Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Heerenveen strikt vierde zomeraanwinst: ‘Een absolute winnaar’

Laatste update:

SC Heerenveen heeft Filip Bednarek voor twee seizoenen vastgelegd. Dat meldt de Eredivisionist donderdagmiddag via de officiële clubsite. De doelman was transfervrij nadat zijn dienstverband bij De Graafschap deze zomer afliep. Bednarek is na Sam Lammers, Sherel Floranus en Rodney Kongolo de vierde zomeraanwinst.

De 25-jarige Pool begon zijn loopbaan bij FC Twente, waarvoor hij één Europa League-wedstrijd speelde in december 2012. Verder kwam hij niet uit voor de hoofdmacht van de Tukkers, maar Bednarek speelde wel 31 competitieduels voor Jong FC Twente in de voormalige Jupiler League. In het seizoen 2015/16 kwam hij tot vijf Eredivisie-optredens voor FC Utrecht, terwijl de sluitpost tussen 2016 en 2018 in totaal 67 keer uitkwam voor De Graafschap op het tweede niveau.

Bednarek gaat in Friesland de concurrentie aan met Warner Hahn en Jan Bekkema. "Met Filip halen we een absolute winnaar in huis. Hij past bij onze speelstijl en is door zijn jaren bij FC Twente, FC Utrecht en De Graafschap bekend met het Nederlandse voetbal", legt technisch manager Gerry Hamstra uit. "De laatste twee seizoenen heeft Filip bovendien veel wedstrijden gespeeld en de nodige ervaring opgedaan."

Is Filip Bednarek een aanwinst voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blij voor hem dat hij toch nog een prima team heeft weten te vinden. Helaas niet zo netjes afgehandeld door de Graafschap.

19 juli 2018 om 16:04

Hoezo?

Filip heeft zelf aangegeven weg te willen....

19 juli 2018 om 16:05

Hoezo? Hij wou de Eredivisie in als De Graafschap het niet zou halen. We behaalde play-offs hebben die gewonnen en hij wou blijven. Prima zo! Ben nu blijer met Hidde en Etamendi dan dat Bednarek zou blijven.

Jammer Bednarek je gaat het niet winnen van Hahn (als die fit is). Voor de rest prima gekeept bij ons. Wens hem veel succes in Friesland!

Fijn voor Filip spelen bij mooie club. En hij is al gewend aan spelen naar blauw witte spelers dat is ook een voordeel.....

Jammer voor de graafschap maar blij dat hij bij een goeie club speelt

Heeft bij lange na niet het gewenste niveau voor de Eredivisie, zal niet veel spelen zo lang Warner Hahn niet geblesseerd raakt. (en ja Filip deze reactie heb je te danken aan het gepruts bij FC Utrecht in de bekerfinale.)

19 juli 2018 om 17:03

Daarvoor mag je de verdedigers in die wedstrijd ook wel de schuld voor geven. Makkelijk om alleen de keeper de schuld te geven.

19 juli 2018 om 17:23

Ik heb al zijn wedstrijden bij FC Utrecht gezien en ook een aantal bij Jong, jij ook? Er staat dat de reactie komt door zijn gepruts en dus gewoon gal spuwen is. Filip maakte een eigen goal in de Finale bij een 1 - 1 stand, maar dat ben je vast vergeten. Prettige dag.

19 juli 2018 om 20:02

Leuk dat je over die eigen goal begint, maar hoe die tot stand komt weet je zeker niet meer. VD Maarel die zich als een amateur liet uitkappen, die bal komt op de paal en ketst via de rug van die keeper in de goal. Daarbij wie liet zijn man volledig vrij staan bij de 1-0? Waarschijnlijk is dat bij jou ook voorbij gegaan. Ook heb ik die gozert een keer destijds live aan het werk gezien in het gelredome daar viel hij niet tegen. Desondanks heb ik het over die desbetreffende bekerfinale zoals gezegd.

19 juli 2018 om 18:09

Fijn dat je je ook baseert op 2 seizoenen geleden want Bednarek keepte bij ons meestal prima.

19 juli 2018 om 18:14

Ander niveautje he vriend, weet je zelf ook wel.

19 juli 2018 om 18:32

Hij komt ook aardig in de buurt van Grandel. Man man man, die 1e goal van Feyenoord was bovendien ook erg slecht gekeept, een gemiddelde eredivisie keeper had zulke ballen wel te pakken gekregen.

19 juli 2018 om 20:03

Ook waardeloos verdedigd door Leeuwin, daarbij wordt die bal goed naar de grond gekopt dan ben je als keeper al snel gezien.

Prima tweede keeper achter Warner Hahn. Goed om die positie dusdanig bezet te hebben.

Bedankt voor je dienst bij De Graafschap Filip! Veel succes bij Heerenveen.

Het scouten van Heerenveen valt me een beetje tegen. Ze komen vrijwel ieder seizoen met pareltjes uit de Scandinavische en soms exotische landen. Wat ze deze zomer binnenhalen is pure middelmaat uit eigen competitie.

19 juli 2018 om 18:34

Dacht dat ze optie tot koop hadden bij Hansen, maar dan zal ik mezelf wel vergist hebben.

19 juli 2018 om 18:57

Ik denk dat deze reactie voor een ander bedoeld is … ?

19 juli 2018 om 19:11

Hamstra of Van Der Velde: een wereld van verschil ...

20 juli 2018 om 00:20

We hebben een pareltje uit Denemarken van 17, Emil Frederiksen. Speelt als nr 10 en kan geweldig voetballen. Alleen misschien wat te licht maar speelt al mee bij de eerste selectie in de voorbereiding. Zal denk ik niet als basis beginnen, maar die komt er wel. Mihajlovic komt ook goed. Ik vind dat we een prima selectie hebben. Alleen zullen er nog wel wat spelers vertrekken (Zeneli, Thorsby, Kobayashi mogelijk), dus dan nog afwachten wat ze daarvoor terug halen.

Die is voor de kerst 1e keeper. Verwacht niet dat Hahn een seizoen blessure vrij blijft.
Slimme keus van Bednarek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren