Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hendrix heeft mooi gebaar voor PSV-fans: ‘Ze hebben me volop gesteund’

Laatste update:

Jorrit Hendrix kreeg zaterdag na een lange periode als reserve weer eens een kans in de basis. Met de middenvelder in de eerste elf won PSV de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam met 0-2. Na afloop gooide hij zijn wedstrijdshirt in het vak met de Eindhovense fans.

"De fans hebben me volop gesteund, ook op momenten dat ik niet speelde. Vandaar dit gebaar", vertelde Hendrix aan het Eindhovens Dagblad. "Ik was blij met mijn basisplek en als het dan zo loopt, hoop je natuurlijk op meer. De komende weken gaan we er samen alles aan doen om in ieder geval voor de tweede plek te gaan."

Hendrix stond aan de aftrap omdat trainer Phillip Cocu het niet verstandig vond om Andrés Guardado al op te stellen. Laatstgenoemde kwam terug met een blessure en de oefenmeester weet dat zijn selectie een zware periode tegemoet gaat.

Een fitte Jorrit Hendrix hoort in de basis van PSV thuis

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat voor zware periode gaat psv tegemoet? Spelen alleen competitie. Okey, doordeweeks programma 1 week

2 april 2017 om 08:25

Mentaal zwaar. Druk is hoog om het maximale er uit te halen. Dus de focus moet op 1000% scherpte

2 april 2017 om 09:51

En komende week is er in de eredivisie ook een midweekse speelronde. Bovendien krijgt Guardado vaker last op kunstgras, dus prima Hendrix te laten starten. Speelde ook uitstekend.

2 april 2017 om 10:08

:' de controle moet op 1000% zekerheid

Had ie gisteren al niet er af gemoeten met die zaagpartij?

2 april 2017 om 11:13

Ben je gek? Dat was niet eens geel

Jorrit heeft alles om een dragende kracht bij psv te worden maar op dit moment is guardado gewoon beter. Ben benieuwd of guardado blijft na dit seizoen.

2 april 2017 om 12:35

Dan onderschat je Hendrix wel degelijk ook hij heeft een hele goede passing.

2 april 2017 om 12:46

Hij is voetballend totaal niet beperkt. Die man heeft vooral goede lange passes en kan zeker wel wat creëren. Het wordt nooit een Barca speler dat lijkt me duidelijk maar Hendrix is wel een speler die heel erg nuttig op het middenveld kan zijn. Meer conditie zou hem al stukken beter maken denk ik.

2 april 2017 om 13:45

Een sublieme balafpakker en uitstekende passing is geen kwaliteit????

Wordt onnodig bestempeld als een grijze speler, velen hier onderschatten hem enorm. Ik denk trouwens dat hij een belangrijke schakel kan zijn in Oranje de komende jaren. Een beetje een Nigel de Jong rol. Want waar werden we tegen Bulgarije zo overlopen?? Juist op 6 bij strootman.

2 april 2017 om 12:29

Vind guardado beter in de passing vooruit.
Maar met jorrit is het elftal beter in balans..omdat hij beter is in de omschakeling.
Guardado zal vertrekken aan het eind vh seizoen vermoed ik. Dan zal jorrit zijn plek overnemen.

2 april 2017 om 13:01

Gisteren de wedstrijd gezien? Jorrit was heer en meester op het middenveld. Veel ballen onderschept en altijd de drang naar voren als hij de bal in bezit had

2 april 2017 om 13:43

Wat een onzin, was tegen Man United, Cska een van de beste op het veld. En tegen atetico idem dito. Tegen ajax vorig seizoen heerste hij, en is wellicht minder belangrijk in aanvallend opzicht maar staat wel vaak aan de basis daarvan. Leer je feiten kennen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren