Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerenveen presenteert in een keer twee nieuwe aanvallers

Laatste update:

SC Heerenveen heeft vrijdagmiddag de komst van twee nieuwe aanvallers afgerond. De Friezen maken op de website van de club melding van de komst van zowel Mitchell te Vrede als van Luka Zahovic. Laatstgenoemde heeft een contract getekend voor drie seizoenen, met een optie voor twee extra jaren; Te Vrede tekende voor twee jaar met een optie voor nog een extra jaar.

/

De transfer van de negentienjarige Zahovic was donderdag al aangekondigd door NK Maribor, dat naar verluidt 700.000 euro ontvangt voor de aanvaller. De negentienjarige aanvaller is de zoon van Zlatko Zahovic, de voormalig international van Slovenië, die in zijn loopbaan voor onder meer FC Porto, Olympiacos en Benfica speelde en tot tachtig interlands voor zijn land kwam. Luka speelde 45 competitieduels voor Maribor en maakte daarin 13 doelpunten.

Ondanks de komst van Zahovic wilde Heerenveen ook graag Te Vrede nog hebben en dat is gelukt. De 24-jarige aanvaller was niet langer nodig bij Feyenoord, waarvoor hij in 35 competitiewedstrijden 11 keer scoorde. Te Vrede zal in De Kuip vervangen worden door Michel Kramer, die wordt overgenomen van ADO Den Haag.

OFFICIEEL - Mitchell te Vrede van Feyenoord naar sc Heerenveen! #transfer #instavoetbalzone

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


Mitchell te Vrede is een uitstekende spits voor sc Heerenveen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is te hopen dat die Zahovic een succes is want met te Vrede en Veerman zijn we kansloos.

7 augustus 2015 om 16:18

Prima spelers als je twee goede buitenspelers hebt lopen die kunnen voorzetten. Verder is het wel erg matig idd.

7 augustus 2015 om 16:32

Verder is het juist uitstekend. We hebben een degelijke keeper een fantastische achterhoede een degelijk middenveld en twee buitengewone vleugelspelers. Wat we missen is een voetballende spits. En voetballen is nou precies wat te Vrede en Veerman niet zo goed kunnen.

7 augustus 2015 om 17:17

Slagveer is nou ook weer niet zo bijzonder.

7 augustus 2015 om 16:19

Vent, ook al hier zo negatief. Zijn er nog meer sites waar je deze zin kunt plaatsen? =/

7 augustus 2015 om 16:26

Negatief over te Vrede ja, een armoedige aankoop. Zahovic daarentegen is een zeer groot talent. We hebben voorin behoefte aan een voetballende spits want voorzetten komen er namelijk niet. Larsson en Slagveer zijn heerlijke spelers maar trekken beiden graag naar binnen en zoeken de combinatie. Zowel te Vrede als Veerman zijn daarin volstrekt onmachtig.

7 augustus 2015 om 16:28

Te Vrede gaat je verassen, let maar op

7 augustus 2015 om 16:34

Simjor heeft hier een punt , slagveer en larsson zullen de bal niet snel voorgeven en de specialiteit van Te Vrede is koppen maar het is niet kansloos met deze spits

7 augustus 2015 om 16:41

Te Vrede kan ook echt wel een kans met zijn voeten afronden. Hij is niet iemand die het verschil maakt in de aanval zelf, maar als eindstation is hij nog altijd beter dan Kazim die wel eens wat leuks doet, maar ook niet degene is die het verschil kan maken, ieder weekend weer.

Met Te Vrede in de spits hadden we tenminste een zekerheidje op doelpunten in het begin van het seizoen, toen hij op de bank belandde zakte het niveau in zijn invalbeurten wel af, maar dat snap ik wel. Als eerste keus zie ik hem er echt wel 15 tot 20 maken bij Heerenveen.

7 augustus 2015 om 16:20

Te Vrede moet je gewoon benutten op zijn enige kwaliteit: koppen. Alle ballen hoog voor en veel corners en vrije trappen proberen uit te lokken. Over de grond en baltechnisch is het allemaal drama bij Mitta.

7 augustus 2015 om 16:46

Veerman kan met zijn 2 meter ook wel koppen hoor ,alleen de ballen komen er niet

7 augustus 2015 om 16:55

Ik hoop het ook voor jullie. Wat ben ik blij dat die kluns eindelijk weg is zeg 😂

En dan scoort ter Vrede er even meer dan Kramer komend seizoen. Het kan maar zo

7 augustus 2015 om 16:22

Dat is dus precies waar ik bang voor ben. Goede club voor Te Vrede waar hij hopelijk iets meer kansen krijgt. Hij kan inderdaad zo maar eens gaan verassen.

7 augustus 2015 om 16:26

Zou wel typisch iets voor Feyenoord zijn ja. En dan zijn beste wedstrijden tegen Feyenoord, dat is ook niet voor het eerst...

7 augustus 2015 om 17:42

Alles kan.

Ik neem aan dat deze beide spelers dinsdag niet mee mogen doen tegen de Graafschap? Zal anders wel een flinke domper zijn, aangezien Heerenveen veel twijfelgevallen heeft die vanavond niet zouden spelen. Dinsdag doen deze spelers misschien wel weer mee en als deze nieuwe spelers dan ook mee zouden kunnen doen maakt de Graafschap minder kans op een overwinning.

7 augustus 2015 om 16:20

Mogen gewoon mee doen.

7 augustus 2015 om 17:07

De politie is ook Heerenveen-fan en daarom zijn ze gaan staken, nu kunnen de spelers mooi herstellen en de aankopen dinsdag meedoen

7 augustus 2015 om 17:43

Hebben ze ook voor PSV gedaan, Moreno kan aanstaande dinsdag waarschijnlijk al meedoen.

7 augustus 2015 om 17:19

Nu maar hopen dat Zeneli ook voor dinsdag komt.

Ik ben vooral erg benieuwd naar Zahovic, vorig jaar 3e in het Golden boy klassement (grootste talenten van Europa) na Sterling en Milik.

7 augustus 2015 om 16:22

Heerenveen heeft een goed scoutingapparaat, ik heb er wel vertrouwen in dat hij het goed gaat doen.

Als Te Vrede in de basis staat, scoort hij minstens 20 keer dit seizoen! Onbegrijpelijk dat Feyenoord hem heeft vervangen door Kramer, te Vrede is minstens van dat niveau. En, in mijn ogen, beter dan Kramer.l

Dit was wel nodig zeg. En net op tijd, eigenlijk mogen ze zelfs van geluk spreken dat de wedstrijd vanavond niet is.

Luka Zahovic ken ik niet, maar Te Vrede was onnodig met Pelle van Amersfoort (talent) en Veerman achter de hand.

7 augustus 2015 om 16:29

Inderdaad! Wat we wel nodig hebben is concurrentie voor op de vleugels (naast Namli) en een creatieve middenvelder.

7 augustus 2015 om 16:47

Ze hadden een bod gedaan van rond de 2 miljoen op een zweedse buitenspeler geloofde ik?

7 augustus 2015 om 18:08

Is dat die Zeneli toevallig?

7 augustus 2015 om 18:38

Geloof het wel ja, of die komt is een andere vraag. Ze zijn europees voetbal misgelopen dus hebben het geld wel nodig

Precies een speler voor Heerenveen, doet niet veel onder dan kramer. Denk dat ze veel plezier aan hem hebben.

Kan iemand aangeven waarom er twee spitsen worden gehaald. Gaan Veerman en van Amersfoort weg? Gaat Heerenveen met twee spitsen spelen. Iemand enig idee? Komt er nog wel een middenvelder erbij of een extra vleugelspeler?

7 augustus 2015 om 16:53

Van amersfoort is meer geschikt voor 10, veerman is een stormram voor de laatste 20 minuten, zag hem vorig seizoen voetballen vanaf het begin, Uth was beweeglijk en een plaag voor de verdediging ,terwijl Veerman erg statisch is

7 augustus 2015 om 17:14

Maar goed, dan nog snap ik niet men én Zahovic én Te Vrede haalt. Waarom kan Veerman alleen als stormram in de laatste twintig minuten. Bij Volendam speelde hij toch ook volledige wedstrijden en daarop is toch ook gescout? van Amersfoort was bij Oranje u19 de spits en dat ging hem behoorlijk goed af, vind het geen nummer 10. Ik vind het maar een vreemde gang van zaken.

7 augustus 2015 om 17:40

Van Amersfoort is inderdaad gewoon een spits, maar hij heeft ook een paar sterke wedstrijden op 10 gespeeld dus dat is eventueel een optie. Zahovic is een bewegelijke spits die eventueel op de vleugel kan spelen. Omdat er niet veel vleugel spelers zijn verwacht ik dat hij veel op de vleugel zal spelen komend seizoen. Dan heb je Van Amersfoort als reserve over, of misschien word hij verhuurd wat ik toch de beste optie zou vinden.

Ik verwacht deze opstelling (als iedereen fit is), met de volgende wissel spelers.

- De Fockert
- Buijs
- Marzo/otigba
- van den Boomen/cavlan
- Namli
- Zahovic
- Veerman

Mulder
Van Anholt
St. Juste
Van Aken
Bijker
Thern
V/d Berg
Boomen/Cavla
Slagveer
Te Vrede
Larsson
7 augustus 2015 om 18:10

de fockert?

7 augustus 2015 om 18:43

Toen hij z'n eerste volle wedstrijd ging spelen (weet niet zo gauw tegen wie) was hij in de 50e minuut al moe kwam het over. Hij bleef alleen stijf in de spits staan. Is mijn mening natuurlijk maar vindt hem idd een speler voor de laatste 20/30 minuten

7 augustus 2015 om 19:37

Zahovic zal neem ik aan als spits gehaald worden, net zoals hij bij zijn vorige clubs heeft gespeeld. Op dit moment zijn er dus vier of vijf spitsen. Enige mogelijkheid is dat er nog eentje weg gaat. Anders heb je Te Vrede, Zahovic, Veerman en van Amersfoort voor één positie (en ook nog Huser). Misschien dat de laatste twee verhuurt worden.

Ik zou nog een middenvelder en vleugelspeler halen. Ik had ergens gelezen dat Zeneli mogelijk nog komt, zo'n type aankoop zou ik kunnen begrijpen. Een goede middenvelder erbij en nog enkele spelers verhuren en Heerenveen heeft een leuk elftal voor het linker rijtje.

7 augustus 2015 om 19:39

Ik kan me voorstellen dat je een speler hebt die goed is als pinchhitter, maar dat zo'n speler in geval van blessures nooit in de basis kan staan geloof ik niet. Het zijn allemaal profs, die zouden negentig minuten aan moeten kunnen.

7 augustus 2015 om 22:24

Ja ik zeg niet dat je ongelijk hebt hoor maar veerman kwam gewoon te statisch over in mijn opzicht. Heeft een paar keer geweldig ingevallen trouwens en is ook een beetje een cultheld

7 augustus 2015 om 23:35

Hoe zit het met Zeneli, komt die nu naar Heerenveen. Dat zou ik wel een interessante speler vinden.

8 augustus 2015 om 01:54

Wie zijn Boomen en Cavla? Zet Buijs dan op het middenveld, hij deed het erg goed tot zijn blessure vorig seizoen vond ik.

Van Amersfoort zal wel naar een club als Emmen gaan of misschien de graafschap, is wel een leuk talent in de spits maar heeft nu 3 man voor hem

Zul je zien dat ie straks begint te scoren bij Heerenveen. Hopelijk voor Feyenoord hebben ze een terugkoopclausule in het contract opgenomen😝

Met Te Vrede een spits die er direct staat en 15 doelpunten kan maken. Op de achtergrond kan Zahovic gebracht worden, Veerman blijft stormram. Het is te hopen dat Van Amersfoort verhuurd kan worden, ideaal voor zijn ontwikkeling op dit moment.

Denk dat de selectie nu aardig rond is gezien de mogelijkheden. Veel meer lasten zal het salarishuis niet kunnen dragen. Op het middenveld is het een beetje matig bezet, maar er zit voldoende talent achter met Amin die op 6 kan, Thorsby op 8 en Namli op 10.

Overigens zie ik niet in waarom Feyenoord hem laat gaan voor een paar ton en dan 2,5 miljoen neerlegt voor Kramer. Ik vind Kramer geen bijzondere voetballer, en ben benieuwd wie er de dupe moet worden van die aankoop.

7 augustus 2015 om 22:27

Vind het ook apart.. Te Vrede doet zeker niet onder voor Kramer. Hoop dat Zeneli (zeg het vast verkeerd) ook nog wordt aangetrokken.

Ik was laatst al een beetje nerveus over het ontbreken van aankopen voor in de spits. Henkie is een leuk voor het laatste kwartier maar niet de spits waar je mee start. 2 prima aankopen, maar ben vooral benieuwd naar Zahovic. Veerman zal waarschijnlijk nog weinig speeltijd krijgen.
Nu schijnt Heerenveen ook nog met een buitenspeler bezig te zijn (arber Zenell van Elsborg), dan wordt het dringen geblazen daar voorin. Misschien voor sommigen iets te veel dringen geblazen.

Prima versterkingen

7 augustus 2015 om 22:28

Helemaal mee eens!

Tja, ben persoonlijk totaal niet onder de indruk van Te Vrede. Vind het eigenlijk maar een speler voor lage middenmoot/onderkant Eredivisie en top Jupiler League. Heeft ook nooit ergens iets gepresteerd. Is traag en kan eigenlijk niet voetballen. Is een goede kopper maar Heerenveen heeft met Larsson en Slagveer juist twee spelers die veel naar binnen trekken om zelf te combineren of te scoren i.p.v. voorzetten te geven.

Ben dus nogal verbaasd dat Heerenveen, die toch wel wat aardige spitsjes hebben opgeleid de laatste jaren, Te Vrede koopt. Maar kan ook de regel zijn die de uitzondering bevestigd, Dalgaard mislukte vorig jaar ook. Die Zahovic zal dan wel weer een toppertje worden denk ik zo.

7 augustus 2015 om 17:33

Te Vrede is, ook gezien zijn minder lange contract, een directe oplossing. De club heeft veel vertrouwen in Van Amersfoort en Zahovic maar wil ze rustig brengen. Te Vrede hoeft in die zin geen topper te worden, die moet gewoon een poepie goals maken dit seizoen.

LOL te Vrede gaat er zo 20 inleggen haha. Spreek iedereen later wel weer.
Larsson, Thern, Slagveer, Namli en Zahovic geven m zo ontzettend veel kansen. Dat haat helemaal goed komen

Aangezien ik het scoutings apparaat van Heerenveen hoger inschat dan welke club dan ook (zeker beter dan Feyenoord) ben ik erg benieuwd naar hoe deze speler te Vrede gaat presteren. Ansich weinig vertrouwen in te Vrede... Maar ik denk dat Heerenveen het best wel eens goed zou kunnen zien. Succes Sc.... op 2 wedstrijden na dan natuurlijk!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren