Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geertruida spreekt zich na grote interesse uit over toekomst bij Feyenoord

Laatste update:

Lutsharel Geertruida is vastberaden om de nieuwe leider te worden van Feyenoord, zo vertelt hij in een uitgebreid interview in De Telegraaf. De centrale verdediger is met Orkun Kökçü een goede vriend kwijtgeraakt en wil nu graag zelf de handschoen oppakken. Eerder deze zomer was er nadrukkelijke belangstelling van RB Leipzig, maar die storm lijkt inmiddels te zijn gaan liggen.

"Ik ben blij en gelukkig met wat ik heb", zegt Geertruida als de interesse van Leipzig ter sprake komt. De Duitsers zijn op zoek naar een vervanger voor Josko Gvardiol, die voor een megabedrag de overstap gaat maken naar Manchester City. "Het is altijd mijn droom geweest om voor Feyenoord te spelen en dat gevoel is niet anders nu er belangstelling is. Zolang ik hier ben, zal ik altijd honderd procent geven."

Door het vertrek van Kökçü heeft Geertruida bij Feyenoord de mogelijkheid om uit te groeien als nieuw boegbeeld. "Ik ben klaar om de leidersrol binnen het elftal over te nemen", aldus de verdediger. "Ik spreek Orkun nog vaak. We zitten samen ook nog in een app-groep en dan belanden we soms heerlijk in een groepsgesprek. Orkun is een vriend, ik speelde vanaf mijn veertiende tot deze zomer met hem samen. We hebben zoveel meegemaakt met elkaar."

Of de interesse van Leipzig opnieuw gaat oplaaien moet de komende weken blijken. Tot die tijd voelt Geertruida zich goed in Rotterdam, eens te meer omdat hij een goede band heeft met Arne Slot. De mandekker weet wel waarom het klikt met zijn trainer. "Omdat wij elkaar goed begrijpen. Slot heeft me op een andere manier naar voetbal laten kijken. En hij is in staat om me elke keer wéér te triggeren en te raken. Ik voel dat ik bij hem kan blijven bijleren."

Wie moet de nieuwe aanvoerder worden van Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Pff hoezo clickbait. Ben benieuwd naar Geertruida. Zie in Bijlow en bijvoorbeeld Hancko wel meer een aanvoerder/leider. Maar wie weet. Hopelijk voelt hij voldoende zelfvertrouwen om af en toe voor de camera te komen, dat hoort er dan tenslotte ook bij.

29 juli 2023 om 08:30

Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij Geertruida. Dat hij niet vaak voor de camera verschijnt komt doordat hij stottert. Blijkbar in het veld geen last van. Zie je ook bij zangers.

Idd. wel een enorme clickbait.

29 juli 2023 om 08:34

Dat zangers niet stotteren tijdens het zingen komt door de manier van ademhalen en het uitstoten van klanken. Ik neem aan dat Geertruida ook in het veld stottert (tenzij hij zingend aanwijzingen geeft), maar dat hem dat minder uitmaakt omdat het een soort van veilige omgeving is.

29 juli 2023 om 08:47

Zal door het rennen en schreeuwen (coachen) de klanken ook niet anders worden uitgestoot? Maar misschien heb je wel gelijk, geen idee.

29 juli 2023 om 13:43

Geertruida is inmiddels al een aantal jaar bezig met (ik denk dat je het zo kan noemen) 'stottercoach' om het stotteren drastisch te verminderen en in diverse video's van Feyenoord waar Geertruida ook te horen is hoor je hem eigenlijk nog amper stotteren. Hij heeft verleden jaar wel aangegeven moeite te hebben met interviews, omdat hij door de mogelijke zenuwen / onzekerheid weer zou kunnen stotteren.

29 juli 2023 om 08:35

Foute kop boven dit artikel👎!

29 juli 2023 om 10:53

is titel weer veranderd? zie nu niet iets geks

29 juli 2023 om 11:00

Bij de spelers wordt Geertruida als 1 van de leiders gezien. Onlangs kwam Feyenoord met een filmpje waarbij 8 spelers spelletjes deden. Dilrosun vroeg aan Kasanwirjo wie de baas is van de groep en hij antwoordde met Lutsa. Dat zegt denk ik wel iets over hoe Geertruida in de groep ligt.

Haha wat een titel weer zeg. Dacht dat hij weg wou. Zolang hij zijn contract gaat verlengen is het echt top dat hij wilt blijven. Dan zit je verdedigend gewoon goed.

29 juli 2023 om 09:19

Ik vind die titel wel ok. Toen er veel geruchten waren zei iedereen dingen als "dan zit je met een ontevreden speler". Hij maakt nu heel duidelijk dat hij dus niet zo'n type is.

29 juli 2023 om 10:09

Ik denk dat je alleen de nieuwe titel hebt gelezen. Eerst stond er iets in de trend van "Geertruida gaat Kökcü achterna".

29 juli 2023 om 10:33

Saksenros65 haha ok ja dat is wel echt heel erg

Je leest de titel en denkt; die is weg. Dan lees je het artikel en krijg je het idee; die blijft nog een jaar. En dat zou ook verstandig zijn natuurlijk. Nog een jaar gaan voor dat kampioenschap, leren van Slot, een écht grote jongen worden en dan een mooie stap maken.

Wat een slechte titel zeg.... come on...

on;
Zie in Geetruida wel echt een sterkhouder voor aankomend jaar. nkg 1 jaar vlammen en dan naar een mooie club.

Ik denk dat hij nog wel gaat. Volgend jaar nog maar een kort contract, dus Feyenoord wil wel voor de hoofdprijs. Hijzelf wil ook. Laatste periode van de transfermarkt raken er altijd wat clubs in paniek en wordt er met geld gestrooid. Wie weet wacht Brenet daar ook wel op..

Hahah ik heb een hekel aan clickbaits maar deze vind ik oprecht goed gedaan, you got me VZ! On toppic: mooi voor Feyenoord!

Edit: titel is aangepast dus niet echt meer van toepassing

Voetballers en hun verhalen. De enige reden dat hij nog bij Feyenoord zit is, omdat Leipzig de transfersom te hoog vond. Anders was hij met vliegende vaart richting het Oosten van Duitsland vertrokken. En wanneer er morgen een mooie club op de stoep staat die de transfersom wel wil betalen en hem een goed salaris bied is hij alsnog weg. Dat geeft ook helemaal niet alleen geloof ik dus nooit dit soort verhalen. Het logo kussen en een week later tekenen bij een andere club, dat is de mentaliteit van voetballers. Dus tot 31 augustus is de garantie dat hij blijft 0%. Verder zie ik in hem totaal geen leider. Ik zie veel meer Hancko of Trauner als de leiders van het team. Dit soort processen voltrekken zich op een natuurlijke wijze dus we zullen zien wie de nieuwe leider wordt. Maar Kokcu heeft zowel sportief als op het gebied van leiderschap een groot gat achtergelaten bij Feyenoord.

29 juli 2023 om 10:45

Geertruida is wel een jongen van Zuid die al zo ontzettend lang bij Feyenoord speelt. Die gaat echt niet weg bij de eerste de beste club hoor. En over het aanvoerderschap waarom zou hij dit niet kunnen? Van Kokcu had ik het ook nooit verwacht dat hij zo grote leider zou zijn.

29 juli 2023 om 11:30

@sander1410,

Als aanvoerder ben je toch wel het uithangbord van de club. Word toch wel lastig dan als je niet voor de camera wil komen omdat je stottert. Wil zeker niet zeggen dat hij geen leider in het veld en de kleedkamer kan zijn.

30 juli 2023 om 01:10

Tsja Berghuis was volgens vele ook geen goede aanvoerder omdat hij vaak 'agressief' over kwam, in het veld en voor de camera. Ik vind het belangrijker hoe een aanvoerder in de groep ligt en dat spelers naar die gene luisteren dan hoe die voor een camera is.

29 juli 2023 om 11:03

Juist op het gebied van leiderschap zit het goed bij Feyenoord. Bijlow is een natuurlijke leider. Hij corrigeerde Gimenez destijds toen Santi de penalty nam tegen Lazio. Trauner blijft altijd rustig en wordt door de groep 'the General' genoemd. Hancko was al regelmatig aanvoerder bij Sparta Praag en is ook van nature een leider. Geertruida geeft haast geen interviews maar wordt intern wel degelijk als leider gezien. Gister kwam een filmpje naar buiten waarbij 8 Feyenoord spelers een spelletje deden. Dilrosun vroeg aan Kasanwirjo wie de baas is bij Feyenoord en hij antwoordde met Lutsha. Dat zegt denk ik wel iets over hoe Geertruida in de groep ligt.

Aan zelfvertrouwen geen gebrek in Rotterdam . Als een simpele afpakker zichzelf al als grote leider gaat zien. Daar had hij laatst bij het Nederlands elftal ook al last van Toen ging hij ook al ballen vragen op het middenveld en Frenkie de Jong in de weg lopen. Die jongen is er wel een beetje in gaan geloven.

29 juli 2023 om 09:30

Haha lekker provoceren op de zaterdagmorgen. Feyenoord is toch een verzameling van simpele een ballenstopper, afpakker en goaltjesmaker bij elkaar. En daar word je kampioen mee.

29 juli 2023 om 10:05

Beetje vroeg om aan de azijn te zitten denk je niet?

29 juli 2023 om 11:36

Haha nou Frenkie loopt in Oranje vooral zichzelf in de weg.

Denk toch Bijlow of Trauner als captain. All due respect voor Geertruida, maar dan zit het gestotter je toch in de weg voor captain. Doe moet juist vocaal zijn tegen scheidsrechters en persmomenten. Of valt dat tegenwoordig nog mee?

29 juli 2023 om 09:32

En dan ben ik eigenlijk geen fan van een keeper als captain. Die heeft misschien het overzicht, maar doorgaans lang niet het bereik om iedereen te bereiken

29 juli 2023 om 10:47

Op het veld is geen probleem voor Geertruida, maar ben het ermee eens dat hij dan ook interviews zou moeten doen. Zolang hij daar nog nier klaar voor is, is Bijlow de beste keuze. Ook omdat ik vind dat een captain Nederlands moet spreken. Als Hartman volgend seizoen blijft, lijkt me dat een ideale aanvoerder.

29 juli 2023 om 11:38

Ik heb ook een zwak dat de captain iemand uit de jeugd is (als iemand geschikt is). Ook geen fan van de keeper inderdaad, dus Geertruida zou een goeie optie zijn. Het schijnt dat die de afgelopen jaren veel spraaklessen gehad heeft dus wellicht is het geven van interviews nu mogelijk.

Anders zou ik alsnog voor Hancko gaan.

Kan iemand voor me de vorige titel citeren van dit artikel?

29 juli 2023 om 10:13

Geertruida wil Kokcu achterna: "ik ben er klaar voor". Dus dan verwacht men belangstelling vanuit Benfica nadat Leipzig dat ook al had..

29 juli 2023 om 11:58

Jeetje, dat is wel een heel geraffineerde clickbait

Mooi om te lezen dat ie dit wil oppakken. Gelukkig was ik te laat wakker om de originele kop te lezen

Man man wat een slap gepraat……..hij was al persoonlijk rond met Leipzig wilde een transfer maken, dus weg bij Feyenoord en nu ineens omdat ze in een impasse zitten omdat Leipzig nog niet verkocht heeft wil hij ineens de nieuwe leider van Feyenoord worden en zit hij goed.

Dat zegt ie dus alleen omdat Leipzig nog niet concreet een bod neerlegt bij Feyenoord zodat hij overgenomen kan worden en is ook logisch op zich maar klopt natuurlijk niks van.

Lees de vorige stukjes hierover maar terug over dat ie op ramkoers zou liggen enz.

Ach voor Feyenoord zou het goed zijn als hij nog jaar blijft dus die zijn er goed mee.

29 juli 2023 om 11:39

Het 1 hoeft het ander niet uit te sluiten toch? Je kan best een transfer ambiëren maar als je blijft de leider van Feyenoord willen worden?

Hahaha ja hoor wat een gezwets. Eerst aangeven erg graag weg te willen naar Leipzig en nu opeens is zijn gevoel niet anders geweest dan voor Feyenoord te willen spelen.

29 juli 2023 om 13:45

Luts is een rasechte Feyenoorder, dus dat hij nog altijd graag voor Feyenoord wil spelen (ondanks interesse vanuit een stap hogerop) vind ik zeer logisch.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren