Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Goed nieuws voor Arne Slot en Ronald Koeman rondom EK-kandidaat Justin Bijlow

Laatste update:

Justin Bijlow heeft zich weer gemeld op de trainingsvelden bij Feyenoord. De 26-jarige doelman raakte begin dit jaar geblesseerd, maar dinsdag verschenen trainingsfoto’s van Bijlow op de officiële kanalen van de club.

Bijlow raakte aan het begin van februari in de uitwedstrijd tegen AZ (0-1 overwinning) geblesseerd aan zijn kuit en verliet toen zichtbaar geëmotioneerd het veld. Die blessure hield de doelman bijna twee maanden aan de kant.

Bijna twee maanden later is de goalie dus weer terug op het veld. Het lijkt niet waarschijnlijk dat Arne Slot deze week al een beroep kan doen op Bijlow. De vraag is ook of Slot Bijlow wil laten terugkeren onder de lat bij Feyenoord, daar reservedoelman Timon Wellenreuther zijn plek uitstekend heeft ingevuld. Sinds de blessure van Bijlow heeft Wellenreuther elf keer het doel van de Rotterdammers verdedigd. Daarin hield de Duitser vijf keer de nul.

De terugkeer van Bijlow betekent ook goed nieuws voor bondscoach Ronald Koeman. De verwachting is dat Bijlow, samen met Bart Verbruggen en Mark Flekken, tot de keepers behoort die meegaan naar het EK in Duitsland.

Op de persconferentie na afloop van de laatste interland van Oranje tegen Duitsland hintte Koeman nog nadrukkelijk op de fitheid die van belang zal zijn bij het bepalen van zijn EK-selectie. Dat zou goed nieuws kunnen betekenen voor Bijlow, als hij tegen die tijd weer onder de lat verschijnt bij Feyenoord.

Of Bijlow nog genoeg tijd heeft om indruk te maken op de bondscoach is een groot vraagteken. Feyenoord speelt dit seizoen nog acht wedstrijden, waaronder de bekerfinale tegen NEC op 21 april. Daarvoor lijkt Bijlow dus op tijd terug te zijn.

Steun voor Hartman


Het EK en daarmee de rest van het seizoen zal wel voorbijgaan aan Quilindschy Hartman. De linksback raakte zondag tegen FC Utrecht (4-2 overwinning) zwaar geblesseerd aan zijn knie. De selectie maakte dinsdag op de training een prachtig gebaar richting Hartman, door op het veld een Q te vormen. “Q. YNWA”, viel te lezen in het bericht van de club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat hij eerst maar eens fit worden en dan pas kunnen we de discussie aangaan of Koeman hem moet selecteren ja of nee.

2 april 2024 om 18:24

Nee verdient hij op dit moment niet dus thuis voor de buis

Tsja, leuk dat Bijlow weer fit is om te trainen, maar hij is gewoon onbetrouwbaar omdat hij zo vaak geblesseerd is. Verbruggen en Flekken maakten beide een gretige indruk afgelopen keer. Het is mij om het even.

2 april 2024 om 18:30

Het is ook een probleem voor Bijlow dat de enige kwaliteit van een derde keeper is dat je beschikbaar moet zijn.

2 april 2024 om 19:24

Minder risico om geblesseerd te raken :P

Even genieten ik denk 4 wedstrijden en hij is weer niet fit. Doodzonde zo blijft deze man altijd omstreden. Vraag me af hoe het komt dat hij zo vaak geblesseerd is. Wat denkt het orakel raymond verheijen hiervan!!?

De media kan hem Oranje in praten wat ze willen met Mario Been voorop. Maar als Koeman hem überhaupt meeneemt is dat alleen omdat je 2 keepers nodig hebt met een partijvorm op de training. Hoe er vooral uit de regio Rotterdam word gedaan alsof dit de Nederlandse Neuer is waar we gewoon niet omheen kunnen is ook wel een keer klaar. Bij topsport is het(jammer voor Bijlow) gewoon super belangrijk om topfit en blessure vrij te blijven.

2 april 2024 om 18:47

In regio Rotterdam wordt er niet gedaan alsof hij de Nederlandse Neuer is. Sterker nog, de meeste supporters (inclusief mijzelf) vinden het prima als Wellenreuther blijft staan. Lullig voor Justin maar dat is ook topsport. Wellenreuther is minstens net zo goed (zo niet beter) en topfit.

2 april 2024 om 18:47

Depay ook maar thuis laten dan. Frenkie is ook steeds vaker geblesseerd. Ook maar thuis laten. Brobbey ook maar niet meenemen als spits dan.

Als Koeman iedereen moet thuislaten die met enige regelmaat geblesseerd is (geweest) dan blijft er weinig over.

2 april 2024 om 18:55

Er zit wel een verschil tussen een veldspeler en keeper. Een keeper moet betrouwbaar zijn. Als je te veel geblesseerd bent als keeper ben je simpelweg niet betrouwbaar. Daarnaast hebben depay en frenkie ook wel wat meer credits in oranje lijkt me.

2 april 2024 om 19:01

Haha de vergelijking gaat wel direct spaak als men depay en Frankie met Bijlow gaat vergelijken ja…

2 april 2024 om 19:02

Een keeper moet betrouwbaar zijn, een veldspeler natuurlijk niet, ok.

2 april 2024 om 20:38

Hoezo gaat de vergelijking spaak dan? Of je nou keeper of veldspeler bent, blessures gooien sowieso roet in het eten bij een EK. Het is juist een hele goede vergelijking aangezien je van Depay en De Jong ook niet altijd zeker bent dat ze blessurevrij blijven.

2 april 2024 om 22:25

Dan kun je onderhand de helft thuis laten als je dit als argument gaat aandragen. Bijlow is al vanaf jaar en dag “de man van glas”. Mits fit is hij een prima keeper maar ook niet significant beter dan Verbruggen of Flekken. Verbruggen heeft zich tegen Duitsland bewezen en keept al een langere periode gewoon goed en betrouwbaar. Daarnaast kan Oranje met hem doorbouwen.

Frenkie is de laatste tijd vaker geblesseerd. Maar heeft meer dan genoeg krediet opgebouwd. Depay is all time topscorer en kan uit het niks een wedstrijd beslissen. Ook al ben ik geen grote fan van Depay. Ik zou hem altijd meenemen, al is het als supersub. Die rol bekleed hij bij Altetico ook meer dan prima.

2 april 2024 om 22:26

Dan kun je onderhand de helft thuis laten als je dit als argument gaat aandragen. Bijlow is al vanaf jaar en dag “de man van glas”. Mits fit is hij een prima keeper maar ook niet significant beter dan Verbruggen of Flekken. Verbruggen heeft zich tegen Duitsland bewezen en keept al een langere periode gewoon goed en betrouwbaar. Daarnaast kan Oranje met hem doorbouwen.

Frenkie is de laatste tijd vaker geblesseerd. Maar heeft meer dan genoeg krediet opgebouwd. Depay is all time topscorer en kan uit het niks een wedstrijd beslissen. Ook al ben ik geen grote fan van Depay. Ik zou hem altijd meenemen, al is het als supersub. Die rol bekleed hij bij Altetico ook meer dan prima.

2 april 2024 om 20:13

Hahaha wat is dit nou weer voor onzin verhaaltje. Als er 1 ploeg is waar iedereen die een bal aan kan nemen het NL elftal in geluld wordt is het Ajax wel. En als ik kijk naar de manier waarop jij praat (lekker hoogmoedig) zul je vast wel Ajacied zijn.

Bij Feyenoord is er helemaal niemand die hem overschat. Het is een goede keeper maar kan zeker beter en als hij blessurevrij kan blijven kan hij denk ik ook beter worden. Maar er gaan juist veel stemmen op om Wellenreuther te laten staan bij de supporters. Snap dus echt totaal niet waar je verhaaltje op gebaseerd is.

2 april 2024 om 22:31

Mits fit is Bijlow toch gewoon 1 van de 3 beste keepers op dit moment.
Alle 3 zijn ze (nog) geen top.

Verbruggen heeft misschien de meeste potentie, eigenlijk die potentie die Bijlow toen hij net doorkwam ook werd toegedicht maar die hij mede door alle blessures nog niet waar heeft kunnen maken. Maar Verbruggen is voorlopig ook alleen maar rotatie keeper bij een club uit de middenmoot in Engeland en Flekken doet het aardig maar wel bij een degradatie kandidaat en, voor zo ver die iets waard zijn, zijn een aantal van zijn stats, zoals goals prevented niet best dit jaar.

Wie van de 3 je dan het beste vind hangt kennelijk vooral af van je club voorkeur. Ben je voor Feyenoord dan is Bijlow de beste, ben je dat niet (of eigenlijk vooral ben je voor Ajax/psv) kom je al snel uit bij Verbruggen als je gaat voor de potentie en toekomst of Flekken als je kiest voor ervaring en speelminuten. Uiteindelijk ontloopt het elkaar denk ik niet zo veel en er is zeker niet 1 van die 3 aantoonbaar heel veel beter.

2 april 2024 om 22:47

Als er 1 speler Oranje in gepraat werd dan was het Brobbey wel. Bizar om te zien hoe heel voetbal analisten en media land de afgelopen maanden bezig zijn geweest met hem op te hemelen. Terwijl je voorin notabene nog Gakpo, Depay, Malen en Zirkzee hebt die allemaal beter en verder zijn.

Hehe eindelijk eens wat goed nieuws op voetbal gebied.
Het zou wel heel sneu zijn als hij niet mee zou gaan. Wat zijn vorm betreft is het lastig om te oordelen of hij ook de eerste keeper moet zijn. Is hij de oude dan moet hij zeker nummer 1 zijn (al heeft Verbruggen of zoiets goed gekeept)

Is helaas niet betrouwbaar, daarnaast toch vrij matig in zijn laatste interlands daar waar Flekken en Verbruggen zich lieten zien en het is uberhaupt de vraag of hij er bij Feyenoord weer in komt gezien de stabiele Wellenreuter. Het feit alleen al dat er een aannemelijke kans is dat 1 van de 3 geblesseerd afhaakt zou al reden moeten zijn hem niet mee te nemen, hoe zuur ook. Flekken en Verbruggen lijkt me zeker, Bizot lijkt me prima als derde doelman

2 april 2024 om 18:43

Slot heeft echt al zo vaak aangegeven dat een fitte Bijlow altijd zijn nummer 1 zal zijn. Daar komt nu ook nog eens bij dat Feyenoord hem misschien wel in de etalage zal willen zetten. Dus Bijlow is gewoon weer 1e keeper bij Feyenoord straks.

2 april 2024 om 20:33

Het zal me niet verbazen als hij voorlopig 2e keeper is. Slot heeft nu geen reden om te wisselen lijkt me.

2 april 2024 om 22:34

Het mogelijk afhaken van keepers is eigenlijk geen argument. In tegenstelling tot veld spelers mag je die namelijk als ze geblesseerd zijn ook tijdens het toernooi nog vervangen.

Als dat niet zo zou zijn kun je inderdaad misschien beter voor de fitste spelers gaan. Als je hem toch mag vervangen kun je net zo goed mee nemen. Je speelt ook niet aan de andere kant van de wereld dus je kan als het moet als 3e keeper altijd nog iemand over laten komen

Wie dit goed nieuws vindt voor koeman ? Voor feijenoord ja maar oranje? Kom op verbruggen heeft het laten zien, die verdient een plek nr1 dan Flekken.. dan zou je bijlow mee kunnen nemen, maar als je dan toch maar een 3e keeper moet meenemen, neem dan jappie laat zien dat hij laatste weken in vorm is.. en ligt hij goed in het team? Tijden veranderen..

Gezien het seizoen van NEC zou ik Cilessen een logische nummer 3 vinden achter Flekken en Verbruggen. Is betrouwbaar en heeft de ervaring die nodig is. Of Bijlow moet heeeeel snel terug zijn en absurd goed keepen de laatste potjes...

Tja als 3e keeper kan je em fit wel meenemen. 1 en 2 zijn nu gewoon Verbruggen en Flekken.

Ik zou gewoon Wellenreuther laten staan totdat er echt een reden is om de keepers weer te wisselen. Huidig keeper doet het prima, en Bijlow is waarschijnlijk toch na een paar wedstrijden weer geblesseerd.

Goed nieuws voor Slot. Punt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren