurrent aan voor de aanvaller, want Kristoffer Peterson kwam over van FC Utrecht.

Doet Brahim Darri er goed aan bij te tekenen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke speler wel. Handig, goed schot maar soms een beetje voorspelbaar. Mooi voor Heracles dat ze hem kunnen behouden

Goed nieuws, creativiteit kun je nooit genoeg van hebben. Inderdaad nog wat constanter maar hij heeft al prachtige goals achter zijn naam staan waarvoor je naar het stadion komt. Ook goed te lezen dat niet zomaar voor de buurman wordt gekozen.

Goede zaak dat hij blijft. Hij is en blijft een momentenvoetballer, maar is wel een creatieve speler die uit het niets een kans kan creã«ren.
Ook fijn dat hij niet naar Twente gaat. Maakt hij een goede beurt mee bij bij fans.

Darri is zo'n speler die je veel leuke dingen op het veld ziet doen maar waarbij het weinig in de statistieken terug te zien is, vraag mij af of hij bij een andere club ook zou renderen, bij Heracles zit hij voorlopig nog wel goed!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren