Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerenveen besluit optie in contract routinier niet te lichten en wacht af

Laatste update:
/

Het is nog onduidelijk of sc Heerenveen doorgaat met Joey van den Berg. De middenvelder had een optie tot verlenging in zijn aflopende contract staan, maar de club heeft besloten die voorlopig niet te lichten. Kenny Otigba en Stefano Marzo blijven wel langer in dienst.

De Friezen sluiten niet volledig uit dat Van den Berg komend jaar alsnog in het Abe Lenstra Stadion actief blijft. Dat zal voornamelijk afhangen van de nog aan te stellen nieuwe hoofdcoach, die na dit seizoen de taken moet overnemen van Foppe de Haan. Als dat gebeurt is, gaat de clubleiding het gesprek aan met Van den Berg over een eventueel langer verblijf.

Otigba weet al wel dat hij de komende jaren speler van Heerenveen is. De optie in het contract van de verdediger werd gelicht, waardoor hij nu twee jaar langer op de loonlijst staat. Hetzelfde geldt voor Marzo, die eveneens een nieuw, tweejarig contract heeft mogen signeren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Top dat Otigba en Marzo langer blijven! Verwacht een vertrek van V. Anholt en dus zal Marzo volgend seizoen gewoon weer rechtsback zijn. Otigba is en blijft een beest!

Joey tja ik kan het snappen, is niet altijd slim genoeg als aanvoerder, teveel zeuren en blijven liggen als die valt.

26 februari 2016 om 15:12

Bericht klopt helaas niet, Marzo zijn contract is niet verlengd. Hij heeft een aanbieding gekregen, maar dat wil dus nog niet zeggen dat hij blijft.

Wanbeleid. Als je die optie gewoon kan lichten, waarom doe je het dan niet. Volgend seizoen zoeken ze ineens "een type van den berg". Mark my words.

26 februari 2016 om 15:13

Ze kunnen de optie nog steeds lichten, maar wachten even op de visie van de nieuwe trainer. Lijkt me ook logisch.

26 februari 2016 om 17:12

Mogelijk krijgt Van den Berg tevens een salarisverhoging bij het lichten van de optie. In dat geval zou SC Heerenveen er verstandig aan doen om eerst de onderhandelingen met de verdediger/middenvelder te starten.

26 februari 2016 om 17:57

Dat is natuurlijk vaak zo, verlengen met als tegenprestatie extra geld. Dus dan kun je beter nog even wachten

26 februari 2016 om 20:12

Wanbeleid? Deze jongen gaf de laatste tijd te vaak aan verder te willen kijken, denkt hoger op te kunnen.... Lekker laten gaan!

Naar mijn mening kan je Joey er goed bij hebben. Gaat voorop in de strijd en is een jongen van de club als ik me niet vergis. Kan ook op meerdere posities uit de voeten.

Kom maar lekker terug naar PEC volgend seizoen Joey!
Nee zonder gekheid, heel raar dat die optie nog niet is gelicht. Voor Heerenveen gewoon een goede speler.

26 februari 2016 om 15:29

Die man kan er niets van. Loopt vaak te klungelen en pakt vaak domme kaarten. Als deze man bij de amateurs speelde viel hij nog niet op.

26 februari 2016 om 16:12

Dan kijk jij zeker nooit een wedstrijd van Heerenveen. Tenminste een speler die het voortouw neemt naast de 'mooie' voetballers. Zit in ieder geval karakter in.

Zal Otigba blij mee zijn, maar niet heus! Wil bijna altijd weg omdat hij weinig speelt, speel nu onder Foppe wat meer en krijgt gelijk contract verleningen. Zal me niet verbazen dat hij liever transfer vrij naar een club was gegaan waar hij wekelijks basis speelt.

26 februari 2016 om 19:58

otigba is al paar maanden basis speler hoor..

27 februari 2016 om 08:19

Wie tekent het contract. Hij zelf toch?

27 februari 2016 om 08:58

De optie in zijn contract is gelicht, dat is wat anders dan een contractverlenging ondertekenen. En idd, hij nu nu een paar maanden basisspeler, maar ook in deze periode stond hij niet elke wedstrijd in de basis. En dat is nu onder Foppe's bewind, wie zegt dat de nieuwe trainer het wel in hem ziet zitten? Volgens mij wil hij gewoon elke wedstrijd spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren