Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hattrickheld Vitesse wil plaats in voorhoede niet meer innemen

Laatste update:
/

Vitesse draait nog niet zoals gehoopt, maar de laatste drie wedstrijden laat men weer wat betere dingen zien. Na de 3-1 zege op Excelsior en de 1-1 remise tegen sc Heerenveen rekenden de Arnhemmers afgelopen weekend riant af met FC Dordrecht op de Krommedijk: 2-6. Valeri Qazaishvili nam als middenvelder een hattrick voor zijn rekening en stond zo weer in de schijnwerpers. Nu wil hij het liefst niet meer terug naar de voorhoede.

Dat hij als spits vier duels niet scoorde, maar als vervanger van Davy Pröpper meteen een hattrick noteerde, is volgens Guram Kashia niet zo vreemd. De Georgische aanvoerder van Vitesse zegt dat Qazaishvili’s kwaliteiten naar boven komen, wanneer zijn landgenoot met het gezicht naar het doel van de tegenstander speelt. “Dan kan hij de cruciale momenten kiezen om diep te gaan”, aldus Kashia in het Algemeen Dagblad.

Kashia fungeert als vriend, tolk en mentor voor Vako en de twee kunnen het zeer goed met elkaar vinden. Qazaishvili zelf zegt dat hij vanaf heden liever niet meer als spits speelt voor Vitesse. Eerder kwam hij in samenspraak met Kashia al tot de conclusie dat dat niet zo’n zin had. “Maar ik heb het toen vooral geaccepteerd, omdat ik eindelijk weer kon spelen. Als de trainer het mij weer vraagt, zal ik hem zeggen dat ik liever op het middenveld speel.”

Mogelijk wordt het verzoek van Qazaishvil aanvaard door Peter Bosz, want die is erg enthousiast over de Georgische schakel. “Hij is heel bijzonder”, zegt de trainer in de ochtendkrant. “Ik ben zo’n fan van die jongen. Vako is heel jong, maar loopt een aantal jaren mee bij het eerste elftal. Hij is sterk, krachtig en de meest technische speler die we hebben. Zijn eerste aanname is briljant”, somt Bosz op. “Hij moest alleen meer scoren, dat was zijn manco.”

Valeri Qazaishvili kan beter middenvelder blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vako op het middenveld en Leerdam terug naar de verdediging lijkt mij het beste. Ik denk ook niet dat Bosz een andere middenvelder eruit gaat halen. Propper en Vejinovic hebben zich toch wel voldoende bewezen.

Zou Vako niks zijn voor aan de zijkanten? Leerdam doet het niet slecht op het middenveld, hij maakt alleen de kansen niet af.

3 oktober 2014 om 08:51

Volgens de uitleg die jij geeft zou Bos dus moeten concluderen dat Leerdam vervangen moet worden voor Vako. Bosz zegt in het artikel dat Vako alleen te weinig scoorde en verder compleet was. Laat dat nou ook het probleem van Leerdam zijn, scoren. Persoonlijk zou ik Wallace niet van de back positie afhalen, heeft enorm veel dreiging. Leerdam heeft dat minder

3 oktober 2014 om 08:58

Wallace heeft dan wel veel dreiging, echt verdedigen kan hij niet. Van de vier verdedigers die er nu staan vind ik hem toch wel de slechtste. Hij maakt nog vaak domme fouten die hij moet afleren.

3 oktober 2014 om 09:06

Toch is het belangrijk om als verdediger te kunnen verdedigen. Helaas kan Wallace dat niet en zou Leerdam prima op RB kunnen spelen. Hierdoor zou Vako in de basis kunnen. Toch heb ik liever dat als Propper fit is, het middenveld zo blijf staan.

3 oktober 2014 om 09:27

Ik zou met wallace rb spelen heeft meer dreiging en snelheid. Als je zag hoe leerdam vorig jaar speelde dan was dat niet zo best, maar hij werd vooral geprezen door zijn 7 goals en gevaar als er een corner was.

Vako is echt een heel groot talent maar moet die wel op de juiste positie staan en geen spits. Bij het begin had bosz gewoon durdjevic er in moeten zetten dat is een spits die ballen kan aannemen en door passen als invaller en basisspeler bij de jeugd vind ik hem altijd goed spelen.

Ik zou zo spelen:
Velthuizen
Wallace-mori-heijden-achenteh
Propper-vejinovic-vako
Ibarra-dauda-olinyk/labyad

3 oktober 2014 om 09:33

Dus jij zou de captain laten banken?! Kashia op de plek van Mori, verder is het gewoon een sterk team

3 oktober 2014 om 11:29

Als je niet snapt dat Leerdam heel belangrijk is voor dit elftal is echt je eigen probleem. Zonder Leerdam is de balans zoek, komt Leerdam als enige middenvelder continue in scoringspositie, en is hij juist heel driegend omdat hij op de juiste momenten ziet om diep te gaan waardoor de aanvallers vrij komen. Je onderschat de waarde zwaar. Vako is goed, maar nog niet constant. Vaak hele goede wedstrijd gespeeld en de week erna drama. Nu moet hij dat vasthouden, middenveld met vejinovic, Leerdam en propper is nog steeds het beste middenveld. Vlieg de eerste erin, volgen er veel meer. Let maar op. Dan komt hij gewoon op een doelpunt of 8. Wat gewoom goed is.

3 oktober 2014 om 11:50

Totaal niet mee eens, leerdam heeft helemaal geen toegevoegde waarde aan dit elftal. Hij heeft dit seizoen al maarliefst 7 open goal kansen gemist. Jij staart je blind op de goals van vorig seizoen, maar dat waren allemaal kopgoals uit corners, geen een goal werd met de voeten gescoord. Geloof mij: de oplossing voor het middenveld is marvelous nakamba op de plek van leerdam aan de linkerkant. Marvelous nakamba brengt zowel verdedigend met tackles als aanvallend wat bij aan dit elftal en is in tegenstelling tot leerdam linksbenig. Een middenveld met nakamba, vejinovic en propper is op dit moment het sterkst. Vako kan alleen op de plek van propper of op de vleugels.

Ja Vako is geen centrumspits en zal dat ook nooit worden. Hij is een 10, die desnoods op de vleugels kan acteren, maar als spits zal hij nooit doorbreken.

Maar ja nood breekt wet, want zoveel spitsen hebben we niet. We moeten dus héél erg zuinig zijn op Dauda en hopen dat er in de winterstop een goede 2e spits gehaald kan worden.

Ben blij dat ie het zelf zegt/ziet aangezien Bosz blind is

Er is dus spraken van een luxe probleem Propper en Vako zijn beiden aanvallende middenvelders. Het zal een kwestie van persoonlijk voorkeur zijn welke van de twee je gaat kiezen, maar je weet ook dat je vervolgens een probleem hebt met de ander.
Van de ene kant zijn dat de wetten van het voetbal, van de andere kant zal een talent, zeker in de huidige tijd, moeite ermee hebben een stapje terug te doen.

Als Propper nu (weer) op de bank terecht komt, denk ik dat de liefde tussen hem en Vitesse wel over is. Dan kan hij beter op zoek gaan naar een club waar hij wel speelt.

3 oktober 2014 om 09:59

Propper komt echt niet op de bank, hij speelt zo goed en zo constant. Beste speler van vitesse. Maar ik wil weleens een middenveld vako vejinovic propper zien, hoewel het me te aanvallend lijkt

3 oktober 2014 om 11:54

Marvelous nakamba is de sleutel, die voegt verdedigend wat toe evenals aanvallend waardoor de balans niet weg is uit het elftal. En marvelous is veel beter dan leerdam met veel meer potentie. Leerdam voegt aanvallend niets toe met 7 gemiste kansen en verdedigend ook weinig(heb je hem ooit welleens een tackle zien maken?)

Gelukkig, want ik zie Vako ook liever niet in de spits. Hopelijk luistert Bosz naar Vako en gooit hij de volgende keer gewoon Uros erin als Dauda niet verder kan spelen.

Hopelijk volgt Bosz zijn advies. Vako is niet de juiste persoon voor de spits positie. Daarvoor hebben we allereerst Dauda en als vervanger moet Uros erin.
Op het middenveld hebben we een luxeprobleem. Ik zou hier toch met Propper , Vejinovic en Leerdam gaan spelen. Mocht het met Leerdam niet lopen,dan Nakama brengen en mocht hij van zoveel meerwaarde zijn, dan de rollen omwisselen.
Vako als vervanger/invaller van Propper en Leerdam zou ook nog als back-up op Rb gezet kunnen worden..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren