Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardado hoopt dat Oranje zich herpakt: 'Horen op grote toernooien thuis'

Laatste update:

Voor aanvang had Andrés Guardado zijn Nederlandse ploeggenoten van PSV alvast gewaarschuwd: Mexico zou woensdagavond in de Amsterdam ArenA vol voor de overwinning gaan. De ploeg van Miguel Herrera kreeg zijn sportieve revanche voor de nederlaag die het leed op het WK, door nu met 2-3 te winnen. Volgens Guardado voelde dit echter niet als wraak.

De PSV'er noemde de wedstrijd van woensdagavond 'een duel op zich': "We wilden gewoon graag winnen en dat spatte wel van de ploeg af", zei hij tegen het Eindhovens Dagblad. "Het was een levendige wedstrijd, met veel kansen voor beide teams. Ik heb de andere spelers van PSV nog even gesproken, natuurlijk waren ze teleurgesteld."

Voor Nederland betekende dit alweer de vierde nederlaag in de laatste vijf interlands. Guardado hoopt dat Oranje er snel weer bovenop komt: "Het is een ploeg die op de grote toernooien thuishoort", vindt de Mexicaan.

Andrés Guardado was de beste Mexicaan op het veld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is dat een geweldenaar?? Brrrrrrrr
Daar kan een blind nog veel van leren.

13 november 2014 om 00:35

Dat kun je wel zeggen ja. Waarom selecteer je Vejinovic niet? Die is veel beter als opbouwende middenvelder. Wil hij trouwens voor Nederland kiezen?

13 november 2014 om 00:38

Beetje opportunistisch vind ik.
Veijnovic doet het goed bij vitesse dit seizoen maar moet nog veel bewijzen zeker internationaal.
Of hij "nederlander" wil worden ?????persoonlijk denk ik van niet.

13 november 2014 om 00:45

Nou wacht maar af ik denk dat Vejinovic echt nog heel goed gaat worden.
Ik zeg het niet omdat ik van Vitesse ben. Maar ook omdat bv Strootman en Nigel de Jong geblesseerd zijn. De Guzman en Fer vind ik ook goede opties voor op het middenveld. Maar Fer is meer een aanvallende middenvelder lijkt mij.
Ik denk dat Blind het toch beter als Links back doet dan op het middenveld.
Dus leek Vejinovic een speler goede voor op die plek.
Blind heeft toch niet echt overtuigd op deze positie.
En waarom niet Büttner als links back. Pieters kwam toch echt te kort.

13 november 2014 om 00:48

Ik vind het wel jammer als hij niet voor Nederland kiest.

13 november 2014 om 00:51

Buttner ook dat laat hij regelmatig zien in moskou.

Die wordt enorm gehyped maar laat verdedigend net zoveel steken vallen als willems en aanvallend is ie een klasse minder dan willems.

Tegen de sterkere landen is pieters niet eens een slechte optie.
Dat is een linksback die 90 minuten lang in zijn taak blijft spelen.

Geen wereldlinksback maar wel een echte.

13 november 2014 om 00:59

Meen je dat nou? Misschien laat hij verdedigend ook wel eens een steekje vallen maar het is wel een bijtertje vind ik die wel flink door blijft gaan ook naar bal verlies en hem dan ook vaak weer terug wint. Ook opkomend vind ik hem best sterk en snel. Hij heeft een bepaald doorzettingsvermogen dat ik best indrukwekkend vind. heb je dat doelpunt bij Manchester United bv. gezien?
Misschien is Willems een echte back maar ik vond hem vanavond wel behoorlijk tegenvallen hoor. Hij viel echt een beetje door de mand.

13 november 2014 om 01:19

Ik vind het wel een goede opstelling. Alleen je weet Blind en Willems zou ik niet kiezen maar dat is ieder zijn keuze. Succes ermee! Ik hoop dat we winnen!

( Blind als links back en dan een echte middenvelder bv de Guzman op de plek van Blind zou ik dan doen. Maar Huntelaar en van Persie achter elkaar zou wel eens kunnen werken. Ik hoop het in ieder geval! )

13 november 2014 om 03:00

Strootman is net terug, man. Heeft z'n eerste minuten alweer gemaakt bij Roma.

Persoonlijk echt een lichtpuntje, kan belangrijk worden voor psv

Mooie woorden, en hij heeft gelijk!
Deze ellende gewoon vergeten, goed nadenken wie de beste 11 zijn... en zondag gewoon 4-0 winnen van Letland. Laten zien dat we kwaliteit hebben!
Zonde van Vlaar overigens... Wie nu centraal? Blind 1 terug en Clasie defensief op het middenveld? Anders zou ik het niet weten. En wat betekend Huntelaar én Van Persie basis? Depay op de bank..?
Ben benieuwd, maar gewoon erover heen denderen!

13 november 2014 om 00:40

Zeker jammer dat Ron Vlaar weg is want achterin hebben we het toch al moeilijk.
Misschien van Dijk toch maar eens selecteren. In ieder geval lijkt me Büttner als links back een idee want wees eerlijk Willems deed het echt niet goed!

13 november 2014 om 01:03

Ja... Maar Büttner is precíes een zelfde soort verdediger, te aanvallend en laat veel steken vallen. Lijkt me absoluut niet een speler die bij dit elftal past. Dan liever een Pieters of Blind! Misschien aanvallend minder.. maar defensief toch wat beter.
Van Dijk mag inderdaad wel opgeroepen worden, raar dat Guus met Bruma aan komt zetten... En vervolgens jongens als Verhaegh en Janmaat thuis laat? Raar, die 3 spelen iig op een hoger niveau dan Van Rhijn, Willems en Bruma (en ja, ook Veltman).

13 november 2014 om 02:55

Verhaegh en Janmaat zijn geen centrumverdedigers. Bruma wel.

Van Dijk mag je proberen, maar is echt niet beter dan wat we nu hebben.

Leuk gezegd, maar dit Oranje hoort niet op een EK thuis.
Het station van snel te boven komen, is allang gepasseerd... met hangen en wurgen het slechtste Oranje van deze eeuw er doorheen steunen. is alles waar ik op kan hopen.

13 november 2014 om 00:54

Ik ben ook niet heel vrolijk na al die tegenvallende resultaten, maar je moet wel bedenken
Mexico heeft echt een heel sterk team. Ze deden het best goed op het WK ook tegen sterke tegenstanders. Wij wonnen maar ternauwernood in de slotfase met veel geluk!
Letland is hopelijk voor ons te behappen al moeten we dan wel heel wat beter spelen dan vanavond en het moet achterin sluitend zijn. De ballen moeten veel nauwkeuriger overgespeeld worden. Er is nog tijd om te trainen! Ik wens het team in moeilijke tijden in ieder geval toch heel veel succes toe! Hopelijk geven ze alles!

13 november 2014 om 00:55

Deze eeuw duurt nog een tijdje maar dat wist je waarschijnlijk wel.

Wanhoop niet , een slechte start in de kwalificatie reeks wil niet zeggen dat "we" er in 1 x helemaal niks meer van kunnen.

We hebben nog 1,5 jaar de tijd.

13 november 2014 om 01:10

Veel succes zondag! Winnen he? Geef die gasten op hun flikker haha :

De backs waren dramatisch... Huntelaar was eerder een verslechtering. Janmaat rechtsachter, Blind op links, Clasie centraal en Van Persie in de spits.

Grootste onzin dat van Dijk niet beter is dan wat wij nu hebben. Van Dijk is in ieders geval een speler die zijn verantwoordelijk pakt in tegenstelling tot spelers die er nu lopen. Alleen de Vrij kan dat. Hou toch op met spelers als Veltman en Bruma centraal, die kunnen er geen pepernoot van.

Inderdaad te hopen dat Clasie weer fit is. Daarnaast direct Veltman,van Rijn en Willems der uit halen. Blind maar op de linkerkant, Vd Wiel gewoon rechtsback en desnoods Bruma maar naast De Vrij. En als ik de Knvb was zou ik weer eens met de verantwoordelijken van het veld in de Arena gaan praten. Wat een k*t veld, alle spelers ( zowel van Oranje als Mexico ) gleden weer constant onderuit! Ga toch lekker spelen in de Kuip op een perfecte grasmat.

Ach, vond het nog wel meevallen. Ondanks de grote verdedigingsfouten was Mexico nou ook weer niet oppermachtig hoor. En het is nu eenmaal van alle tijden dat Nederland een bepaalde adrenaline nodig heeft om tot grote hoogten te stijgen. Dat was ook in de periodes van Cruijff, van Basten, Bergkamp al zo.

Daarbij als Huntelaar speelt, moet wel met echte buitenspelers gaan spelen. Hij werd gisteren alleen gevaarlijk met voorzetten van de zijkant. Zonder echte buitenspelers loopt hij meer de gaten dicht voor Depay en Robben dan dat hij kan kaatsen met ze. Depay was gisteren ook erg slecht. Alleen maar wachten op de tegenstander om een fysiek duel aan te gaan wat hij uiteindelijk bijna elke keer nog verloor ook!!

Cillessen
Vd Wiel
De Vrij
Bruma
Blind
Clasie
Snijder
Narsingh
Van Persie
Robben
Huntelaar
13 november 2014 om 09:23

Ben jij een beetje Blind ofzoo? Blind is juist in een goede vorm de laatste tijd

13 november 2014 om 12:59

Hij deed verdedigend niks goed.

Veltman moet eruit wat was die slecht en onzeker zeg in zij duels en passing!

Centrum met de vrij en bruma maar doen aangezien we weinig andere smaken hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren