Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Go Ahead Eagles haalt Fischer: ‘Ondanks andere kapers op de kust’

Laatste update:

Go Ahead Eagles haalt Sander Fischer naar Deventer. De verdediger komt transfervrij over van Excelsior en hij is de derde aanwinst van de naar de Eredivisie gepromoveerde club. De 27-jarige Fischer gaf onlangs aan dat hij toe was aan een nieuw avontuur.

/

“Vanaf het begin straalde Go Ahead Eagles in de gesprekken uit dat ze me graag wilden hebben. Uit die benadering sprak vertrouwen. Go Ahead Eagles past goed bij mij. Lekker veldje, mooi stadion, fanatieke supporters. Daarnaast hoop en denk ik dat de fans van Go Ahead Eagles mijn spel wel kunnen waarderen. Ik speel altijd vol overgave, leg alle passie die ik heb in mijn spel”, legt Fischer uit op de clubwebsite van Go Ahead Eagles.

Na Joey Suk en Kevin Brands is Fischer de derde nieuweling voor Go Ahead Eagles. Volgens technisch manager Dennis Bekking waren er ‘andere kapers op de kust’. “Maar hij raakte geïnteresseerd in het verhaal van Go Ahead Eagles.”

Sander Fischer is een goede speler voor Go Ahead Eagles

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alle respect voor de prestaties van Excelsior maar dit moet wel degradatie kandidaat nummer 1 worden zo.

14 juni 2016 om 14:17

Dat Fischer weg ging was wel bekend, alleen het is wel zuur dat hij naar een directe concurrent gaat.

14 juni 2016 om 14:27

Met dit bedoel je Excelsior of Go Ahead?

14 juni 2016 om 15:05

Hij heeft het over excelsior.

14 juni 2016 om 15:41

Wat denk je dat hij bedoelt in een topic over een speler die Excelsior (de zoveelste) verlaat voor concurrent Kowet?

14 juni 2016 om 15:44

Vanaf de andere kant gezien is dit voor Go Ahead een prima speler. Een goede vervanger voor Vriends. Ook Brands en Suk zijn geen onaardige spelers, al zullen ze er nog wel een aantal nodig hebben om in de Eredivisie te overleven!
Wel is het zo dat er een groot aantal bruikbare transfervrije spelers zijn op te pikken:

- Stijn Schaars
- Jordy Buijs
- Joey van den Berg
- Christian Kum
- Vito Wormgoor
- Jeff Stans
- Martijn Barto
- Arjan Swinkels
- Henk Dijkhuizen
- Hicham Faik
- Rydell Poepon
- Maecky Ngombo
- Rochdi Achenteh
- Frank van der Struijk
- Terell Ondaan
- Gianni Zuiverloon
- Giovanni Korte
- Boy de Jong
- Pele van Aanholt
- Doke Schmidt
- Thom Haye
- Jerson Cabral
- Robbert Schilder

14 juni 2016 om 16:17

Denk dat achenteh niet geaccepteerd word vanwege zijn verleden bij pec .

14 juni 2016 om 16:24

Dat zou goed kunnen inderdaad, dan vervallen hij en Van Der Berg!

14 juni 2016 om 16:54

Vd Berg heeft ook een verleden bij Go Ahead.

14 juni 2016 om 17:18

De meeste jongens die je noemt zijn niet haalbaar. Martijn Barto kan je overigens wel wegstrepen, die tekent bij bij Cambuur. Bovendien wil je hem niet hebben, geloof mij.

14 juni 2016 om 17:18

@niels

Ik zie dat ik het niet duidelijk heb verwoord, maar ik had het over Excelsior als degradatiekandidaat nummer 1. Go Ahead versterkt zich heel aardig.

14 juni 2016 om 19:41

Vrijwel niemand hiervan is realistisch voor Eagles.

14 juni 2016 om 20:01

Had jij verwacht dat Fischer wel zou gaan dan? De aanvoerder van Excelsior...

14 juni 2016 om 16:54

De Graafschap of Excelsior ja.

14 juni 2016 om 17:19

Excelsior is zo ongeveer zijn drie beste spelers verloren (van Weert, Fischer, Kuwas), bij De Graafschap lopen op het moment nog een aantal sterke spelers rond (jurjus, Vermeij, Peters, Parszyzek en nog wel een paar). Het zou een godswonder zijn als Excelsior geen laatste werd, al hebben ze nog tijd om zich te versterken.

15 juni 2016 om 00:52

Vergeet Stans en Van Miechem niet.

Goede speler voor Go Ahead, maar waarom van Excelsior overstappen naar Go Ahead als je steeds roept dat je een stap hogerop wilt.. Ik voel me als Excelsior-supporter genaaid.

14 juni 2016 om 14:29

genaaid? GAE is in alle opzichten groter als excelsior en ik zou niet te hoog inzetten op je club want eigenlijk horen ze elk jaar laatste te worden en mag je blij zijn dat je eredivisie speelt .
dit is wel een stap hogerop en vind dit een prima aankoop voor GAE .

14 juni 2016 om 14:32

In wat is kowet groter als ik vragen mag? Volgens mij speelt excelior al langer Eredivisie dan kowat volgens mij...

14 juni 2016 om 14:36

Go Ahead gaat volgend seizoen ook gewoon tegen degradatie vechten, net als wij. Dan lijkt het me niet dat het een stap hogerop is sportief gezien.. Was bij ons aanvoerder en speelde alles. Er spelen trouwens wel meer clubs mee in de Eredivisie en JL die 'groter' zijn dan Excelsior, maar toch bereiken die niet elk jaar wat Excelsior bereikt. In potentie/historie is een (bijv) Fortuna Sittard veel 'groter' dan mijn Excelsior.

Wij zijn dus ook heel blij dat we Eredivisie spelen, alleen snap ik niet waarom iedereen zo denigrerend blijft doen over Excelsior, terwijl het juist knap is wat er neer word gezet.

14 juni 2016 om 14:39

Qua stadion, achterban/beleving is Eagles groter dan Excelsior. Of het sportief een grote stap voor uit is , dat kan je inderdaad betwijfelen en er zijn grotere stappen te maken. Toch zie ik meer potentie bij Eagles dan bij Excelsior mede door het stadion en de achterban.

14 juni 2016 om 14:40

hij wil waarschijnlijk ook wel een keer voor meer dan 3000 man spelen die wel wat sfeer maken misschien is dat het verschil ook wel

14 juni 2016 om 14:40

Go Ahead heeft een groter stadion en een veel grotere supportersschare. Verder heeft Go Ahead een grotere omzet en als je naar het aantal seizoenen in de eredivisie kijkt zijn dat er ook veel meer. Daar komt nog bij dat een echte voetbalclub op echt gras speelt en niet op kunstgras.

Kortom het is wel degelijk een grotere club en dus een goede stap voor Fischer.

14 juni 2016 om 14:41

Zo is dat renken95. Maar niet iedereen doet denigrerend over Excelsior. Ik vind het echt knap wat jullie hebben gedaan de afg seizoenen. Groet GAE

14 juni 2016 om 14:46

Excelsior doet het fantastisch en verdient daar echt alle lof voor. Sympathieke club die met beperkte middelen al jarenlang iedereen weet te verbazen. GAE is sportief gezien wellicht geen stap vooruit, maar als je kijkt naar het plaatje eromheen heeft GAE wel meer potentie om de komende jaren uit te groeien tot een vaste waarde in de Eredivisie.

14 juni 2016 om 14:46

@jonkokiller050 En dat zou dan niet kunnen bij een andere club uit een rechter rijtje die niet tegen degradatie voetbalt..? Ik snap je argument wel, alleen kan ik niet begrijpen dat je sportief een stap opzij doet terwijl Fischer het zelf steeds heeft gehad over een stap hogerop.

@psv Eindhoven1 Maar een stadion+supportersschare zegt niet zo veel over of het een stap hogerop is. Er zijn genoeg clubs in de JL die een betere potentie hebben dan Excelsior, maar die spelen al jaren JL. Wij hebben gewoon een super bestuur die juiste beslissingen maken en geen gekke dingen doen. Je zult ons ook niet (zoals Roda/cambuur) ineens een heel blik nieuwe spelers open zien trekken midden in het seizoen omdat het iets minder gaat.

14 juni 2016 om 14:54

ik vind het ook knap wat ze hebben neergezet afgelopen jaren alleen (ik) denk dat je eerder met excelsior eruitvliegt dan met GAE vooral omdat van weert naar ons is gegaan dat was jullie succes tot doelputen vind gelijk maar een nieuwe zo makkelijk scorende spits ,...

14 juni 2016 om 14:55

al hoewel je hoesen wel mag ophalen haha

14 juni 2016 om 15:01

We wisten van tevoren al dat een groot deel van de selectie zou vertrekken. Het word inderdaad weer een zwaar jaar. Ze zullen weer creatief moeten zijn met het binnen halen van spelers!

14 juni 2016 om 15:09

ik zou janga terug halen,ervaren en scoort makkelijk.

14 juni 2016 om 15:14

Janga hoef ik persoonlijk niet meer te zien bij ons hoor, was echt slecht in z'n tijd bij ons. Typische JL spits in mijn ogen.

14 juni 2016 om 17:53

In wat niet bedoel je.

Hele fijne versterking voor de Eagles. Je verliest Bart Vriends aan Sparta en wint Fischer van Excelsior... netto gezien zeker geen verslechtering!

Lekker hoor gae nu maakt het niks meer uit dat vriends naar sparta is prima vervanger die fischer

14 juni 2016 om 18:50

Dat is natuurlijk gelul met nog geen wedstrijd gespeeld. Persoonlijk zou ik liever een vriends hebben, vond dat Fischer dit seizoen een aantal fouten had die echt niet kunnen!

Excelsior loopt wel aardig leeg en vermogen hebben ze nooit. Wordt een lastig verhaal komend seizoen denk ik.

14 juni 2016 om 14:41

Wisten we van tevoren al, dus mag toch wel aannemen dat er nog wat aardige namen gehaald gaan worden. En vergeleken met andere transferperiode's hebben we nog nooit zo veel vermogen gehad als deze periode: 100.000 (eigen vermogen) + transfersom Kuwas.

14 juni 2016 om 17:40

Oké, investeer dat maar eens in een goede grasmat.

15 juni 2016 om 10:04

Dat zou ik persoonlijk ook graag zien gebeuren. Heb niks met dat kunstgras

Wat voor Sander Fischer wellicht ook belangrijk was dat Go Ahead Eagles, gelukkig maar, zijn thuiswedstrijden op een echte grasmat afwikkelt. Als serieuze voetballer moet je toch niet wekelijks op kunstgras willen spelen? Verder speel je in de Adelaarshorst voor veel meer toeschouwers dan op Woudestein. Kortom: Een stap vooruit!

14 juni 2016 om 14:38

Kan me niet voorstellen dat hij geen aanbiedingen heeft gehad van clubs bovenin het rechter rijtje of onderin linker rijtje.. Ik snap dan deze overstap ook niet. We wisten wel dat hij weg ging, maar om dan naar een directe concurrent te gaan..

14 juni 2016 om 14:43

Is een beetje hetzelfde verhaal als met vriends. Grotere clubs kunnen wel belangstelling tonen, maar wie weet hadden ze een minder verhaal voor hem persoonlijk. Vriends kon volgens mij ook naar ADO, maar Sparta had een concreet plan voor hem en zagen hem als belangrijke pion. Gevoel bij een club en trainer is natuurlijk ook belangrijk.

14 juni 2016 om 14:50

Heb je een punt, maar ik kon er dan ook niet met m'n hoofd bij dat Vriends naar Sparta ging. Als supporter is dit gewoon ruk natuurlijk, en degelijke Cv's liggen ook niet echt voor het oprapen. In ieder geval veel plezier van Sander, ben bang dat wij 'm gaan missen.

14 juni 2016 om 17:31

Begreep de overgang van Vriends ook echt niet. Na zijn uitleg (goed gevoel bij de trainer en belangrijke pion itt ado) kan ik het al iets beter plaatsen. Toch blijft het als supporter ruk inderdaad want de concurrentie wordt versterkt. Gelukkig hebben we het nu goed opgepakt met fischer en hopelijk jullie ook. Heb zelf niks met Excelsior als club, maar heb wel respect hoe ze het de laatste jaren hebben gedaan met vaak goed voetbal. Ze zullen vast met een goede vervanger komen.

Inderdaad 2 vliegen in 1 klap. Voor het team een verbetering en een leider in het veld, daarnaast maken we de concurrentie zwakker. Helemaal goed.

Ik vind het wel geinig: Een goede speler van een concurrent afsnoepen. Zo zie ik het in ieder geval. Succes bij Kowet Fischer!!

Niet echt een stap hogerop. De man wees vorig jaar nog NEC af omdat hij ruim 2 ton wilde hebben.

Vriends van Kowet naar Sparta en Fischer dan weer van Exelsior naar Kowet, opmerkelijke transfercaroussel gaande daar in de kelder van de eredivisie. Waarom weet ik niet, maar ik vind het erg leuk.

14 juni 2016 om 17:41

Haha, omdat het niet de beste spelers zijn.

14 juni 2016 om 17:55

Je mist hier volledig het punt.

Erg blij met deze overstap! We gaan er volgens mij zeker niet op achteruit met Vriends weg en Fischer erbij..

14 juni 2016 om 18:51

Vind je dat echt? Ik zie in vriend veel meer potentie en nu bekijkend vind ik Fischer teveel fouten maken!

14 juni 2016 om 21:28

Heb jij Vriends dit seizoen dan wel zien spelen?de laatste paar wedstrijden was het redelijk maar de rest van het seizoen was hij erg matig. Speelt geen enkele bal voorruit alles terug, breed of naar de tegenstander.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren