Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Heel boze’ Otigba overweegt transfer: ‘Dan moet ik om me heen kijken’

Laatste update:

Kenneth Otigba sluit niet uit dat hij komende zomer de gelederen van sc Heerenveen verlaat. De verdediger moest zaterdag in het thuisduel met AZ (5-2 winst) op de bank beginnen omdat hij ‘een echte verdediger’ is. Coach Dwight Lodeweges gaf de voorkeur aan Jerry St. Juste, omdat het achttienjarige talent meer ‘een opbouwende verdediger’ is.

/

Dat Otigba op de bank moest beginnen, kwam voor de verdediger als een grote verrassing. “Ik hoorde het vrijdag en was echt heel boos”, vertelde hij aan Omrop Fryslan. “Ik houd van Heerenveen, maar als ik alleen speel als anderen geblesseerd zijn, moet ik om me heen kijken.” Otigba heeft nog een contract voor een jaar, plus een optie voor nog eens twee seizoenen.

Otigba, 22 jaar, maakte eind 2012 zijn debuut in de hoofdmacht van Heerenveen. In het seizoen 2013/14 was de in Nigeria geboren Hongaars jeugdinternational nog basiskracht, maar in deze voetbaljaargang schommelt hij meer tussen bank en basis. Hij verscheen maar veertien keer in de basis; zaterdag viel hij voor de zevende keer in.

Kenneth Otigba hoort in de basis van sc Heerenveen thuis

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Enerzijds de juuste mentaliteit, hij wil altijd spelen. Maar kan blijkbaar ook biets accepteren, slechte zaak en getuigt van weinig respect naar je collegas.

Selecties zijn altijd groter dan de 11 die kunnen spelen.

12 april 2015 om 12:41

Maar hij heeft ook het recht om voor een andere club te kiezen als hij daar meer kansen ziet. Je doet het immers voor jezelf en niet voor een club.

Knokken voor je plek kerel. Andere kant is ook wel mooi om te zien dat de eigen jeugd een kans krijgt. Juste en van Aken zijn een zeer talentvol duo. Kunnen ze weer een paar mee vooruit om het het vervolgens te verkopen voor een zak geld. Hopen dat vroest zich volgend jaar in de basis speelt als linksback na zijn blessure en dat van Amersfoort de nieuwe spits wordt als uth verkocht gaat worden.

Heel vervelend voor Otigba, maar alle supporters hebben gisteravond kunnen zien dat St. Juste de meest talentvolle verdediger sinds jaren is bij Heerenveen, ook veel beter dan Van Aken. Laten we hopen dat deze jongen inmiddels een langlopend contract heeft.

Jammer als hij vertrekt bij Heerenveen. Ik vind het een prima verdediger, maar Lodeweges blijkbaar niet.

In het begin van het seizoen kreeg Jordy Buijs de voorkeur en nu een A junior. Dan snap ik zijn keuze wel om te vertrekken.

Otigba vond ik altijd wel een groot verdedigene talent, maar die St Juste nog meer. Toont wel de juiste mentaliteit aan, omdat hij wil spelen, maar dat kan je ook beter anders uiten.

Hij heeft echt niet het recht om na 1 wedstrijd op de bank al boos te zijn. Het lijkt me dat je sowieso nergens zeker bent van een basisplaats. En hij speelde laatste weken ook niet echt sterk. Ik vind het terecht dat Lodeweges eens wat anders probeert, en het pakte goed uit. Als je na 1 wedstrijd op de bank al weg wil kan je net zo goed stoppen met het vak... Hij moet gewoon scherper worden en meer durven aan de bal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren