Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Harde kern Ajax is Schreuder zat en kondigt actie aan: ‘Morgen vijfde minuut’

Laatste update:

De harde kern van Ajax, de F-Side, heeft alle supporters van de Amsterdammers opgeroepen om donderdag witte zakdoekjes mee te nemen naar de Johan Cruijff ArenA. Ajax kent onder trainer Alfred Schreuder een bijzonder moeizaam seizoen en zal tegen FC Volendam de dramatische reeks van zes duels zonder zege willen doorbreken. "Morgen vijfde minuut", luidt de aankondiging van de F-Side, die Schreuder zat is.

Ajax staat slechts vijfde in de Eredivisie en na de overwinning van Feyenoord op NEC (2-0) bedraagt de achterstand op de koppositie liefst acht punten. De Amsterdammers overtuigen vrijwel het hele seizoen al niet en dat is tegen het zere been van de F-Side. Op social media kondigt de harde kern de actie aan. "Helaas heeft Ajax op dit moment last van een zware griep. Neem dus je witte zakdoek mee." Bij de Ajax-supporters heerst er al langere tijd onvrede over het functioneren van Schreuder, terwijl de oefenmeester uit Barneveld ternauwernood een crisisberaad binnen de club overleefde.

De geplaagde oefenmeester krijgt volgens De Telegraaf voorlopig het voordeel van de twijfel, mede omdat Ajax de laatste weken veerkracht toont bij tegenslagen. Bovendien heeft de leiding het vertrouwen dat er de komende vier wedstrijden (FC Volendam, thuis; Excelsior, uit; SC Cambuur, uit en RKC Waalwijk, thuis) twaalf punten gepakt gaan worden. Desondanks vinden er mogelijk wel wijzigingen plaats in Schreuders staf. Zo wordt er nagedacht over een nieuwe assistent-trainer, die op korte termijn moet aansluiten. Schreuder wordt momenteel geassisteerd door de door hemzelf aangestelde Matthias Kaltenbach en oudgediende Michael Reiziger.

Met name Kaltenbach lijkt op de schopstoel te zitten, liet Mike Verweij maandag al weten in de podcast Kick-off. "Sommige spelers weten niet eens of hij kan praten. Die loopt daar een beetje rond." Eerder werd al bekend dat de spelersraad van Ajax – bestaande uit Dusan Tadic, Steven Berghuis, Jurriën Timber, Edson Álvarez en Davy Klaassen – de selectie vrijdag bij elkaar had geroepen voor een stemming over de staf. Ook mental coach Joost Leenders was daarbij aanwezig. Toen Leenders vroeg wie er allemaal geen vertrouwen had in de staf, stak vrijwel iedereen zijn hand op. De spelers besloten de kwestie uit te stellen tot na de Klassieker tegen Feyenoord (1-1) en er deze week over verder te praten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat werd dat. Als zelfs de F-Side zoveel geduld heeft met een trainer dan zegt dat genoeg. Wegwezen met Schreuder. Hij is de club Ajax onwaardig.

Schreuder, functie elders. Misschien heeft Mark Rutte nog een baantje voor hem als minister van media. Daar maakt het toch niet uit of je je werk goed doet of niet.

25 januari 2023 om 23:43

Schreuder is de slechtste trainer in de geschiedenis van Ajax. En schandvlek. Wat ben ik blij als die man eindelijk weg is.

25 januari 2023 om 23:51

En iedere Ajacied denkt hetzelfde… pleur op met die vent.

26 januari 2023 om 00:17

Helemaal eens Jack! Onbegrijpelijk dat deze man ooit trainer is geworden bij Ajax. Grootste fout van Ajax sinds het aanstellen van Ten Have, Mirjam Olfers in de Rvc.
Ongeschikte mensen die de club kapot maken.

26 januari 2023 om 04:47

Ik blijf het apart vinden. Met de selectie van Ajax, zou het niet uit mogen maken wie er trainer is. Dus in mijn ogen ligt de schuld ook echt bij de spelers.

26 januari 2023 om 05:40

Zo kijk ik er ook tegenaan, maar blijkbaar zijn voetballers toch gewoon jochies die stuurloos zijn zonder kapitein en geen "eigen beslissingen" kunnen nemen.

26 januari 2023 om 05:56

Nee hoor, waarom
De spelers?
Het is overigens niet alleen de slechte resultaten.
De man kent helemaal geen zelfkritiek.
Hij doet altijd Tadiç het hand boven het hoofd. Door Tadiç koste wat het kost altijd maar te willen laten spelen, wordt altijd het hele team door elkaar gegooid.
Vele spelers staan op posities waar ze niet gelukkig zijn.
In de CL had hij alleen maar bewondering van de tegenpartij terwijl je helemaal werd afgedroogd iedere keer, en had hij toen nog het gore lef om dan te zeggen dat hij ook goede dingen zag.
Kudus, de man met het meeste talent wordt iedere keer verkeerd gepositioneerd en is ongelukkig, terwijl een veels te overschatte speler Taylor, altijd mag spelen. Is dat dan de nieuwe Klaassen, Veltman, Siem de Jong? De lieverdjes van de trainer?

26 januari 2023 om 06:31

Klopt! Velen zijn ook jochies en het blijkt maar weer eens hoe belangrijk een goede trainer is!!

26 januari 2023 om 06:49

Het kan ook zijn dat spelers zeggen dat ze achter Schreuder staan.
Maar ze toch niet achter hem staan en ze helemaal niet willen voetballen onder Schreuder.
Zo lijk het er wel op in het veld want 6 wedstrijden punten verliezen is natuurlijk gewoon bizar slecht voor Ajax.
En met de spelers die ze hebben zou je toch denken dat dat niet zou gebeuren.

26 januari 2023 om 09:12

@mvbfan

"hij doet altijd Tadiç het hand boven het hoofd. Door Tadiç koste wat het kost altijd maar te willen laten spelen"

Even vooropgesteld, ik ben absoluut geen fan van Tadic. Dat gezegd hebbende, volgens mij zag ik gister een statistiekje voorbij komen dat Tadic de meeste assists heeft gegeven in de Eredivisie dit seizoen. Dus zo onlogisch is het niet om hem op te stellen toch?

26 januari 2023 om 09:43

@badhabbit: De stats van Tadic over het seizoen tot nu toe zijn op zich prima. Maar hij speelt regelmatig als een natte krant en levert vooralsnog vooral wanneer er tegen de kleintjes wordt gespeeld. Doorslaggevend was hij niet in de CL. Ook niet in de competitie tegen PSV, AZ, Twente en Feyenoord. Wel assists tegen Heerenveen (3), Emmen (2), Fortuna, Groningen, Eagles, Excelsior en NEC. Die zijn ook nodig natuurlijk, maar van een speler met zijn statuur verwacht je meer wanneer de weerstand hoger is.

26 januari 2023 om 10:11

Kampioen word je tegen de kleintjes!

26 januari 2023 om 10:38

@mike
Dat is dus een foute gedachten. Het maakt natuurlijk wel.uit wie er trainer is . Voor.de.ene trainer gaan ze.door het vuur , voor de andere niet.

26 januari 2023 om 11:21

Luister eens... Spreek aub voor jezelf met je "elke ajacied". Ik geloof namelijk wel in Schreuder als die de tijd krijgt.

26 januari 2023 om 12:52

@scorpion, je gaat het pas zien als je het door hebt. Bij jou duurt dat je kennelijk wat (te) lang.

26 januari 2023 om 00:01

Ach ja die simpele zielen denken dat dit alles zal oplossen. Hoewel Schreuder natuurlijk niet het maximale uit ze spelers haalt, wordt Ajax nu volledig gerund door en onbekwame technische staf en directie. Als ze op deze zelfde voet doorgaan, zijn alle liquide middelen die ze jaren hebben opgebouwd binnen 2 jaar op en zijn ze weer terug bij af.

26 januari 2023 om 00:04

Erkody, met de selectie van Ajax is niets mis. Zeker als je kijkt naar de concurrentie van dit jaar (die is er niet). Iedere andere coach dan Schreuder had nu al met vlag en wimpel bovenaan gestaan.

26 januari 2023 om 00:11

Concurrentie is er niet????

26 januari 2023 om 00:12

Sommige mensen zijn gewoon ongeschikt voor het vak trainerschap. En Schreuder is daar een van. Gewoon een grote schande om met de beste selectie van Nederland 5de te staan met slechts 1 puntje meer dan Sparta.

Al haalt Ajax Messi en Mbappe samen, Schreuder zal hen ook laten mislukken. Gewoon weg ermee!

Een capabele trainer had nu bovenaan gestaan en 6 punten los= kampioenschap= CL= eigen vermogen blijft intact of wordt meer.

26 januari 2023 om 00:19

@supportert, nee dit jaar had er nauwelijks concurrentie geweest als Alfred Jodokus Schreuder niet aan het roer had gestaan. De top 3 , Ajax, PSV en Feyenoord zijn zo onstabiel als de pest.

26 januari 2023 om 01:10

Wat is er precies onstabiel aan Feyenoord.. ze hebben één wedstrijd verloren én zijn door in de Europa League.

26 januari 2023 om 04:49

Niet echt cocurrentie nee, of vind jij dat FitzJim er moet staan ipv Alvarez? Bergwijn ipv Tadic? Wijndal moet spelen met zn dramatische vorm? Nee wat doet ie, hij laat Brobbey met Kudus concurreren..

26 januari 2023 om 04:52

Ligt het dan niet gewoon aan de selectie? Blijkbaar kunnen ze zichzelf niet genoeg motiveren om goed te voetballen.

26 januari 2023 om 06:34

Het zijn 20 jarige die een coach/trainer nodig hebben!! Geen manager… Daarom onder ETH konden ze het wel!!

26 januari 2023 om 09:36

Laat mij er even buiten, @kingb :-)

26 januari 2023 om 11:10

Fitz Jim is een goede, slimme voetballer. Zou het geen gekke beslissing vinden.

26 januari 2023 om 11:11

Jullie hebben nogsteeds een bord voor je kop en zolang je dat bord daar niet weg haalt zal het niet beter gaan.ajax heeft geen 11 betere spelers meer dan zeg een Twente Az en Feyenoord op het veld staan zoals dat altijd was.zelfs Pederson zou bij jullie op rechtsback staan zegt genoeg toch zou bij Feyenoord niet eens basis speler zijn als iedereen fit is.

26 januari 2023 om 12:54

Nee, misschien niet alle 11, maar 9 toch zeker.

26 januari 2023 om 13:47

Misschien Brobbey en Timber. Hoewel Trauner beter is. Voor de rest zou ik niemand van Ajax bij Feyenoord willen. Alleen maar veel te dure door Ajacieden gehypte troep. De plek op de ranglijst past prima bij de selectie. Daar is Schreuder maar deels debet aan.

26 januari 2023 om 16:53

Wat jij wil is niet hetzelfde of een speler in de basis beter is of niet. Trauner deed het goed en nu nog één of twee. Maar let op hè dit is de ED en maar een momentopname.

26 januari 2023 om 00:01

Volwassen mannen die met een wit zakdoekje zwaaien. Tsja.

26 januari 2023 om 00:05

In een land als Spanje is dit normaal. Als dit alles is en hun manier van onvrede uiten dan is het prima toch? Beter dan een bus opwachten of het trainingsveld oplopen denk ik zomaar…

26 januari 2023 om 00:14

Niets mis mee om met witte zakdoekjes te zwaaien. Beter dan geweld gebruiken.
Op deze manier laat je de leiding van Ajax weten dat Schreuder ongeschikt is en weg moet. Lijkt mij prima.

26 januari 2023 om 07:22

En ook nog eens geregisseerd. Het komt wel heel knullig en dom over. En dan scoren ze 2 keer in de eerste minuten. Zou grappig zijn.

26 januari 2023 om 08:57

@ikweetalles11: Wat wil je dan? Dat ze "schreuder, je moeder is een hoer" gaan zingen? Een spandoek maken met een cartoon waarin Schreuder belachelijk wordt gemaakt? Hem gaan bedreigen? Witte zakdoekjes zijn gewoon een nette, vredige manier om je onvrede te uiten over de situatie. Niks mis mee.

26 januari 2023 om 12:30

@FC Voetbal23

Ik denk dat Ikweetalles11 liever heeft dat ze dreigen met knikkers en dartspijltjes te gooien. Dan mogen er weer netten opgehangen worde.....

26 januari 2023 om 19:27

Zo kunnen we wel bezig blijven. Volwassen mannen die kijken naar andere mannen die achter een balletje aanrennen. Volwassen mannen die op een website zitten te kletsen over die rennende mannen. Volwassen mannen die hun mening moeten verkondigen op een forum over mannen met witte zakdoekjes. Tsja.

26 januari 2023 om 10:25

Maar is alleen Schreuder Ajax onwaardig of geldt dat ook voor van de Sar en H2 ?

26 januari 2023 om 12:31

Schreuder (als eerste), Sar en Hamstra mogen naar het UWV van mij betreft.

26 januari 2023 om 12:38

Het is natuurlijk zo dat er weliswaar voor 110 miljoen ingekocht is, maar er is ook voor 220 verkocht. Dus de selectie is er 110 miljoen op achteruit gegaan, in plaats van op vooruit.

Volgens mij zijn de aankopen prima, niet exceptioneel. Hiermee wordt geen halve finale CL verwacht, maar zou je alsnog lachend kampioen moeten worden. Kom op zeg, op iedere positie staat een betere speler dan PSV en Feyenoord hebben. Zo matig is de selectie ook weer niet.

26 januari 2023 om 12:55

Welke spelers van Ajax zijn beter dan bijvoorbeeld Gakpo, Simons, Bijlow, Kokcu of Hancko ? Je kunt je zelfs afvragen of Ajax een linksback heeft die beter is dan Hartman.

26 januari 2023 om 13:20

Speelt Gakpo nog bij PSV dan? Berghuis is beter dan Simons. Rulli is beter dan Bijlow. Alvarez en Kudus zijn beter dan Kokcu, Bassey is beter dan Hancko, en uiteraard is Wijndal een betere back.

Het spelersmateriaal is prima. Het gaat fout bij wat Schreuder er mee doet...

26 januari 2023 om 13:27

Maak jij toevallig in het dagelijks leven toevallig deel uit van het duo H2 ? Gezien je reactie krijg ik wel bijna dit vermoeden.

26 januari 2023 om 11:24

Niet lullig bedoelt, maar op deze manier komen jullie haast over als die losers van de F-side.

Ik denk dat velen niet snappen wat de trainer doet en ook niet snappen wat er speelt binnen de organisatie. Er is een reden waarom sommige mensen in de voetballerij werken en anderen gewoon kijken onder het genot van een biertje of een lijntje. Het wordt natuurlijk wel gevaarlijk als de doorgesnoven speciale mannetjes van de F-side zich met beleid gaan bemoeien. Dat ze mogen stemmen is natuurlijk als erg genoeg.

Al komen er 10 assistenten bij, dit is een gezonken schip met Schreuder aan het roer.

26 januari 2023 om 04:51

Precies, schip is behoorlijk lek en het water staat al tot aan de knieen, wat gaat een assistent daarbij helpen?

26 januari 2023 om 09:15

@adjx

Het water helpen overboord te gooien?

26 januari 2023 om 12:56

Misschien een sterke assistent die ook Schreuder overboord flikkert!

Eindelijk! Klasse mannen. Het is tijd.

Ach gut, de f-side met een actie! Nou, daar zullen ze wel doodsbang van worden binnen de directie. De f-side, dat zijn de stoerste knapen van de hele arena. Ik tril helemaal terwijl ik dit typ.

25 januari 2023 om 23:42

Naja, gaat niet zozeer om de F-side zelf. Ik denk dat het sneeuwbaleffect weleens zou kunnen zijn dat het hele stadion zich tegen Schreuder keert, wat ik eigenlijk al tijdens Twente had verwacht maar ze wilden dan blijkbaar de Klassieker afwachten. De ondergrens was allang bereikt en het is verbazingwekkend dat het nu pas gebeurt.

25 januari 2023 om 23:46

Prima dat je actie voert hoor, maar zo'n aankondiging heeft toch iets potsierlijks. Wuiven met witte zakdoekjes lukt je ook wel spontaan toch?

25 januari 2023 om 23:56

Wat moet je dan? Oproepen tot geweld? Prima actie dit. Iedere Ajacied wil van die natte scheet af, klaarblijkelijk denkt de directie hier anders over. Bizar dat het zo lang geduurd heeft , maar nu eindelijk 50000 man even laten blijken dat die vent moet oprotten.

25 januari 2023 om 23:59

Kom op Baard, je snapt toch zelf ook wel dat een beetje coördinatie helpt. Spontaan met witte doekjes wapperen is wat anders dan geirganiseerd massaal op hetzelfde moment.

26 januari 2023 om 00:06

Misschien voelt Andre Rieu zich nu geroepen om wat muzikale ondersteuning te geven😉

26 januari 2023 om 01:04

Baardgrasmus heeft dus altijd een wit zakdoekje mee? Ben je altijd voorbereid ofzo?

26 januari 2023 om 07:00

Het is, zeker in de winter, toch niet zo gek om een pakje papieren zakdoekjes bij je te dragen?

26 januari 2023 om 08:25

@baardgrasmus,

Ja want iedereen heeft op de Zondag wel een wit doekje natuurlijk.
Wie neemt die nu niet mee naar een wedstrijdje voetbal...

26 januari 2023 om 09:21

Nope, niet zo gek nee. Toch kan ik je verzekeren dat ze in bepaalde vakken eerder witte envelopjes in hun zak hebben dan zakdoekjes. Met witte envelopjes gaan zwaaien is alleen wel een beetje awkward.

26 januari 2023 om 09:59

Ik wed dat de helft van de mensen op de F-side wel een toetendoekje in de luiertas heeft ja.

26 januari 2023 om 10:35

Haha Baardgrasmus loopt hier een beetje stoere praat te verkondigen achter zijn toetsenbordje. Daag je uit om dit recht in de smoelen van de harde kern te zeggen. Dan heb jij misschien wel een zakdoekje en luier nodig, maar dan voor andere doeleinden ;-)

26 januari 2023 om 11:07

Ah joh, als ze echt zo'n harde kern zijn dan lachen ze daar toch om? Een harde kern kan wel tegen een stootje dunkt mij.

26 januari 2023 om 15:03

Zeker. Harde kernen staan goed bekend om hun incasseringsvermogen. Bestaan absoluut niet uit mensen die makkelijk te provoceren zijn. Je kunt als tegenpartij ze uitlachen en kans is groot dat ze met je meelachen.

@tegenargument: Het zijn wel vaak volwassen mannen die beginnen over stoer praten achter een toetsenbordje en die bij het groepje "het was niet m'n bedoeling om dat te doen meneer de rechter. Ik doe nooit iemand kwaad hoor, maar ik zag anderen het doen dus deed ik het ook" horen. Of kinderen. Ik gok het tweede bij jou.

26 januari 2023 om 00:33

Tot ze voor je staan.

26 januari 2023 om 10:37

Is de F-side daarin anders dan als er iemand anders die volledig is doorgesnoven voor je staat? Van een goed beargumenteerde discussie zal wel geen sprake zijn.

26 januari 2023 om 05:14


Aldus een echte keyboardwarrior

26 januari 2023 om 06:24

Tot dat 1.000 man voor de bus van Ajax staat vanuit een uit Wedstrijd. Net zoals toen bij psv die moesten toen ook naar buiten en verantwoording afleggen..

26 januari 2023 om 07:27

Heb normaal niet veel op met de acties van de f-side maar vind dat dit op een nette manier actie voeren is. Daarnaast vind ik je wel een hele stoere keyboard warrior die even moet vermelden "dat die niet bang is voor de f-side" nou applaus voor jezelf.
Maar ben benieuwd wat je had gezegd als ze weer als een paar doorgesnoven debielen de bus hadden opgewacht.

26 januari 2023 om 08:37

Wel grappig dat deze post he-le-maal niets toevoegd aan het topic maar toch mag blijven staan.

Enige wat er gebeurd hier is provoceren.
Maar Baardgrasmus mag hier gewoon keyboardhooligan spelen, terwijl we allemaal weten dat wanneer de F-side voor hem staat, hij snel genoeg zijn luiertje moet wisselen

26 januari 2023 om 11:02

Ja, daar mag je de moderators voor aankijken. Die zijn alles behalve objectief en voeren hun werk gewoon niet goed uit. Dan krijg je weer zo'n lulverhaal van dat ze dit in hun vrije tijd doen e.d. en dat is prima en leuk, maar het blijft wel staan. Zoek dan maar een andere hobby.

26 januari 2023 om 11:54

@rutgerrrr,

Is wel apart aangezien ze gewoon geld ophalen met deze website, en ze maandelijks wel nieuwe vacatures hebben. Staat ook bij dat het fulltime is en een marktcomfort loon. Denk dat het niet allemaal vrijwillig gebeurd.

26 januari 2023 om 12:56

De vacatures zijn voor redacteur, niet voor moderator. Alsof iemand geld gaat betalen om mensen door de emmerstrond van voetbalzone reacties te waden. Das gewoon onbetaald em vrijwillig. Wel eens dat vz heel erg anti Ajax is idd. Schrijnend.

26 januari 2023 om 19:05

Ik ga hier toch even kort op reageren.

Wij krijgen geen euro voor het werk wat we hier doen. Het is op vrijwillige basis en doordeweeks hebben veel van ons gewoon een normale baan dus niet altijd tijd om direct te reageren of te handelen.
Je kan reacties bij ons melden zodat we er dan eerder naar kunnen kijken of een berichtje sturen naar het Moderators account.

Iets meer begrip voor het werk wat wij hier doen zou worden gewaardeerd.

Voetbalzone is een community en iedereen kan zijn steentje bijdrage zodat het hier zo gezellig mogelijk is.

27 januari 2023 om 08:44

@moderators,

Helemaal prima,

Die waardering moet overigens wel verdiend worden.
Mensen zijn vooral geschokt door sommige opmerkingen die rustig kunnen blijven staan, waar veel mensen die rapporteren.
En vervolgens zie je prima reacties, die daarna gewoon verwijderd worden.

Het is ook een groot verschil wie er op dat moment aanwezig is van de mods.

En denk dat er al vrij veel waardering vanuit de lezers komt, door middel van de vele reacties. Als jullie alleen poep zouden schrijven, zou niemand hier komen en reageren.

26 januari 2023 om 08:41

Allemaal kleine, onzekere jongetjes die zich ineens heel wat voelen in een stadion. En dat geldt trouwens niet alleen voor de F-Side maar voor zoveel harde kernen.

26 januari 2023 om 10:50

Is dit bericht echt nodig Baardgrasmus? Het voegt letterlijk niets toe en is provocerend. Ik weet dat je dat graag doet, maar ik had meer van je verwacht.

Gelukkig laten de moderators dit staan, stel je voor dat ze hun 'werk' zouden doen en zoiets eens aanpakken.

26 januari 2023 om 11:02



Baardgrasmus is alom bekend als provocateur en toetsenbordheld. Zo een jochie die op zijn zolder de hele dag voetbalzone op F5 heeft staan zodat hij dit soort praat kan verkondigen.

On: goede actie. Word tijd dat iedereen zich massaal tegen de trainer keert. De koek is op. De man moet z.s.m. weg.

26 januari 2023 om 11:04

Nja, ik wilde het nog netjes houden. Hij heeft vaak zat prima reacties maar zo nu en dan komt er ook zo'n bericht uit zijn vingers.

"zo een jochie" gaat er bij mij dan ook niet in want je kan vaak zat goede reacties vinden, maar het is jammer dat zoiets 1. blijft staan en 2. überhaupt neergezet wordt.

26 januari 2023 om 11:12

Ik moest gewoon erg lachen om het bericht, daar reageerde ik op. Ik stelde me voor dat leden van de harde kern voor het verlaten van het huis hun zakken controleerden, heb ik alles? Sleutels, telefoon, portemonnee, shit, geen zakdoekjes, die heb ik nodig in de vijfde minuut. Dat ze dan nog snel in huis op zoek gaan, zich afvragend of een stuk keukenrol ook voldoet. Nou goed, de fantasie ging met me aan de loop zoals je ziet. Niets meer niets minder.

26 januari 2023 om 11:13

En oprechte excuses aan iedereen die zich gekrenkt of geprovoceerd voelt/voelde door mijn bericht!

26 januari 2023 om 11:20

Ja, maar zo gaat het toch bij elke harde kern Baard?

Ik vind het eigenlijk alleen maar goed dat ze het op deze manier doen, in plaats van met geweld. Dat ze oproepen om de actie te steunen - of mensen inlichten over de actie, is juist alles wat je niet in eerste instantie van de F-side zou verwachten. Alleen maar hulde dus, eigenlijk. Als ze de hoofdingang bestormen, zoals vroeger wel eens gebeurde, is het ook niet goed.

En ik snap ergens heus wel dat je dit denkt hoor, maar het vervolgens neerzetten is een 2e, zeker in een 'Ajax-topic' (al is dit volgens menig gebruiker een 'Ajax-website'

Ik voel me niet gekrenkt, ik vind de reactie alleen overbodig. En ja, ik heb soms ook een reactie waarbij ik denk.. oh wat heb ik nu weer neergezet, of in ieder geval anderen dat over mij denken - maargoed, dat is soms het leuke.

Ik hoop dat het vanavond duidelijk wordt dat Schreuder nu eindelijk eens moet vertrekken. Zakdoekjes, een spandoek (?) en spreekkoren zijn allemaal prima. Het moet nu over zijn. En over het Ij (migi, het is Ij).. pleur hem daar maar in, wel met een boei ofzo.

26 januari 2023 om 11:29

Ja misschien heb je gelijk en was het een beetje flauw van me. Maar goed, mag het even na vier jaar louter lofzang een financiële voorsprong van lichtjaren en de wens het Bayern van Nederland te worden.

Ik help graag dat stukje nederigheid wat soms zo nodig is over te brengen

26 januari 2023 om 11:48

Nouuuu.. de wens om het Bayern van Nederland te worden. Dat werd vooral van buitenaf gezegd. Ik, maar dan spreek ik enkel voor mezelf, heb altijd gezegd dat je met al die miljoenen goede spelers kunt kopen, maar dat dit geen garanties biedt. Nou, voila. Die miljoenen kopen geen topspelers én we staan 5e hahaha. Al is het ergens ook wel logisch dat er werd gedacht dat Ajax een grote voorsprong op de rest had (en financieel nog steeds). Ik zeg het niet snel, maar een trainer kan echt beslissend zijn.

Ik vind het allemaal prima dat Ajax aangepakt wordt, ook omdat er Ajacieden/andere supporters zijn die hebben geroepen dat Ajax de komende jaren buiten bereik is, maar ook omdat ze zichzelf nu gewoon voor schut zetten. Kan wel wat hebben.

26 januari 2023 om 12:23

Kan me zo voorstellen dat dit je niet zoveel doet als je dat schorem uit de Kuip gewend bent

26 januari 2023 om 12:58

Tja Baardgrasmus, het is ook niet zo heel belangrijk of en wat jij ervan vind. Neem van mij aan als de druk hoog genoeg wordt, gaat t bestuur bezwijken en vliegt deze incapabele “trainer” er uit.

26 januari 2023 om 14:27

Zou niet weten wat erger is, Schreuder aanhouden of luisteren naar de F side

26 januari 2023 om 16:55

Als het alleen de F-Side zou zijn heb je misschien gelijk. Echter dit gaat wel verder dan dat!

26 januari 2023 om 19:29

Wat is dit voor vreemde misplaatste reactie mus? Ze proberen hier toch niets dreigends vanuit te laten gaan?

Heel fijn. Deze gloryhunter is van de partij. Je zou zeggen dat die ellende nu toch weleens snel voorbij zal zijn.

26 januari 2023 om 07:29

Ik had hier graag een uitzondering voor gemaakt om erbij te zijn, maar heb geen kaartje meer haha. Eindelijk actie, het blijft bizar dat deze man als slechtste ajax-'coach' aller tijden er zo ontzettend lang ongestraft een potje van heeft kunnen maken.

26 januari 2023 om 07:37

Vanavond gaat iemand anders op mijn kaart, maar ik zal ze goed instrueren. Als het protest zo mager is als tegen Twente dan wordt het niks, maar hopelijk gaat nu iedereen mee. Doe je best gloryhunter

26 januari 2023 om 08:03

Als nummer 5 tegen FC Volendam thuis, doordeweeks om 21.00 dat zijn toch de krenten in de pap.

26 januari 2023 om 11:49

Ik weet niet hoor, dit wordt gewoon een spannende wedstrijd. We halen tegen Volendam vaak zo'n hoog niveau, kan gewoon 4-3 worden, in de laatste minuut de winnende.

26 januari 2023 om 12:27

Dan is het wel een keertje leuk bij een wedstrijd waar Schreuder de trainer is (was)

Ben er morgen bij,ben benieuwd.
Neem alvast een zakdoekje mee om hem uit te wuiven

26 januari 2023 om 05:42

En wedden dat het gaat werken, ik voorspel een grote uitslag tegen het almachtige Volendam.😉

Werd tijd zeg. Dacht dat ze de bierprijzen belangrijker vonden maar ze zijn toch bezig met voetbal gelukkig. Maak er een mooi statement van.

Kan die man er wat aan dat die spelers zo slecht spelen en niet scoren. Die man levert gewoon goed werk. Gewoon laten zitten dus.

26 januari 2023 om 00:07

Jij bent van de concurrentie zeg maar!

26 januari 2023 om 07:24

Misschien kan ie beginnen met de juiste spelers op de juiste posities zetten?

26 januari 2023 om 11:50

Überhaupt de juiste spelers het veld in gooien.

Ai nu gaat het gebeuren de witte zakdoekjes komen te voorschijn. Die harde kern neemt zich zelf zo serieus, echt te treurig voor woorden.

26 januari 2023 om 00:08

Mooi om massaal je ongenoegen te uiten toch? Of heb je liever een vleugje geweld?

26 januari 2023 om 11:05

Helemaal prima om als een stelletjes halve met een zakdoekje te wapperen. Dat vleugje geweld zal er toch wel komen, afgelopen zondag werd de spelersbus al opgewacht. Dus het is wachten tot dat dit ook weer gaat escaleren.

Slechtste trainer ooit van Ajax. Niet de beste selectie van de afgelopen jaren maar zeker ook niet de minste. Er hebben trainers met minder betere resultaten gehaald en het is nou ook niet zo dat de concurrentie alles aan gort speelt. Ze hadden gewoon tijdens het wk hem eruit moeten gooien had een nieuwe trainer tenminste wat tijd gehad.

Misschien gaat hij eerder weg als iedereen met witte lakens gaan zwaaien

Massaal Schreuder rot op zingen en via spandoeken duidelijk maken is toch wel een van de plichten die je nu als ajax fan hebt zou je zeggen.

26 januari 2023 om 08:34

Exact. Eigenlijk hetzelfde als jullie bij Twente deden. We waren nog zo gewaarschuwd, en toch ingetuind. Dat er nu acties komen heeft lang geduurd maar echt nodig.

De F Side roept toch altijd niemand is groter dan de club in bepaalde statements. Om vervolgens ook weer te roepen wij eisen dit en wij eisen dat. De F Side denkt al jaren dat zei mee kunnen praten over wat er bij Aiax moet gebeuren

26 januari 2023 om 00:14

*zij. En volgens mij verplichten ze helemaal niemand. Alleen een advies voor diegene die Alfred weg willen hebben.

Sneue supporters die f Side . Steun je club man ipv dat hersenloze gelul. Bestuur Ajax komt zijn afspraken niet na en schreuder is de kop van jut. Ga lekker kinderachtig met zakdoekjes zwaaien morgen in de 5e minuut , kleuters !

26 januari 2023 om 07:15

Hehe, eindelijk een normale reactie. Lekker georganiseerd je zakdoekje meenemen. Het gaat 1 jaartje slecht in Amsterdam en ipv je vol achter je team te staan ga je dit soort sneue acties doen. Kan alleen in Amsterdam.

26 januari 2023 om 07:47

Ja, witte zakdoekjes zijn in Amsterdam uitegevonden natuurlijk. Dit betekent niet dst je niet achter het elftal staat.

26 januari 2023 om 08:45

Geen idee wie het heeft uitgevonden en het zal me een worst wezen. Echter is dit wel super triest. Neem lekker je sjaaltje mee naar het stadion zoals Grunn vanavond en bij ons gaat het ook niet bepaald lekker.

Schreuder is een goede assistent, maar geen coach/trainer.

Ajax speelt de komende wedstrijden tegen Volendam, Excelsior, Cambuur en RKC. Als je al die wedstrijden wint (en die kans is best groot), heb je best kans dat je tegen die tijd gewoon 2e of zelfs eerste staat.

26 januari 2023 om 06:39

Prima en daarna krijgen ze alle toppers en eindigen ze gewoon weer op de 5e plaats!

26 januari 2023 om 10:55

Net zoals we tegen Emmen, Go Ahead, Vitesse en NEC hebben gewonnen toch?

Net of alles door Schreuder komt, H2 en vd Sar maken er op technisch en bestuurlijk niveau een zooitje van, die hoor je zelden of helemaal nier, ja alleen modder gooien met Blind.En natuurlijk blinkt Schreuder uit door foute en vage keuzes, maar dit los je niet op door alleen Schreuder te lozen.Toen Schreuder assistent was las ik vaak dat hij het tactische brein was op de achtergrond, kan hij toch niet verleerd zijn?!Dat geschuif met Tadic, Bassey met de draaicirkel van een Humvee als back, Brobbey in en eruit, Wijndal die het ineens verleerd lijkt, Grillich, Ocampos banken voor veel geld, Blind afscheid enz enz enz, het is een lange lijst idd en zou er ook ziek van zijn, maar de scouting en technische leiding buiten beeld houden en alle pijlen op Alfred Schreuder los je het niet tot de wortel mee op.

26 januari 2023 om 07:48

Schreuder zn media optredens en zijn vele interviews met de telegraaf zijn ook om te huilen. Klopt gewoon van geen enkele kant

26 januari 2023 om 08:09

Dat Schreuder het tactische brein werd genoemd kwam niet geheel toevallig van de Telegraaf in dezelfde periode dat De Telegraaf een lek had binnen Ajax

26 januari 2023 om 09:00

Ik lees het helemaal niet zelden, ik hoor het wekelijks van De Telegraaf, VI en lees het in vrijwel iedere comment sectie die gaat over Schreuder zijn functioneren.

Er zit een wereld van verschil tussen alles komt door Schreuder en Schreuder functioneert niet goed. Dat laatste zal toch vrijwel iedereen het over eens zijn? Als het gaat om resultaten, het spel, hoe hij is in zijn communicatie naar buiten en binnen, progressie bij spelers.

Ik vergelijk het met het onderwijs, daar lopen fantastische lerarenondersteuners rond die onmisbaar zijn, maar als die de verantwoordelijkheid van leerkracht krijgen plots door het ijs zaken. Als assistent heb je nou eenmaal een andere rol dan wanneer je hoofdtrainer bent. Misschien is Schreuder het verhaal van een zeer getalenteerde assistent coach die helaas als hoofdtrainer (nu) niet goed genoeg is.

Ik geloof ook niet dat iemand van Ajax supporters denkt dat met het ontslag van Schreuder we plots in een keer alles hebben opgelost en in een paradijselijke situatie terecht komen. De enige vraag die relevant is voor zijn ontslag wel/niet is de vraag of Schreuder onderdeel is van de oplossing of van het probleem.

26 januari 2023 om 11:33

De telegraaf is altijd een kut krant maar als Valentijn zegt dat Schreuder het brein was van dat team wat alles won dan geloof je het gelijk. Hou het maar bij je eigen club. Op Bassey zeiken is ook standaard maar die wordt ook gewaardeerd door velen. Spelers afschrijven na 4 matige potjes is typisch Nederlands. Deden ze ook bij die ene Argentijnse verdediger, je weet wel die nu bij United de pannen van het dak speelt.

Ik denk dat ik de enige ben die vindt dat Schreuder moet aanblijven. Het is pas de helft van het seizoen. Er kan nog wat van alles veranderen. Ja, hier en daar heeft hij zeker hulp nodig van een assistent trainer.

26 januari 2023 om 08:36

Nee hoor, in Rotterdam, Alkmaar, Twente en Eindhoven hopen en vinden ze dat ook. En geef ze eens ongelijk.

26 januari 2023 om 10:56

Ongelooflijk.

Laat m lekker zitten. Komt nog wel goed dit seizoen. Ben ik wel van overtuigd.

Oeh de stoere jochies gaan met zakdoekjes zwaaien. Dat zal indruk maken op de clubleiding.
Ach ja beter dan de bus opwachten en spelers duwen zullen we maar zeggen hè.

Klote actie. Hier is niemand van onder de indruk. De directie en RvC leeft onder een steen. Die zien dit niet en al zouden ze het zien, zouden ze er ook niks mee doen. Zelfs als alle Ajacieden nu wegbleven van alle wedstrijden zou dat ze niks uitmaken. Er moet echt met grof geschud worden ingegrepen. Spandoeken, spreekkoren...

Het zou pas echt indruk maken als de harde kern voor 5 minuten alleen maar slimme dingen gaat roepen. Dat zou pas shockerend zijn.

Maargoed, denk dat weinig mensen overtuigd zijn door Schreuder. Je kunt ze moeilijk ongelijk geven voor deze ene keer. Wel leuk hoe serieus harde kernen zichzelf altijd nemen.

Tja, ook vanavond zal het weer moeizaam gaan, let maar op. Er zit gewoon totaal geen vertrouwen in dit team. Dat is Schreuder aan te rekenen. Soms moet je dingen gewoon zakelijk zien.

Schreuder lijkt mij best een aardige vent, maar met alleen aardig red je het niet. Je moet wel presteren. Hij heeft de duurste selectie van de Eredivisie. Het is aan hem de taak om vastigheden te creëren en spelers te motiveren. Dat lukt hem gewoon niet.

Overigens is het sowieso al een wonder dat Schreuder er nog steeds staat. Ik zag laatst een plaatje, waarin het gemiddeld aantal punten van Ajaxtrainers stonden.

1. Erik ten Hag 2.34 (3 kampioenschappen)
2. Henk ten Cate 2.16
3. Martin Jol 2.15
4. Peter Bosz 2.13
5. Ronald Koeman 2.07 (2 kampioenschappen)
6. Co Adriaanse 2.03
7. Frank de Boer 2.02 (4 kampioenschappen)
8. Danny Blind 1.94
9. Marcel Keizer 1.92
10. Marco van Basten 1.91
11. Alfred Schreuder 1.62

Nu is het seizoen nog niet voorbij, maar dit zegt wel wat natuurlijk, zeker als je het vergelijkt met de selecties waar de andere trainers het mee moesten doen (martin Jol en vooral Frank de Boer).

In tegenstelling tot de anti Ajax mensen hier vind ik een uitstekende actie.
Geweldloos en veel beters dan die tokkies, en cappusjonnies die de groep aanvalt op de training of de bus opwacht. Hopelijk richt het wat uit.

26 januari 2023 om 09:35

Ach ik moet altijd lachen om die gasten van de F-Side die vinden zich nl zoooo belangrijk , dat zijn toch ook die zelfde kneuzen die die zwarte pop ophingen toen Kenneth Vermeer bij Feyenoord keepte notabene een jongen die Ajax mede 3 kampioenschappen bezorgde , en die moeten wij dan serieus nemen .

26 januari 2023 om 11:02

Nope, dat kwam vanuit voormalig 410. En ondanks dat ze nu samen op zuid staan, zit daar een wezenlijk verschil tussen.

Je kan altijd nog opschalen.
Schreuder is een fatsoenlijke vent, beter met een nette actie te beginnen.

Ik hoor wel dat iedereen dat Schreuder weg wil hebben maar hoeveel trainers willen er nu instappen bij Ajax die ook bewezen capabel genoeg zijn en die de Supporters wel al zien zitten.

De enigste naam is Peter bosz.

Schreuder heeft onder ten hag een een goede rol gespeeld en moet zijn tijd krijgen om een nieuw team op te bouwen met 8 nieuwe spelers moet je echt weer gaan bouwen en dat kan met WK langer duren.

Ook PSV is zonder Gakpo en Madueke weer opzoek naar een nieuwe formatie.

26 januari 2023 om 13:31

Hoeveel trainers heb je nodig dan? Eén Peter Bosz is toch genoeg?

29 januari 2023 om 12:58

Ja als peter bosz instemd als die ja zegt.

Ik denk dat zoektocht word onderschat door menig mensen. Het is heel moeilijk om een goede match te vinden.

Tuurlijk is Schreuder niet geschikt en ik snap ook niet waarom ze het met een extra assistent willen oplossen. Gewoon eruit schoppen en doorpakken met een nieuwe trainer en het seizoen redden. Gelukkig loop je niet ver achter en kan je het seizoen redden.

Lekker man al die huilebalken hier, het is niet altijd feest.Helemaal niet met zulke slechte spelers

Schreuder krijg je zelfs met een shovel niet van zijn plek. En als bekend is hij ziende blind en horende doof, dus vertrekt hij nooit en te nimmer uit zichzelf. Met FC Twente stond hij in zijn tweede seizoen met 1 punt uit 4 wedstrijden onderaan. Maar zag nog steeds lichtpuntjes. Komt dat bekend voor? Dus Ajax heeft gewoon de verkeerde blind(e) weggestuurd. Maar dit lot wacht Ajax ook, want ik zie hem zelfs het volgend seizoen gewoon voor de groep staan. Bizar? Ja. Maar logisch met wat bij Ajax voor leiding doorgaat. Ze graven in onze straat een geul om oude, versleten leidingen te vervangen. Was het bij Ajax maar zover……

26 januari 2023 om 11:00

De druk op Schreuder en co. wordt langzaam maar zeker steeds verder opgevoerd en hopelijk blijft dit op een vreedzame manier doorgaan (!), maar waar ik best geloof dat het bestuur hem nog niet ontslaat, zie ik het echt niet gebeuren dat hij van de zomer, laat staan volgend seizoen, voor de groep blijft staan.



Gun ons nou een puntje in de Arena dan is Schreuder morgen weg😉.

26 januari 2023 om 10:58

Het wordt Volendam ook wel gegund hoor, een puntje. Schreuder gunt jullie er zelfs 3 ! Dat kon je in de oefenwedstrijden en voorgaande ED wedstrijd wel zien.

26 januari 2023 om 11:25

Bij 3 zeker

Vanavond met 1-0 winnen van Volendam en dan heeft Schreuder weer genoeg krediet bij de directie om nog máánden door te kunnen.

Ik hoorde dat de odds voor een overwinning van Ajax staan op 1,14. Welke gek zet daar z'n geld nog op in dan?

Het ligt niet alleen maar aan scheurder, kijk bij club brugge is die ook er in gesprongen en werden ze kampioen. Moet wel zeggen club brugge stond toen wel al stijf boven aan. De spelers die Ajax heeft gekocht zoals bassy, en wijndal die brengen het niet en dan heb je tadic denkt dat die god is. Ik snap wel dat scheurder het slecht doet. Maar ben heel eerlijk in aan het begin onder ten hag was het ook niet goed. Het ging pas draaien als de spelers en de trainer en staf op 1 lijn zitten. En niet dat de trainer dat wilt doen en de spelers dit. Maar ik hoop dat ajax dit te boven komt. Hopelijk pakken ze punten tegen voledam.

Toch 5 zakdoekjes en de geniale woorden: Schreuder rot op! Zo maak je statement…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren