Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wanorde bij Roma voor Feyenoord-thuis: topman op staande voet ontslagen

Laatste update:

De topman van AS Roma, Pietro Berardi, is per direct uit zijn functie gezet, zo maakt de club maandagavond bekend via zijn officiële kanalen. De Romeinen hebben dat besluit genomen naar aanleiding van een onderzoek naar gesjoemel met transfers. Berardi heeft zelf nog niet gereageerd op de acute beslissing van de club.

“AS Roma informeert dat de bevoegde rechtspersonen de beslissing hebben genomen om met onmiddellijke ingang alle relaties tussen Pietro Berardi, de club en de bedrijven die tot de Groep behoren, te beëindigen. We wensen Pietro het allerbeste bij zijn toekomstige opdrachten”, zo luidt het statement dat Roma heeft gepubliceerd.

Directe aanleiding voor het handelend optreden van de club is een onderzoek van Italiaanse autoriteiten. Er wordt onderzocht of er financiële onregelmatigheden bij transfers en bij het vaststellen van transferwaarden zijn. Eerder deze maand namen aanklagers diverse documenten van Roma in beslag. De club geeft zelf overigens aan niets te weten van ‘gesjoemel met transfers’.

De onrust komt op een zeer ongelukkig moment voor de Romeinen, daar komende donderdag de return van de kwartfinale van de Europa League op het programma staat. Feyenoord verdedigt een 1-0 voorsprong in de Italiaanse hoofdstad.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het wordt echt tijd dat er eens grondig schoon schip gemaakt gaat worden bij de Italiaanse clubs, iedere maand is er wel weer een club waar het raak is.. Gesjoemel, fraude, omkoperij wat hebben we de afgelopen jaren allemaal niet voorbij zien komen?

Ik ben benieuwd of bij Roma, Lazio en Salernitana ook puntenstraffen uitgedeeld gaan worden. Dan kunnen de clubs uit Rome de Champions League wel vergeten en dan denk ik dat beide trainers vertrekken aankomende zomer..

18 april 2023 om 08:13

Zoals je zegt, het is elke maand wel ergens anders prijs. Overal waar veel geld met gemoeid is zijn er louche figuren, voor sommige is het nooit genoeg en voor diegene die onderaan de ladder staan is het soms een mooi extraatje.
In België waren er afgelopen jaren ook zoveel clubs, makelaars, managers betrokken. Die hebben 1 voor 1 banden in frankrijk, duitsland, nederland, italie, gewoon overal.
Kevin De Bruyne heeft afscheid genomen van zijn manager, die hij als vaderfiguur beschouwde.. wegens gesjoemel.
Elke club heeft wel iets op zijn kerfstok, bij de ene zal het met dubieuze geldstromen zijn, ingewikkelde constructies om geld door te sluizen, al dan niet opgekrikte sponsorcontracten, bij andere zal het nog om zwart geld gaan, spelers die er horloges bovenop krijgen,… de lijst is eindeloos.

18 april 2023 om 12:22

Denk ook dat Napoli zijn titel dit jasr over een jaar oid afgepakt gaat worden, zou iig wel terecht zijn.
Mbt hun constructies tav oa oshimen.

Na grondig onderzoek gaat de verloren Conference League finale alnog naar Feyenoord😂😂😂

17 april 2023 om 23:11

Beetje lullig voor Villarreal natuurlijk

17 april 2023 om 22:06

En wij zullen het ook claime.🤣🤣

Oh oh.. dit is toch wat Juve puntenaftrek voor heeft gekregen? Jammer voor Mourinho, want hij is echt stappen aan het zetten met Roma en de fans zijn helemaal stapel op hem. Ik geloof ook dat hij nu liefde heeft voor Roma. Zou echt sneu zijn als het voorbarig eindigt.

Eens kijken hoe het nu is met onze gewaardeerde lid Totti. Kijken of hij nu ook Roma uit de Conference League wil bonjouren....

AS Roma gewoon uit het toernooi zetten. Het moet maar eens afgelopen zijn, met dat structurele wangedrag van ze.

18 april 2023 om 07:21

Haha. I see what you did there..

Mits gesjoemel waar is, hoort Roma soort gelijke straf te krijgen als Juve… wet geld voor alles en iedereen

18 april 2023 om 01:03

Het punt is dat voorlopig Juve de enige is met een straf; geloof best dat zij het stoutste kindje vd klas waren, maar als de rest ook stout was, horen zij ook een straf te krijgen..

Als mocht blijken dat er gefraudeerd en gesjoemeld is met transfers en geld, dan moeten wij per direct naar de Serie B teruggezet worden.
Het wordt tijd dat dit wangedrag eens goed aangepakt wordt.

18 april 2023 om 09:42

Sterk van je

18 april 2023 om 10:44

Dit is gewoon een Italiaanse probleem. De bond zou hun manier van werken moeten moderniseren en strengere regels hanteren die zorgen dat gesjoemel moeilijk tot onmogelijk wordt.

18 april 2023 om 11:58

Respect voor deze comment.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren