Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Guendouzi krijgt op veld te horen dat vriendin en dochter zijn overvallen

Zaterdag, 5 augustus 2023 om 10:47Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 10:49

Mattéo Guendouzi is het slachtoffer geworden van een woningoverval. De middenvelder van Olympique Marseille was zelf met zijn club op pad voor de oefenwedstrijd tegen Bayer Leverkusen, toen dieven toesloegen. Zijn vriendin en dochter waren op dat moment in de woning aanwezig. De dieven zijn er met een aanzienlijke buit vandoor gegaan.

Franse media schrijven dat de daders toesloegen door een slaapkamerraam te forceren en gingen er vervolgens vandoor met een peperdure Rolex van 200.000 euro. Guendouzi was op het moment van de overval niet in de woning aanwezig. Hij had net met 2-1 verloren van Bayer Leverkusen in het Stade Vélodrome.

Op beelden is te zien hoe Guendouzi bij het verlaten van het veld wordt tegengehouden door iemand van de club, die hem vertelt wat er gebeurd is. De Fransman is duidelijk van slag en grijpt meteen naar zijn hoofd. De vriendin van Guendouzi slaagde erin om de inbrekers het huis uit te jagen zonder dat het tot een handgemeen kwam.

Di María
De situatie doet denken aan een overval bij Angel Di María twee jaar geleden. De toenmalig aanvaller van Paris Saint-Germain werd tijdens een competitiewedstrijd eveneens het slachtoffer van een overval, waarop hij werd gewisseld en in tranen het stadion verliet. Ook zijn vrouw en twee dochters waren op het moment van de overval in de woning aanwezig.Gerelateerd

Meer sportnieuws

41 reacties (laatste reactie door paulr_1982)

Tsja, Marseille.. wat een verschrikkelijke stad is dat zeg. Je zou voor de grap de beelden van Marseille - Frankfurt eens op moeten zoeken, wat daar allemaal "normaal" wordt gevonden zegt genoeg.

5 augustus 2023 om 10:56

Wat heeft dat stad Marseille er mee te maken. Je weet niet eens waar hij woont.

En wie zegt dat wat er toen gebeurde 'normaal' is?

5 augustus 2023 om 11:05

Misschien omdat het hele stadion het toejuicht en het daar vaste prik is. Het is algemeen bekend dat er in Marseille veel tuig op de tribune zit. Kijk de beelden maar, dan weet je genoeg. Mocht je ze dan nog beschermen dan weet ik genoeg.

5 augustus 2023 om 11:17

Hij zal iig niet ver uit de buurt van Marseille wonen. In Marseille is helaas de onderwereld heel goed zichtbaar en aanwezig, mocht je daar twijfels over hebben moet je maar even gaan googlen en filmpjes opzoeken. Je hebt daat buurten waar overheidsinstanties niet eens meer willen en durven te komen omdat het daar toch fout gaat. Het is één van de meest onveilige steden in Europa.

5 augustus 2023 om 11:48

Ik blijf het toch maar bijzonder vinden dat dit soort ghetto achtige praktijken in Franse steden zo normaal zijn. Voorbeelden zijn natuurlijk Parijs en Marseille.

5 augustus 2023 om 12:26

FCT-Spurs: Eerst werd de stad er bij gehaald, nu het tuig op de tribune. Maar je verdenkt een van de supporters van Marseille van deze overval? Of heeft het een helemaal niets met het ander te maken?

5 augustus 2023 om 13:09

Het schetst gewoon een treffend beeld van die stad Paul. Het publiek op de tribune is gewoon een afspiegeling van de plaatselijke maatschappij. Dat snap jij ook best, maar je wilt gewoon je gelijk halen terwijl je weet dat je die niet hebt.

5 augustus 2023 om 14:07

Welk gelijk wil ik halen? Jullie koppelen deze overval aan de mensen die in Marseille leven. Maar dit gebeurt overal, Overal in Frankrijk en overal in Europa. In Engeland is dit een paar keer gebeurd, in Parijs, het huis van Zahavi in Amsterdam is overvallen, Tadic is in Amsterdam opgewacht door 2 zielige debielen.

En niemand weet of de mensen die dit hebben gedaan überhaupt uit Marseille komen.

5 augustus 2023 om 14:28

PaulR klopt, hele frisse stad dat Marseille.

5 augustus 2023 om 15:10

Waar zeg ik dat? Leg me vooral woorden in de mond om je punt te maken. Alleen slaat het nergens op als ik dat niet zeg.

Marseille lijkt me ook niet de meest leuke stad, maar ik zie niet direct het verband met deze overval. Aangezien Olympic wel vaker wedstrijden speelt zou het dan bijna elk weekend raak moeten zijn als het verband met de vreselijke stad er zou zijn.

5 augustus 2023 om 11:02

Ik veronderstel dat zijn vriendin en dochter niet in de binnenstad wonen. En Marseille is echt een aanrader, prachtige stad en lekker eten. En nog eens mooi volk, zeker de moeite waard.

5 augustus 2023 om 11:20

Dit is geen probleem van Marseille, dit is een maatschappelijk probleem (in heel Europa). Zolang de regeringen blijven kiezen voor pappen en nat houden dan zal er nooit wat veranderen. Er moet meer geld gestoken worden om de minder bedeelden in onze samenlevingen te ondersteunen. De verschillen tussen arm en rijk worden continue groter. Misdaad preventie is natuurlijk veel beter dan daarna pas straffen.

Verder moet er wel aanzienlijk harder gestraft gaan worden. Jij pleegt een gewapende overval? Prima, dan mag jij daar de rest van jouw leven over na gaan zitten denken. Het trauma dat zelfs de meest simpele misdaden bij slachtoffers oplevert is vaak een stuk groter dan men denkt. Denk jij dat mevrouw Guendouzi ooit nog met een gerust hart naar bed zal gaan in haar huis? Zodra oplichters en inbrekers ook minimaal 15 jaar vast worden gezet dan gaan we de goede kant op. Het doel zou niet alleen rehabilitatie en vrijheidsontneming moeten zijn maar ook genoegdoening voor de slachtoffers en het hebben van een grotere afschrikwekkende werking. Weg met dit tuig, achter slot en grendel ermee. Echt te idioot voor woorden dat bijv. gasten als Promes en Vloet binnen een paar jaar weer vrij rond kunnen lopen.

5 augustus 2023 om 12:23

verwijderd

5 augustus 2023 om 12:58

Aja geef dan is een paar argumenten? Ik ben benieuwd. En wees aub niet iemand dat zegt ‘ze hebben een moeilijke jeugd gehad’ etc.. Want dan ben je gelijk klaar en niet serieus te nemen.

5 augustus 2023 om 11:40

Zijn jullie er wel eens geweest? Ik gok van niet. Ik heb er zelf 2,5 jaar gewoond en kan jullie zeggen dat het een geweldige stad is. Heel mooi en veel te beleven. Uiteraard zijn er een paar rot plekken waar je niet moet komen, maar dat is eigenlijk bij alle grote Franse steden zo.

5 augustus 2023 om 14:06

Meerdere keren per jaar gingen wij naar evry (banlieu voor Parijs) voor mij waren dit geweldige vakanties en geloof me dat Nederland niet onder doet voor plekken als deze. Met name het gebied zuid Limburg regio heerlen Kerkrade doet hier helemaal niet voor onder en was nog een stuk erger dan menig banlieu (wel op kleinere schaal natuurlijk)

5 augustus 2023 om 15:59

Zeg maar gerust Frankrijk in het algemeen, mogen ze wel compleet resetten

5 augustus 2023 om 19:01

Heb zelf helaas ook een vervelende ervaring met Marseille hooligans toen ze in Groningen waren in 2015 voor de Europa League groepsfase. Op terrassen Grote Markt/poeleplein (centrum uitgaansgelegenheid) werden meubilair en ruiten vernield, vuurwerk naar mensen gegooid en zelfs bejaarden en mindervaliden werden belaagd. Krijg nu ik er over schijf weer rillingen van. Beelden zijn wel op Youtube te vinden.

Godsamme wat een nachtmerrie... Gebeurt veel te veel zoiets. Moet er niet aan denken dat ik op mn werk sta en zulk nieuws krijg...

Sterkte gewenst aan de familie

Had die gast dat niet even 10 tellen later kunnen vertellen, op het moment dat de speler het veld en het oog van de camera had verlaten?

Maar wat voor kansloos kutvolk loopt er toch weer rond zeg, ga eens gewoon eerlijk werken voor je geld. Hoop dat ze deze gasten snel vinden en flink straffen.

5 augustus 2023 om 11:02

Berghuis kom er maar in.. Laf volk om een vrouw met dochtertje te overvallen.

5 augustus 2023 om 12:24

Ik snap Berghuis niet helemaal, maar dat zal ongetwijfeld aan mij liggen...

5 augustus 2023 om 14:54

Je hebt het over werken voor je geld. Google is je grootste vriend.

5 augustus 2023 om 15:13

Enige wat ik kan bedenken is de verkeerde reactie van Berghuis nadat iemand een mede speler al dan niet racistisch zou hebben beledigd.

Maar ik zie niet het verband tussen dat voorval en een overval op een voetballer in Frankrijk. Ik heb er zelfs op google naar gezocht, en ondanks dat ik regelmatig zeg 'google knows all' kon ik het toch niet vinden. Dus ben erg benieuwd naar jouw uitleg.

5 augustus 2023 om 18:41

Ik denk dat heide verwijst naar Berghuis zijn Feyenoord tijd. Waar een paar supporters riepen dat Berghuis moest werken voor zijn kk geld...

Ik zou denk ik als voetballer lekker in een penthouse wonen. Lekker hoog en 8 sloten op mn deur plaatsen...

6 augustus 2023 om 22:27

Dus als voetballer volgens fans teleurstellen op het veld staat gelijk aan een overval op onschuldige?

5 augustus 2023 om 11:55

Ja Europa wordt alsmaar triester lijkt wel. Overval in huis, (dood)steken van medewerkers tijdens hun werk, van fietsen aftrappen terwijl mensen gewoon van A naar B gaan. Vechtpartijen waar totaal zinloos is. Gelukkig heb ik wel een normaal opvoeding gehad, want dat kan je niet verwachten van de maatschappij.

Lafaards zijn het, je zou het maar moeten horen terwijl je op het veld staat. Echt verschrikkelijk

Helaas hoort dit er tegenwoordig blijkbaar bij als je voetballer bent. Veel in de picture, dus ook duidelijk wanneer je zelf niet thuis bent.

Off: ik sta er wel van te kijken dat er gewoon een rolex van 200.000 bestaat, en dat er blijkbaar ook nog iemand is die dat ding koopt.

5 augustus 2023 om 13:16

Duurste Rolex ooit is een 20 miljoen dollar. Rolex heeft heeft veel horloge die waarde vasthouden en zelf omhoog schieten. Kan best dat hij dat horloge voor de helft heeft gekocht.

Welkom in Frankrijk, dit is speler nummer 12 die binnen 3 jaar thuis is overvallen.

Heel netjes ook om deze foto zo te posten. Geen enkele schaamte of grenzen

erg verdrietig nieuws dit. Die gast van de club had toch ff kunnen wachten zonder dat dit op camera hoefde te verschijnen. Nogmaals duidelijk dat het probleem in Frankrijk (en de rest van Europa) ech aan het groeien is. De banlieues n de bijbehorende problematiek. Maar het is zo gek dat de politie die gasten neerknalt bij controles als ze doorrijden na een stopteken. Staat het hele land in brand…. Er moet structureel iets gaan veranderen want dit is geen leven voor de mensen de daar wonen, geen uitzicht op wat dan ook en dus kiezen ze dit pad. Triest verhaal en een vicieuze cirke. Maar nogmaals dit probleem speet overal in Europa. Het is een sociaal-economisch probleem, maar ook een cultureel probleem. Onze democratische waarden staan op het spel….

5 augustus 2023 om 11:57

Nou het begint allemaal bij onszelf. Zelfs online zie je de negativiteit ervan af spatten, ja als dat zo diepgeworteld zit in je mindset. Dan kan je weinig tot niets veranderen. Vroeger was er meer orde, maar het lijkt door de komst van smartphones en gebruik van internet, dat mensen de verbinding verloren zijn met elkaar en steeds brutaler worden ondanks camera.

5 augustus 2023 om 12:51

Ik weet het niet. Ik kom zeg uit een “achterbuurt” in Amsterdam maar heb geluk gehad en mezelf door onderwijs kunnen ontworstelen aan een bepaald milieu.( zonder te vergeten dat ik daaruit kom en het ontzettend te waarderen) Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. In onderzoek wat ik heb gedaan naar voortijdig schoolverlaters binnen de randstedelijke gemeenten zie je dat sociaal economische status een wezenlijk groot probleem voor jongeren. Ze hebben het gevoel geen kant op te kunnen, willen snel geld verdienen en hebben geen sturende hand die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Veel omgevingsfactoren spelen verder een rol natuurlijk. Maar daar zit het probleem, daar zouden we als maatschappij iets aan moeten doen. Help die gasten, maar wees wel streng en duidelijk. Ze moeten perspectief hebben en dan zullen ze minder snel uithalers worden of dit soort lijpe dingen gaan doen. Ach misschien moet ik toch maar de politiek in hahaha

Dienstplicht invoeren vanaf de 18e, tot je 21ste.. Een ieder die daar uit komt kan natuurlijk nog steeds crimineel worden maar die jongens krijgen discipline voor het leven.

Verschrikkelijk, hier moet je toch niet aan denken pff. Hopelijk is zijn kindje te klein dat ze dit niet meer herinnert

5 augustus 2023 om 12:47

chilli

"dienstplicht invoeren vanaf de 18e, tot je 21ste.. Een ieder die daar uit komt kan natuurlijk nog steeds crimineel worden maar die jongens krijgen discipline voor het leven."

Preciees!!!!!!!!!! Leer die gasten discipline... Kunnen zij leren beter om te gaan met een wapen (ipv rondschieten), gevechtstechnieken (nog beter slachoffers overmeesteren) en beter leren plannen, op uitkijk staan.

Gewoon profesionele houding leren.

Er zijn ook genoeg mensen die uit leger gaan en de criminele pad opgaan. Dus nee het is geen zekerheid dat die schoften opeens voorbeeld burgers gaan worden.

Het is van alle tijden en ook overal.
Maar voor mijn gevoel net wat vaker in de uk en frankrijk.
En dit zijn alleen nog de verhalen die wij horen van de bekendere spelers, het zal ook vast ook gebeuren bij spelers van een st etienne etc

Zwaar klote die overvallen telkens. Hwr zou natuurlijk niet moeten, maar als prof voetballer, met een grote schat thuis (geld, klokken en een gezin). Ga je toch niet meer een woning aanschaffen zonder een beveiliging/beveiliger. Wedstrijdschema’s staan online en de volgende is al aan de beurt helaas…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Olympique Marseille

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Metz16-5
14.Strasbourg13-7
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
P. AubameyangAanvaller121
I. NdiayeAanvaller121
Pau LópezKeeper120
J. VeretoutMiddenvelder110
VítinhaAanvaller112
I. SarrAanvaller103
J. CorreaAanvaller70
Voor de complete selectie: Clubpagina Olympique Marseille.

1 fan
Middenvelder, 24 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren