Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Groningen-stagiair blij met kans: 'Ik ben tenslotte geen 26 meer'

Laatste update:
/

Jos Hooiveld hoopt binnenkort definitief terug te keren in Nederland. De stopper is de komende periode op proef bij FC Groningen, waar hij zich mag bewijzen. Dat vindt de 33-jarige routinier geen enkel probleem. “Ben je gek; ik ben tenslotte geen 26 meer”, zegt hij in gesprek met Voetbal International.

Hooiveld, die nu nog actief is voor het Zweedse AIK, wil graag terug naar Nederland vanwege zijn zwangere vriendin. “Het zou ideaal zijn als ik na al die jaren weer dichter bij huis kan voetballen. Zelf kom ik uit Drenthe, maar al enkele jaren terug hebben mijn vriendin en ik een huis in Groningen laten bouwen”, vertelt hij in het weekblad.

Hooiveld speelde in een opvallende loopbaan verder bij onder meer bij sc Heerenveen, PEC Zwolle, Celtic, FC Kopenhagen, Southampon en Norwich City. Sinds 2015 is hij weer actief voor AIK, waarmee hij eerder al eens kampioen werd van Zweden én de beker won.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou zo tekenen voor zijn carriere, celtic,the saints en fc kopenhagen zijn mooie clubs

29 juni 2016 om 15:49

Ze missen nog de club uit Inter Turku waarmee hij in 2008 kampioen werd en de beker won plus verdediger van het jaar werd. 2009 naar AIK waar hij ook de dubbel won.

Altijd goede speler geweest en een echte prof. Nooit negatief in het nieuws geweest en altijd zijn rol geaccepteerd heeft. Basis, wissel of stadion stoeltje.

Niet echt een snel en wendbaar centrum wordt dat met Reijnen en Hooiveld.

29 juni 2016 om 14:02

En dan Maduro er voor zeker. Dat is inderdaad niet heel snel. Maar lijkt me dat Faber en co niet blind zijn, dus komt vast wel goed.

Voor de ervaring een prima aanwinst, maar ik zie te weinig van hem om te kunnen bepalen of hij sportief nog van waarde kan zijn. Persoonlijk hoop ik op een jongere CV. We kunnen stellen dat het voorlopig mislukt is om iemand te vinden die instaat is Botteghin op te volgen. Nu ook Lindgren weg is, is een stabiele en kwalitatief sterke centrale verdediger aan absolute must. Larsen en Reijnen zijn pure middelmaat, niet goed genoeg om de doelstellingen te behalen

29 juni 2016 om 13:58

Wat zijn de doelstellingen van FC Groningen?

29 juni 2016 om 14:04

We willen over 2 jaar meedoen om alle prijzen, nationaal en internationaal. Nee, zonder gekheid. Groningen streeft al jaren naar een top5 klassering. Echter, wordt de doelstelling "europees voetbal behalen" vaak uitgesproken. Dat kan met plek t/m 9 of de beker, zoals vorig seizoen.

29 juni 2016 om 14:10

Het zal wel een sarcastische opmerking zijn, maar voor Groningen zou je een doelstelling kunnen stellen.
Play-Offs proberen te halen.
Een leuke Knvb beker spelen.
Proberen thuis punten te snoepen van de top 3.
Voetbal te spelen, waar te mensen voor naar het stadion komen.
Iig eerst te zorgen, dat je zo snel mogelijk lekker in je vel zit, in de competitie, zodat je geen kans hebt op plaats 18/17/16 en vandaar uit de weg om hoog slaan, met als doel dus die Play-Offs.

29 juni 2016 om 18:55

Alles wat je nu zegt, geldt in principe dus voor iedere ploeg. Je laatste zin was voldoende geweest. Ja, het doel is ieder jaar Europees voetbal

En anders kom je lekker naar Emmen!
Na het wegvallen van Seip kunnen we daar wel een ervaren rot gebruiken

Aub niet FC Grunn. Investeer in de jeugd en daarmee in de toekomst.

U wilt een lening?
Hier zijn de gebieden waarin. Ik kan u helpen:
* Financieren *.onroerend goed-leningen *.investeringslening* Auto lening * tweede hypotheek * persoonlijke leningen * bewijs vereist,
U problemen ondervindt bij het verkrijgen van een lening bij de Bank? Hebt u een project en u moet financiering, slecht krediet
of je geld nodig om de rekeningen te betalen fondsen voor bedrijven. Aarzel niet om ons te contacteren Voor meer informatie over onze voorwaarden. Email: ( helmichhoogstad@gmail.com )

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren