Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hall verlaat Feyenoord definitief en tekent voor 4 jaar elders in de Eredivisie

Laatste update:

Denzel Hall heeft Feyenoord definitief ingeruild voor sc Heerenveen, zo maken de Friezen bekend via de officiële kanalen. De 22-jarige rechtsback tekent een contract voor vier seizoenen en gaat spelen met rugnummer 2. Heerenveen heeft het vertrek van Milan van Ewijk zo razendsnel opgevangen.

Algemeen directeur Ferry de Haan is blij met de komst van de snelle back, zo vertelt hij op de website van Heerenveen. "Na het vertrek van Milan (van Ewijk red.) hebben we snel kunnen doorschakelen. Denzel is een rechter vleugelverdediger, maar kan ook op andere posities in de verdediging uit de voeten. Het is een speler met veel snelheid en drive. Bovendien wil hij graag in zichzelf investeren om hier een betere voetballer te worden. We denken dat hij zich hier de komende seizoenen uitstekend verder kan ontwikkelen."

Hall komt uit de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte zijn debuut in de hoofdmacht begin 2022 op bezoek bij NEC (1-4 winst), toen hij zes minuten voor tijd inviel. "Ik kijk met een enorm trots gevoel terug op al die jaren dat ik bij Feyenoord in de jeugdopleiding heb gespeeld en onderdeel heb mogen uitmaken van Feyenoord 1", zegt de back op de website van de Rotterdammers. "Ik koester alle mooie momenten die ik bij de club heb meegemaakt en wil iedereen daarvoor bedanken."

De back speelde in de een na laatste wedstrijd van hetzelfde seizoen nog 45 minuten op bezoek bij Go Ahead Eagles (0-1), alvorens hij werd uitgeleend aan ADO Den Haag. Hall was afgelopen seizoen goed voor 35 wedstrijden en 1 assist namens de Hagenezen. De vleugelverdediger kreeg deze zomer al snel te horen van Arne Slot dat er voor hem geen toekomst was bij Feyenoord en dat hij op zoek kon gaan naar een nieuwe club.

Lang leek Hall op weg naar Fortuna Sittard, maar na het vertrek van Van Ewijk maakte Heerenveen vaart en troefde het de Limburgers alsnog af. Het is niet bekend hoeveel de Friezen betalen voor de rechtsback. Hall is pas de tweede inkomende transfer van Heerenveen deze zomer. Eerder kwam de negentienjarige middenvelder Charlie Webster op huurbasis over van Chelsea. Naast Van Ewijk werd er ook afscheid genomen van onder anderen Jeffrey Bruma, Joost van Aken en Xavier Mous.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beste voor zowel speler als club, waar Hall zich hopelijk ontpopt tot een vaste waarde.

Zie nu ook direct waar Hato zijn kapsel inspiratie vandaan heeft, mooi!

Mooie volgende Hallte voor Denzel! Zelfde leeftijd als Van Ewijk, zal wel iets minder ver zijn dus. Maar potentie is er zeker om dezelfde stappen omhoog te maken als van Ewijk.

31 juli 2023 om 17:04

Mwoa...ik schat het talent van Van Ewijk wel iets hoger in dan Hall.

Leuk voor Hall en voor H'veen. Gaan ze denk ik nog wel plezier aan beleven. Denk dat dit wel zijn niveau is.

31 juli 2023 om 17:08



Ik vind het echt zo mooi om te zien dat Feyenoord de selectie op orde heeft. Tenminste daar lijkt het nu wel op. Het gevolg hiervan is dat bijvoorbeeld een speler als Hall naar een andere club kan uitkijken, waardoor er weer nieuw, misschien groter, talent kan doorstromen. Ik hoop alleen nog dat Jong Feyenoord ook in de KKD kan/mag aansluiten. De toegevoegde waarde van FCU is me nog onduidelijk. AZ, Ajax en PSV leveren iig wel talenten af.

Edit: Hall kwam vorig jaar niet in de plannen voor, maar mooi dat hij op deze manier toch nog een stap omhoog kan maken na een jaar Ado.

31 juli 2023 om 17:15

Ik was over Van Ewijk vele malen enthousiaster dan hierover. Maar wat hoop ik dat hij mijn ongelijk bewijst. Was dit in de jeugd wel een groot talent? Want bij ADO was het zeer pover. Nou ja, welkom nieuwe Denzel! Dat je het maar net zo goed mag doen als de vorige Denzel

Verdienen we hier nog wat aan? Zou knap zijn aangezien ik het echt enorme middelmaat vind.

moet het maar zien, was bij ado niet best.
maar is nog jong, kan verder groeien... ook geen idee wat een andere optie was voor heerenveen qua rechtsback.

Heerenveen handelt lekker slagvaardig. Zowel Van Ewijk als Hall bij ADO mogen aanschouwen, Van Ewijk is wel van een ander niveau. Benieuwd of Hall zich staande kan houden op een goed niveau in de Eredivisie!

31 juli 2023 om 18:03

Hij had het al lastig zat in den haag. Maar misschien past Heerenveen beter bij m

Wat was deze gozer slecht afgelopen seizoen bij ADO Den Haag. Niet meer dan kkd (dordrecht) materiaal lijkt me. Maar wie weet lukt het bij Heerenveen wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren