Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hattrick Oscar bij simpele bekeroverwinning Chelsea

Laatste update:
/

Chelsea heeft zich moeiteloos geplaatst voor de achtste finales van de FA Cup. Het elftal van Guus Hiddink kende een heerlijke middag bij tweedeklasser Milton Keynes Dons, dat de grootmacht uit Londen geen strobreed in de weg legde en van geluk mocht spreken dat de score tot 1-5 beperkt bleef. Oscar maakte er drie namens the Blues, waar Eden Hazard voor het eerst sinds 3 mei weer eens het net vond. Het betekende meteen zijn vijftigste treffer voor de club.

Een bijzonder dominant Chelsea nam na vijftien minuten de leiding. Een fout achterin bij de thuisploeg stelde Diego Costa in staat om Oscar een niet te missen kans te bieden, wat de Braziliaan dan ook niet deed. Een walk-over leek op dat moment al aanstaande, maar MK Dons knokte zich nog even terug in de wedstrijd. Darren Potter nam het doel van Thibaut Courtois van afstand onder vuur en zag zijn van richting veranderde schot met een boog over de Belg heen in het net ploffen.

/

Het mocht echter geen naam hebben. Chelsea bleef de veel betere ploeg en creëerde kans op kans. Hazard raakte onder meer de paal, waarna Oscar de bezoekers met zijn tweede van de middag opnieuw aan de leiding hielp. Met een fijne steekpass stuurde Ruben Loftus-Cheek zijn teamgenoot de zestien in, en met een droge knal in de verre hoek tekende Oscar voor de 1-2. Op slag van rust maakte de Braziliaan zijn hattrick compleet. De spelmaker mocht van links naar binnen trekken en kreeg alle tijd om uit te halen. De bal verdween fraai in de verre hoek.

Met die 1-3 was de wedstrijd eigenlijk al voor rust goeddeels gelopen. Het oppermachtige Chelsea werkte bevrijd van alle wedstrijdspanning nog wel aan de score én het zelfvertrouwen. Hazard, die al 273 dagen niet meer had gescoord, ontfermde zich over een strafschop nadat hij zelf was gevloerd in de zestien en deed dat succesvol: 1-4. Daarna was er nog tijd voor een primeur: ex-Vitessenaar Bertrand Traore, die vlak na de goal van Hazard in de ploeg kwam, tekende op aangeven van de Belg met een bekeken schuiver voor de 1-5 eindstand. Het was zijn eerste officiële treffer in dienst van the Blues.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zakelijke overwinning, de jeugd laten spelen en gedaan wat er gedaan moest worden! Wel jammer dat kenedy niet aan spelen toe kwam

31 januari 2016 om 18:58

Vond baba ook prima spelen gezien zijn speelritme, mag als het aan mij ligt wel meer kansen krijgen. Ook leuk dat traore nog mooi een doelpuntje meepikt en de wedstrijd is natuurlijk fantastisch voor het zelfvertrouwen, eindelijk weer een fatsoenlijke overwinning.

Makkelijke overwinning. De uitslag had veel groter kunnen zijn maar Costa was niet scherp. Loftus speelde een sterke wedstrijd en is duidelijk klaar voor een basisplaats.

31 januari 2016 om 19:17

Dat was al sinds die wedstrijd tegen Liverpool vorig jaar al duidelijk met Ramires weg heeft hij nu een concurrent minder Hiddink moet ook in gaan zien dat deze jongen gewoon moet starten.

31 januari 2016 om 19:37

Erg goed, constante dreiging van hem!

Oeh, Chelsea-Man City volgende ronde

31 januari 2016 om 19:31

United bedoel je? Haha

31 januari 2016 om 19:46

Nee das volgende week maar in de fa cup moeten ze tegen city

Volgens mij is Chelsea de 14e club in de achtste finales omdat Liverpool - WHU en WBA - Peterborough nog een return moeten spelen, maar ik kan het fout hebben.

Goede wedstrijd van Chelsea, waren echt heer en meester (maar dat moet ook wel tegen zo'n team). Het mooiste moment vond ik persoonlijk toen hazard na z'n doelpunt het Chelsea logo kuste, laat zien dat alle geruchten de prullenbak in kunnen en hij van Chelsea houdt (heeft hij ook al vaak in interviews aangegeven trouwens)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren