Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guti sleept treble in de wacht met Real en wacht mogelijk promotie

Laatste update:

Real Madrid werd dit seizoen kampioen en won de Champions League en ook met de Onder-19 van de Madrilenen gaat het goed. De formatie van José María Gutiérrez Hernández, beter bekend als Guti, heeft zondag namelijk de treble binnengesleept.

De Juvenil van Real kroonde zich al tot de kampioen, won in mei de zogeheten Copa de Campeones door met 1-0 te winnen van Málaga en voegde daar zondag een derde prijs aan toe door de Copa del Rey ten koste van Atlético Madrid in de wacht te slepen. Real won na verlenging met 4-1, door doelpunten van Gelabert, Toni Segura, Alberto en Oscar.

Volgens Spaanse media is de kans groot dat de veertigjarige Guti, die sinds een jaar de trainer is van de Onder-19, op termijn doorschuift naar het tweede elftal van De Koninklijke. Momenteel staat de eveneens veertigjarige Santiago Solari voor de groep van Castilla.

Denk jij dat Guti ooit trainer van het eerste van Real Madrid wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zijn cijfers waarmee je thuis kunt komen.

Mooi dit. Het geeft toch aan dat Real Madrid ook met de eigen jeugd graag prijzen pakt en serieus neemt.
En een man als Guti voor de groep is ook geweldig voor de talenten van Real Madrid, ze hebben een club icoon voor wie ze willen winnen en van wie ze willen leren. Dat bewijst toch ook een beetje dat charisma en status wel degelijk van belang is al trainer zijnde. Het eerste team heeft Zidane waar vele in hun jongere jaren fan waren en als voorbeeld hadden, daar wil je alles voor geven.

Real Madrid heeft de zaken blijkbaar goed op orde, allerlei oud-spelers bij jeugdploegen, focus ligt ook echt op de ontwikkeling van jonge spelers naar het eerste elftal lijkt het wel. Ben benieuwd hoe men dat de komende jaren gaat indelen.

Met spelers als Lucas Vazquez, Dani Carvajal, Nacho, Jesus Vallejo, Marcos Llorrente, Diego Llorente en Marco Asensio heeft de ploeg een duidelijk Spaans karakter waarvan sommige spelers ook nog echt door de hele eigen jeugdopleiding zijn gegaan. Daarnaast zijn jongens als Casemiro en Varane groot geworden bij Real ondanks dat ze bij een andere ploeg vandaan zijn gehaald.

Mocht Real en dan ook nog in slagen om deze of volgende zomer Mbappe te contracteren krijg je op den duur wel een enorm heerlijk team denk ik. Een paar jaar terug had ik dit zeker niet verwacht, juist het tegenovergestelde, Real koopt de hele voetbalwereld leeg zonder successen. Maar met drie CL-titels in vier jaar, een kampioenschap en het nodige jonge talent hebben ze de zaken goed op orde weten te krijgen. Ik hoop van harte van Barca dit voorbeeld weer weet te volgen. De rollen lijkt op dit moment bijna omgedraaid als je ziet en leest dat men in Catalonie kansloos achter spelers zoals Paulinho aan zit.

25 juni 2017 om 15:19

Je hebt helemaal gelijk. Real Madrid volgt meer de Johan Cruijff visie dan Barcelona zelf lijkt het wel. Barcelona mag hier zeker een voorbeeld aannemen. Al zal een en ander ook natuurlijk te maken hebben met het beschikbare talent. Barcelona moet zich gaan concentreren op jeugdspelers als Alena, Samper en Palencia. Samper is er nu klaar voor en Alena en Palencia over 1 a 2 seizoenen. Dit is het cruciale moment voor Barcelona om te laten zien welke kant ze opgaan. Hopelijk de kant die Real Madrid de laatste jaar ook gevolgd heeft.

25 juni 2017 om 15:31

Ik snap er ook helemaal niks van met wat Barca momenteel doet. Kotsmisselijk word ik van al die dure aankopen die niks toevoegen.
Real is inderdaad goed bezig maar is dat niet iets wat je op het conto van Zidane kan schrijven? Aangezien hij castilla gecoacht heeft en dus die talenten kent is hij sneller geneigd om door te selecteren. Bovendien kan iemand met zijn status zich makkelijker verzetten tegen Don Florentino. Zo heeft hij bepaalde doelwitten uit het hoofd van Perez weten te praten omdat hij vertrouwen in zijn spelers had.

25 juni 2017 om 15:39

Voor het eerst dat ik het een keer eens ben met een madrid fan. Het bestuur van barca moet z.s.m. Opstappen. Het is een schande wat ze vertonen. La masia staat momenteel op de 2 en de transfermarkt op 1. Onze talenten krijgen ook door wat een slecht bestuurd wij momenteel hebben en je ziet dat sommige hierdoor weg gaan. Neem als voorbeeld mboula. Hun toekomst bij barcelona is momenten uitzichtloos. Spelers zoals samper, êlena en andere talenten in de jeugd krijgen niet meer de voorkeur, de voorkeur van het bestuur gaat naar andere spelers zonder toekomstperspectief of spelers(buiten de club) die maximaal net zo veel talent hebben als de talenten in onze eigen jeugd. Dit bestuurd lijkt op het perez beleid van een aantal jaar geleden. Ik moet bekenen dat real nu alles que toekomst beter op orde heeft dan wij met dank aan onze bestuur(met name bartomeu).

25 juni 2017 om 17:23

Had het niet beter kunnen verwoorden. Hebben jullie ook een Johan Cruijff daar rondlopen?

Gefeliciteetd Real Madrid! De eerste treble ooit voor de club is een feit.

Enorm leuk om te horen dat hij het goed doet als trainer. Was vroeger een van mijn favoriete spelers. Die hakbal van hem op Benzema tegen volgensmij Sociedad was bijv. echt prachtig. Hoop dat hem een mooie loopbaan als trainer in het verschiet ligt.

25 juni 2017 om 18:06

Tegen deportivo ! Die herinner ik me ook nog haha ! Geweldig was dat. Toenertijd was Depor uit vervloekt voor Real en volgens mij was dat de eerste x in jaren dat ze daar weer wisten te winnen.

Real is ook altijd met de jeugd bezig geweest, maar je moet wel heel uitzondelijk zijn om bij het eerste te komen, wat nu bij Real lijkt te lukken lukt op dit moment niet bij Barca, dat zegt niet dat in Barcelona de jeugdopleiding minder is, helemaal niet, alleen die uitzonderlijke talenten zijn er gewoon niet, je moet natuurlijk ook geluk mee hebben.

Ik zie de Franse voetbalbond binnen een paar jaar wel een pogint wagen om Zizou los te weken, zodat deze geweldige Franse generatie niet verspild word. Dat lijkt me verder ook een match made in heaven. Hoewel ik Zizou het liefst nog 25 jaar voor de groep zie staan komt alles tot een einde. Wat zou het dan geweldig zijn als de andere "maestro" van de Galacticos het stokje overneemt.

Is een treble niet gewoon competitie, Copa en Youth League in dit geval? Een Youth League die ze niet gewonnen hebben, dus dit is een beetje die "neppe" Man United treble van dit seizoen. Desondanks wel knap natuurlijk wat Guti laat zien. Nooit echt een trainer in hem gezien. Was altijd bezig met andere dingen tijdens z'n carriere.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren