Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Genee verrast: ‘Ik heb gehoord dat Arne Slot gaat vertrekken bij Feyenoord’

Laatste update:

Wilfred Genee denkt te weten dat Arne Slot komende zomer vertrekt bij Feyenoord. Tijdens het programma Veronica Offside vertelt de presentator dat de trainer ‘vreest voor een slecht Champions League-seizoen’ en daarom tijdig eieren voor zijn geld wil kiezen. Hugo Borst en Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam vertelden overigens eerder op de dag juist dat Slot nog vrijwel zeker een jaar zal blijven.

In zijn column in het Algemeen Dagblad gaf Borst aan dat Slot algemeen directeur Dennis te Kloese reeds zou hebben verteld te blijven. Daarnaast vertelde Krabbendam in het programma Voetbalpraat vergelijkbare informatie te hebben. “Bij Feyenoord gaan ze er ook gewoon vanuit dat hij volgend jaar nog trainer is, met de nadruk op ‘volgend jaar nog’ en dat hij daarna weggaat. Ik sprak mensen bij Feyenoord die dat hebben aangegeven.”

Genee stond te kijken van de onthullingen van Borst en Krabbendam, daar hij juist aangeeft te hebben vernomen dat Slot van plan is komende zomer al te vertrekken. "Ik heb vorige week van mensen gehoord dat hij sowieso niet blijft. Hij het risico niet wil lopen dat het in de Champions League weleens heel slecht kan gaan en dat hij dan niet meer in beeld komt bij de grote clubs. Hij wil zo snel mogelijk financieel onafhankelijk zijn. Dat kan makkelijker bij een grote club."

Volgens Genee was een exit van Slot bij Feyenoord al eens dichtbij. Eerder dit seizoen was onder meer Leeds United geïnteresseerd in de diensten van de coach. "Hij wilde wel naar Leeds toe. Die wilden vier miljoen euro betalen en dat vond hij aantrekkelijk. Spurs wil nog meer betalen", aldus Genee.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De beste man verdient 2 miljoen euro per jaar. Het financieel onafhankelijk worden is totaal niet aan de orde, tenzij hij met 45 met pensioen wil.

17 april 2023 om 21:35

Hoe kom jij aan dat bedrag? Dacht dat meer in de lijn van €750.000 was.

17 april 2023 om 21:36

Verdient nu ook 750k, ligt aanbod klaar om komend seizoen 1.5m a 2m te verdienen bij feyenoord

17 april 2023 om 21:41

@IkWeetAlles11

Dat was een schatting gemaakt door Tom Knipping afgelopen week.

17 april 2023 om 21:44

Hij kan uiteraard veel meer verdienen in de PL en als we de geruchten moeten geloven gaat hij daar heen. CL voetbal kan altijd nog wel, maar je moet idd het maximale eruit halen wanneer je waarde het hoogste is en dit is momenteel Slots apex. Pakken wat je pakken kan.

17 april 2023 om 21:45

Kort geleden werd bekend dat Arne de best betaalde werknemer van Feyenoord is met een bruto jaarsalaris van €2.000.000. Heeft Feyenoord goed gedaan en ik vermoed dat Feyenoord dat bedrag met plezier verdubbelt als dat zijn reden is om te vertrekken.

17 april 2023 om 22:00

Jaarsalaris*

17 april 2023 om 22:12

Terug naar Feyenoord kan jij altijd nog wel.

17 april 2023 om 21:35

Ik zou ervoor tekenen. 45 met pensioen, het leven is te kort. Pakken die knaken

17 april 2023 om 21:40

Wat een mentaliteit. Gelukkig heeft Slot een andere met wel een drive...

17 april 2023 om 21:58

Ja en als Feyenoord wordt leeggekocht van de zomer en keihard op de bek gaan in de CL ala Gio van Bronckhorst? Wat dan?
Dan kan die aan de slag bij een Bochum zoals Gert Jan Verbeek voor 1/5 van zijn huidige salaris.

17 april 2023 om 22:04

Tot je op je 45e de pijp uit gaat en je nooit echt hebt kunnen genieten. Je leeft maar één keer hè, je moet er het beste van maken!

17 april 2023 om 22:50

Wat een onzin. Ik durf te wedden dat er sws al een Nederlandse club is die hem graag een heel riant salaris zou willen betalen.

17 april 2023 om 21:56

Gezien zijn spelerscarriere en eerder getrainde clubs heeft hij niet super veel verdiend. Als dan een Engelse topclub langs komt met een salaris per jaar wat je in je hele leven bij mekaar hebt gewerkt dan zou het niet gek zijn om die stap te maken. 1 of 2 mindere seizoenen hierna en hij moet weer denken aan een Werder Bremen. Dat zeg ik niet als Ajacied, maar net als Bosz en Ten Hag moet je na een paar succesjaren die stap maken naar een Europese topclub. Zowel voor zijn carriere als portemonnee. Voor een De Boer of cocu is dat toch minder nodig als je je gedurende je carriere al financieel onafhankelijk hebt kunnen spelen.

17 april 2023 om 22:18

Ik vond Hugo Borst een slechte bron maar Wilfred Genee is gewoon een nog slechtere bron. De man heeft toch geen enkele contacten, wie gaat hem zoiets vertellen. Bovendien klinken de teksten totaal niet als Slot

18 april 2023 om 07:16

Van Cambuur naar AZ, van AZ naar Feyenoord. Het klinkt dus wel dat hij steeds stappen maakt. Dus lijkt me niet absoluut zekerheidje dat die blijft.

Willen wel heel erg graag dat hij weg gaat . Gaat niet gebeuren de slotvader blijft nog jaren bij Feyenoord!

17 april 2023 om 21:36

Jaren geloof ik niet in eerlijk gezegd. Ik hoop en verwacht nog 1 jaar.

17 april 2023 om 21:47

Ach ja, was toch ook zo met Ten Hag en Bosz. Als je presteert wordt er uiteraard over een vervolgstap gesproken.

Ik geloof overigens totaal niet dat hij nog jaren blijft. Heeft bij AZ op zijn zachtst gezegd niet laten zien een clubman te zijn.

Zal er met name van afhangen of de juiste clubs komen. Een extra jaar als geen straf, maar wel een risico. Belandt je in een CL poule a la Bayern, Barcelona en Inter komend jaar. Dan is een nul punten scenario gewoon realistisch, en staan de Spurs' van deze wereld niet meer in de rij hoor. Indien d'r juiste aanbieding komt is hij gewoon weg.

17 april 2023 om 22:03

Je beland in een poule met kampioen van Duitsland en Spanje samen? Nog meer drogredenen?

17 april 2023 om 22:04

Net alsof je als Slot zijnde bij zulke clubs in puinhoop wilt beginnen. Daar sta je eerder op straat dan dat je blijft zitten. Bij Spurs is geen eer te behalen met Levy aan het roer. Slot kan beter naar een stabiele ploeg gaan met een goed bestuur en geen gekke eigenaren die eigenlijk alles bepalen.

17 april 2023 om 22:24

Als bv City de CL wint en landskampioen wordt dan gaat de kampioen van Nederland naar pot 1. De kampioenen van de top 6 zitten in pot 1, evenals de winnaar van de CL en EL.

18 april 2023 om 07:07

Dat zeiden ze ook over Ten Hag naar Manchester United en die wordt nu op handen gedragen.

17 april 2023 om 22:14

Ik zou het best begrijpen als hij weggaat. Feyenoord heeft dit jaar een goed en hecht team maar ook beetje geluk dat Ajax een drama is dit jaar en PSV niet goed genoeg, dan valt alles op zijn plek als je ook nog een geweldige coach hebt.

Maar als Kökcu, Gimenez, Trauner en/of Geertruida zouden vertrekken wordt het toch een heel lastig klus die gasten te vervangen. En dan is het een heel romantische gedachte om met Feyenoord de CL in te gaan maar kleine kans dat dat een groot succes wordt.

17 april 2023 om 22:20

Ik geloof er niks van dat er zoveel spelers weg gaan. Misschien Kokcu maar zelfs daar denk ik bij dat hij nog 1 jaar blijft om CL te spelen met Feyenoord. Geertruida is een echte jongen van Zuid die met enorm veel trots speelt voor Feyenoord die blijft ook nog wel een jaar.

17 april 2023 om 22:33

Ik verwacht dat orkun en Luts wel gaan hoor. Helaas overigens maar wel logisch. Geertruida heeft bijgetekend om nog wat meer op te leveren voor de club en orkun is wel klaar in Rotterdam

17 april 2023 om 22:33

Kökcu zou me verbazen mocht hij nog een jaar blijven aangezien de subtop van Europa hem heel graag lijkt te willen hebben.
Malacia was ook een echte Rotterdammer toch? Die ging met minder Eredivisiewedstrijden op zijn conto weg.
Trauner zullen ze bij nader inzien wel behouden mocht er een dikke transfer ergens gebeuren, zoveel zal er niet op tafel worden gelegd voor een 31 jarige verdediger.
Dan blijft Gimenez over... Kapitaliseer je op 1 sterk jaar óf neem je zoals bij Jorgensen een risico(ja Gimenez is stuk jonger, maar er kan altijd wat gebeuren) dat je nooit meer hetzelfde bedrag ontvangt na een matig jaar. Dat is een lastige keuze voor de directie

17 april 2023 om 22:36

Dat dachten we aan het begin van dit seizoen ook.

17 april 2023 om 22:52

Benji dan heeft feyenoord zeker veel minder punten dan ajax vorig seizoen op dit punt?

18 april 2023 om 15:54

Waarom heeft Feyenoord geluk dat Ajax drama is? Feyenoord speelt gewoon het hele seizoen het meest stabiel, heeft op meerdere posities betere spelers dan Ajax.

Ajax is dus niet drama dit seizoen maar speelt naar zijn niveau.

Vind t altijd zo'n onzin dat wanneer een andere club kampioen wordt, dit alleen is omdat 'ajax drama is'.

18 april 2023 om 15:56

Malacia had geen kans op CL op dat moment.
Kokcu heeft dat wel.
De clubs waar Kokcu momenteel mee in verband wordt gebracht. PSG, Liverpool, Arsenal, Man utd, daar beland hij wss bij alle 4 op de bank, op Man U na, maar die gaan wellicht geen CL halen. Dus dan is de keus aan Kokcu of die wel/geen CL wilt spelen en wel/geen international wilt blijven.

Iedereen hoort zogenaamd weer iets van iemand die alles weet. Alleen Slot weet wat hij wilt, hij is nu echt niet bezig met volgend seizoen dus daar zal hij ook geen uitspraken over gedaan hebben.

Slot is voor een coach nog jong waardoor hij echt niet meteen weg zou willen. Heeft tevens aangegeven dat zijn kinderen graag in Nederland op school willen zitten. 2 a 3 jaar blijven bij Feyenoord en dan een mooie stap maken is voor iedereen het beste.

17 april 2023 om 21:41

Tsja 2 a 3 jaar bij feyenoord blijven, volgend jaar een flutseizoen draaien in de CL, en het ziet er allemaal ineens heel anders uit. 3 jaar een Feyenoordsalaris of 3 jaar een Tottenhamsalaris is wel een heel groot verschil. Ik geloof eerlijk gezegd wél dat hij al met volgend seizoen bezig is, nu het kampioenschap ze vrijwel niet meer kan ontgaan en vanaf bepaalde bedragen gaat dat financiële aspect toch wel in je hoofd meespelen denk ik.

18 april 2023 om 06:23

Het zijn allemaal aannames. Wat slot heeft gezegd bijv over zijn kinderen neem ik serieuzer dan wat jij zegt omdat jij dat gelooft

18 april 2023 om 14:01

Ja want spelers zeggen ook nooit dat ze weg gaan... Als er een mooi aanbod komt is hij vast wel weg. Als CL dalijk fout loopt zit er geen topclub meer op hem te wachten

17 april 2023 om 21:49

Slot reageerde zelf vorige week op een persconferentie ook nog op een vraag over een eventueel vertrek.

Daarop reageerde hij met dat hij dan überhaupt wel iets te kiezen moet hebben. Met andere woorden, de kans bestaat ook nog gewoon dat hij er vrij weinig over te zeggen heeft omdat Feyenoord hem aan zijn contract kan houden wat hij nog geen jaar geleden getekend heeft.

Lekker al die ingevoerde journalisten

Ik was hem ook gepeerd slot zijnde. Het afbreukrisico is te groot en nu kun je het ijzer heet smeden. Gewoon een dikke club als tottenham, 3 jaar contract, 5m per jaar en je bent binnen. Kinderen kun je in Nederland laten en af en toe naar elkaar overvliegen of je gezin verhuizen en daar een privé school zoeken.
Zou het heel moedig vinden als ie blijft

17 april 2023 om 21:37

Maar dan heb jij een matig beeld van je eigen kunnen. Ik denk niet dat Slot zo denkt, kwaliteit komt immers altijd wel bovendrijven.

17 april 2023 om 21:40

Ik heb liever dat het komt bovendrijven als ik al 15m op de bank heb staan. Niet teveel risico nemen, net als speler kun je als trainer ook ineens klaar zijn. Zie Frank de boer.

17 april 2023 om 21:47

Ik denk dat je nergens méér afhankelijk bent van anderen, dan in het voetbal. Slot zal een goede trainer zijn, maar volgend jaar een slechte loting CL en 5 wedstrijden verliezen laat het er toch heel anders uitzien, ook al is hij dan niet meteen opeens een slechte trainer. Van Tottenham (of een andere club) terug naar Feyenoord kan altijd nog, maar zo'n Europese subtopper zou ik niet laten schieten als ik hem was.

17 april 2023 om 22:54

Ik denk dat feyenoord hem ook best 15 miljoen wil betalen. Weliswaar voor 5 jaar dan misschien, maar dan heb je dezelfde garantie.

Media land wilt Slot wel heel graag naar het buitenland praten, het lijkt bijna wel als of ze bang zijn voor Feyenoord met Slot. Daarbij zie ik Slot volgend seizoen gewoon blijven, het over grote deel van het team blijft behalve Kokcu die zal waarschijnlijk vertrekken, nog 1-2 versterkingen voor de flanken en ik zie Feyenoord alleen maar sterker worden volgend seizoen.

17 april 2023 om 21:51

Ze zijn als de dood dat na volgend jaar hun cluppie niet bij de eerste nieuwe CL opzet zit, en Feyenoord weer kampioen wordt.

17 april 2023 om 22:03

Weer kampioen?

17 april 2023 om 22:05

Weer kampioen! Of wordt Ajax nog kampioen dan?

17 april 2023 om 22:08

Och och, de Amsterdamse arrogantie spat ervan af

17 april 2023 om 22:09

Ja ik denk dat Genee wel bang is dat Cambuur CL-deelname gaat mislopen.

17 april 2023 om 23:02

De vraag is alleen hoe lang je daarop wil wachten. Dit jaar kampioen worden en je positief in de kijker spelen is misschien wel een goed moment om een eventueel aanbod te accepteren. Niemand weet hoe de vlag er volgend jaar bijhangt.

18 april 2023 om 07:04

Feyenoord wint cl niet als ze dr uberhaubt in mogen spelen ze kunnen nog 3de worden

Volgens Genee was Feyenoord een paar jaar geleden ook geïnteresseerd in Boadu, Stengs en Wijndal…

17 april 2023 om 21:43

En zou fer ooit verkocht worden voor 50m..

17 april 2023 om 22:12

Waren toch gewoon prima talenten bij az? Qua uiteindelijke tranfersom ook onhaalbaar voor feyenoord, dus niet super gek mochten ze 3 jaar geleden geintresseerd zijn. Zaten Ajax dicht op de hielen in het afgeblazen corona seizoen en je hebt ook spelers als idrissi, til en jahanbaksh gehuurd.

17 april 2023 om 22:46

Ze waren zeker prima talenten maar er klopte helemaal niks van Genee de woorden toentertijd, en jahanbaksh is gekocht niet gehuurd.

18 april 2023 om 16:01

Een Boadu had ik destijds graag zien komen van AZ ahah

De media wil maar dolgraag dat Slot weg gaat. Nog nooit meegemaakt dat een succesvolle coach zo naar de uitgang werd gepraat als Arne Slot

17 april 2023 om 22:02

Bij succesvolle clubs is dit wel de norm hoor, gebeurd continu als een coach of speler bovengemiddeld presteert.

18 april 2023 om 14:04

Ja is een regelrechte hetze van de media🙄, want die bepaald uiteraard zijn toekomst. Man man man

18 april 2023 om 20:16

Dan heb je niet opgelet bij ten Hag. Precies hetzelfde verhaal toendertijd heel vervelend.

Ik zie slot het liefst blijven en een sterke top drie dan maar een jaartje geen kampioen. Feyenoord heeft slot nodig zie ook niet zou gauw wie hem zou moeten vervangen eerlijk gezegd.

Los van het nieuws lekker colbertje Wilfred! Slot gaat niet blijven vrees ik.

Wordt tijd dat de hedendaagse journalisten en tafelbabbelaars eens beoordeeld gaan worden wekelijks incl ranglijst, is van een schrikbarend slecht niveau.Kieft is al opvolgers aan het zoeken,want Slot MOET weg, het is leuk en goed voor het Nederlandse voetbal dat Feyenoord weer boven in mee doet, totdat ze prijzen gaan pakken haha Ligt er niet zo dik boven op allemaal ook, het aller ergste is dat ze denken dat ze neutraal over komen, niemand corrigeert ze want het gros is precies hetzelfde op een paar uitzonderingen na, heb het dan heus niet over Been, v Hooydonk en KEA, logisch dat hun het Feyenoord gunnen.Zal wel weer Calimero gedrag horen, moet niet gekker worden, allemaal riooljournalistiek en puberaal fan gedrag aanhoren en allemaal maar normaal vinden, zo ken ik er nog wel een paar haha

18 april 2023 om 20:18

Je post heeft een redelijk Calimero gehalte maar toch snap ik je punt enigzins alleen sla je erin door.

Heeft gewoon 2 jaar contract, pas volgende zomer een clausule om goedkoop weg te kunnen.

Ze moeten allemaal er iets over zeggen om maar interessant te doen. Laten we gewoon eens gaan kijken hoe Feyenoord verdient kampioen wordt en hoe ze zich volgend jaar gaan laten zien in de Champions League. Als Slot besluit een mooi avontuur aan te gaan dan is dat aan hem en Feyenoord en wens ik beiden succes. Maar laten we gewoon even genieten van het moment dat een nederlandse trainer goed voetbal laat zien. En wij kunnen alleen maar hopen dat ie nog een jaartje blijft. Is alleen maar goed voor het Nederlandse voetbal

Genee wist ook dat Feyenoord naast Slot ook Wijndal, Boadu en Stengs ging ophalen bij AZ. Laten we het er op houden dat Wilfred niet echt voelsprieten heeft bij Feyenoord.

Wat een complotten allemaal. Feyenoord mag niet succesvol zijn.. “Slot wil het risico niet lopen een flater te slaan in de CL”, klinkt aannemelijk. We gaan het meemaken. Tot die tijd zal men oa hier op fora en in de (a)(sociale) media de tent uitvechten met hun eigen kijk op de zaken. Dat is het verdienmodel. Voor Feyenoord en het NL voetbal hoop ik dat Slot blijft maar persoonlijk zie ik hem voor een “grote(re)” club kiezen. Maar ik laat me verrassen en neem geen stelling.

Denk ook dat hij gaat ,
Past wel ergens in duitsland

Arne Slot moet het ijzer smeden zolang het heet is . De man heeft een topprestatie geleverd met Feyenoord. Gaat
landskampioen worden komt ver in de Europa League. Vorig jaar de finale gespeeld in diezelfde leage. Beter gaat het daarna niet meer worden voor hem. Volgens jaar Champions League is een heel ander verhaal. Daar is de selectie gewoon niet goed genoeg voor. Dan heb je extra klasse nodig. Dan heb je niks aan Trauner ,Köckcu en al die andere plaatselijke helden.Ze gaan er in de voorronde al uit. Hopelijk komen ze in een poel met alleen topclubs. Maar Arne moet gewoon het momentum pakken en gaan oogsten.

18 april 2023 om 08:51

Ps. Arne is nou niet echt een club trouwe man. Zie Az. Dus waarom zou hij niet het zelfde bij Feyenoord doen?!

18 april 2023 om 13:05

Er zijn geen voorrondes voor de kampioen dus daar ga je al de mist in brandkraan. Als feyenoord even 3 goeden buitenspelers weer te halen met sterke back up CV’s dan staat er zeker een sterk CL team mits iedereen blijft. En zo niet, hebben ze bij feyenoord een sterke scouting die dat wel weet te regelen. 2-3 spelers in categorie niveau hancko en dan zit je zo weer op goed niveau.

18 april 2023 om 14:06

Dan zitten ze zeker op het niveau van City,Psg,Real etc.. word een appeltje eitje die cl

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren