Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerenveen slaat slag en strikt doelman met recente Eredivisie-ervaring

Laatste update:

SC Heerenveen heeft zich verzekerd van de diensten van Ariel Harush, zo maakt de Friese club woensdag officieel wereldkundig. De twintigvoudig international van Israël komt transfervrij over van het Slowaakse FC Nitra en tekent een contract tot het einde van het seizoen in het Abe Lenstra Stadion. Harush maakt overigens zondag nog niet zijn debuut in de thuiswedstrijd van Heerenveen tegen Fortuna Sittard.

"Iedereen weet dat we op zoek waren naar een extra doelman. Die hebben we met Ariel gevonden", verklaart technisch manager Gerry Hamstra de komst van Harush. "Een ervaren en betrouwbare keeper, die bovendien bekend is met de Nederlandse speelstijl en al jaren international is van zijn land. Als Ariel medisch wordt goedgekeurd, sluit hij begin volgende week aan bij de selectie", houdt de Heerenveen-bestuurder nog een slag om de arm.

Harush is geen onbekende in Nederland, want de kersverse aanwinst van Heerenveen kwam in het seizoen 2019/20 tot zeventien wedstrijden in het shirt van Sparta Rotterdam. Afgelopen zomer volgde de overstap naar FC Nitra, dat de 32-jarige sluitpost na een halfjaar alweer ziet terugkeren in de Eredivisie. Harush kwam verder in zijn loopbaan uit voor Beitar Jeruzalem, Maccabi Netanya, Hapoel Tel Aviv en Hapoel Beer Sheva en Anorthosis Famagusta. De aanwinst gaat in Heerenveen de concurrentiestrijd aan met eerste doelman Erwin Mulder

Is Ariel Harush een aanwinst voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima breedte versterking, vond hem wel redelijk bij Sparta. Er staat onderhand een leuk team in Friesland en hoop dat ze zich zo door ontwikkelen. Al ben ik bang dat na dit seizoen er weer opnieuw gebouwd moet gaan worden.

6 januari 2021 om 11:42

Ik denk dat prem dalijk gaat roepen dat Heerenveen de aansluiting met de top heeft gevonden en ver voor Feyenoord gaat eindigen... On: Behoorlijk betrouwbare keeper bij Sparta dus prima breedte versterking!

Best een aardige keeper, maar ben persoonlijk blij dat we nu Okoye hebben. Die is echt een heel stuk beter.

Als reserve keeper is er niks mis mee.

6 januari 2021 om 12:13

Zeker een prima reserve keeper! Komt denk ik net iets te kort als eerste keeper van een subtopper, maar aangezien er maar weinig betaalbare opties beschikbaar zijn lijkt mij dit de juiste.

Naar mijn mening mist Heereveen momenteel toch 2 betrouwbare backs. Ik ben benieuwd of ze deze posities nog weten te versterken deze transferperiode.

Zo langzaam aan druppelen de gratis spelers binnen, zodat een bredere en evenwichtige selectie ontstaat. De gouden jaren zijn voorbij, elk jaar Europees is een utopie. Nu zorgen dat we een stabiele subtopper zijn en blijven, waar begin van dit seizoen nog directe degradatie werd gevreesd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren