Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grote hilariteit in Polen om bizarre tweet van Odra Opole

Laatste update:

De baan van Mariusz Rumak hangt aan een zijden draadje. De trainer van de Poolse tweededivisionist Odra Opole heeft van zijn club te horen gekregen dat hij de komende competitiewedstrijd móét winnen om aan te mogen blijven. Die boodschap kreeg Rumak te horen via het officiële Twitter-account van Odra Opole, tot grote hilariteit van de rest van voetbalminnend Polen.

Niet alleen moet het duel met Radomiak Radom van zaterdagavond worden gewonnen, ook moeten de twee wedstrijden daarna tegen GKS Jastrzebie en Warta Poznan minstens vier punten opleveren, zo luidde de boodschap. "Als dat niet lukt, wordt het contract ontbonden", schreef de club via Twitter. Het bericht is inmiddels verwijderd, maar wordt breed uitgemeten in de Poolse media en door andere clubs.

Competitiegenoot Miedz Legnica reageerde met een eigen tweet: als de club de komende wedstrijd verliest en er niet in slaagt om vier punten te pakken in de twee daaropvolgende duels, dan volgt een korting op het officiële shirt. Cracovia Kraków beloofde dat het eigen socialmediateam ontslagen zou worden als een tweet niet minstens 100 likes en 20 retweets zou krijgen, wat inmiddels ruimschoots is gelukt. Jastrzebie schrijft dat de spelers voor straf naar een kolenmijn moeten om te leren wat het inhoudt om hard te werken, als ze niet vier punten halen in de komende twee wedstrijden.

Odra Opole is het seizoen in de I Liga slecht begonnen. In het openingsduel werd nog een knap gelijkspel (0-0) uit het vuur gesleept tegen Miedz Legnica, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de hoogste klasse, maar daarna volgden vier nederlagen op rij. Tijdens de laatste thuiswedstrijd tegen Stomil Olsztyn, die met 0-1 werd verloren, zwaaiden supporters met witte zakdoekjes en riepen ze op tot het ontslag van trainer Rumak. Vorig seizoen leidde hij de ploeg nog naar een twaalfde plek op het tweede niveau.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon voor de aftrap je onslag indienen. Iets met Karma, zo ga je niet met mensen om. Of intern houden, of ontslaan omdat je toch geen vertrouwen hebt in de trainer.

23 augustus 2019 om 12:54

Die meneer heeft wellicht een gezin te onderhouden? Aparte reactie.

23 augustus 2019 om 17:18

Daar zit ook wat in. Ik reageerde meer vanuit trots en eergevoel, maar dit zou inderdaad een gegronde reden zijn om lekker te blijven zitten waar hij zit.

23 augustus 2019 om 13:12

Waarom zou hij het ze makkelijk maken door zelf op te stappen. Je mag het contract best ontbinden, maar dan wel tegen een financiële vergoeding.

23 augustus 2019 om 16:09

je keeper er als veldspeler in de aanval bijzetten.... 'we hebben er echt alles aan gedaan'...

Dit kan je als club zijnde echt niet maken.
Als ik de manager was zou ik mijn ontslag aanbieden in een Twitter bericht.

23 augustus 2019 om 13:15

Kies je voor je trots of een ontslagvergoeding?

23 augustus 2019 om 16:41

Trots.

Haha, aan eenieder die begint over 'ik zou mijn ontslag aanbieden'; ik denk niet dat het tweede niveau polen een dusdanige vetpot is dat je zomaar even je trots boven je portemonnee kan plaatsen. Die ontslagvergoeding moet je hoe-dan-ook innen lijkt me op dat niveau.

23 augustus 2019 om 14:26

Precies dit. Bovendien, als een club zo met je omgaat wil je er toch voor zorgen dat je ze financieel in ieder geval nog een tik uitdeelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren