Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Genee en Talpa winnen concurrentieslag: kijkcijfers VTBL door de ondergrens

Laatste update:

Wilfred Genee is maandagavond begonnen met zijn nieuwe talkshow Veronica Offside. De presentator, die analisten Andy van der Meijde, Wesley Sneijder en Wim Kieft in wisselende samenstelling ontvangt met actuele gasten uit de voetballerij, trok bij zijn eerste uitzending gemiddeld 283.000 kijkers. Daarmee deed hij het aanzienlijk beter dan concurrent VTBL, dat het met gemiddeld 72.000 kijkers moest doen.

In Veronica Offside, dat maandagavond dus haar vuurdoop beleefde, zal twee keer per week alles over voetbal de revue passeren. Genee doet dat met een wisselende bezetting, waarbij Kieft, Sneijder en Van der Meijde vaste tafelgasten zijn. Dat de markante presentator er goed op staat in Nederland bleek tijdens de eerste uitzending. Veronica Offside trok op het hoogtepunt 717.000 kijkers, met een gemiddelde van 283.000. Concurrent VTBL, dat op hetzelfde tijdstip op RTL te zien is, trok op het hoogtepunt 342.000 kijkers.

Genee vindt het jammer dat beide programma's op hetzelfde moment op de buis zijn. "Ik heb het nog niet gezien omdat ik op vakantie ben geweest, maar het is natuurlijk wel jammer dat hetzelfde onderwerp op hetzelfde tijdstip is", vertelde hij bij RTL Boulevard. Hij denkt wel een reden te hebben voor het feit dat voetbalprogramma's doorgaans een succes zijn. "Het blijft de grootste amusementsindustrie. Ik vraag me dat zelf ook vaak af. Waarom zit ik hier nou weer naar te kijken? Maar het blijft gewoon heel erg leuk."

Genee blijft naast Veronica Offside ook Vandaag Inside presenteren. Na het voetbalpraatprogramma schuift hij meteen door naar de tafel met Johan Derksen en René van der Gijp. Met dat programma haalde hij maandag 783.000 kijkers, 1.277.000 op het hoogtepunt. Het was voor Genee even wennen om zonder zijn vaste gasten te presenteren. "Na zoveel jaar samen heb je een bepaalde chemie opgebouwd en die wordt alleen maar sterker. De chemie maakt het een karakteristieke show die vrij uniek is."

Waar kijk jij het liefst naar?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al die domme programma's, ik kijk gewoon lekker de Slimste Mens gezellig met Maarten en Philip en 3 Bn'ers met roze haar en piercings waar ik nog nooit van gehoord heb.

16 augustus 2022 om 11:18

Dat was ook zeker genieten, Veronica offside is ook ene prima programma om even op te nemen om of lekker terug te kijken. Het programma is overigens vrij kort vergelijken het eerdere veronica inside. Kijkt daardoor wel lekkerder weg.

16 augustus 2022 om 11:41

Wat bedoelt hij met ik heb t nog niet gezien, want ben op vakantie.. is t niet live dan?

16 augustus 2022 om 11:18

Dan vind ik de Belgische versie een stuk leuker. Daar wordt tenminste nog eens wat gelachen en heb je af en toe nog leuke "juryleden" als van Koningsbrugge en Jan-Jaap vd Wal. En die presentator met dat heerlijke hihihi-lachje.

16 augustus 2022 om 11:23

Jan Jaap van de Wal, dat zegt mij genoeg dat ik niet ga kijken.

16 augustus 2022 om 11:25

@tommulder: Helemaal met je eens. Ik vind Freriks maar vooral Van Rossum onuitstaanbaar. Maar begrijp ook zeker wel dat er genoeg mensen zijn die dat juist wel weer leuk vinden uiteraard. Toen Jeroom nog in de jury zat met Geubels, vond ik wel de leukste jury.

16 augustus 2022 om 11:51

Ik ben groot fan van Maarten van Rossum (en Philip Freriks) dus ik houd het bij de onze. Die Geubels vind ik wel ook leuk (die zit daar ook toch?), jammer dat ie al meteen eruit lag bij ons laatst.

16 augustus 2022 om 12:32

Toen ik hem voor het eerst zag (zo rond de eerste Golfoorlog, denk ik, had ik een hekel aan van Rossum, met zijn eigenwijze manier van doen en betweterige opmerkingen, maar in de loop daar tijd is dat volledig omgedraaid en ben ik hem echt gaan waarderen.

Ik snap dat mensen denken/vinden dat het een irritante, chagrijnige zeikzak is, maar onder die façade zit een zeer komisch en interessant mens, met heel veel kennis.

Ik kijk overigens altijd tussen 5 en 6, de dag erna.

16 augustus 2022 om 12:43

@oelie Wapper: Van Rossum is een zeer intelligente man, maar voor mij komt het teveel als een act over. Als Amerika-deskundige vond ik hem indertijd ook echt wel een fijne man om naar te luisteren (was het niet altijd met hem eens, maar kennis heeft hij zeker wel). Dit voelt voor mij niet echt en haalt in mijn ogen het komische niveau van de Belgische variant totaal niet. Maar smaken verschillen natuurlijk, daarom hebben we ook een afstandsbediening

16 augustus 2022 om 13:07

Van Rossum een act? Ik heb juist het idee dat hij een van de weinige op tv is die gewoon zichzelf is en maling heeft aan wat (vooral woke) een ander vindt. Daarom komt hij ook wel eens in opspraak zoals recent.

16 augustus 2022 om 13:15

@lunny: dat zou ook kunnen zijn, daarom schrijf ik hierboven ook alleen met 'voelt voor mij' en 'voor mij komt het teveel over' en schrijf het niet als feit.

17 augustus 2022 om 03:19

De Belgische met de Nederlandse vergelijken is hetzelfde als Man City met Brentford te vergelijken.

16 augustus 2022 om 11:18

Klinkt super gezellig inderdaad! Ga ik ook doen denk ik.

16 augustus 2022 om 11:30

Snap ook niet dat mensen naar andere mensen kijken die over voetbal praten😂

16 augustus 2022 om 11:38

Jij zit hier toch ook op een forum. Dan lees je reacties van mensen die over voetbal praten.

16 augustus 2022 om 12:29

Drie Ob's dus? Is ook best een leuk programma. Het voetbal-talkshow aanbod is inmiddels zo breed en divers (en inhoudelijk zelden geweldig), dat ik er al jaren niet meer naar kijk.

Zoals ik hier al eerder schreef, de analyses op deze site (als je de juiste personen een beetje leest) vind ik waardevoller dan de laatste voetbal-talkshow...

Ik vind het wel een beetje te veel Genee op 1 avond hoor. 2 programma's achter elkaar is gewoon een overkill.

16 augustus 2022 om 11:18

Ik had in het voetbal programma van veronica liever helene hendriks gezien. Genee 2 keer achter elkaar is teveel.

16 augustus 2022 om 11:19

Dan kijk je niet

16 augustus 2022 om 11:22

Precies. Ben een jaar of 2 geleden gestopt met kijken. Het is heerlijk wegkijken en soms komt er een hele goede onderbouwing bij een mening maar soms ook niet. Helft van de tijd is het onzin maar dat maakt het ook leuk. Genee nog echt sympathiek gevonden, keek vooral voor Gijp en Derksen en natuurlijk onze Jan Boskamp! Genee wel een goede presentator!

16 augustus 2022 om 12:51

Het is niet alleen onzin. Dat weet je helemaal niet, want in de eerste zin geef je aan dat je al een aantal jaar niet meer kijkt. Als je kijkt dan weet je dat het programma zeer inhoudelijk is en dat ze zichzelf zeer serieus nemen. Ze hebben al meerdere malen aangegeven dat ze de maat voor de media zijn waaraan anderen zich zouden moeten optrekken...

16 augustus 2022 om 14:28

Er zijn meer zenders dan alleen Veronica, je word niet gedwongen om te kijken neem ik aan.

16 augustus 2022 om 15:55

Nee maar net als jij mag die er wel zijn mening over geven. Fijn dat het zo kan dat op een forum iedereen zijn mening kan vertellen. Heerlijk toch dat zoiets kan.

16 augustus 2022 om 16:02

Waar zeg ik dat hij geen mening mag geven? En idd heerlijk dat dat kan in ons vrije Nederland.

Vtbl gaat nooit slagen. Wat een saai en inspiratieloos programma.

16 augustus 2022 om 11:23

Probleem is dat het programma alleen over voetbal gaat en niet platvloers is. Dat pruimen de kijkers van de commerciële omroepen niet goed.

16 augustus 2022 om 11:30

Kohaku. Probleem is vooral de presentator icm de tafelgasten. Het hoeft niet platvloers te zijn, maar een beetje dynamiek aan tafel is wel fijn. Dit is gewoon hetzelfde studio voetbal van 5 jaar geleden.

16 augustus 2022 om 15:03

Wat een flauwekul. Bij Rondo gaat het ook alleen om voetbal en dat is prima te pruimen. Het gaat om de mensen die je er neer zet en wat die inhoudelijk te vertellen hebben. Bij Studio Voetbal kan ik me ergeren aan Arno Vermeulen, bij Rondo aan Youri Mulder, bij VTBL aan die presentator en bij VI aan Andy en Wesley. Dus zo is het overal wel wat. Blijft over of het inhoudelijk goed en interessant is.

16 augustus 2022 om 12:36

Vind het opzich wel oké, ik neem beide op.
Kijk ik in de avond Veronica offside en de volgende ochtend vtbl.

Vind dat er bij beide programma’s leuke gasten aanschuiven, en kan lekker lachen.
Zie persoonlijk liever dit dan studio voetbal, met affelay en Arno Vermeulen..

16 augustus 2022 om 12:53

Met Vlaar en maduro is er toch geen enkel vermaak. Daarnaast merk je dat Boskamp zijn verhalen gewoon niet kwijt kan.
Studio voetbal met Ibi open-deur Affelay is al helemaal verschrikkelijk, hoewel vdv en Janssen het wel vermakelijker en minder stijf hebben gemaakt. Veronica offside kijkt prima weg met een biertje na een zware dag.

16 augustus 2022 om 13:00

Het voordeel dat Studio voetbal heeft is dat het op dat zelfde moment geen concurentie heeft.
Maar inderdaad Ibi, Vermeulen en van Hooijdonk zijn geen mensen waarvoor je wakker blijft..

Boskamp en Janssen maken het programma nog wel prima om te kijken, vind het ook wel leuk dat ze spelers die in het buitenland af en toe in de uitzending halen.
Daarin tegen vind ik dat gedoe met Fabrizio weer storend, veel te snel pratend, af en toe lastig te verstaan en 9/10x totaal niet boeiend.

Heb Veronica offside een kans gegeven en oprecht, het was best vermakelijk.
Mooi dat het gewoon weer over voetbal gaat.
Is het extreem hoog niveau vast en zeker niet, maar dat maakt me bij zo'n programma niet uit.

Veronica heeft mij positief verrast, het viel me allemaal niet tegen. De mannen moeten nog even wennen alleen Genee stuurt ze wel de goede richting in. Ben wel benieuwd welke gasten ze laten langskomen komende afleveringen.

16 augustus 2022 om 11:19

Ik dacht te lezen dat Wim Kieft ook een van de vaste gasten is die eens langskomt.
Die doet het altijd wel goed. Wel jammer dat Boskamp er niet bij zit...

16 augustus 2022 om 12:56

Genee is ook gewoon een van de betere. Die van vtbl is maar eentonig en geforceerd. Die van studio voetbal doet er alles aan om de discussie eruit te halen, stel je voor dat de heren in discussie gaan met elkaar...genee heeft echt een heerlijke carriere voor zich. Als Sneijder en vd Meijde op eklaar zijn ingespeeld kan het nog jaaaaaaren door. Alleen krijg ik bij vd Meijde het gevoel dat hij op een vrijdagavond ook nog wel eens andere dingen gaat doen dan aanschijven hahah. Zou mij niets verbazen als hij af en toe gewoon niet komt opdagen hahah

Jammer dat Boskamp bij de slecht draaiende partij zit. Boskamp bij Off-side had het plaatje compleet gemaakt. Liever Boskamp dan die Erik, al kon hij me best bekoren horen. Goed stemgeluid, zij niets geks. Maar is, volgens mij, geen voetballer geweest. Heb ik toch Boskamp die zo gepassioneerd kan praten over voetbal. Maar off-side vond ik een goede eerste aflevering. Van genoten. Ging wel over te voorspellen voetballers en clubs. Ben benieuwd of het in de toekomst iets breder wordt. Ik verwacht echt niet dat ze Saint-Etienne kan bespreken al zou ik dat wel mooi vinden, bedoel leg maar op tafel wie je goede speler vind daar, maar hoop toch dat ze het durven te hebben over andere grote clubs waar gewoon te weinig over wordt gesproken. Buiten dus de eredivisie en Barca. Pas eerste aflevering, dus wellicht waren ze het al van plan al trapte de aflevering al af met “we hebben niet zoveel gezien” wat beetje jammer is want daar ben je analist voor lijk me. Zet dan Boskamp neer. Die kijkt wel echt veel en breed geïnteresseerd in voetbal

16 augustus 2022 om 11:23

Ik vond Erik nu wel een toevoeging. Hij kon een beetje de duwende mannetjes in bedwang houden en zo mooi het evenwicht bewaren.

Allebei matig qua kijkcijfers. En Offside zal nog wel gaan zakken. Was voor het eerst dus dan zijn er altijd nog wel afhakers. Heb vooral heen en weer zitten zappen tussen de twee. Kan niet zeggen dat ik de 1 nou veel leuker vind dan de ander.

ik kijk beide niet, Rondo is top en de praatprogramma's op ESPN zijn leuk om naar te kijken. daar zitten mensen met kennis

16 augustus 2022 om 11:45

Rondo is top? Tuurlijk de andere programma's zijn niet van wereldniveau, maar Rondo vind ik het niveau niet ontstijgen hoor. 1 van de vele vind ik het.

16 augustus 2022 om 12:01

ik vind het leuk om van Basten en Gullit te horen praten over voetbal, kan ik uren naar kijken/luisteren. en met gasten zoals vd Sar en Advocaat Ten Cate. zit ik op het puntje van mn stoel

16 augustus 2022 om 13:05

Zit helemaal op jouw lijn Scirea. Ik hoor Gullit en v Basten ook het liefst praten. Af en toe een anekdote maar vooral de manier hoe ze er naar kijken. Gaat ook helemaal niet om of je vind dat iemand gelijk heeft of niet maar het maakt het voor mij juist intressant hoe ze erover denken.

Bij Voetbal Instie/offsite of welke variant dan ook krijg je het zelfde stukje met veel herhaling en dat werkt voor een grote groep ook. Maar ik kijk echt veel liever naar Rondo en ESPN en SKY

Veronica offside heb ik even de herhaling van gekeken en had gedacht dat het niets zou zijn. Moet zeggen dat ik het best leuk vond. Een Kraaij jr. en Boskamp als tafelgast erbij zou prima zijn.Vtbl vind ik storend om naar te kijken alleen al hoe de tafelindeling is. 2 Zitten er links en 1 zit rechts van de presentator. Sorry maar ik ga niet zitten kijken wat Maduro te zeggen heeft over voetbal want daar zit geen geur of smaak aan, dan kijk ik liever hoe Andy en Wesley een beetje ouwehoeren erover. En Theo en Boskamp kunnen Vtbl ook niet dragen.

16 augustus 2022 om 12:00

Wesley was nu wel leuk omdat het veel over hem ging, maar dat valt na een tijdje weg. Denk dat Andy en Wesley er een teveel is. Met Genee heb je de best interviewer in huis, kan het luchtig houden maar ook scherpe vragen stellen. Als je daar afwisselen een journalist bij hebt als Dijkstra, Driessen, maar dat kan ook Kraay zijn heb je naast Andy de lollige boel wel gehad. Kieft kan beter de serieuze ex voetballer zijn die ja dan afwisselt met een andere leuke gast. Nu dat Derksen weg is zullen er best wel weer wat gasten aan willen schuiven. Ookal is een zo vast mogelijke samenstelling van 2-3 van de mensen aan tafel wel essentieel voor succes denk ik.

Heb gisteren, Offside, Inside en Ziggo gekeken.
Deze 3 voldoen aan mijn behoefte van luchtig en serieus nieuws.
Vtbl neemt zichzelf veel te serieus terwijl er niet zo heel veel te melden is.

16 augustus 2022 om 11:54

Van welke heb je het meeste genoten?

16 augustus 2022 om 12:14

Rondo dan. Ze begonnen ook zeer lekker met omhalen, dus dan hoef je niet meer veel te doen. Kan v Basten en Gullit momenteel goed hebben.

16 augustus 2022 om 12:39

Ik kies ook voor Rondo, al stoort het me vaak dat ze zo door elkaar heen praten. Laten elkaar nauwelijks uitpraten. Kakofonie van geluid!

Vond het wel mee vallen, vd Meyde denkt dat hij leuk is met zijn domme gelach en domme humor.

16 augustus 2022 om 12:50

Ik denk dat dit voor de wat jongere kijker een heerlijk programma is, als je wat meer van de wat serieuzere teksten houd is Rondo ideaal.

Persoonlijk heb ik aardig lol gehad in het kijken van Offside, en heeft het mijn voorkeur voor nu na 1 aflevering ten opzichte van Vtbl, wat ik opneem en later als achtergrond geluid aan zet

16 augustus 2022 om 14:01

Ik ben wat ouder ja (55) maar Rondo vindt ik saai hoor.Vtbl vindt ik echt niets, nee ik vindt van de Meyde niet echt lollig en bij elke scheet dat uitsloverig gelach.Geef mij Genee, Gyp en Derksen maar

16 augustus 2022 om 14:10

Wellicht is Voetbalpraat op ESPN dan iets voor jou Mitch, daar word serieus over voetbal gepraat met af en toe een grapje tussendoor (ligt aan de gasten), duurt rond de 45 minuutjes en kijkt prima weg

16 augustus 2022 om 14:31

Hmmm gaat, hey ben niet saai hoor ofzo haha maar ik vindt Derksen met zijn ongezouten mening toch heerlijk, vaak heeft hij wel gelijk als je verder kijkt wat hij zegt en heb ik het over alle onderwerpen.
Ik mag die man, alhoewel er wel grenzen zijn want niet alles kan men zeggen

Ik kijk geen voetbalpraatprogramma's, er zijn betere alternatieven voor vermaak buiten de dagelijkse sleur.

16 augustus 2022 om 12:16

Idd bongiorno... beetje Feyenoord topics afgaan om lekker te trollen! Iedereen zijn eigen vermaak

16 augustus 2022 om 13:01

Dat is inderdaad een stuk vermakelijker!

Het aller ergste aan VTBL is die waardeloze presentator. En dan kondigen ze ook nog groots aan Fabrizio Romano te hebben. Die komt vervolgens met informatie die iedereen jonger dan 55 jaar al lang heeft gelezen op zijn social media

16 augustus 2022 om 13:03

Precies, dat gedoe met Fabrizio stoort mij ook.
Praat veel te snel, is af en toe lastig te verstaan en voegt echt heel weinig toe.

Vooral Genee is een veel betere presentator dan Zijlemans. Krijg steeds meer respect voor Wilfred.

De gasten bij VTBL zijn ook niks, Maduro durft niks te zeggen behalve de dingen die je zelf al ergens hebt gehoord. Boskamp kan ik wel hebben al wordt die soms ook vervelend. Hij krijgt een specifieke vraag over een speler, die hij waarschijnlijk niet hoort en gaat dan een verhaal houden over die speler om dezelfde vraag terugstellen, waar kijk je dan naar.

Van der Meijde en Sneijder is nog een beetje wennen, pas de eerste keer samen, dat moet nog even loslopen. Al moet van der Meijde ook niet teveel van dezelfde grapjes maken want dat kan vervelend worden. Voor de rest vond ik het wel leuk voor de eerste keer. Zal waarschijnlijk niet standaard op mijn progamma staan maar als ik niks te doen heb zal ik hem er zeker voor aanzetten.

Heb VTBL nu drie keer gezien. Vond de eerste uitzending leuk, vrijdags was het übertenenkrommend met Anouar Diba, en maandags was het weer beter. De Boskamp factor scheelt natuurlijk een heleboel, maar ik vind Maduro ook wel relaxt. Dat ze de beelden hebben en nog eens een interview met een speler krijgen vind ik ook leuk. Zijlemans had ik niet hoog zitten, maar die doet het prima. Veel beter dan Umberto Tan in ieder geval.

Studio Voetbal zakt langzaam weer af naar het niveau dat ze hadden onder Tom Egbers. Kon Tom dus ook niets aan doen, want die zat met hetzelfde euvel: teveel Pierre en vooral Vermeulen. Die laatste lijkt weer vaste gast te zijn nu Theo Janssen bij RTL zit, en dat komt het kijkgemak niet ten goede.

Vanavond pik ik nog even Rondo (de favoriet) uitgesteld mee, en dan ben ik wat mij betreft helemaal bediend. VI heb ik in alle varianten gekeken, maar VO sla ik over. Op Kieft na zie ik geen reden om te kijken. En vooral veel om niet te kijken.

Hoop overigens wel dat VTBL voor op de vrijdag een leukere tafelgast vindt voor Diba. Ik kan Vlaar op zich wel hebben, maar die is van nature vrij serieus, dan mag er nog wel iemand bij die van nature wat luchtiger is a la Van der Vaart. Theo Janssen beheerst allebei; die kan serieus over voetbal praten en nog wat lopen te geinen. Maar hij past zich aan de tafel aan.

16 augustus 2022 om 14:08

Die Diba viel echt vies tegen zeg.. enige wat hij kon vertellen is: ik kom uit een moeilijke buurt, had het niet makkelijk bla bla, je mag die jongens niet beoordelen op hun vrienden want ze hebben het allemaal zo moeilijk..

Totaal gevalletje van de hele wereld is tegen ons.

Opzich is voetbalpraat op ESPN ook wel een redelijk leuk programma om te bekijken, daar word ook serieus over voetbal gepraat.

16 augustus 2022 om 14:29

Ja, dat had Zijlemans beter moeten managen, want ze gingen ook veel te lang over dat onderwerp door terwijl Diba maar op dezelfde tour doorging en de andere drie er al lang niets meer over wilde zeggen. Volgens mij heb ik wel acht keer gehoord, "niemand mag daar iets over zeggen! Ja... euh... Theo wel, maar..." Pijnlijke TV.

ESPN vind ik ook chill, al die praatprogrammas van hen wel. Het is informatief, en ze praten met net zoveel bezieling over de KKD als over de top drie. Denk dat als je van voetbal houd, in de brede zin, in plaats van van één club, ESPN de aandacht vrij fair verdeeld.

Voetbal is er om te spelen of naar kijken, al dat geklets over voetbal heeft mij nooit geboeid, wat mij betreft van de buis allemaal!

16 augustus 2022 om 15:30

Helemaal met je eens! Gezwets gezwets en nog eens gezwets. Net als dat eindeloze voorbeschouwen, wie de **** kijkt dat nou? Al die analyses kunnen meestal na 5 minuten alweer de prullenbak in 😂

Ik zat zelf gisteren bij Veronica Offside, het was een leuke eerste uitzending!

Sorry dat ik het zeg maar deze programma trekken dezelfde type mensen als dat aan tafel zit.
Er is toch helemaal geen donder meer aan? Al dezelfde gezeik elke keer weer.
10 jaar geleden was VI nog interessant maar ik kijk het inmiddels al 6 jaar ofzo niet meer…
Gelukkig ben ik een simpel mens en is het dus mijn simpele mening! Meningen kunnen verschillen maar ik zet liever Netflix op dan dat ik moet kijken naar mensen die elkaar alleen maar zwart maken ofzo…

Zijn gewoon podcasts op tv die soms paar beelden hebben. Lekker goedkoop tv maken.

Eerst allebei maar even een paar weken de tijd geven, kijken wat er dan nog overblijft aan kijkcijfers, de 1e uitzending zullen er nog best veel naar offside hebben gekeken, ook ik, maar persoonlijk vond ik t een heel slap aftreksel van inside...

Achja je hebt op maandag om 20:30 wel 3 voetbal praat programma’s

Vandaag offside
VTBL
&
Rondo

Voor iedereen wat wils

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren