Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gerbrands drukt Chelsea-geruchten de kop in: ‘Hij zou mij als eerste bellen’

Laatste update:

Met de start van de winterse transferperiode begint de geruchtenstroom weer aan kracht te winnen en ook PSV merkt daar de gevolgen van. De Eindhovenaren sloegen met de komst van Maximiliano Romero zelf al een slag, maar merken ook dat Luuk de Jong hardnekkig in verband wordt gebracht met een vertrek naar het Mexicaanse Club América. Algemeen directeur Toon Gerbrands houdt het hoofd echter koel.

“In deze wereld is het een gekke maand. Er zijn veel geruchten en er is transfernieuws. Vaak brengen zaakwaarnemers de geruchten de wereld in. Wij kunnen niet op alles reageren. De onzin die we meemaken is groter dan alle verhalen die kloppen”, legt hij uit in gesprek met Omroep Brabant. Naast De Jong zou ook technisch directeur Marcel Brands zich mogen verheugen op buitenlandse belangstelling.

De bestuurder staat volgens Engelse media hoog op het verlanglijstje van Chelsea, maar Gerbrands gelooft hier niet zoveel van: “Ik heb vijf jaar met hem bij AZ gewerkt en nu bij PSV. Als er iets speelt, dan ben ik die eerste die hij belt. Dat verhaal klopt dus niet”, spreekt hij zijn vertrouwen in het aanblijven van Brands uit.

Gerbrands merkt dat ook trainer Phillip Cocu regelmatig onderwerp van speculatie is. De coach beschikt nog over een anderhalf jaar doorlopend contract en de algemeen directeur verwacht niet dat er een voortijdig einde aan de samenwerking komt: “Een half jaar geleden moest Cocu volgens iedereen weg, leek het nergens op. Nu staan we bovenaan en klopt alles weer. Wij duiken niet zo snel in extremen. Het is niet zo geweldig goed of geweldig slecht als iedereen denkt.”

Denk jij dat Luuk de Jong deze maand gaat vertrekken bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toon Gerbrands is gewoon een hele goede Algemeen Directeur bij PSV. Zegt nooit onzin maar zegt gewoon waar het op staat. Een hele nuchtere persoon die realistisch is. PSV is blij met hem aan het roer.

5 januari 2018 om 13:53

Precies! waar Brands vaak lopende zaken ontkent is Gerbrands altijd heel open en nuchter. Een perfect koppel als je het mij vraagt.

5 januari 2018 om 13:54

En dan ben je goed? Dat heeft toch niks te maken met je functie omschrijving.? Hij is een eerlijke, realistische en nuchtere persoon en daarom is hij een goede algemeen directeur?

5 januari 2018 om 14:10

Dat heet steady de afgesproken koers varen. Gerbrands is een goede manager en bestuurder, heeft hij al op meerdere plekken bewezen. In Eindhoven zijn we erg blij met deze man.

Ben benieuwd wat er gaat gebeuren in Eindhoven. Ik zou als ik hun was niet te veel veranderen. Ze zijn het afgelopen jaar erg stabiel geweest. Eerlijk gezegd stabieler dan ik had verwacht.

Een van de laatste opmerkingen in de video eronder vond ik heel interessant, hij zegt eigenlijk dat PSV op zoek is naar wat voor een merk ze zijn in de huidige voetballerij.

Ajax is de grootste club in NL, o.a. door hun jeugdopleiding, Feyenoord is de volksclub met de fantastische aanhang, wat is PSV dan in 1 zin? Ik denk dat ze zelf ook richting Zuid Amerika denken. Lijkt me de juiste 'merkkeuze' voor Psv, een springplank in Europa.

Eens?

5 januari 2018 om 15:04

Ik denk wel dat dat is wat ze moeten proberen te zijn. Goedkoop zuid Amerikanen in kopen daar laten wennen aan Europa en voor meer geld weer verkopen

5 januari 2018 om 16:57

Ik denk dat PSV in 1 zin de scouting heeft. Ajax leid al decennia succesvol zelf op, terwijl PSV al decennia succesvol scout in andere werelddelen.

Het verschil is dat de rijke clubs steeds meer, en met steeds grotere zakken geld, gingen vissen in diezelfde vijver, iets wat niet geheel toevallig in die armere landen effectief bleek. In de huidige markt, waar een Chelsea gewoon alle Zuid Amerikaanse diamantjes op koopt en verhuurt, werkt die strategie niet meer. Dan moet je a) creatief zijn, en b) je kansen verspreden. Dat doen ze nu door creatieve deals met Lozano en Romero, en eerder met Pereiro, maar eveneens door veel te investeren in de jeugd.

Wat mij betreft doet de technische staf het daarom qua beleid echt fantastisch, en ik denk dat de meeste PSV fans daarom als een blok achter deze heren staat, wat de media of tegenstanders ook roepen.

Uiteindelijk zie ik het zo: PSV: scouting, Ajax: jeugd, Feyenoord: strijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren