Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grote complimenten na komst Van Duinen: ‘Geweldig gedaan!’

Laatste update:

Fortuna Düsseldorf maakte vrijdag bekend Mike van Duinen voor vier jaar te hebben vastgelegd. De spits was in het verleden al een paar maal dicht bij een transfer in eigen land, maar maakt nu de overstap naar de 2.Bundesliga. Youri Mulder denkt dat Fortuna veel plezier zal beleven aan Van Duinen. De voorbije twee jaar werkte men al met een Nederlandse spits: Charlison Benschop.

/

Die maakte eerst twaalf goals en daarna dertien en verdiende een transfer naar Hannover 96: daar moet hij zijn gretigheid voor de goal verder tonen. In Düsseldorf is Van Duinen binnengekomen als opvolger en Mulder denkt dat Fortuna het bij het rechte eind heeft. “Mike is een hele snelle jongen, pijlsnel zelfs. Hij schiet meteen op goal en voelt zich het beste wanneer hij met een tweede aanvaller speelt.”

“Ik heb al eerder gezegd dat hij goed in Duitsland zou passen”, roept Mulder in herinnering in een interview met BILD. “ De scoutingsafdeling heeft dit geweldig gedaan. Hij kan de nieuwe Benschop worden! De combinatie Mike en Fortuna is prima. Het is een goede jongen en eigenlijk is hij nog een ruwe diamant. Hij is ook wel een beetje een heethoofd en erg van zichzelf overtuigd, maar die jongen heeft een onbegrensd zelfbewustzijn.”

Wordt Mike van Duinen een succes bij Fortuna Düsseldorf?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap het beleid van ADO niet helemaal. Ik dacht dat met die Chinees aan het roer er een aanval zou worden gedaan op het linkerrijtje. Het enige dat ik lees is dat Kramer en Van Duinen nu vertrekken. Zijn ze wel bezig met versterkingen?

4 juli 2015 om 10:25

Ik snap het denk ik wel. Die chinees is druk bezig zijn aankoopbedrag terug te krijgen en alleen transfervrije spelers te halen. Hij kocht ado voor ongeveer 9 miljoen? En deze transferperiode heeft hij al 2,5 miljoen aan transferopbrengsten binnen gekregen.. Dat is toch niet verkeerd!

Vrije spelers die hij heeft opgehaald zijn: Duplan(utrecht),marengo(volendam) en nog niet helemaal rond Ruben Schaken..

4 juli 2015 om 10:58

Als hij dan degradeert met die transfervrije spelers zit hij met een verlies van 6,5 miljoen. Dat lijkt mij niet zo slim.

4 juli 2015 om 12:01

Het schijnt dat Frank Demouge op het lijstje staat. Hij staat ook in de belangstelling van De Graafschap en Notts County

Het ga je goed Mikey!

We gunnen je met alle ado supporters jou deze transfer!

Volgend seizoen speel je tegen Tommy Beugelsdijk!

Dit betekent nu dat we met Marengo - Spits - Duplan gaan spelen.
Schaken komt er nog bij als het doorgaat.
Zal denk ik Te Vrede erbij komen in de spits!

Ik vind Muhren wel een spits die misschien op huurbasis wil komen.
Maar ik denk dat het Havenaar of Te Vrede gaat worden.

4 juli 2015 om 12:11

Havenaar is wel een leuke spits voor ADO toch? als die jongen voorzetten krijgt vanaf de zijkant is het een gevaarlijke spits, net als met Kramer eigenlijk. maar zoals Fraser al zei over Kramer: als hij niet scoort heb je niks aan hem. en zo is dat ook met Havenaar, geldt ook voor Te Vrede trouwens.

Van Duinen is de spits die het NL elftal nu mist. Een ventje met pit, snelheid en werklust. Zou echt een aanwinst zijn met het oog op de toekomst.

4 juli 2015 om 13:12

De enige verband wat van duinen met het oranje zal hebben is zijn haarkleur..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren