Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Goal van het jaar in de KKD? Van Mieghem schiet raak vanaf ruim 40 meter

Laatste update:

Daryl van Mieghem heeft ADO Den Haag maandagavond op wonderschone wijze naast FC Dordrecht geschoten. De 34-jarige aanvaller van de thuisploeg kreeg de bal bij een 1-2 tussenstand aangespeeld van Henk Veerman op de middellijn. Van Mieghem overbrugde vervolgens nog enkele meters alvorens hij Dordrecht-keeper Luca Plogmann te ver voor zijn doel zag staan en van ruim veertig meter afstand raak schoot: 2-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Koert gaat los haha, mooi.

11 maart 2024 om 21:55

Haha een van de meest legendarische commentatoren

Best een prima goal maar niet iets wat we niet vaker in het jaar zien. Alsnog erg mooi, dat wel.

11 maart 2024 om 22:51

Snap ook nooit dat dit soort doelpunten zó hoog wordt ingeschaald. Dit zie je ook in de tweede klasse.

11 maart 2024 om 23:27

Omdat de positionering daar slechter is. Dit heb ik de afgelopen tijd zelden ergens gezien. Niet in de Eredivisie, niet in de Bundesliga, niet in de Premier League. Dat is natuurlijk ook geen 2e klasse, maar toch.

11 maart 2024 om 23:47

Omdat dit soort goals op hoog niveau erg moeilijk zijn. Moet precies kloppen. Anders is het een lachertje voor de keeper. Kramer deed het laatst een keer, maar dat ik dat uit mijn hoofd weet, geeft al aan hoe bijzonder zeldzaam dit soort goals zijn.

12 maart 2024 om 03:14

Natuurlijk zijn dit bijzondere en zeldzame doelpunten, MAAR, er wordt elk jaar wel zo'n goal gescoord in elke competitie. Je kan hier moeilijk elk jaar 'doelpunt van het jaar' van maken...

Boeit t als je hier vandaag niet gewoon 3 punten pakt ongelofelijk

11 maart 2024 om 23:49

Ja. Geven Roda de kans om uit te lopen. Zonde. Maar Dordrecht is geen makkie.

12 maart 2024 om 00:16

En groningen gaat er voorbij als de inhaal van emmen wordt gewonnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren