Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles Almelo laat na comeback tegen tien man Almere City te voltooien

Laatste update:

Heracles Almelo en Almere City hebben zondagavond tegen elkaar gelijkgespeeld. Almere begon prima en leidde bij rust verdiend met 0-2. Na rust veranderde alles en na de 1-2 van Jizz Hornkamp volgde een rode kaart voor Thomas Robinet. Heracles maakte snel daarna gelijk, maar zakte daarna ver terug. Beide ploegen moesten genoegen nemen met een punt: 2-2. Almere staat tien punten boven de streep; Heracles vijf.

Almere begon prima op Erve Asito en pakte al vrij gauw de voorsprong via Yoann Cathline. De Fransman ontdeed zich simpel van Ruben Roosken en schoof de bal in de korte hoek langs Michael Brouwer: 0-1. Direct na die goal had Almere al op 0-2 kunnen komen. Een prima voorzet van Sherel Floranus belandde op het hoofd van Robinet, die net te weinig kracht achter zijn kopbal zette.

Brouwer ving simpel en had een fraaie dieptepass in huis op Hornkamp. De spits van Heracles ging neer en claimde een overtreding van Damian van Bruggen, maar dat was niet genoeg voor arbiter Dennis Higler om naar de stip te wijzen.

Roosken had het lastig met de aanvallers van Almere en dat bleek ook na iets meer dan een half uur spelen. De verdediger hing aan het shirt van Kornelius Hansen, die naar de grond ging en een strafschop kreeg. Robinet ging achter de bal staan en en schoot de bal in de linkeronderhoek: 0-2.

Heracles-trainer Erwin van de Looi was duidelijk ontevreden en wisselde aan het begin van de tweede helft liefst driemaal. Mohamed Sankoh, Thomas Bruns en Jannes Wieckhoff betraden het veld voor Emil Hansson, Jordy Bruijn en Roosken. Met de invallers speelde Heracles een stuk overtuigender.

Sankoh was direct belangrijk door de bal tegen de hand van Floranus te schieten. Higler wees voor de tweede keer van de avond naar de stip en Hornkamp benutte het buitenkansje: 1-2. De problemen werden nog erger voor Almere, dat met tien man verder moest na een elleboogstoot van Robinet in het gezicht van Kelvin Leerdam. De verdediger van Heracles kon niet verder en werd afgelost door Sven Sonnenberg.

Heracles ging met een man meer stormen. Een fijne voorzet van Bruns kon niet worden binnengekopt door Hornkamp, die net enkele centimeters tekort kwam. De voorzet schoot door en zou in de verre hoek gevallen zijn, ware het niet dat Nordin Bakker oplette. Hornkamp kwam snel daarna alsnog bijna tot de 2-2. De spits raakte de bal acrobatisch, maar had de pech dat hij de buitenkant van de kruising raakte.

Hornkamp speelde daarna een belangrijke rol bij de gelijkmaker, door Ajdin Hrustic op maat aan te spelen. De Australiër raakte de bal heerlijk en zorgde zo voor de gelijkmaker. Heracles had nog tijd genoeg om voor de winnende te gaan, maar nam juist wat gas terug na de 2-2. Tien minuten voor tijd kreeg Bruns de ideale mogelijkheid om Heracles op voorsprong te schieten. De invaller schoot echter hard tegen de paal.

Aan de andere kant kreeg ook Peer Koopmeiners een grote kans. Brouwer kon erger voorkomen voor Heracles met een uiterste redding. Weer aan de overkant van het veld onderscheidde Bakker zich opnieuw, ditmaal door een schot van Wieckhoff te keren. In minuut 98 maakte Mario Engels via een volley bijna een van de mooiste treffers uit zijn carrière. De aanvaller sloeg de handen voor zijn gezicht toen bleek dat zijn schot centimeters naast de kruising was gevlogen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In 1 woord: Schandalig. Dat is kort samengevat hoe de arbitrage vandaag deze wedstrijd beslist heeft met de rode kaart voor Robinet. Ik snap in alle eerlijkheid niet hoe je dit als een rode kaart kan beoordelen. Robinet ziet hem niet, gebruikt zijn armen om zijn sprong kracht bij te zetten. Er spreekt uit geen enkel moment de intentie om zijn ellebogen als wapen te gebruiken op het moment dat Leerdam tegen hem opspringt. Maargoed, gedane zaken nemen geen keer. Van de eerste helft heb ik in ieder geval wel genoten, het voetbal dat Almere toen op de mat legde smaakt naar meer.

3 maart 2024 om 22:10

Ik heb veel rode kaarten gezien die discutabel waren maar dit vind ik misschien wel de grootste rode kaart blunder sinds het VAR tijdperk. Ik zie er echt niks in. Hij springt en gebruikt zijn armen zoals je normaal doet in een sprong. Kijkt geen moment weg van de bal en de Heracles speler springt heel onfortuinlijk recht tegen zijn elleboog aan. Dramatische beoordeling.

3 maart 2024 om 22:48

Op het moment dat Robinet springt zit Leerdam nog helemaal niet in z'n rug. Robinet kan dit naar mijn idee dus nooit bewust doen aangezien hij niet weet of en waar Leerdam in zijn rug gaat komen. Ik vind dit zelfs geen gele kaart waard.

3 maart 2024 om 23:18

Keek net de samenvatting en ik vind het ook echt een belachelijke kaart. Op deze manier kan je er wekelijks tientallen spelers uit gaan sturen.

De grote Higler show

Waardeloze vertoning van Higler.

Heracles was vroeg in de tweede helft wel echt de betere maar die rode kaart sloeg echt HELEMAAL nergens op.

Engels laat even na de goal van het jaar te maken zeg daar op het einde.. mijn gunst.

Zoals vanouds weer de grote higler show.. Wat een waardeloze scheidsrechter

Genoten van Almere en ze zijn gewoon genaaid door de one men show van Higler, onterechte rode kaart voor Almere

Was echt geen rode kaart. Almere is zwaar gedupeerd.

Higler en Var stelen 2 punten van Almere

Almere blijft toch puntjes pakken, al hadden het er vandaag eigenlijk 3 moeten zijn. Maar die gaan het uiteindelijk wel redden dit jaar. Heracles is er nog lang niet. Ze hebben best een matige ploeg, weinig scorend vermogen en toch best kwetsbaar achterin. Ik weet niet of ik ze beter vindt dan een RKC of een Excelsior (zonder alle blessures). In mijn ogen gaat één van deze drie dan ook de playoffs in.

3 maart 2024 om 22:17

Ik kijk niet raar op als Vitesse nog boven RKC en Excelsior eindigt.

Almere 1 punt, Heracles 1 punt, Higler en de VAR de Toto. Wat is Almere hier een oor aan genaaid door Higler. Wat een schande. Wordt tijd dat deze clowns die clubs zo benadelen, zelf ook eens een rode kaart krijgen en maar eens een maandje thuis moeten blijven. Geen rode kaart geven bij de penalty ( doorgebroken speler ) en wel rood geven bij een duel waar geel echt het maximale zou zijn geweest. Laat Higler in Engeland gaan fluiten. Eindigen de wedstrijden met 5 tegen 5 spelers. De VAR van de week heeft Higler in elk geval al wel gescoord.

Almere robbed!!!

Waar is die Higler mee bezig? Deze man zouden ze per direct moeten ontslaan en verbieden ooit nog te fluiten!

Als dit een rode kaart is, dan moet je voortaan bij elk luchtduel een rode kaart geven. Tot aan die kaart floot Higler echt een goede pot, maar het is een nijhuis junior wilt graag in de spotlight staan. Kom je niet met 10 man maak je heus de 1-3. Helaas opstaan en weer doorgaan!!!

Erg goede eerste helft van Almere City.
Bizar hoe je Robinet rood kunt geven.. op het moment van springen stond Leerdam niet eens in de buurt. Wat dan al helemaal frappant is, is dat er volgens mij nog nooit zoveel eensgezindheid is over een onterechte rode kaart, maar dat de VAR en Higler met hun slowmotion beelden niet inzien dat het moment van opspringen, Robinet geen tegenstander om zich heen had.
Tuurlijk was de botsing hard, maar hier word je gewoon een grote kans ontnomen om de 3 punten mee te nemen naar Almere. Gezien het speelbeeld ná de rode kaart, ben ik blij dat de derde bij Heracles er niet invloog, maar dit smaakt wel zuur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren