Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grote verbazing over moddergooien bij PSV: ‘Dit is toch niet te geloven?’

Laatste update:

Bij PSV is het al tijden onrustig. Medio december werd Mark van Bommel ontslagen vanwege de teleurstellende resultaten, maar ook onders diens opvolger Ernest Faber gaat het allesbehalve voorspoedig in het Philips Stadion. Jan Kromkamp, tussen 2006 en 2011 speler van PSV, ziet de sportieve crisis met lede ogen aan. De voormalige rechtsback kent de nummer vijf in de Eredivisie juist als een rustige en stabiele club.

Hier en daar wordt zelfs gesproken over de grootste sportieve crisis bij PSV ooit. "Dat kan ik me wel voorstellen", vertelt Kromkamp in gesprek met De Telegraaf. "Ik heb nog nooit zoveel ellende naar buiten zien komen als nu gebeurt. Bij een normaal gemoedelijke en rustige club. Heel erg jammer." Kromkamp betreurt de voortijdige aftocht van Van Bommel bij PSV. "Het is sowieso heel jammer dat hij ontslagen is en een coryfee als Van Bommel is weggegaan. Er komen nu allerlei zaken naar buiten die niet des PSV zijn."

Oud-doelman Ronald Waterreus haalde in een column in De Limburger keihard uit naar de werkwijze van Van Bommel. Volgens Waterreus zaagt de ontslagen coach aan de stoelpoten van algemeen directeur Toon Gerbrands en technisch manager John de Jong. Een kwalijke zaak, zo oordeelt Kromkamp. "Dan denk ik: jeetje man, dit is toch niet te geloven? Maar wat is waarheid? Dat gal spuwen van iedereen moet maar zo snel mogelijk ophouden."

Kromkamp vindt de huidige situatie bij PSV ‘waardeloos’, zeker nu Ajax de volgende tegenstander is. De gewezen vleugelverdediger hoopt dat het elftal van Faber zondag vrijuit kan voetballen en de problemen even vergeet. "Ze hebben nog steeds spelers met kwaliteit, die in zo’n duel, waarin niks wordt verwacht, zonder schroom kunnen opstaan. Dit is een verloren jaar. Je moet hopen sportief in beter vaarwater te kunnen komen en langzaam bouwen richting volgend seizoen."

Ajax-PSV eindigt in een...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja. Bij ieder bedrijf waar het slecht gaat wordt er eerst niet over gesproken om vervolgens maar te vingerwijzen en roddelen. Iedereen vind het heel moeilijk om naar zichzelf te kijken. Helaas is PSV nieuwswaardig hiermee en komt alles gelijk naar buiten. Kijk naar Ajax destijds met Cruijf, Jonk en bestuur. Bijkomstig probleem is dat als iedereen weer presteert alles snel weer vergeten is... hoop dat PSV net als Ajax gaat reorganiseren en eens met een goed, haalbaar plan komt.

31 januari 2020 om 13:18

Ze zijn te laat. Hebben de boot gemist. Fors geïnvesteerd dit jaar meer dan 40 miljoen om aan te haken bij Ajax. Die de miljoenen maar binnen blijft harken. En het is niet gelukt. PSV kan gewoon niet meer op tegen het financiële geweld van Ajax. Geen schande maar de komende jaren zal Ajax financieel nog verder uitlopen. Geen CL. Weinig aanwas met talent muv Madueke maar die gaat naar Mino. Het worden magere jaren in Eindhoven. Tweede plek wordt de standaard net als EL. Met incidenteel misschien een keer CL. De plek bij de beste 32 clubs van Europa is een Fata Morgana.

31 januari 2020 om 13:25

Veel te makkelijk dit verhaaltje. Wie zegt dat PSV niet over een jaar met geluk 2 of 3 aankopen doet en dat er wat talenten doorstromen die wã©l een keer echt doorgroeien. Dat is bijna niet te voorspellen, mede omdat je vaak ook nog talenten kan halen en die kennen we op dit moment dus nog niet kennen. Over 2 of 3 jaar kan het verhaal dus ook totaal omgeslagen zijn en heeft PSV ineens een selectie die mee doet op CL-niveau. Mijn punt is, het verhaaltje van jou is veel te makkelijk en niet doordacht. De voetbalwereld verandert per dag dus over het voorspellen van een toekomst over meerdere jaren van een club is in mijn ogen daarom ook veel te lastig.

31 januari 2020 om 13:43

Nou ja, eigenlijk vind ik inderdaad dat psv ondanks de investeringen toch verder op achterstand lijkt gezet tov Ajax, maar heb ik niet het gevoel dat dat komt omdat Ajax zo ver naar voren is geschoten. Integendeel, Ajax heeft er ondanks de vergrootte financiële middelen er sportief nog relatief weinig meer voor laten zien.

31 januari 2020 om 14:30

Het schip is al gezonken volgens jou. Makkelijke conclusie, na een zeer mager jaar. Wellicht interessant om de geschiedenis maar eens te bekijken, dan zie je vaker dit soort jaren bij topclubs. Vooral interessant om te kijken naar de jaren daarna. Een ander ding: "weinig aanwas met talent muv Madueke maar die gaat naar Mino"... alsof Mino zo slecht is geweest voor Psv? De laatste jaren geen enkel probleem gehad met talenten in zijn stal. Pure stemmingmakerij.

Altijd dat gepraat over gemoedelijke club dit dat zus zo.
Het is een voetbalclub als het slecht gaat gaat alles overboord, dat is vrij normaal bij een topclub die om de prijzen wil mee doen.

Het komt toch wel weer goed
We hebben een periode gehad waarin we 6x niet kampioen werden en bijna failliet gingen. Tegenvallende seizoenen komen zo nu en dan gewoon voor.

Zul je zien dat psv wint van Ajax waardoor het ineens crisis is bij Ajax..

Iedereen gaat er maar makkelijk vanuit dat psv gaat verliezen maar Ajax is ook echt kwetsbaar de laatste tijd.

31 januari 2020 om 16:45

Als je naar de stand in de Eredvisie kijkt gezien de laatste 5 wedstrijden bezet Ajax met 6 punten de 10e plaats. PSV zou dan met 2 punten meer op plek 6 staan. Statistieken zeggen natuurlijk niet veel, maar wedstrijden als deze zijn nooit bij voorbaat al gespeeld. Ik hoop dat PSV wint en het de ommekeer betekend. Gelukkig mag hopen altijd, mijn gezond verstand zegt me namelijk anders... We gaan het zien, het wordt in ieder geval een mooie voetbal zondag!

In Eindhoven ging het al heel lang goed en daarmee werd de o zo gemoedelijke Herdgang geroemd. Nu zie je dat het schip in zeer onrustig vaarwater zit en is er amper nog sprake van gemoedelijkheid. Waar zijn de Algemeen Directeur en de voorzitter van de club om de boel rustig te houden? Na Feyenoord en Ajax is het PSV die de gifbeker leeg mag drinken. Dat de koppen eens goed bij elkaar gestoken worden en dat ze na Ajax uit de boel recht kunnen gaan zetten. De nieuwe linksback is al iets, maar nog niet de reddende engel. Dumfries als aanvoerder zegt in deze eigenlijk alles al. Ze zullen harde noten moeten gaan kraken.

31 januari 2020 om 09:43

Toch is (voor mijn gevoel) het bij Feyenoord niet zo extreem geweest met elkaar allemaal zwartepieten toespelen en de schuld van alles geven (behalve dan vanuit veel supporters die van Geel de grote boeman vonden) en daar was de crisis eigenlijk veel groter, al was men daar misschien ook meer gewend geraakt aan onrustig vaarwater. Wat mij (zowel bij Ajax als Psv) momenteel opvalt is dat als er aanvallende spelers wegvallen het ineens allemaal toch niet zo stabiel/ goed blijkt als was gedacht, de goals en het gevaar voorin verbloemt veel. Er kan niet 'op een gelijkspel' worden gespeeld als dat beter uitkomt, daarvoor wordt simpelweg teveel weggegeven.

31 januari 2020 om 15:40

Niet? Het is nog steeds niet duidelijk wie het nou voor het zeggen heeft bij Feyenoord en zo gaat het al jaren. Partijen vallen elkaar af en staan min of meer tegenover elkaar. Zelfs in goede tijden. Met de laatste helft van jouw betoog ben ik het overigens wel eens.

31 januari 2020 om 10:28

Bij feyenoord staat er elk jaar wel zo’n heerlijke beker klaar.

31 januari 2020 om 12:17

Gifbeker ja

31 januari 2020 om 14:05

De AD en TD wijzen via hun contacten bij het Eindhovens dagblad en vriend van de club Waterreus enkel naar de hoofdtrainer die weken geleden ontslagen is en dus op geen enkele manier te maken kan hebben met het ondermaats presteren van nu. Van een AD die claimt fatsoen hoog in het vaandel te hebben staan en een TD die de kleedkamer nog met de ontslagen trainer gedeeld heeft valt me dat ontzettend tegen. Er zal ongetwijfeld een kern van waarheid in zitten, maar de mannen tonen 0,0 verantwoordelijkheidsbesef.

Ben er bang voor, voorin is het om te janken, centraal middenveld is dramatisch en achterin is het ook niet veel soeps. Uitslag van komende zondag gaat de geschiedenisboeken in.

31 januari 2020 om 15:42

Zo geweldig is Ajax ook weer niet nu Ziyech en Blind niet meedoen. Ook Ajax heeft momenteel personele problemen waardoor de ploeg minder speelt. Ik denk wel dat Ajax 'm wint, maar PSV zal zelfs in deze vorm flink door het ijs moeten zakken wil het een enorme vernedering worden.

PSV is een ambitieuze club dus wanneer de resultaten tegen vallen is er onrust. Ineens is de club ook niet zo warm en dat is te begrijpen. Bij Ajax en Feyenoord is er eigenlijk nooit rust, maar in Eindhoven kunnen ze er ook wat van.

Helemaal eens met Kromkamp dat moddergooien nergens om gaat. Maar tegelijkertijd heb ik alleen Ronald Waterreus dit als oud-psver echt horen doen. Huub Stevens vond ik ook wat fel, maar die zei niet meer dan: " Bert mag niks zeggen over miskopen, want hij heeft die Behich gehaald." Kun je het mee eens of oneens zijn, maar die mening is in ieder geval ergens op gebaseerd. Alleen Waterreus, met dat gare app-verhaal in zijn column; die nog steeds de shuld van alles in Van Bommels schoenen wil schuiven, lijkt me klassiek aan het moddergooien. Maar die heeft geloof ik gewoon een hekel aan Van Bommel. Zelfs toen hij nog coach was begon Ronald zoveel zinnen met '... met alle respect' over Van Bommel, dat je eigenlijk wel weet dat er totaal geen respect is. Sowieso altijd een rode vlag als je die zin hoort. De spelers- en selectiebeoordelingen vind geen moddergooien, dat is van alle dag. Het valt allemaal wel mee. Vond Faber daarin zondag ook sterk, die ging ook niet op die roddels in, maar benadrukt ook dat niemand aan dat soort flauwekul iets heeft.

31 januari 2020 om 13:18

PS: Het kan ook zijn dat Waterreus de enige is die openlijk moddergooit, want mensen als de raaskallende Arno Vermeulen (de spelersgroep haatte Van Bommel), de kranten, natuurlijk, en Johan Derksen (broodje kapstok), hebben allemaal wel informatie uit tweedehand, waar dikwijls het waarheidsgehalte twijfelachtig van is. Nu kan het natuurlijk dat ze het helemaal uit de duim zuigen, dat weet je tegenwoordig helaas niet meer, maar ook dat er van binnenuit PSV (in de breedste zin) met modder gegooit wordt.

Ik heb helemaal niks met PSV, maar het doet me wel pijn om te zien hoe de relatie tussen een club en een van haar grootste iconen nu dusdanig beschadigd is. Ongeacht welke club je support is dat gewoon ontzettend zonde, al besef ik dat veel mensen hier het Van Bommel uit een soort kinderachtig leedvermaak, omdat hij een topspeler bij de grote rivaal was, wel lijken te gunnen. Ik vind het ontzettend triest als een club en een clubicoon zo gebrouilleerd raken, en vooral als er dol beide kampen vazallen worden ingezet om de ander zoveel mogelijk te beschadigen. Hopelijk slijt het ooit. Mario Been is uit rancune over zijn (overigens meer dan terechte) ontslag bij Feyenoord ook jarenlang niet in de Kuip geweest, maar volgens mij gaat dat recentelijk wel weer beter. Hopelijk gaat dat met Van Bommel ook zo. Volgens mij speelt zijn zoon in de jeugd bij PSV, hij zou toch op z'n minst met open armen op de Herdgang moeten worden ontvangen om naar zijn zoon te kijken.

31 januari 2020 om 19:18

Crisis bij PSV, inderdaad na jaren van rust nu ook hier een moment van bezinning.... vervelend maar hier ontkomt geen enkele club aan. Waar ik wel van baal is mijn account hier op dit voetbalzone.... bij gebrek aan echt en goed en inhoudelijk nieuws de inhoud van dit artikel nogmaals presenteren.... voor de 3de keer in 2 dagen, weliswaar iets anders geformuleerd of aangevuld. Men smult hiervan, nog ff de beste 5 van Ajax er tegen aan, zonder de beste van PSV te presenteren. Mijn reacties zijn met regelmaat vewijdert, om maar niet krtisch te zijn, of over te komen. Wat een beperkte en vooral gekleurde bril hebben ze hier op. Wellicht hier een pré als je afkomst qua voetbalclub ietwat Amsterdams is, ga je direct door naar de volgende ronde. Wat in, en in triest..... blij dat ik niet in tarief sta om zo onsportief en gekleurd mijn salaris te verdienen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren